22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4133 ez jó érzés lehet de azzal hogy bármit feladj érte szerintem várj még egy jódarabig :) -
Jacky #4132 Szerelmes vagy. Gratulálok! -
#4131 És Őket tartom a B-kategóriás lányoknak :) -
#4130 Ez nem csak hallomás mert igaz.több 14 éves csajt ismerek akik nem szüzek. -
plump #4129 Hallottam már olyan lányokról(!!!) akik csak a trendiség kedvéért veszítették el a szüzességüket... -
#4128 Nahát, nahát... Én is ugyanezt látom, csak fordítva. :( -
#4127 helyes!
türelem az kell. nagyjából egy cipőben járunk, az én barátnőmet is sokat bántotta az ex. bunkó volt, sokszor leszólta szegényt, de lassan visszatér az önbizalma és már nem is annyira szégyenlős :) -
exyr #4126 Egyenlőre minden érzés és gondolat csak az én fejembe van, nem tud róla, és még nem is szándékozom semmit mondani neki, ezekkel kapcsolatba, de minnél többet beszélgetek vele, annál inkább így érzem. A fő célom először, hogy jobban rámhangolódjon, amin azt hiszem jó uton járok eddig. És hogy lássam rajta, hogy ő is tovább lépne.
Tudom nagy dolgok amiket leírtam, ezért is tartom magamba. Ilyen téren végtelenül türelmes tudok lenni, főleg ha egy ilyen angyallal találkozom. :) -
#4125 1-2 hónap után talán feladhatsz bármit is érte, ha úgy érzed, de így az elején veszélyes kijelentés ez. párszor pórul jártam ilyen hülyeség miatt :)
ja és szerintem nem feltétlen kell tudnia, hogy így érzel! -
#4124 Igen érdekes eseteim vannak :) -
exyr #4123 Elgondolkodtató, de ilyennel még nem találkoztam. -
#4122 Most személyes tapasztalatból fogok beszélni.
Át estem jó pár hosszú idős kapcsolaton és rövideken is.
Dermedten látom, hogy a koromban (19) a nők legtöbbje pusztán élvezet ként kezeli a kapcsolatot. Azaz adja a mézesmadzagot amíg meg nem fekteted, utána mint aki jól végezte a dolgát x idő után tovább áll.
Az ilyen hölgyekkel az a baj, hogy egyszerűen nem tudok semmit sem biztosra, ami bizalmatlanná tesz (a jövőbeli kapcsolatokra is).
Nekem öszvissz 2 hölgy barátom van. Velük azért tudok kommunikálni rendesen mert egyik dolgozik (varrónő) a másik pedig soha sem szerelmes (túl lüke hozzá).
Bennük jobban bízom mint akármelyik szerelmes kapcsolatomban. -
#4121 és tisztában vagyunk ezzel,köszönjük :) -
exyr #4120 Szerencsés vagy :)..és persze a kedvesed is :) -
#4119 tudom milyen érzés,ez csodálatos érzés,nekem így már elég hosszú idő után is ezvan a kedvesemmel,minden találkozáskor és előtt^^ -
exyr #4118 Csak azért félek, mert nő iránt így még nem éreztem.
Mikor meglátom gyorsabban ver a szivem és a kezem is remegni kezd..félelem és öröm egyszerre..az érzelmek furcsa egyvelege :) -
#4117 nembaj az ha kicsit most visszahúzódo,hiszen érthető:)
az első lépést pedig szerintem finoman megteheted majd akár bármelyik nap,elviszed valahová,és finoman közeledsz felé,persze ezt csak akkor ha érzed hogy ő is kedvel téged kellőképp.és vevő a dologra,figyeld meg a viselkedését.menni fog,csak ne félj annyira a dologtól:) -
exyr #4116 Köszönöm.
Kicsit visszahúzodó, de szerencsére mindennap tudunk beszélgetni.
Csak azt nem tudom, mikor szánjam rá magam az első lépésre, nem akarom elijeszteni, mert ha túl korán... -
#4115 érdekes érzés ez,jó de mégis rossz,ez így kettő között van,igaz csak a hülyék tesznek mindent fel egy lapra de énis ezt teszem,páromnál énis ezt érzem mint te,igaz mi azért már jó ideje együtt vagyunk.de ez akkor is jóérzés,és boldog vagyok.:)
sok sikert kívánok neked ehhez a hölgyhöz,remélem jó irányba alakul majd minden:) -
exyr #4114 Nos, idáig én sem hittem, hogy van normális nő. De nemrég találkoztam eggyel. Okos, van célja és rendkívül kitartó. A gondolkodásunk szinte 90%-ba egyezik - ha lehet ilyet mondani - és az érdeklődési körünk is szinte azonos. Nem túl öreg, nem túl fiatal hozzám képest.
