nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #3517 Úgy indulnak neki az emberek egy kapcsolatnak, hogy reménykednek.
Van aki abban, hogy megd..hatja a nőt, van aki abban, hogy hátha ő lesz az igazi.
Aztán néha az első variációból is teljesen más lesz. Akár szerelem is.
Miután elhúzott a barátnőm, beleástam magam egy kicsit az ilyen kapcsolati témákba. Nem elméletben, hanem sokat beszélgettem róla lányokkal, nőkkel. Élőben és levélben (e-mail, msn, stb.).
Aztán egyre több lánytól hallottam azt, hogy nem reménykednek már. Legalábbis ezt mondták.
Namost az meglehet, hogy én csupa csalódott nővel futottam össze. De lehet, hogy pont ez a jó hozzáállás, hogy nem szabad reménykedni és élni kell a mának, a pillanatnak, mert csak az létezik.
De ez nagyon furcsa, mert ha megyek egy randira, kell az a jóleső izgalom, hiszen ha az nem lenne, akkor minek mennék?
Márpedig ez pontosan a reménnyel és az újjal van kapcsolatban.
Visszatérve az önzőségre, önzetlenségre.
Eleve minden kapcsolat úgy kezdődik, hogy remél/vár vki vmit a másiktól. Akár egy érzést, mondjuk a szerelmet, de lehet hogy biztonságot, vagy akármit. Sokféle ember, sokfélét várhat.
Csak attól függetlenül, hogy a kapcsolat elején a saját javát akarta vki, ez megváltozhat időközben.
Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy ami önzetlenül indult, abból önzőség lesz. Blőd példa: szegény vagyok, párom is szegény, szeretjük egymást, önzetlenül. Nyerek a lottón. Nagyon sokat. Párom megváltozhat, már nem biztos, hogy magamért szeret. Hanem mondjuk a maldív-szigeteki 1 hónapos nyaralásért, a kacsalábon forgó házért stb.
Off Írhatsz. Csak egyszerűen, normálban úgy ahogy én is írtam. On
A taktikázáshoz mit szóltok? Kell egy kapcsolatba?
Általában a nők alkalmazzák.