22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
pecspapi #3258 férre ísás elöfordúúúlhat -
Zzzsssuzsa #3257 am nem attól félek hogy ki tart szépnek vagy csúnyának sokan mondták már hogy szép vagyok de nem akarok nagyképűnek tűnni. Én képekkel visszaélő személyre gondolok mert már volt dolgom ilyennel -
Zzzsssuzsa #3256 Sziasztok
-
toretto r34 #3255 Már egyszer találkoztam vele személyesen másodszorra nem sikerült valami családi okok miatt kicsit de addig sokat dumáltunk msn-en azt mondta hogy szeretne még velem találkozni csak most gáz van. De tudom hogy nincs senkije és igy probálkozom de keresi az igazit csak még nem találta meg igy addig fogok harcolni mig nem lessz eredmény -
Jacky #3254 Azért ne vedd biztosra, hogy sikerül. Persze, próbálkozz, látni fogod hajlik-e feléd vagy sem. De lehet, hogy tényleg nem érdekled. -
Eggyet? -
pecspapi #3252 neem értek eggyet -
pecspapi #3251 itt is folyik a harc.neem akarják oda adni pedig én 5éves korom óta ismerem -
pecspapi #3250 neem -
toretto r34 #3249 "Meg egyébként is, a férfiak azt szeretik, ha megharcolhatnak egy nőért. Ha meg kell hódítaniuk.
Aki könnyen kapható, az értéktelen lesz számu(n)kra."
Ez a mondat most igy hirtelen nagyon megmotivált, a kiszemelt leányzó nem nagyon hajlik a dolgok felé nem szexre gondolok igy még tovább fogok küzdeni.
-
Jacky #3248 Na ez így már jobban hangzik, azonban még akkor is tévedhetsz, akár jó nagyot is. Mert a neten mindenki azt hazudik amit akar. Nincs ellenőrzés. Nem biztos, hogy amiket irkál valaki, azt úgy is gondolja.
Lehet hogy azt írja, komoly kapcsolatot keres, hosszú távra, közben csak dugni akar, aztán annyi. Tele van ilyenekkel a net.
Ezért nem szabad azonnal beleugraniuk a lányoknak a férfi ágyába. Akármilyen jó is a dumája.
Meg egyébként is, a férfiak azt szeretik, ha megharcolhatnak egy nőért. Ha meg kell hódítaniuk.
Aki könnyen kapható, az értéktelen lesz számu(n)kra. -
"meglátod mennyire ismered?" :-O:S:S
Én tudom mire gondolsz,éshogy mért nem teszed közzé a képed,hidd el ilyenkor énis félnék egy lánynak megadni a képem,mert félek,hogy "elküld",és hogy mit szól hozzá!
Ha nem jó a külső,akkor a belsővel kell csábítani :)
Hiába szép,fullos egy csaj,ha közbe meg hülye pi*a,és bunkó stb...
Szóval lehet csúnya egy lány elsőre,de ha megismerjük a belsőjét(nem hűlyít senkit stb),akkor azért abból is lehet valami ;) -
Zzzsssuzsa #3246 Tökéletesen igazat adok nektek de értsetek meg engem is ha valakinek kép kell kérje el az msn-címem és én meglátom mennyire ismerem és hogy megadom -e neki vagy sem -
Jacky #3245 Hát pedig gameplusznak igaza van. Netes társkeresőn se tolonganak azokért akik egy képet se bírnak/akarnak felrakni. -
Hm, hát sajnos akkor egyedül maradsz. -
Zzzsssuzsa #3243 Elhiszem de ismétlam önmagam már megszívtam így és nem akarok mégegyszer ilyen balhét -
Hát a vakrandit nem sokan szeretik, hidd el :) -
Zzzsssuzsa #3241 17 éves vagyok BAZ megyéből
-
Zzzsssuzsa #3240 az ilyenkor már nincs nem hagyom hogy kihasználjanak sorry már megszívtam így egy párszor -
Hát, egy képet rólad, hogy tudjuk kiről is van szó (korosztály, pl.) -
Zzzsssuzsa #3238 ???? -
Képt :) -
Zzzsssuzsa #3236 sziasztok nincs kedve valakinek szívemet ápolni??? Én rendes lány vagyok vagy mi de szerelemre vágyom remélem van itt valaki
-
sztem ez lehetetlen. lehet h a leányzó csupán jáccadozik veletek :S -
Olyan nincs. -
pecspapi #3233 nekem moost van eg ykapcsoltaom.de ö 2embert szeret sajna:'(:'( -
az vigasztal,hogy egy lány,és egy srác között sosem lehet barátság
csak szerelem :))))
Tudjátok a hormonok ... :D;))
Kivételes esetek vannak,nekem több ilyen is van,de nem mesélek,mert hosszú lessz,mint az elöző hsz-em,amugyis tudjátok :D -
Szia
ebben igazad van....Korrekt!
