22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Hagyni, hadd gondolja át, akar-e veled lenni.
  • Sanyix
    hát igen :DDD ismerős.
  • Pluskast
    Pontosan! Ebben az esetben minden csak felesleges időpocsékolás. Olyan ez mint pl én úgy 2 hónapja megismerkedtem egy csajjal. Gyönyörű, kedves, inteligens és ami a legfőbb nem nagyképű és teljesen normális. Úgyanúgy vélekedik a dolgokról mint én és csomó mindenben ugyan azt szeretjük. Egyszóval a számora tökéletes NŐ! Egyetlen egy oka van amiért nem pazarlom rá az időmet. Van pasija..
  • [HUN]FaTaL
    Ha már gondolkodnia kell, akkor nem akar, sajnos ez elég egyértelmű. Ez csak időhúzás szerintem.
  • norbre
    időt és helyet hagysz neki hogy eldöntse, és ha úgy érzed idővel hogy ez neked már hosszúra nyúlik és még akkorsem tud dönteni akkor nem neked kell mérlegelni hogy jó-e ez neked így
  • Fantomlovag
    Uh, de kihaltunk a témából...

Ok, akkor kérdés!

Mi van akkor ha egy lány azt mondja, nem tudja akar-e veled lenni. Biztos hogy nem, nem a válasz, csak nem biztos hogy igen... Ilyenkor mit lehet csinálni?
  • Fantomlovag
    Ez olyan romantikus...
  • Zetorg
    oldódik a szégyenlősség, nincs ezzel baj.
    azt hiszem kicsit lassabban haladunk mint az átlag, de ez mindkettőnknek megfelel. Ő is szégyenlős, ezért nem szól be nekem és én sem piszkálom Őt :)
  • Fantomlovag
    Hát rám is inkább a pimasz kifejezést szokták használni ilyesmi terén... És ez még a legenyhébb változat...
  • Molnibalage
    Persze ez csak átlag. Volt már magasabb is az arány. :)
  • klart
    jó,igen vannak akiknél ez elég nehéz dolog,szerencsére nállam nem,nemvagyok túl szégyenlős:)
  • Fantomlovag
    Hát nem is tudom... A szégyenlősség bizonyos intimitási fok után fel szokott oldódni. Persze van akinél elég nehezen.
  • klart
    akkor bizony ez lehet az oka.dehát ezt nemszabad szégyelni.amit érzel,merd kimondani is,és főként megmutatni :)
  • Fantomlovag
    Nem... Diszgraphia... De kösz, javítom :)
  • klart
    sikerült rájönni ez a fontos^^
  • Zetorg
    direkt hiánytik egy "L" az aláírásodból?
  • Zetorg
    nálam az is bezavar, hogy nagyon szégyenlős vagyok :$
    majd alakul...nem is vártam itt erre megoldást csak kiváncsi voltam mit mondanak mások.
  • Fantomlovag
  • klart
    de:)
  • Fantomlovag
    Tudod én megértem... Régen nekem is nehéz volt kimondni... Aztán rájöttem a dolog nyitjára...
  • Fantomlovag
    Nem ezt mondtam?
  • klart
    értem a dolgot,hát végülis ezt te tudhatod csak,valamit érzel belül ez bizonyos.én a barátnőmnek könnyen kimondom hogy "szeretlek" mert biztos vagyok benne hogy így érzem,komolyan gondolom,és nem félek semmitől.viszont mondja ő is.és nemcsak mondom persze,ezt mindig bizonyítom is neki,és éreztetem vele,persze mindez kölcsönös,de mégis,olyan jó kimondani is.akár sűrűn akár nem,ez emberfüggő ki mennyire ad hangot is ennek,én szoktam sűrűn,de emelett mindig éreztetem is.nem csak káprázat.
  • Zetorg
    tudom, hogy szeret :)
    és ki is mondja. ritkán, de nem is igénylem, hogy minden nap elmondja, mert tudom enélkül is.
    lassan 9 hónapja vagyunk együtt, úgyhogy nem oltogatás megy, nem azért mondom neki, hogy legyen valami este...
  • klart
    egyszerűen fél valamitől:-|
  • Fantomlovag
    Mert az ember TUDAT ALATT azt hiszi ezzel elkötelezi magát, megváltozik valami, nagy eget rengető dolgok történnek... Fenét... Hangsor...
  • klart
    ez viszont attól is lehet hogy félsz talán hogy viszont kimondja e ő is,vagy hogy mi lesz a reakció erre.cáfold meg ha nem ígyvan
  • Rundstedt17
    pontosan hiába minden igyekezet,egyetértek.előbb utóbb úgyis megun.ez van.
  • Zetorg
    igen, arra gondoltam, hogy a párom szemébe...
    azt tapasztalom, hogy nehéz, de miért?
    komolyan gondolom, nem hülyítem, de mégsem megy könnyen.
  • klart
    nem nehéz kimondani ezt,csak a akkor hogyha nem így érzed.ez ilyen egyszerű,ha nemvagy biztos benne vagy teljesen biztos vagy abban hogy nemszereted
  • Fantomlovag
    Nem kimondani nehéz... A kutyádnak is mondhatod. A nehéz rész, komolyan gondolva, a párod szemébe mondani úgy hogy biztos légy benne el is hiszi...
  • Fantomlovag
    Hát szép is az...
    Jómagam is jobban értékelem egy hölgyben, ha lehet vele beszélgetni... És nem ruhákról, rúzsokról, a haverok életéről, stb...
    Hanem inspiráló, intelligens, kellemes és szellemes beszélgetésbe lehet bonyolódni...
  • Zetorg
    miért nehéz kimondani, hogy szeretlek?

