22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
n3whous3 #3733 jaja, ennek a topiknak a "társtopikjában" olvastam még régebben :D -
#3732 Ismeritek a hosszú listás viccet? Mi kell a nőnek témában?
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcsi
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
A természeted is fontos.
Legyél:
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám
13. de mégis komolyan veendő
14. bátor
15. Micimackó
16. energikus
17. gondoskodó
18. ideákban gazdag
19. ügyes
20. szerény
21. megértő
22. elegáns
23. egyértelmű
24. szeretetteljes
25. hidegvérű
26. szenvedélyes
27. engedékeny
28. becsületes
29. adakozó
30. gyakorlati
31. igazságos
32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt
35. sármos
36. hűséges
37. álmodozó
38. karrierista
39. megbízható
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag.
Ugyanakkor ne legyél:
a) féltékeny, de mégis aggódó
b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel
c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt
d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthon felejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassági évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a
születésnapját.
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal.
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van:
1. szexre
2. kajára
A nök nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét.
Végeredmény:
Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! -
n3whous3 #3731 Éreztetni is szoktam, nem csak így fejezem ki magam, jóhogy :) -
n3whous3 #3730 Akkor értem :) A félszből nem mondja, ha úgy érez, rossz dolog kimondani azt, hogy szereted a másikat és közben esetleg a "másik" nem úgy érez (még) és ettől rosszul érzi magát az ember :) -
#3729 erről van itt szó^^ -
#3728 Egy hónapja. :)
#3723: Nem mondtam, hogy egyáltalán ne mondja nekem senki, hogy szeret, mert persze, hogy jó hallani. :) Viszont az még jobb, ha éreztetik veled, hogy szeretnek. Persze emellett lehet mondani is, én is szoktam mondani, és én is csak akkor, amikor komolyan gondolom. :) -
#3727 ugyanígy van nállam is:) -
n3whous3 #3726 Igen, de régen egy picit kisebbek voltak az igények. A média elég volt ahhoz, hogy hülyeségekkel meg szép sztereotípiákkal tömje be a fejét a fiataloknak, akik a csajozós/pasizós korra érve figyelembe vették azokat. -
#3725 Ja de ez régen is így volt nem csak most. Mindíg a nő az aki választ. -
n3whous3 #3724 A sok fiú azért van egyedül, mert a mai világban annyi mindennek meg kell felelnünk és az önbizalom kevés ehhez. Minden szaros műsor/újság és haverok meg barátok is ezt meg azt mesélnek (rossz tapasztalat erősen megmarad) és berögzül valami a fejekbe... Csajok meg tudják, hogy őket kell ostromolni és úgy is van. Fiúk ha nem tesznek egy lépést se, nem lesz csaj, csajoknak csak ki kell tárniuk a karjukat körülbelül. -
n3whous3 #3723 Pedig van, aki így szereti kifejezni a dolgokat, egyszerűen kikívánkozik belőlem, hogy barátnőmnek így vagy úgy mondjam, hogy szeretem, ha olyan kedvem van (elég gyakran). Nem azért mondom, mert hallani akarja, nem azért mondom, mert így kellene tennem... Egyszerűen ez olyan, mint amikor megkívánsz egy szelet csokit és elveszed. Nem bírom ki, hogy ne mondjam neki, mert ettől jól érzem magamat és ő is. -
#3722 Hehe:) Pont ugyanilyenek vagytok.. -
n3whous3 #3721 Az az igazság, hogy pont ilyenek vagytok "ti" is. Tisztelet a kivételnek -
n3whous3 #3720 Mióta vagytok együtt? -
#3719 Mondani annyi mindent lehet, sőt bármit. De a tettek azok amik bebizonyítják, hogy valóban így cselkszel. Egyébként meg azt marha egyszerű kimnodani, hogy szeretlek na de tényleg úgy is cselekedni... -
#3718 Hányat látok én is ilyet. Sőt a legtöbbjük együtt van a pasijával, de van mellette egy szerető is. Ha nem jön össze a szeretővel, akkor még mindig ott van a pasi, mert az biztos, ott már nem kell bizonyítani. Pedig egy kapcsolat lényege az volna, hogy mindig tudjon megújulni, legyen benne egy kis izgalom, ami táplálja a tüzet. Az elkényelmesedés pedig nem osztható nemekre, ez sajnos egy társadalmi probléma, legalábbis én így látom. Manapság elég sok dologhoz könnyen hozzá lehet jutni, az interneten minden információ egy szempillantás alatt olvasható, sok ember jár autóval, mert kényelmes. Egy szó, mint száz a párkapcsolatban is szeretné sok ember, ha minden flottul menne és azonnal. Ez azonban nem így van, és ez teszi édessé a dolgot, mert a munka gyümölcsét igazán jó élvezni. Sokkal jobb egy olyan ember szerelmét kapni, akinek mi is rengeteget adunk, és ezt fenn kell tartani. -
Jacky #3717 Nem tudom, hogy nagy többségünk így van-e. Az biztos, hogy én nem.