Rohadt nehéz a dolog, mert cudar 2 év van mögötte, az akkori párja miatt.
Ez és más ok miatt is olyan lett, hogy nagyon nehezen mutatja ki az érzéseit.
Nem hittem volna, hogy lehetségeges, de olyan mintha egész eddigi életembe őt kerestem volna. Még nagyon az elején vagyunk az ismerkedésnek, tehát még jó és rossz irányba is mehet a dolog, de ha rajtam múlik, bármit képes vagyok megtenni ill. bármit képes vagyok feladni érte...és ezt az első perctől kezdve érzem. A gondolataim csak "körülötte" forognak, úgy fekszem és úgy ébredek.
Érdekes számomra a helyzet, mert amennyira örülök, annyire félek is. -
#4113 Hmm nagyon remélem nem így van ez most is velem. Várat, várat... Totál normálisnak tűnik, úgy is reagál mindenre. Aztán lehet mégse így van. De nem is tudom. Ha benne se lehet bízni akkor egyetlen nősténybe se; már...
Ha tényleg csak elcsavarták a fejem akkor meg nekem is ott a B változat, ami talán még jobb is... -
#4112 hát semmiképp.nem is ajánlatos,legalábbis nekem nem is megy,ha olyan hölgyel hozott össze a sors,mint jelenlegi párom is,nembírtam ki,első randin megszereztem már,és sosem bántam meg.most meg főleg :) -
#4111 De ez esetben nem arról van szó,hogy könnyűvérű,csak rosszul választ:-)
Mert a pillanatnyi kis köd leereszkedik és elkábul.:-) -
plump #4110 nekem megmondták - és tudom -, hogy oda tartozok! -
plump #4109 inkább az elején derüljön ki, hogy könnyvérű, mint akkor amikor már járunk.. szerintem. -
#4108 Lassan,és óvatosan?Hmm..azthiszem ez nem nyerő manapság.
Lassú vagy,óvatos,udvarias,körültekintő,figyelmes,egyszóval udvarolsz,megpróbálsz jópontokat nyerni,közelébe kerülsz,talán a lelkébe is,jön "a legyünk barátok..én szeretlek"..majd színre lép a tapló csávó,és már viszi is a kiszemelt leányzót.Aki persze jóesetben ki is húzza pár hétig vele.Jah,hogy nem ő volt a rendes lány? Az meglehet,de nem tudhattad,mert nem ismered eléggé ahhoz.Csak tetszett,helyesnek láttad,meg normálisnak,és esetleg nem bunkózott veeld..de mégis.
Ilyenkor döbben az ember rá,hogy a jófiúk csak a filmekben nyerik el szivük hölgyét!:-)
-
#4107 ...és a legtöbben úgy gondolják, hogy ők abba a 10%-ba tartoznak. -
#4106 Nahát, azért a pasizás is ilyen... :) -
plump #4105 Én szerintem rendes ember vagyok. És nem csak a nők 90%a ribi, hanem a pasik 90%a is seggfej. Tehát ez inkább társadalmi probléma, mint férfi-nő kérdés.
Na ezért tartom magam különlegesnek! -
#4104 -
plump #4103 AZthiszem erre mondják azt, hogy a csajozás olyan mint az állatszelidités: lassan és óvatosan kell csinálni. -
plump #4102 Akkor én vagyok rá az egyedüli élő példa? -
#4101 hogyne lenne fontos a lány bicepsze? :) fontos hogy ne legyen nagyobb mint az enyém :):) -
#4100 kb:D:DSASdasd
csodálom hogy nem írta azt hogy
"ne is írj mert nem akarok ismerkedni,nem azér vagyok itt"
vagy valami ilyesmit :_DSADS:SD: -
#4099 kb ez ilyen:
Hi!
gdfsdgd hülye vagyok
divatos akarok lenni, de közben szégyellem is ezt
kamuzok
kamuzok
kemény vagyok
sík hülye vagyok