kiváncsi vagyok pár véleményre...
  • Jacky
    De mini, sok lány egyszerűen elvárja, hogy állandóan mondogasd neki: szeretlek, szeretlek, szeretlek...!
    Nem mindenki olyan normális ám, mint te. Ez lenne a jó, ha éreznék a törődésből a szeretetet, de nem, ez sokaknak nem elég, muszáj kimondani, mert azt hiszik, attól biztosan szereti őket a srác. Jó nagy marhaság.
  • Jacky
    Egyetértek.
  • Jacky
    De mi van akkor, ha kimutatom a szeretetemet feléje és ez neki kevés vagy nem is veszi észre?!
    Merthogy ilyen is van.
  • Jacky
    Ez nem így van. Hiába figyel oda rá a férfi, ha a nő egész egyszerűen beleszeret egy másik srácba. Mit tudunk tenni ez ellen? Még jobban figyeljünk oda? Nem lóghatok egész nap a barátnőmön és nem kísérhetem figyelemmel mit csinál a nap minden percében. Ez már különben is igencsak súrolná a kémkedés határait.
  • benkoszabi
    azt azért kétlem, 4 éve ismerem, az első pillanattól fogva tetszett, 2 évet vártam rá, hogy megismerkedjek vele, vagyis igazából 6 éve láttam meg először, és amikor megismerkedtünk, tök happy voltam, hogy az a csaj, aki után 2 éve sóvárgok, szal hogy végre vele beszélgetek, jóban vagyunk, aztán persze először amikor megvallottam neki a szándékaimat, akkor az ugy nem volt jó, szal kis mosolyszünet, majd ujra összekerültünk, és ujra ugyanez, és harmadszorr,aé s negyedszerre....de ő elmondása szerint engem nem tudna ugy szeretni, csak barátként, én meg mindig félreértelmeztem a jeleit, és ebből lett a nagy galiba, ami most már egy éve tart, vagyis amig mult héten rám nem köszönt és meg nem lepődtem...
  • soulhunter
    nem keresni kell, hanem hagyni, hogy rád találjon

ezt benkoszabi #3659 -e is alátámasztja :)
    ki tja? lehet, h nemcsak szoba elegyednek, de még házasság is lesz? :)
  • Rita79
    Hajrá!
  • benkoszabi
    felkeresetem a töréntek után anno. nem mutatott hajlansóságot a dologra, ez jó fél éve volt már, aztán a minap kissé meglepő módon rámköszönt, mosolygott is, nem tudtam mire vélni, msot egyenlőrefigyelem a jeleket, aztán lehet ujra szóbaelegyedünk