nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Na az én véleményem:
1. WC ülőke legyen felhajtva...marhaság! Jobban szeretem, ha le van hajtva az egész úgy, ahogy van. Tetőstül, mindenestül. Nem szeretem, ha a törölközőre, meg fogkefére a bélsár, meg a vizelet permet (ami öblítéskor kb 2 méteres körzetben teríti be a környezetét) rámegy.
2. Vasárnap=sportnap. Ezt a marhaságot. Nálam minden nap sportnap van! Sport nélkül úgy érzem magam, mint a kalitkába zárt vándorsólyom, vagy a medencében élő delfin.
3. Feltétlen szükséges mondanivaló...alig nézek TV-t, ha mégis, akkor valahogy mindenki tiszteletben tartja azt. Még nem volt ilyen gondom.
4. Bevásárlás nem sport? Nem hát. Meg kell csinálni, mégha utálatos dolog is a sorbanállás, meg a mászkálás, valamint a cipekedés.
5. A sírás=zsarolás...na ezzel egyetértek. Olyan pillanatban szokott jönni mindig ez a sírás, mikor egy vita parázzsá kezdene fajulni. Az persze bosszantó a másiknak, hogy épp az ellentétes hatást váltja ki, és ahelyett, hogy megesne rajta a szívem, mikor a legjobb fegyverét veti be ellenem, csak egy idióta röhögésra futja. De hát mióta olvastam ezt a szabályzatot, nem hat rám a sírás. :D
6. Na az utalásos dolgok tényleg nem működnek. Ki kell mondani, amit akarnak tőlem. Ha tudok, segítek a legjobb tudásom szerint. De amúgy utálom a célozgatásokat. Olyan érzésem tőle, mintha nem tisztelnének. :D
7. Igen, és nem válaszok. Ez teljesen így van. Nagyon sok nő képtelen igennel, vagy nemmel válaszolni. Ha valaki tudja az okát, kérem mondja el, miért van így. De általában 3-szor kell rákérdeznem az eredeti dologra, mire választ kapok. Vagyis választ azt mindig kapok...úgy egy 5-6 perces, tök másról szólót.
8. Probléma megoldás vs szimpátia. Hát nehezen, de már meg tudom hallgatni a másikat, ha valami lelki nyomisága van. Ezen a téren fejlődtem, úgy érzem. :)
9. Fejfájás. Hát igen. Amire nincs magyarázat. Migrén talán?
10. A régi kijelentések nem használhatók fel vita közben. Ez micsoda hülyeség. Pont fordítva gondolom.
11. Ha azt gondolod kövér vagy...ilyen kérdéseknél meg szoktam kérdezni viccesen: rendes legyek, vagy az igazat mondjam?
12. A férfiak formában vannak...a kerek is forma. Ezzel nem értek egyet. Akár az ókori görögök, én is fontosnak tartom a szellem ápolása mellett a test karbantartását is.
13. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit, de ne mondjátok meg, hogy hogyan, és mikorra csináljuk meg. Na ez is igaz. Főleg, mikor olyan műszaki probléma elhárítását kell végezni, amihez adott esetben az szakértőként fog hozzá.
14. A nagy felfedezőknek sosem volt szükségük iránymutatásra. Nekünk sincs. Nagyon ritkán van olyan, hogy elfelejtem a térképet a fejemben. De egy kezemen meg tudom számolni, hányszor tévedtem el.
15. A férfiak 16 színben látnak. A barack az gyümölcs, padlizsán az zöldség. Ez hülyeség úgy, ahogy van.
16. Az oroszlán is horkol. Megint marhaság. Én nem horkolok, és nem is tudok úgy aludni, ha valaki horkol a környéken.
17. Ha viszket, megvakarjuk, böfögni kell/fingani. Hát igen, ez így van. Ha pisilni kell, pisilünk, stb.
18. Ha valahova el kell menni, bármit viselsz, az nagyszerű. Képtelenség, hogy egy igényes nő trógerül öltözzön fel. 5 évente egyszer mondom azt, hogy az a ruha nem jó. De akkor is azért, mert tényleg nem jó. Persze ruhaboltban, napszemüvegesnél mikor idegen lányok próbálnak valamit, akkor simán odamegyek, és megmondom, hogy nem áll jól. Az eladó úgyis azt mondja, amit a vevő hallani akar.
19. Elég ruha, túl sok cipő. Ez igaz. És még ott a táska. Ezektől megőrül az ember. Viszont elnézem, mert nekem meg dzsekimániám van.
20. Mi a baj vs SEMMI. Na ez talán az egyetlen, amitől kegyetlenül ideges tudok lenni. Ilyenkor törni zúzni tudnék. Nem tisztel, ha azt mondja, hogy semmi. Mert baja van, de a szemembe hazudja, hogy semmi baja. Közben őszinteséget vár el tőlem. Bár ezt mindig előre szoktam tisztázni. :D
21. Olyan kérdés, amire nem akar választ, akkor olyan válasz megy, amit nem akar hallani. Na igen. Ez is igaz.