22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Nem igazán vagytok egy korosztály :DD
Nálam is két évvel fiatalabb(18) -
Jacky #3497 Mutass be neki!
-
témához szoltam,ha nem tünt vna fel :P
és nem hagyom magam provokálni :P
-
Nandusz #3495
Hallod sedó báttya....ezt a soulhuntert kapcsolhatnád le, mert ez még rosszabb virslinél is!
Azért egy ilyen flémelőnek, mint soulhunter elérni bizonyos célokat egy színvonalas és korrekt fórumon (mint pl. egy topik bezáratása épp az ő flémjei miatt), az egy ici-picit gáz. Eddig azt láttam, hogy az ilyenekhez hasonlók megfelelő büntetésben részesültek itt, még ha a genyózásaikat olyan ravasz, sunyi módon is tették, mint ahogy ezt soulhunter teszi.
-
Ezt csukni fogom,vagy kivágom az összes flémelőt! -
ismerkednek ők...
csak néha erősebb elmével találkoznak, és inkább visszahuzodva éldegélnek szerényen, nehogy odajussanak, mint az előzőekben is láthattuk :)
amugy a rendes lányok már vagy foglaltak, vagy még tul fiatalok
-
hát lehet, hogy nem ismerkednek, mert nincs bizalmuk,
én ismerek (ma is dumáltam vele) egy nagyon rendes csajt, nagyon aranyos, szorgalmasan tanul,ő sem nagyon ismerkedik másokkal, csak barátok vagyunk amúgy, amikor sokat találkoztunk, akkor kérdezte meg egyszer hogy akarok-e tőle valamit, de ő sajnos nem szerelmes...
de nem bánom, barátok vagyunk néha találkozunk. jó vele dumálni :) -
Jacky #3491 Térjünk vissza a topic témájához!
Hol rejtőznek a normális, kibírható csajok? Belevetik magukat a munkába, nincs egy csöpp szabadidejük sem?
Nem ismerkednek sehol? -
az indítóval van a baj mindig...ha nem indít senki, nincs flém -
Jacky #3489 Ez szerintetek flém? Akkor várjátok meg amíg nessike meg a két s betűs beteszi ide a lábát.
Na az majd flém lesz. -
El Ardor #3488 Komolyan eszrevehetned es leallithatnad mar magadat! -
"Attól tartok, megint ide özönlenek majd a szíp emberek." --- Te direkt indítod a flémet? A véget nem érő piszkálódás miatt zárták be a másikat...teljesen érthető módon. -
Jacky #3486 Na mit mondtam. Megjött az első
-
Még egy kicsit gerjeszted a dolgot és "jóslatod" valóra válik. -
Jacky #3484 Elég gumi volt a "ritka rendes fiút találni" topic is. Attól tartok, megint ide özönlenek majd a szíp emberek.
-
gumiszoba pedig jó. a sajátban kisebb csoportok/társaságok vannak, ha ott nem ismersz senkit akkor tényleg uncsi. -
A gumiszoba szerintem elég idióta meg egyszerű, a saját topikok közül szintén egyik sem fogott meg.
-
mármint melyikbe? -
Oda én nem járok.
Egyszer benéztem, de elég volt annyi is.
-
nem értem miről beszélsz, gumiban és a sajátban is aktív vagyok :P -
Neeeeeeem!
Nem hittem azt, csak azt hittem lealacsonyító egy ilyen topikba irogatni a nagyrabecsült sport topikok mellett. -
miért, szerinted egy modájnak nincs magánélete? :D -
Te itt?
-
Idén februárban kidobott az akkori sunám...kicsit megviselt a dolog. Aztán március környékén megismertem egy másikat, akivel egy baráti viszonyt alakítottam ki, sajnos nem akart többet...Közben elkezdtem találkozgatni a 4 évvel ezelőtti suneszommal, sajnos vele ugyan az a helyzet mint régen...túl komolytalan. Aztán 2 hete teljesen véletlenül megismertem valakit...frankón nem kezdeményeztem és nem is nyomultam rá, simán Ő adta a tudtomra, hogy ebből eksön lehet. Meglátjuk. -
Jacky #3474 Csak arra akartam kilyukadni, hogy akad rendes lány, meg is lehet találni. Aztán nem biztos, hogy illik hozzánk. -
:D -
Jacky #3472 Tegnap találkoztam egy rendes lánnyal. De túl pörgős életet él. Nem hozzám való. Én mást akarok.
