22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • gercse
    aham :)
    jól van, végülis tök mindegy, én csak azért kerestelek meg, mert kiváncsi voltam, hogy hogyan talált meg Narxis, és végülis tényleg nem volt nehéz...
    bár lehet hogy tök más embert találtunk meg :DD
  • minigirl
    bizonyítottan nem vagyok egyedül: van egy-két barátnőm, aki nagyon hasonlóan gondolkozik, mint én... szóval lehet a világon tőlem függetlenül is egy-két ilyen lány :)
  • gercse
    hm, végülis bármi lehet, lehet van még egy hasonló érdeklődéskörű lány mint te, meg aki hasonlóképp írogat dolgokat magáról mint te :D
  • minigirl
    jajj, jajj, hiába töröm a buksim, soha nem fogok rájönni... elvégre nem szoktam kémkedni :)

(ilyenkor jön elő belőlem az, hogy lehet, hogy nem is engem találtatok meg :P) :)
  • gercse
    már nekem is sikerült, úgyhogy gondolkozz :DD
    am, én másmilyennek képzeltelek, de szimpi vagy így is :D
  • Fantomlovag
    LOL
  • minigirl
    Viszont, arról halvány fogalmam sincs, hogyan találtál meg iwiwen... :)
  • minigirl
    Nem akartam soha, hogy megváltozzon. :) Most sem akarom. :) Csak fáj, hogy magasról tesz rám. De ez van. Remélem, már nem sokáig fog tartani... Mármint nem a kapcsolat, hanem ez az egész "bizonytalanság" a kapcsolatban. Már ott tartok, hogy az sem fog zavarni, ha vége, csak legyen már valami konkrét.

Ésööö... Igen, múzeumba is járok. :) De még airsoftozni is. Szóval... mint mondtam: sokoldalú vagyok. :)
  • Narxis
    Na ne mondd már, hogy te múzeumba is jársz?:D Agyam eldobom, de hülye volt a pasid, hogy nem változott meg a kedvedért, az ilyen lány ritka mint a fehér holló. :)
  • minigirl
    Khömm... pirul a lány... :)
    Hogy baj-e? Végülis, ha ennyire kíváncsi voltál rám, akkor azt talán inkább bóknak veszem. :)
  • minigirl
    Hát... Nálam az a nyerő, ha valaki nem azzal kezd, hogy "na, gyere randizni". Hanem... mondjuk... vagyok valahol... pl múzeumban, moziban, edzésen, suliban, stb. Viszonylag sok helyen előfordulok. Szóval, vagyok valahol. Vegyük a múzeumot. Jön az emberünk, elkezd hadoválni az épp kiállított műtárgyról, és ha érdekesnek találom az illetőt, akkor hagyom, hogy ott ragadjon a közelemben, és már megy is a beszélgetés, felületesen. Persze, ez a beszélgetés a múzeumon kívülre is elhúzódhat, így már valamennyire sikerül emberünknek felkeltenie az érdeklődésemet. :) És az elválásnál máris kérhet egy következő találkozót, amire nem fogok nemet mondani.

Azért nézzük meg azt is, ha emberünk nem kelti fel az érdeklődésemet már az első pillanatban. Próbálkozhat még egy darabig, viszont akkor úgyis sürgős teendőkre hivatkozva eltűnök a színről. :)
  • Narxis
    Tudom, szép vagy. :) (Megtaláltalak iwiwen ha nem gond.)
  • Orionk
    Akkor az ilyen 21-ik századi gondolkodásu hölgyeket, mint te hogyan lehet megközelíteni?
  • Fantomlovag
    Mit nevezün általános infóknak akkor?

