nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
attol függ, milyen taktikázásokra gondolsz... mer még az is 1 taktikai huzás lehet, h kap a nő 1 smst, és azt gondolja: "na jovan, még várok pár orát a válasszal, egye csak a penész, h miért nem irok neki vissza azonnal / higgye csak azt, hogy vmit rosszat tett / stb stb"
viszont sztem 1-1 gondolatébresztő mübalhé még belefér 1 kapcsiba...
de ez is csak akkor, ha ugye megvan a kommunikácio a 2 fél között. és csak olyanok miatt szabad mübalhét csinálni, amiről már joideje megy a téma - eredménytelenül.
az ennél komolyabb taktikázások szvsz indokolatlanok, és többet ártanak a kapcsinak, mint amennyi hasznuk van...
mert:
ahova taktika kell, ott már célokrol beszélünk, és ez ugye már magában hordozza az önzetlenség távollétét, mivel aki taktikázik, az a saját érdekeiért tesz / nem tesz vmit
én ezzel ugy vok, h vki v azért szeressen, ami / aki vok, v inkább ne szeressen sehogy :) senki és semmilyen taktika ne akarjon megváltoztatni, ha én nem akarok változni. DE (!!!) ha én akarok változni, akkor meg nincs szükség taktikákra... akkor csak 1 figyelő szempárra, és elégedettséget kifejező mosolyra van szükségem, h lássam, h igen, megérte változni :)
hmmm... most, h igy visszaolvastam, ez már önmagában taktikázás :D
tapasztalataim szerint viszont a taktikázo nők már eleve nem lehetnek rendes lányok :)
na, asszem ezt az egészet is jol megaszontam, mi? :D
azért remélem, ki lehet belőle hámozni a lényeget :)