Van ez így. -
az igaz.. x-D -
Jacky #3470 Már rájöttek szerintem
-
Ejj..nem szabadott volna egyböl szakítani..föleg ha még szerelmes vagy belé. De ha újra összejöttök akkor ez a szünet lehet hogy jót tesz a kapcsolatnak mer rájöttök hogy milyen fontosak vagytok egymásnak. :-) -
Jacky #3468 A kiindulási pont jó nálad, már csak azt kéne megtudni, hogy mi az ő hozzáállása ez ügyben. -
de ha azon mullik utána megyek még gyalog is, akor a világ vágére is....:-/
-
aham értelek, majd beszélek vele de mindenképp személyesen telefonon vagy msn-en szóba se jöhet csak az a baj hogy tegnap elutazott koleszba úgyhogy nehéz lessz utolérni:-/ -
Jacky #3465 Amit írsz azokból azt szűröm le, hogy a kompromisszumkészséggel van nálatok valami gond.
Kicsit több megértés kéne mindkettőtöknek a másik irányában. Szerintem. -
na jó hát tudod mivan az ember nem lát a szerelemtől aztán meg jó nagyot csattan
#3463 az utolsó hónap szinte egy rémálom volt mert mindenen összevesztünk minden második nap haragba voltunk, így megbeszéltük hogy így lessz a legjobb (abban a pillantban) de persze így csak rosszabb lett mind kettőnk helyzete
-
Jacky #3463 Nagyon egyszerű, kezdjétek újra. Mi volt egyébként az oka a szakításnak? -
Rundstedt17 #3462 Ennyit arról amit pár hónappal ezelőtt írtál hogy neked csak ő lesz 
De én előre megmondtam
Mindig igazam van
-
majdnem egy hónapja szakítottam már barátnőmmel de most kezd bennem tudatosodni hogy mit tettem és hogy hiányzik és még mindig szeretem:-/ ő is sokat szenved mióta megtörtént ez az egész, látom is és mondják is hogy nem akar kimozdulni otthonról csak ha muszály és mosolyt is nehéz az arcára csalni, mikor átmentem hozzá már egy párszor beszélgetni mindnek azt volt a vége hogy a válom sírt. Egy jó hete kezdem érezni hogy teljesen üres lett az életem nincs kivel megosztani azon bajaim amit neki mindig elmondtam és olyan rossz hogy nincs kit megölelni vagy megcsókolni. Persze mikor szakítottunk megbeszéltük hogy barátok maradunk, de ez már nem olyan mint 15hónappal azelőtt, mert már mint elmondtam ovodás korunktól együtt nőttünk fel, sosem leszünk már olyan barátok mint azelőtt, Neki én vagyok az első nekem ő több mint 10 éve ismerem de nem tudok kiszeretni belőle. Egyszerűen mintha egymásnak teremtettek volna, de méges tudom mitévő legyek....... 

-
Jacky #3460 A leveléből arra következtetek, hogy ez utóbbi, azaz egy olyan nő, aki nem szeret lezáratlanul hagyni egy kapcsolatot. Ritka az ilyen, igaz, de épp ezért értékelem. Az is tetszik, hogy őszintén megmondta, mi a helyzet.
-
Az ha valaki szakít ott mindegy az ok, a lényegen semmit sem változtat. Ha utólag kell tisztázni, akkor viszont talán van egy kis bűntudata, ami vagy azért van, mert még talán reménykedik, vagy egy normális nő, aki nem szeret semmit lezáratlanul abbahagyni. Az utóbbira sajnos nagyon kicsi az esély...