Nekem felületes téma a konkrét élettörténete és a gondolkodási beállítottsága (ahogy a világról gondolodik)

Nem felületes téma az a titkoknál, és az apró részleteknél kezdődik, maikről az ember nem beszél mindenkivel.
  • minigirl
    ha valamennyire ismersz valakit, akkor tudod róla az általános infókat, és már rögtön nem olyan idegen :)
    az meg, hogy hogyan vélekedik a világról korántsem felületi téma :)
  • Fantomlovag
    Megint csak félreértesz. De pl, ha olyan ember hív meg, akit valamennyire ismerek, de barátok nem voltunk, miért kéne hogy tudjam róla az "általános infókat"? Vagy hogy hogyan gondolkodik a világról? MErt nekem utóbbi is fontos.
  • minigirl
    hogy nem vagyok hajlandó elmenni egy olyan emberrel randira, aki leszólít a metrón...? naná, hogy nem! és talán igazad van: XXI. század = óvatos vagyok :)
  • minigirl
    olyan sokoldalú vagyok, hogy az már szinte gömb (és nem külalakra :))
  • Fantomlovag
    Ez olyan XXI. századi. :D
  • gercse
    ez így van, az élet tele van fordulatokkal
  • Fantomlovag
    Héj... Csak az fontos amit magunkról gondolunk. ;)
  • Narxis
    Azért durva, hogy ilyen ninjutsura jársz, nem gondoltam volna. :D
  • minigirl
    ha már elmegyek valakivel randizni, mindezeket tudom róla... az is igaz, hogy nekem kell valamilyen szintű alapismeretség ahhoz, hogy egyáltalán hajlandó legyek fogadni egy randit :)
  • gercse
    :) így lehet, majd megtalálom én is valamikor
  • Fantomlovag
    Lehetséges. Ahogy az is tény, hogy ami ma különleges, lehet hogy holnap nem lesz az.
  • minigirl
    az vagyok... azzal, aki megérdemli :)
  • minigirl
    mindenkiben van valami különleges, csak meg kell találni, és tökélyre fejleszteni :)
    ne higyj Fantomlovagnak :P :)
  • gercse
    amúgy szerintem mindenkinek mást jelent a különlegesség, lehet hogy nekem valami normális, de lehet hogy épp ez tesz különlegessé (majd) valaki más szemében
  • Fantomlovag
    Nem időjárásra gondoltam. Egyfajta biblográphia szerűen. ELmesélni egymásnak nagyvonalakban az eddig bejért életpályát, és jelenlegi helyzetét. Eseteg a jövőre vonatkozó terveket.
  • Fantomlovag
    Arra alap esetben születni kell.
  • minigirl
    dehát... az olyan unalmas, szokványos, és különben is: ha valaki teljesen feszínes marad az első randin, akkor tutira kerülni fogom vele a másodikat...
    nem várom el, hogy öntse ki a szívét, de ne az sem megfelelő, ha az időjárás a legfőbb téma...
  • gercse

én is így gondolkodom, csak persze az ellenkező nemről
    (egy a bibi, hogy én nem érzem magam különlegesnek, de még lehetek az :D)
  • minigirl
    Hát... részemről, amíg nem leszek 34, addig nem fogok 34 éves fejjel gondolkozni. :)
  • Narxis
    :O

Ez egy nagyon szimpatikus felfogás, tényleg rendes lány lehetsz. :)
  • Fantomlovag
    Étterem, gyertyafény, általános, felületes unalmas témák.
  • minigirl
    nemnem, én a különleges embereket szeretem... minden lány szőke hercegre vágyik fehér lovon... nahát, nekem már csakazért sem kéne, mert ez a divat :)
  • Christiansen
    pedig nem nehéz..34 éves csaj már családot szerente alapítani..

50 évesnek meg megint kalandozás kell vagy nemtom.
  • Narxis
    Nem kevertél össze valamit?:))
  • minigirl
    ezért jegyeztem meg előre, hogy én nem tudok egy 34 éves fejével gondolkodni... viszont ismerek olyan 50 évest is, akit el lehet vinni első randin teázóba :)
  • minigirl
    fehér herceg, szőke lovon ;)