Az elkényelmesedés egyébként nemcsak a férfiakra jellemző egy kapcsolatban. Lehet, hogy nagyobb %-ban tényleg, de hányszor látok nőket is, akik már szinte csak megszokásból vannak a "párjukkal"! -
#3716 "csak hajtogatják a saját véleményüket és elgondolásukat, de képtelenek a barátnőjüket megérteni."
másrészt meg megérteni a nőnek a férfit és a férfinak a nőt örök kihívás amíg világ a világ, mert alapvetően másképp működünk sok tekintetben :)
van egy mondás és ezt nagyon igaznak találom: "a férfiak sosem fogják megérteni a nőket, a nők sosem fogják megérteni a férfiakat és ezt egyikük sem fogja sosem megérteni" :) -
#3715 egyrészt szerintem ez nem csak a pasikkal van így, a csajokkal legalább ennyire.. ezek a dolgok nem nem/faj/bőrszín függők hanem az adott ember tulajdonságaitól függenek..
másrészt valóban jellemző a mai emberekre hogy úgy akarnak kapcsolatot hogy nekik ne kelljen feladni semmit.. egy általam értelmesnek tartott ember beszélt arról egy műsorban minap hogy a házasság szó a szanszkrit nyelven ugyanazt jelenti mint a halál.. és hogy gyakorlatilag a házasságban az egyén meghal és megszületik a mi.. (a párkapcsolat ugyanez egy idő után csak kicsiben) és ha ez nem így van akkor nem egy párkapcsolat/házasság hanem együttélés egy lakótárssal, haverral stb..
azt gondolom nem kell ennyire szigorúan érteni mint ahogy hangzik de van a dologban valami.. -
#3714 Hát azért ezzel vitatkoznék,nem csak ezért szakíthat egy lány.Most ezzel azt állítod,h olyan nem fordult még elő a történelemben,h egy nő megkap mindent egy férfitól,ami telik tőle,maximálisan kimutatja szeretetét stbstb és nő otthagyja? Azzal egyetértek,h nem csalja meg,már ha van annyira gerinces,de hát annyi más ok lehet egy szakításra,most ezt például tapasztalatból mondom sajnos,mert az én kapcsolatomban egyetlen pont van ami teljesen biztos: maximálisan melette vagyok,szerelmes vagyok belé,imádom mindenét,soha semmikor nem zavart,vagy idegesített volna,nem volt teher. sokat veszekedtünk 2 és fél év alatt,és sokszor egymás fejéhez vágtuk a másik hibáit,de én elfogadtam mindennel együtt,a mindkettőnkben erős makacsságot nehéz kezelni:)
és ott tartunk egy ideje,h ő bizonytalan,sőt egyszer szakított is velem,de 2 nap után ugyanott voltunk, mint előtte,tehát nem tud elszakadni tőlem,de mégsem mondja,h hozzunk rendbe mindent és járjunk,közben olyan teljesen,mintha járnánk.minden uyanaz. -
#3713 Nekem sose volt gond kimondani,h szeretlek,mert akit igazán szeretek(1 lány volt/van ilyen) annak nem jelenthet gondot kimondani,viszont volt olyan kb 17 évesen,h csak azért mondtam ki 1szer 2szer,mert megkért rá az akkori bnőm,és hát képtelen voltam mást tenni:S de nagyon rossz volt.Ma már(20 évesen) ha így lenne inkább nem mondanám ki,de hát nem is járnék azzal akit nem szeretek igazán.Én sem vagyok tapasztalt,de az őszinteséget mindenkinek ajánlom ;) -
#3712 ezt ki kérem magamnak:) -
Jacky #3711 Pontosan! -
#3710 Igen, igen, igen!!! :)
Pl, a barátom sem mondta még egyszer sem (nem is várhatom el, nem vagyunk még olyan régen együtt), de ÉRZEM!!! :) És ez a fontos! :) -
#3709 igazez -
#3708 Jaja, a kiegyensúlyozottság nagyon fontos egy kapcsolatban!!! :) -
Jacky #3707 Na épp ezt mondom, hogy ez lenne a normális hozzáállás. Ehelyett mi van? Az, hogy elvárja, hogy naponta mondjam. Többször is.
