22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bcrics
    ezt csekkoljátok
    http://www.youtube.com/watch?v=GPicDyg76M8&feature=related
  • bcrics
    jól van köszünjük ennyi elég lesz ..még kiderül hoyg mindenkinek van vmi baja:DDD
  • kas123
    Nekem 1 hónapja lett vége egy 11 hónapos kapcsolatomnak és azóta élvezem a szabadságot :).
  • bcrics
    írd meg privben ha gondolod,segíteni nem tudok de meghallgatlak:)
  • Freeda Krueger
    Nekem nincs rendben...
  • bcrics
    nemigaz hoyg mindenkinek rendben van a társas kapcsolata:DD..írjon már vki akinek nincs..süllyed a topik:)
  • Molnibalage
    Szerintem teleportáció lenne a legjobb. :)
  • Sanyix
    "Ez valamennyire így van. Viszont útközben lehet olvasni, aludni, zenét hallgatni vagy (figyelem!) ismerkedni! ;)"

:DD sok könyvet nem olvasok, inkább neten olvasgatok, de ha a mostanában forgatott "III. birodalom legnagyobb (vadászpilóta) ászai" című könyvet elővenném a buszon, a szélsőliberális média által hülyített birkák tuti meglincselnének :D
    aludni nem tudok ilyen helyen, zene az megy, de akkor is. Ismerkedni meg hát... elég átlátszó lehet. Főleg nehéz a mindenki komor arccal a földet nézi buszjáratokon :D

"Motoroztál már -5 fokban és szélben? Mire beöltözöl, az egy örökkévalóság."

buszon is -5 fok van, mert csak akkor fűtenek amikor nincs olyan hideg, csak szél nincs. Ellenben büdös van, tömegnyomor, b@szott lassú, na meg a biciklis sofőrök (akik azt hiszik, hogy a 2 pedál erős felváltva taposgatásától megy a busz)...

Bár tény, hogy személyi repülőeszköz lenne a legjobb :D
  • Molnibalage
    "de rohadtul idegesít, hogy napi 2 órát semmivel töltök, ami mégcsak nem is szórakoztató."

Ez valamennyire így van. Viszont útközben lehet olvasni, aludni, zenét hallgatni vagy (figyelem!) ismerkedni! ;)

Én pl. diploma írás alatt bent egyetemen mértem és az utazás alatt elmélkdetem, hogy mit is mértem és mit írok majd bele a doksiba. A felét fejben írtam meg. Aztán x hét után leültem és leírtam helyből 40 oldalt. Persze az emeber nem ír örökké diplomamunkát....

"Olcsó, gyors, kényelmes, és még élvezetes is a közlekedés vele (kivétel amikor az autósok leszorítanak) :)"

Motoroztál már -5 fokban és szélben? Mire beöltözöl, az egy örökkévalóság.

"én egy 50km-et bevállalnék barátnőhöz, sőt akár többet is, de akkor csak munka mentes napokon tudnék menni :)
    de 50km az még nem olyan sok."

Egyetértek. Meló mellett necces, de egyébként 50 km az nem vészes (bár nagyon vidéken az lehet). Persze nem légvonalban fontos a távolság, hanem közlekedési kapcsolatot nézve. Mert pl. Szigetszentmiklós - Százhalombatta légvonalaban 10-11 km, de ott van közte a Duna...
  • Sanyix
    én napi 2x1 órát utazom, (óbuda, testvérhegy-> 8. ker astoria), de rohadtul idegesít, hogy napi 2 órát semmivel töltök, ami mégcsak nem is szórakoztató. Ja mondjuk ezek a számok dugóban igazak, de 99%-ban az van... Pedig bkv-val járok, amiben az a jó, hogy a kocsival ellentétben immár büdös csöveszszagban, összenyomva állok a dugóban kedves embertársaimmal... ezért is kell megcsinálnom a motoros jogsit nyáron. Olcsó, gyors, kényelmes, és még élvezetes is a közlekedés vele (kivétel amikor az autósok leszorítanak) :)

én egy 50km-et bevállalnék barátnőhöz, sőt akár többet is, de akkor csak munka mentes napokon tudnék menni :)
    de 50km az még nem olyan sok.
  • Rundstedt17
    Bp valóban undorítóan mocskos.
  • Molnibalage
    Albérletre simán futná a fizuból (250 bruttó, + bónusz, + juttatások), de akkor képtelenség lenne annyit összeszedni valaha is ami egy lakásra kell indulásnak. Ma albérletben lakni egyedül sajnos nem vezet sehová. Olyan, mintha lakás törlesztőt fizetnél, de soha nem lesz lakásod. A szomszédom fia és lánya is otthon él még pedig 30 felettiek és nem bénák. Sajnos ma ez a szomorú helyzet itthon... Segíteni most szüleim sem tudnának, mert ikertesóm és felesége vettek lakást nyáron Pesten.

