22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Stupid Peach #4213 mi lenne ha leszállnál a témáról???
nem vagy túl kreatív...csak ezt tudod szajkózni??? -
bcrics #4212 ha nem vok ott,kicsit fura lenne most az arcod!..körülbelül semmilyen! -
Stupid Peach #4211 aham..én is így emlékszem... -
bcrics #4210 aki nem ismeri a közlekedés szabályait..avval szóba nem állok..és tökmindegy mien feszes a cickó! -
Stupid Peach #4209 Na mi van bammeg!!!derogál válaszolni???he??? -
Stupid Peach #4208 na csak kerülj a kezeim közé...lerendezlek egy életre.. -
bcrics #4207 ..meztelen kakóscsiga?...tudod szakmai átralom. -
Stupid Peach #4206 valami értelmeset nem tudsz kinyögni? -
#4205 alregek veszekednek:( -
bcrics #4204 ..bakaphatod nyafka... -
Stupid Peach #4203 nagy a szád Béla -
bcrics #4202 meg leszel..!!! -
Stupid Peach #4201 itt van Barack!!!Személyesen...Hódoljatok a lábaim előtt!!!
Jó kis oldal ez...Ha nem léptek túl a "fájdalmaitokon",márpedig épp ezért született ez az oldal..Akkor éljetek a múltban..nekem mindegy..Peace! -
#4200 barack?:SADSDs -
bcrics #4199 barack?,,WTF -
#4198 barm:) -
bcrics #4197 defőleg ha 80kg!! nem?nem? -
#4196 megtartani sem könnyű ígyvan :| -
bcrics #4195 nem találni nehéz rendes csajokat ,hanem megtartani nem? nem? -
#4194 nállam is gyakori dolog ez.:o -
#4193 néha azt hiszem hogy van baj, de általában rájövök, hogy csak felfújom a dolgokat.
most minden ok. :) -
#4192 Huhh, ez már kemény. Az igazán fontos dolgok megtörténnek, ha úgy kell lenniük. Ha meg nem, az sem baj... -
#4191 ígen:| -
#4190 Sokan feledkeznek el arról, hogy teremtő erőnk van... -
#4189 kb,figyelj,ha nem hiszel benne,vagy nem is akarod igazán hogy az életedben ez a dolog létezzen,akkor mégis hogyan jöhetne létre mindez..:C -
#4188 a szerelem az élet mátrixa? :P -
#4187 ha akarod létezik:o -
#4186 Kutyaharapást szőrével. -
#4185 Nekem általában az állati hozzáállással van bajom számos hölgy részéről. Akik mennek végig a férfiakon, mint ha kb. csak testi élvezetből állna ez az egész világ. Nem gondolnak arra, hogy van jövő meg ilyenek, könnyeden bevágják a Carpe Diem szövegük és azt hiszik nekik ez jó ... -
#4184 Nekem nem igazán. Legalábbis eddig. -
#4183 Őszintén szólva, kit érdekel a szerelem?! Még az sem biztos, hogy létezik-e. :D -
#4182 Pontosítok sorstárs. Mai világban a szerelem olyan mint Mad Maxban Max, egyedül van a kopár sivatagban. -
#4181 Egyébként baj van, vagy csak úgy általában morfondírozol? Mert szerintem ha az ember a szívére hallgat, akkor lehetséges! -
hologram35 #4180 Bocsánat nem néztem meg az adatlapodat:)
Ettől függetlenül szerencsés vagy! -
#4179 első pasi :))) -
hologram35 #4178 Ha még mindig az első nővel vagy eggyütt az szép.
Engem mindig dobnak és ráadásul az ismerkedés is nehezen megy tulságosan zárkozott és udvarias vagyok. -
Jacky #4177 Pedig ha már tudod, hogy nem így van, elindultál a kigyógyulás felé vezető úton. -
Jacky #4176 Amikor elhagyott a "nagy szerelmem", na akkor azt gondoltam, hogy ******** és még azt hogy **********. :) -
#4175 én nem akarok ebből kinőni. :/ -
#4174 Jó neked. :)
Hány éves korodra sikerült kigyógyulni belőle??? (talán még reménykedhetek, hogy kinövön a naivságomat is... :P)