22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #4293 így van -
#4292 Nem hiszem, hogy alattomos lenne, mivel a lány a barátja tudta nélkül szerintem nem tudja ezt a vacsit kivitelezni, mert mit mond neki, hol van éppen? És ha felmegy hozzá?
Tuti bukta.
Tehát szerintem, ha a csajszi bevállalja ezt a közös vacsit a lakásán, akkor vagy nem érdekli a lebukás veszélye vagy már szakított a barátjával. -
Rundstedt17 #4291 ez akkoris allatomos dolog a csaj részéről.. -
Rundstedt17 #4290 kb... -
#4289 A barátja tuti nem tud a vacsiról, de nem kell a lányról rosszat gondolni, lehet, hogy már szakítófélben vannak a barátjával és tetszik neki Pluskast, akit már, mint társát képzeli el.
Ha nem tetszene neki nagyon, akkor biztos nem hívja meg vacsira. -
#4288 Haaat..ne tunjon okoskodasnak de ja, tobbet akar valoszinuleg es epp ezert lehet hogy nem kene belemenned (bar te tudod..) van valakije es a hata mogott megis masokat hiv fel a lakasara..ha majd te leszel vele akkor ugyanezt fogja csinalni, merlegeli hogy talalt e jobbat a jelenleginel, es ha igen akkor kicsereli, mint egy lemerult elemet a taviranyitobol. Persze ne nekem legyen igazam -
Rundstedt17 #4287 igen az biztos.nem is értem a barátja miért engedi?azonnal kirúgtam volna a helyébe... -
#4286 Ha meghívott magához vacsorázni, akkor biztos, hogy többet is akar. -
Jacky #4285 De épp azért kell megtudnod mi a helyzet a barátjával. Hogy vannak? Szakítás szélén? Vagy jól elvannak? Mert ettől is sok függ.
Azt is tisztáznod kell, mit szeretne. Óvatosan persze. -
#4284 én úgy értelmeztem hogy csak kettesben lesz a vacsi barátja sehol nem lesz a képben:o
-
#4283 mindenesetre a barátja helyében nem repesnék a közös vacsi gondolatától. :D -
#4282 mióta van pasija? hogy vannak egymással? hogyhogy meghívott vacsire? összetett dolog ez, nem tudok mit mondani, de a vacsi körül talán kiderül, akar-é többet. :) -
Rundstedt17 #4281 lol. -
bcrics #4280 zhra odafigyelni! -
Stupid Peach #4279 drága!!!honnan tudod mi a nekem való???én léptem..további szép mindent.. -
Stupid Peach #4278 jó kicsit sok volt már a parasztkodásból..elismerem..túljátszottam..bocs -
Rundstedt17 #4277 miért hadonászol?nem neked való az kisjány -
Stupid Peach #4276 imádott barackod lelép a pódiumról.. -
Rundstedt17 #4275 hú de kemény vagy kislány -
bcrics #4274 jah..hogy te vagy fekete pákó eltitkolt kedvese??értem:D -
Stupid Peach #4273 me mi lesz akkó dikmá? -
Stupid Peach #4272 pedig már igen magasan röppenek.. -
bcrics #4271 mondtam má" hogy ne tegezz -
Rundstedt17 #4270 micsoda hangnem ez? -
Stupid Peach #4269 na mi a fene???felbukkant a mi kis imádott novánk is??? -
Stupid Peach #4268 hát erre már had ne nekem kelljen válszolni..nagyfiú vagy má,nem? -
Rundstedt17 #4267 kisjány nehogy elszáljá magadtól... -
bcrics #4266 azér annyira nem vagy -
Stupid Peach #4265 oh!!!megreformáltam a világnézetedet??Hogy én milyen nagyon-nagyon ügyes kislyány vok.. -
Rundstedt17 #4264 aztán honnét találjam aztat ki én? -
Stupid Peach #4263 mi a csuda???meg tudod védeni magad???
micsoda meglepi..(hogy kellemes vagy kellemetlen döntsd el magad!!) -
Rundstedt17 #4262 nem is vagy te olyan buta -
Stupid Peach #4261 jah..ezt jól megaszondtam..mi???
a beszaris duma csak poén volt.. -
Rundstedt17 #4260 ne xójjá be.értve vagyok? -
Stupid Peach #4259 áltlában az ilyen nagyszájú emberek,mint te...mármint akik csak neten keresztül azok..ritka kis beszariak..hidd el,tudom.. -
Rundstedt17 #4258 húha ezt axtán meg azt mondtad -
Rundstedt17 #4257 ugyan már csak vicc volt roppant szerény vagyok amúgy -
Stupid Peach #4256 az ember legyen az..aki!!!
ez az én egyik legeslegbölcsebb mondásom -
Stupid Peach #4255 látom az egod rendben van..
akkor úgy látom nem egy családból származunk.. -
Rundstedt17 #4254 nem is mert én 100%-ék felett vagyok.csak úgy szerényen jegyzem meg