Az utazás meg nem annyira sok, mint aminek látszik. Egyetem alatt is napi 2x1 órát utaztam naponta minimum. Volt amikor naponta kétszer mentem be. Reggel is, meg esti röplabda edzésre is. Az napi 4 óra utazás volt úgy, hogy hazafele még 20 km-ert tekertem bringával. A nyári meló alatt 2x100 percet utaztam többször is. 8-9 év alatt megszokja az ember. A gond az, hogy más elől veszi el az időt. Összességében anyagilag megéri otthon élni, mert í]y pár év alatt össze lehet szedni komoly pénzt (főleg, ha elindulok felfele a ranglétrán).

A másik az, hogy Pestre nem szívesen költöznék be, csak olyan környékre ami zöldövezet. Az meg pályakezdőként egyedül végépp vágyálom. Őszintén bevalomm, hogy fővárosunk nagy része egy pöcegödör a szememben. Vannak szép részei, de nem sok. Nem azért járok be, mert szeretem hanem azért, mert kell. Szóval még, ha el is költöznék otthonról akkor is vagy ott mennék albiba ahol most lakom, vagy Pest valamenyik nyugisabb részében. Sok időelőnnyel nem járna egyik sem.

Hozzá teszem az utazás azért olyan amilyen, mert Bp. és az agglomeráció közlekedése az elmúlt 15 évben szinte nem változott semmit (ha a leépülést annak tekintjük...), de forgalom meg csak nő. Ahol én lakom ott a lakosság száma az elmúlt 15 évben megduplázódott. Menekülnek az emberek Bp-ről. És ott vagyunk a M0-ás mellett. A vezetők meg korruptak és töketlenek. Építik a szar, semmire sem jó 4-es játékmetrót mikor abból a pénzből fép Bp. közlekedése és az agglomeráció közlekedése ugrásszerűen javulhatna, ha normálisan használnák fel a pénzt. De ez már egy másik történet...
  • chhaya #4321
    triplán hú. o.o
    én már nem bírnám így csinálni huzamosan.
    s nem tudsz közelebb költözni? megéri ennyit utazni?
  • Molnibalage
    16 éves koromban kellett a pénz. Nyári meló, feketén 250 ft-os órabérért 1999-ben. Hajnali 3.20-kor keltem minden nap.

Ma csak 5.40-kor kelek és reggel 75 perc alatt bent vagyok. Hazafele 90-95 perc. Ez a magyar realitás.
  • Molnibalage
    Fr.-ben a 36 órás munkahét van tudtommal.
  • Rundstedt17
    Hol élsz te?a nyugati országokban az átlagember nem 6 órát dolgozik.ugyanannyit mint itt,valamivel jobban fizetve...
  • chhaya #4317
    hú. anno 6 évig bejárós voltam, ami úgy másfél-két óra utazást jelentett naponta, fél6-os hajnali keléssel, hogy be is érjek. egy életre megutáltam az ingázást. :S
  • Molnibalage
    "Akkor szerintem nyugaton nem is lennének kapcsolatok."

Csak ott némileg magasabb az életszínvonal és nem napi 9-10 órát melóznak nevetséges pénzért. Úgy könnyű leugrani az 50km-re levő nőhöz autóval 6-7 óra meló után és normális állapotú utakon és dugó nélkül. Én napi cirka 2,5-3 órát utazok...
  • MrSpock
    50km? Akkor szerintem nyugaton nem is lennének kapcsolatok.
    Csak itt nálunk van hogy juj a barát-nő "vidéken lakik",micsoda macera,probléma. Ha kikell mozdulni pár km-t,már gond. Főleg ha van autód akkor semmiség,ha nincs akkor nehezebb,de nem lehetetlen.
    Ja a távolság?Az igazi érzelmek tesztje! Ha nemtudod leküzdeni,nincs értelme,nem akarod,nem érdekel annyira a másik. Inkább keresel helyben valakit,hogy kényelmesebb legyen.Csak nem biztos,hogy az érzelem ugyanaz,vagy amit átélhettél volna. Ilyenkor előjön,hogy igazából szeretsz e valakit annyira,hogy...
  • norbre
    mármint fél órát
  • norbre
    ez nézőpont kérdése, de 50 km sztem még simán áthidalható akár naponta is.. kocsival pl fél óra.. néha az ember melóba is utazik ernnyit tömegközlekedéssel is..
  • soulhunter
    nemtom, én 50 km-t is soknak tartok...

