22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Rita79
  • minigirl
    Nekem igazűból csak annyi kell, hogy érezzem: szeret a párom. Ha ezt érzem, nem kell egyfolytában hajtogatnia, hogy "szeretlek".
    Ha beteg vagyok, fáradt, vagy ilyesmi, szeretem, ha babusgatnak, de szeretek esténként odabújni a barátomhoz, mert az olyan meghitt. :) Szeretem, ha foglalkozik velem, meghallgat, mert akkor érzem igazán, hogy szeret. :)
    A mostani barátommal még csak 3 hete vagyok együtt, még egyszer sem mondta, hogy szeret, viszont amennyit törődünk egymással, abból érzem, hogy szeret. A legfontosabb, amit kapok tőle: rengeteg beszélgetés. Ez nekem nagyon fontos, és az eddigi fiúim meglehetősen kevés százaléka tudta nekem ezt az egyszerű dolgot megadni. :)
  • minigirl
    Nem beteges, szerintem nagyon aranyos! :) Egyrészt azért, mert velem is előfordult már, másrészt azért, mert hajnalban/reggel, sőt szinte soha nem látsz a BKVn mosolygós arcokat. Van, aki hülyének nézi a jókedvű embert, viszont engem felderít, ha nem csak magamat látom a tükörben boldognak. :)
  • Rita79
    Neeeeeeeeeeeeeeeem igaz!
    Ezt csak az olyan lányok tartják túlzásnak, akik vagy nem szeretnek téged vagy nem igénylik a nagy érzelmeket.
  • norbre
    lehet megcáfolnak a lányok de nekem az a tapasztalatom hogy a túlzásba vitt babusgatással, óvással, a folyamatos "szeretlek" bizonygatással hamar a lányok agyára lehet menni
  • Molnibalage
    Haj, ha belelátnátok álmaiba... A fele arról szól, hogy szeretem, védem szívem válaszottját. Egyre gyakrabb álmodom. Reggel mindenki bambul a BKV-n nekem meg fülig ér a szám csak azért, mert az álmaira gondolok. Beteges ez? :)
  • Molnibalage
    Én a hősszerelmes típus vagyok. Felszállok egy villamosra és a a jő nők / csajok 20%-ba lazán képes lennék belezúgni. Igényeim nem túl nagyok. 2-3 hobbim van. Ha azokat eltűri akkor kb. ennyi...
  • norbre
    egyet "kell" értsek a lányokkal, szerintem nem a nem a virágon múlik vagy hogy mennyit költessz az első randin, nem ezen múlik a dolog.. (sőt szerintem kissé piti dolog ha ezt számon tartja valaki..) én pl régóta nem viszek virágot első randira, meg a sokadikra sem... én mindig rögtönzök, nem szeretem a sablonos dolgokat, mert úgyis "átjön" hogy rutinból csinálod csak hogy legyen valami, vagy pedig érdekel is a dolog..
  • Rita79
    Végre egy hasonló gondolkodású lány, mint én!
    Ha nem érzem a szeretetet, akkor egy aranykalitkából is úgy kilépek, mint a sicc.
    Sok férfi azt hiszi, hogy ha szórakozik a lánnyal, az minél inkább kötődni fog hozzá!
    Hát nagy tévedés!
    Ha egy normális lány nem érzi azt, hogy szeretik, akkor másnál fogja keresni, mert ez élteti az embert, hogy érezze a szerelmet.
  • minigirl
    Egyetértek Ritával! :)

Sok srác azt hiszi, hogy a lányokat anyagi ráfordítással meg lehet tartani, pedig nem. Vehettek a lánynak annyi ajándékot, hogy el se férjen a kacatoktól a lakásában, de ha szeretet nem kap, a meglepiktől függetlenül le fog lépni. Na, persze ilyenkor jönnek azzal a srácok, hogy "csak kiszasznált, csak a pénzem kellett neki" és hasonló baromságok. Pedig sokszor egyáltalán nem erről van szó.