Biztos emlékszetek,h én mindig ide irkálok,mikor van vmi csaj a láthatáron :);))
Szóval irtam egy korábbi csajszis szitúról ide ebben a topikba(#2920-től..)
Ezt elmondtam ennek a lánynak is msn-en így valahogy:
A feladatom,hogy megtaláljam azt a lányt,aki nem hülyít a hátam mögött,mikor azt mondja nekem,hogy "járni akarok veled,szép fiú vagy",közbe meg elhányná magát,és az ilyen menjem a......
Ezzel az volt a célom,hogy észrevegye magát,és tudja,hogy nem fogom csípni a stilusát,ha hülyit,utána meg elküld
Erre az volt a válasza,hogy dili vagyok,mert nagyon lesarkítottam...
"közbe meg elhányná magát"
Találkozni akar velem,mert többször is mondta,hogy mikor jön le az én városkámba:),és vidámparkba is hivtam,de a háttér nem volt biztos,hogy megyünk is,ezért msn-en megkérdezte,hogy megyünk-e(biztos várta,ez pedig jóóóóóó jel :) )
Itt az a kérdés,hogy úgy akar velem találkozni,mint egy barát,és jókat beszélgetni,vagy meg akar velem ismerkedni,és mivel látott élőben is,myvipen is vannak kint képeim,igy lehet,hogy szimpatikus vagyok neki,és közelebb akar hozzám kerülni...???
Ezt sem tudom biztosan :S
#3224:
"a tudtára adom,hogy felkeltette az érdeklődésem :)
és meglátjuk mit lép
nem úgy,hogy szeretnék veled járni XXD,inkább körülírom vhogyan"
vasárnap tali
Remélem őssze is jön,és jól sikerül!
Köszi Nektek
-
-
A leírtak alapján én arra tippelek, hogy szimpatikus vagy neki, de csak mint egy barát.
Szerintem ne hagyd magad húzni, hanem kérdezz rá egyértelműen, hogy találkozna-e veled, mert akkor tuti kiderül az igazság.
Végülis mit veszíthetsz?
Csak annyit, hogy megtudod, hogy igazából vonzódik-e hozzád vagy sem.
Ne hagyd, hogy szórakozzon veled. -
Én lány vagyok!
-
lehetne, de inkább máshol :D
Összes fórumozó: 257051 fő
Fiúk: 89%, Lányok: 11% -
Orionk #3226 Még egy lány-t se láttam itt a fórumon, főleg nem ebben a topic-ban, pedig itt is lehetne ismerkedni, vagy nem? -
hát ha keveset van fent akkor nincs gond. legközelebb ha feljön beszélgesetek... na és hogy telt a hétvégéd? voltál bulizni valamerre? stb. aztán ha joba vagytok akkor ugyse "aha igen" féle rövid válaszokat ad... bár kitudja...
vagy jöhet az is hogy, bocs a multkoriért...
mi miért? hát hogy roszkor hivtalak mikor barátoddal voltál...
aztán akkor esetleg, hogy tényleg hogy ismerkedtetek meg...
:D
bár ezek inkább barátkozosabb szövegek mintsem csajozos...
:(
hiába nem nagyon szoktam barátkozni sem, ha igen akkor túl jol, mert mindig inkább barátság lenne belőle... nekem meg legtöbször az nem kell...
mind1
#3219: Nekem most még szebbet is irnak/irtak...

csak az a baj...
-
igen-igen
a tudtára adom,hogy felkeltette az érdeklődésem :)
és meglátjuk mit lép
nem úgy,hogy szeretnék veled járni XXD,inkább körülírom vhogyan -
Utóbbi jobb lenne, neked is. Mert ha csak érdekből ilyen, akkor a ráknak se kéne. -
csak megvizsgálok minden lehetőséget,és nem leszek oda az első kedves,jóindulatú szavátol,és irkálom ki mindenhova,hogy niki + tomi -
cucma #3221 ööö az a probléma, hogy én ismerek ilyen lányt aki mindenkivel, ilyen kedves...
bár, ha nem szeretné, hogy közeledj, már elküldött volna. -
ennek a kiderítése nem gond,hogy van-e barátja,inkább az érdekel,hogy miért ilyen kedves?
Azért,hogy észrevegyem,hogy érdeklem őt valamilyen szinten,vagy mert ilyen vidám természete van,és mindenkivel ilyen kedves :S -
cucma #3219 elég rossz azzal tréfálni, hogy van barátja :/
lehet erre még valami burkolt kérdéssel rákellene kérdezned... de az meg tolakodás és visszakérdez, hogy: "ez meg miért érdekel téged?"
onnan meg már nincs visszaút :D (hacsak, nem te is füllentessz)
ui: de jó lenne, hogy ha nekem is ezt írnák, hogy "Szia Tomikám"