de biztos csak én vok degenerált...
  • Steve Q
    Hát még ha 300 km-re lakik a lány - szóval én győztem :P
  • norbre
    hát azért szerintem 50km még nem a távolság kategória :) 250 km az távolság :)
  • salsoul
    csak fontosabb volt a munka mint a kapcsolat...
    majd ha a kapcsolat fontosabb lesz...
  • Jacky
    Akkor te vagy a kivétel. Mert állandóan azt hallom, gond a távolság.
    Nekem is volt veszprémi csaj ismerősöm, ha nem lett volna a távolság, lehetett volna belőle valami. De mivel ott volt munkája, nekem itt, neki ott lakása, nekem itt, nem lett belőle semmi.
    Távkapcs nem OK.
  • Rundstedt17
    Gondolom azért mert nem dughattad.még jó.
  • Rundstedt17
    Hosszabb távon nem müködne
  • Tarajos Sül
    Én már hozzászoktam,hogy heti kétszer 50 km-t utazok :)
    Nem azért,mert sok ilyen kapcsolatom volt,hanem mert suliba járok(ami 20 km utazás)gyakorlatra pedig 50 km
    mondjuk ha sok átszállás lenne,akkor megunnám az biztos,de így simán átszállás nélkül leutazom vasúton azt a távot
    Így nem gond,ha egy csaj itt,vagy ott van ;)
  • exyr
    neki ott egy berendezett élete, nekem itt..a kettő közt meg több mint 200km
    úgyhogy, kiegyeztünk egy "közös döntetlenbe"
    de rohadtul sajnálom :S
  • Jacky
    Elég bevállalós vagy. De hosszabb távon biztos nem csinálnád.
  • norbre
    úgy könnyű :)
  • Tarajos Sül
    Nekem volt egy csaj,aki tőllem picit több,mint 250km-re lakott,de annyiból volt jó,hogy pesten tanult,és itt is volt koleszban
    tőllem Bp pedig 50km-re van,és hetente 2x is ottvagyok,ugyhogy hozzászoktam
    de kicsit fogyatékos a csaj :D
    ugy értem játszadozott velem,de mára már "elküldtem"(Y)

Nekem a távolsággal nincs olyan nagy gond,mertha belefér az időmbe,akár suli után,és fel tudok menni
    Úgy értem,ha valaki tőllem 3 óra utazásra lakik tőllem,és nekem belefér suli után,hogy 14-kor elmegyek,egy órát talizunk,és 21-re itthon vagyok,akkor elmegyek :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyébként MÁV arcképes igazolványom van,és a pénz az nem számit,ha vasúton megyek ;)
  • norbre
    a távol dologgal én régóta óvatosan bánok.. régen megismertem egy lányt akibe baromira belezúgtam.. őis hasonlóan érzett, de probléma volt a távolság, kb 3 hetente tudtunk találkozni 1-1 hétvégére.. 3-4 hónap után úgy gondoltam/tuk ez így nem mehet tovább és hát miért ne.. átköltöztem az ország másik sarkába.. ő felajánlotta hogy lakjunk együtt, tök jó lesz.. hát nem lett.. két hét múlva 180°fordulattal a lelkemben költöztem másik albérletbe és szakítottunk..
    nem mondom hogy nincs esélye az embernek egy távkapcsolat alapján hosszú kapcsolatot kialakítani, de még nem láttam olyan példát ami működött volna.. se az ismerkedési fázist nem élték túl, se azok nem húzták sokáig akik hoszabb időre külön kellett költözzenek..
  • Tarajos Sül
    javítok

"ha annyira szeretnénk <(megismerni)> egymást"
  • Tarajos Sül
    Hát igen
    Ez a legnagyobb gond :S
    De én azon vagyok,ha annyira szeretnénk egymást,akkor ugyis lejönne,vagy én mennék fel,ő pedig megengedné
  • exyr
    Találtam rendes lányt, csak távol van :)
  • klart
    naj
  • Jacky
    Pedig grizzly21 véleményében van igazság. Mi lesz ha Pluskast is dobja majd ugyanígy?
    És ha még mindig együtt van a barátjával? Csak éppen a háta mögött megcsalja/meg szeretné csalni?
    Akkor érdemes ilyenbe belemenni, ha már tisztázva van mi van a kapcsolatával!
    Jelen esetben erről szó sincs, nem tudjuk.
  • klart
    érdekes szitú de várjuk a fejlemények:)