Én meg azt tartom, hogyha kimondok valamit, annak legyen súlya! Ezért nem mondom sokszor, mert devalválódik az értéke!
Nem szeretem a tartalom nélküli, üres szavakat.
Minek mondjam 55-ször, hogy szeretlek, ha kimutatom, hogy szeretem? Az sokkal többet ér, mintha állandóan hangoztatnám. -
Jacky #3706 A "hagynád a csudába" az nem áll messze az "adjál időt" neki-től -
KISSMYPS3 #3705 Sztem ha már megfordul a fejében hogy nem akar veled lenni, akkor az már rég szar, nem érdemes folytatni. -
Steve Q #3704 Ha ezt mondja a lány, vagy totál bizonytalan, vagy csak nem akar megsérteni egy 'nem' válasszal. Én vagy ultimátum elé állítanám (ha lehet óvatosan, ha nem kerekperec), vagy hagynám a csudába. Aki nem tudja eldönteni, akar-e vagy se, azzal nem érdemes sokáig foglalkozni. Én már megjártam ezzel, azért mondom ezt. Az ilyenek után az ember kétszer is meggondolja, akar-e egyáltalán újra szerelmes lenni... -
#3703 hát nemvagy egyedül ezzel biztos,és hát ha valamit túlzásba viszel az sem jó,pont ugyanúgy ha valamit kevésbé teszel.valahogy a kettő közt jó maradni mindenben kb -
#3702 Nyugi, nem minden lány ilyen, csak nálam ez a helyzet. :) Viszont azt sem állítom, hogy ezzel egyedül vagyok a világon nőként. :) -
#3701 tulzásba viszel dolgokat az sem jó:I -
#3700 ezen most elgondolkodtam... -
#3699 Nálam ez pont fordítva van. :) Ha túl sokszor mondják, hogy "szeretlek", elkezdek gyanakodni, hogy vajon tényleg úgy van-e, vagy csak azért mondja, mert azt hiszi: ezt akarom hallani... :) -
Jacky #3698 Hagyni, hadd gondolja át, akar-e veled lenni. -
#3697 hát igen :DDD ismerős. -
#3696 Pontosan! Ebben az esetben minden csak felesleges időpocsékolás. Olyan ez mint pl én úgy 2 hónapja megismerkedtem egy csajjal. Gyönyörű, kedves, inteligens és ami a legfőbb nem nagyképű és teljesen normális. Úgyanúgy vélekedik a dolgokról mint én és csomó mindenben ugyan azt szeretjük. Egyszóval a számora tökéletes NŐ! Egyetlen egy oka van amiért nem pazarlom rá az időmet. Van pasija.. -
#3695 Ha már gondolkodnia kell, akkor nem akar, sajnos ez elég egyértelmű. Ez csak időhúzás szerintem. -
#3694 időt és helyet hagysz neki hogy eldöntse, és ha úgy érzed idővel hogy ez neked már hosszúra nyúlik és még akkorsem tud dönteni akkor nem neked kell mérlegelni hogy jó-e ez neked így