Sokkal jobban meg tudunk becsülni egy olyan pasit, aki szeretet ad aranyos kütyük helyett. Mert az ilyenből kevés van - sajnos.
  • gercse
    Ezt mind értem, csak én azt látom, hogy nem sok nőnek elég ennyi,
    több kell ennél...és akkor jön #3635 vagyis a pénz
  • Rita79
    Egy nő, ha odafigyelnek rá és érzi a szeretetet nem fog soha félrelépni.
    Egy nő csak akkor szakít és lép félre, ha szeretethiánya van.
    Ezt jobb, ha tudjátok.
    A szeretetet adni, kimutatni meg szerintem természetes dolog.
    Akinek meg nem megy, az ne is keressen társat magának.
  • gercse
    Nekem ne mondd, nem volt még barátnőm soha...
    (s nem azért, amit felsoroltál, mert abban teljesen egyetértek veled)

Azért mondtam, amit mondtam, mert ezt látom magam körül.
  • Rita79
    A francokat!
    A férfiak nagy többsége baromira el van kényelmesedve!
    Azt hiszik, hogy nekik aztán semmilyen áldozatot nem kell hozniuk egy kapcsolatért.
    Ezért van ennyi fiú egyedül.
    Képtelenek kompromisszumot kötni, csak hajtogatják a saját véleményüket és elgondolásukat, de képtelenek a barátnőjüket megérteni.
    Hiába magyarázunk nekik, egyik fülükön be a másikon ki.
    Aztán meg sírnak, hogy ritka rendes lányt találni.
    Röhej!
    Pedig csak oda kellene figyelni a szeretett hölgyre és minden rendben lenne.
  • minigirl
    Lehet. :) Kevés lány van, akivel jóban vagyok, de ők mind ilyenek. :)
  • gercse
    de belőletek van kevesebb (szerintem) :S
  • minigirl
    Nem tudom, miért vagytok úgy oda ezért a pénz témáért, hisz én rengeteg olyan lányt ismerek (köztük magamat is), akiknek egy randin nem az a fontos, hogy mennyit költ rá a srác, hanem az, hogy mennyire szórakoztató (például).
  • Freeda Krueger
    Mi lehet az elvárt hozam?
    Mit várhat el valaki a befektetéséért cserébe?
  • Molnibalage
    Valóban. Csak itt jön be, hogy mi legyen a férfi. Ne végyet sértésnek, de nem pénzautomata a férfi..

Ugyebár sok pénz csak sok melóval van. Akkor meg szabadidő kevés --> kevesebb próbálkozás, kisebb siker esélye. Sok próbálkozás --> nagyobb esély, de zsé nincs hozzá. Ördögi kör...

És persze mind emellett még a saját egsziztenciádat is meg kéne valahogy teremteni...
  • Z
    És amint látjuk, pusztán a tény, hogy befektetünk (mint Jacky) még nem garantálja az elvárt hozamot!
  • Jacky
    Mi ez itt, a Wall Street? Az is majdnem bedőlt most. Úgy látszik válság van a kapcsolatpiacon is :(
  • Rita79
    Befektetés nélkül nincs hozam.
  • Jacky
    Rossz helyre tettem a felkiáltójeleket, helyesen az "utánam következő" után kellett volna.
  • Jacky
    Új téma: anyagiak az udvarlásnál, a kapcsolatban.

