22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #4373 úgy bizony -
bcrics #4372 Ilyet nem mondunk a békási sgsekre!!!
VAn 1-2 jó is a sok szemét közt.
-
#4371 decsak mer japánzenebuzivagy azér mondod:| -
#4370 a japánok értenek a zenéhez ^^ -
bcrics #4369 Nekem ne monnya senki hogy a japánok értenek a zenéhez!.. -
bcrics #4368
aztán vigyázz rá!! -
#4367 én gondom megoldódott,elmagyaráztam neki hogy erre figyeljen máskor,volt egy kisebb félreértés mind a két részről,mert ugye ez nem személyes beszélgetés volt.namármost abból lehet.nem üvöltöttem le a fejét,csak finoman érzékeltettem hogy szarul esett nekem ez,nem is kellet semmit mondanom mikor odaértem hozzá,egyből tudta hogy bűnös,megcsókolt megölelt,aztán megbeszéltük végülis.aztán az este is jól alakult,megszeretgettük egymás;) -
bcrics #4366 neeeem ez a lol..ien van?? :O mééér zséda,, méééér?? -
#4365 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható "
Dehogynincs csak keresni kell ,elég ritka... -
n3whous3 #4364 olololol -
#4363 nem, nem láttam, de el tudom képzelni :D -
bcrics #4362 nade peace...lola legyen a szűzekkel
http://www.youtube.com/watch?v=eKRApeO3mfM
by -
bcrics #4361 a 40 éves szüzet nem láttad??,,abban voltak ien hasonló elvei a csávónak és péntek esténként lágy zene,és 50db kamilla ilatú pzs kíséretében,,hmm nagyon jó volt neki és a jobb kezének:DD -
#4360 semmennyit ;) -
bcrics #4359 háá elcseszted. -
bcrics #4358 mennyit költesz papírzsebkendőre és testápolóra?:DD -
n3whous3 #4357 OK én azért kikérem magamnak a besorolást ebbe a kategóriába :D
Amúgy meg ha belegondolsz mégiscsak jobb dolog valakivel együtt lenni (akit ha nem is szeret, de jól el van vele), mint ha egyedül. De azért enyhén átbaszása a másiknak, ha ezt nem tudatja így vele. -
#4356 Soha nem fogom megérteni a pasik ezen gondolkodását... Ha nem szeretek valakit, inkább vagyok egyedül, minthogy egy olyan mellett szenvedjek, akit nem szeretek... Mindegy, ti tudjátok... :) -
n3whous3 #4355 De az nem egyenlő azzal, hogy imád/szeret téged úgy, hogy... mint állat :) -
n3whous3 #4354 Azért, hogy ne legyen egyedül. -
#4353 Akkor minek nyígta vissza magát...? Na, mindegy, amint visszamegyek Pestre, lesz agymosás... :D -
#4352 éljetek úgy mint én, szabadon :D
nincsenek is problémáim, tök jól elvagyok -
n3whous3 #4351 Nem te vagy a szíve csücske, ha ennyire nem foglalkozik veled. -
#4350 És ahhoz mit szóltok, hogy szakít velem a pasas, majd egy hónap múlva visszakönyörgi magát, most meg, hogy téli szünet van, le se tojja a fejemet... Ha írok neki msnen, mindig hirtelen dolga akad, ha ímélt írok neki, nem válaszol... Pffff... Megint kezd elegem lenni...
Klart! Nem csak neked van eleged a párod eszementségétől. ;) -
bcrics #4349 ezt szóról szóra elmondod neki ,és ha nem fogja fel,,akkor még utóljára adsz neki álen delont és pápápápá. -
#4348 nemtudom,igazából lehet az segítene,csak tudod az az idegesítő hogy utána rájön mekkora bunkó volt és sír meg bocsánatért esedez.én megmondtam neki legutobbinál hogy ez volt utolsó tovább nemtűröm,most beszélgetés lesz mondom.erre ő"majd jól lebaszod a fejem mi" mondom bazmeg. "vagy lenyomsz egy olyan dumát amiből azthiszem szakítani akarsz aztán mégse" na ezek is,változtasson mosmár magán,attól hogy sokat engedek meg szeretem befejezheti ezt,én sosem bántom,kúrvaéletbe.:| -
bcrics #4347 pofozd fel! -
#4346 ja meg ha valami program kivan tűzve,minden letisztázva,majd mikor történne előtte 1 nappal mindenki szenvedni kezd,elbasszák kedved egésztől,elmondod neki gondod,mivel ő is jött volna,kúrvaanyázol egyet,aztán azzal jön hogy beszélsz vele mert mintha ő tehetne mindenről.omg,ilyenkor jönne az ülősarok meg a fotel.(hozzábasznám) -
#4345 próbálsz beszélgetni vele,ő meg bunkóan beszólogat,kiforgatja szavaid,köteked,rendes különben..de az agyára megy valami hülyeség és köcsög viselkedést produkál,de oly annyira hogy hozzá vágnád a szekrény sort kb és fel sem tűnik neki.főleg ha szereted és hiányzik már,beszól hogy utcsinálsz mintha soha többé nemláthatnád már,5 nap után ezt tegyük hozzá,holott 2 nappal ezelőtt meg ő rinyált,de nem bunkó ő csak beképzeled,mikor kb lese szarja dolgok,és beszéljünk másról kb. -
n3whous3 #4344 konkrétabban? :D -
#4343 a rendes lányok is tudnak nagyon köcsög is bunkóak lenni,más barátnők hatására,vagy bármi kiváltó ok lehet,akkor elkell velük beszélgetni viszont,nállam most ezvan,barátnővel való beszélgetés leszen nemsokár.:| -
n3whous3 #4342 Legyél mellette annyit, amennyit csak tudsz és éreztesd, hogy mennyire szereted, küzdeni fog az életért biztos a szervezete. Az agy mindenre képes, tudatalatti segít. -
n3whous3 #4341 :((((((
Kitartás :( -
n3whous3 #4340 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható "
Kérdőjel hiányzik sztem #Ð
-
bcrics #4339 Monnyuk a laktacyd femina?esetleg? -
#4338 Van ami megéri ;) -
#4337 Hát nekem ez az egy óra utazás is sok be érdről pestre :D -
raulreal #4336 Imádkozz...és legyél mellette... -
bcrics #4335 Hát,...kitartás,legfőképp!!:) -
#4334 18 hónapja tart a kapcsolatunk, nagyon jól megvagyunk bár volt 1-2 veszekedés meg stb. Most barátnőm az intenzíven fekszik már három napja, és elég kilátástalan a helyzete, én meg nem tudok semmit se csinálni. 15 éves, és lehet hogy meg fog halni:( még semmi se biztos elég súlyos sérülései vannak, félek nagyon, de nem tudom mi tévő legyek:(