Szerdán taliztam egy csajjal. 26 éves, normális, kissé fiús (értsd: szereti a focit, több fiúbarátja is van, de csak barátok).
    Vittem a randira egy szál rózsát, mert szép és illik is.
    Megittunk egy-egy italt egy vendéglátóhelyen.
    Ez így cirka 2k-ba került nekem.
    Másnap érdeklődő e-mailemre tájékoztatott, hogy az utánam következő pasi !!! jobban bejött neki, éljek boldogul bla bla bla.
    Ha egy hónapban van 5-6 ilyen randim, az a fizetésemnek már mérhető részét teszi ki!
    És olyan mintha kidobnám az ablakon :(
  • minigirl
    Szerintem ne helyezz nagy hangsúlyt erre a dologra. Velem is előfordul, hogy annyira jó napom van, hogy még az ellenségeimnek is a nyakába ugrom, egyszerű jókedvből.
    Viszont, ha ugyanezt többször megcsinálja, akkor tedd azt, amit Jacky tanácsol. Érdeklődj felőle, miegymás. :)
  • Jacky
    Ne képzelj bele semmilyen célt! Inkább maradj a "jó napja volt, elfelejtette a rosszat" verziónál.
    Ha mégis akar tőled valamit, tiszta nyereség. Ha nem, jobban jársz a fenti verzióval.
    Beszélgess el egy kicsit vele. Mi a helyzet nála, érdeklődj, stb.
  • bounty88
    de most mire értetted hogy előfordul?
  • Molnibalage
    Előfordul ilyen. Velem is volt hasonló szitu.
  • bounty88
    érdekes dolog történt velem ma. egy régi csaj ismerősöm, akivelegy éve nem vagyunk jóban, vagyis semmilyen viszonyban, ma mosolyogva rámköszönt, persze én is visszaköszöntenm neki, de magambanmeg voltam lepődve és kicsit megörültem. és nem igen tudtam mire vélni a dolgot, hogy most azért köszönt rám mosolyogva, mert ez egy yilen nap, jól alakult neki minden, és még azt is elfelejtette hirtelen hogy miért is nem vagyunk jóban, avagy direkt köszönt igy, hogy ezzel valami célja volt...
  • kocsisgabor9999
    Azt nem hiszem el...
  • minigirl
    Szerencsémre én nem ismerek ilyen lányokat. Én mindig az eszemmel próbálok vitázni, veszekedni, "anyázásig" még sosem jutottam...

#3622: Hát, igen szoktunk mi is bulizni meg piálgatni, de olyanra még nem volt példa, hogy ne tudjunk magunkról, vagy ne álljunk meg a lábunkon... :)
  • [HUN]FaTaL
    Én a korosztályról beszéltem úgy általánosságban, én próbálom ezt elkerülni, többé-kevésbé sikerül is :)
  • [HUN]FaTaL
    El tudom képzelni, bár én is dohányzom így ez nem jelent problémát. Sajnos elég sűrűn káromkodok is, de próbálok leszokni róla.
  • Jacky
    Hát persze, mert elfoglal. Mert vele vagy, rá figyelsz és ő rád.

Az ordenáré beszéd sok lánynál alapból jön. Undorító.
  • Optimuss
    az
  • minigirl
    Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de én dohányzom, a barátom viszont nem. Ezt a problémát úgy oldjuk meg, hogy akkor bagózom, amikor nincs a közelben, viszont amikor vele vagyok, megpróbálom visszafogni magam. (Ezalatt az értendő, hogy csak akkor gyújtok rá, ha már az őrület szélén állok)
    Viszont! Amikor vele vagyok, nem is hiányzik (annyira) a cigi, mert jól érzem magam vele, és észre sem veszem, hogy telik az idő, és még mindig nem gyújtottam rá.

Az ordenáré beszédről csak annyit, hogy esetenként velem is megesik, ám nagyon fel kell húzni hozzá. :)

#3615: Nem tudom, milyen társaságokba jársz, de az én baráti körömben egész más témák vannak. Az is igaz, hogy a legtöbb barátom harcművész vagy stréber... :D
  • Jacky
    Az hát, szánalmas.
    De tudod milyen rossz egy cigiző lányt csókolni?
    Volt barátnőmet/feleségemet leszoktattam róla. Mondjuk csak kocadohányos volt, nem egyikről a másikra gyújtó.

Alkohollal is óvatosan kell bánni. Annyi még elmegy, hogy kicsit becsiccsentsen tőle a lány v. fiú, de ha nem bír megállni, hát annál kevés rondább látvány van, mint egy amúgy normális, csinos lány az öledbe hány.
    Ez még rímel is!
  • Rita79
    Jaja
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, szerintem semmivel sem jobb ha egy lány vagy egyáltalán bárki iszik mint egy gödény. Mert az én korosztályomnál szinte semmi más téma nincs csak hogy ki mennyire baszott be a hétvégén és szerintem ez szánalmas:/
  • Sanyix
    Hát annál már valami gond van, főleg ha lány. Ronda szokás.