22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #4173 Nálam ez még huszonévesen is tartott. Mára nagyjából kigyógyultam belőle. -
Rundstedt17 #4172 vannak kivételek DE nem gondolják komolyan vagy amikor éppen elérhetnék már meg is változik a gondolkodásuk...ami azt jelenti hogy akár te vagy a párod változhat meg vagy ezeregy féle módon mehettek szét....szóval idő eldönti -
#4171 amikor kicsi voltam, akkor meggyőződésem volt hogy ez tényleg így megy, ásókapanagyharang, holtodiglanholtomiglan. aztán nagyon rosszul érintett, amikor már kapiskáltam, hogy ez nem egészen így működik. még tizenévesen is meggyőződésem volt, hogy nekem csak egyetlenegy nagy szerelmem lesz életemben akivel mindig együtt leszek, soha mással, és soha nem megyünk szét. na hogy ebből mi lesz, azt nem tudom, de ezideig még tart. :) -
plump #4170 Végre egy értelmes hozzászólás!
Igy kell ezt csinálni. :) -
#4169 Noshát, immár 100%, hogy nem fogok vele megint leállni. :) -
#4168 akkor ez jó dolog végülis,hidd el jobb is így;)
élvezd minden pillanatát,megéri majd ebben biztos vagyok^^ -
exyr #4167 Benne..mentem és megyek is :)
Nem szeretem a jelölt szót, számomra az emberek nem "célok." -
exyr #4166 Jött valaki, aki nem is tudott róla, és olyan szépen kihúzott a magamba esés poklábol, mint még senki. Pedig csak akkor ismertem meg. Azt hiszem, ezért örökké hálás leszek neki.
Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, mert a sok csalódás után nem merek. Valahol mélyen mindig volt egy kis remény, amit talán már magamnak is letagadtam. De tudom, hogy mit szeretnék az élettől/életben, és ez a valaki, mondjuk úgy, igencsak felszínre hozta azt, az apró reményt és azt is, amit szeretnék.
Rövid még az ismerettség, de élvezem minden pillanatát, és ahogy érzem/látom ez kölcsönös. -
exyr #4165 Ahogy jött, úgy tünt el. Vitt egy részt belőlem, de többet kaptam az élettöl :) -
Jacky #4164 Benne van a pakliban. Továbbmész és kész. Ahogy látom, már van új jelölt is. -
#4163 mitörtént?:-o -
#4162 #4122 -
exyr #4161 Szééép kis pofára esés lett a dologból.
De nem panaszkodom, mert ismételten tanultam pár dolgot, és az élet is kegyes volt, mert amit "elvett" az egyik oldalon, azt megadta a másikon. :) -
#4160 hát korombeliek közt is kúrvára ez van,18 vagyok,viszont barátnőm csak 16,vele mégis sokkal jobban kijövök mint eddig bárkivel.hiába volt a 19 éves barátnőm is,semmire nem mentem vele.pedig azért jó nő volt meg minden:D
korfüggő is a dolog persze,de inkább érettség és hozzáállás kérdése mnidez.párommal teljesen működik minden,fiatalkora ellenére is.a szex minden rendben.összetett a kapcsolatunk,kitérünk mindenre.egy aránt fontos,a beszélgetés főleg,az hogy mindent megbeszéljünk,a kommunikálás kúrva fontos.a figyelem,és a megértés,akad párszor azért olyan dolog amit megkell értenem,pl nem engedik el mindig,és sokáig,de ezzel nincs is bajom hisz megoldható,és állandóan tényleg nem iskell.akarni kell végülis a dolgot,a többi minden megoldható,kell az hogy szeresd a másikat,és akard őszintén,szerintem ez a lényege,és akkor megy.:o -
#4159 Pl. mindjárt fingunk sem lehet mely korban leledzel, így azé érdekes... -
#4158 Én a mostani koromban ezt tapasztalom, hogy sok lány csak alkalmilag próbálja megszerettetni magát egy fiúval aki aztán az ágyát "keményíti".
Sajnos én sokszor szeretnék normális kapcsolatot, de a korosztályomban egyszerűen lehetetlen...
Nincs mese feljebb kell lépnem akaratlanul is :). Most pedig inkább barátokra összpontosítok, nem kapcsolatokra. -
#4157 ezt lehagytam :D
tulajdonképpen énis úgyvélem hogy újrakezdeni nem nagyon lehet,vagy ha mégis egy egy tál fosh.persze lehet kivétel ebben is. :-o -
#4156 nekem is volt már mikor a volt barátnőm visszaakart kapni,de én igazából nem akartam a dolgot,így csak szexeltünk párat és ennyi,az az érdekes hogy előtte nem is még,mert nemjutottunk el oda.amiatt először kidobott az különben azvolt hogy megcsaltam.tehát mondom énsem vagyok szent senki.mindenkivel előfordul hogy ő hajt el egy rendes lányt talán.mert neki mégsem az kell hiába rendes,értitek.és nembántam meg semmit,csak talán azt hogy lefeküdtem vele,nemvolt nagy élmény.:c
de azóta mondom már egy rendesen működő kapcsolatom van ahol a szerelem viszonzott.teljesen rendben vagyunk,apróbb durcizások ellenére minden rendben.nembánom hogy mindez így történt végülis,mert tanultam a dolgokból,:) -
#4155 Valójában még nem próbálkozott, csak úgy viselkedik, hogy lehet számítani rá... De szerintem nemet fogok mondani. -
Rundstedt17 #4154 Nem szemétség.Alap bizalmat egyszer lehet eljátszani nálam,nem dölök be olyannak hogy nem tudja mi volt vele,vagy hogy hülye volt bánja.Nem!Ilyen nincs!Ha valakinek vannak ilyen hülyeségei akkor már eleve nem normális,időpazarlás minden szempontból. -
Jacky #4153 Tegyük fel, meggondolja magát, elismeri hogy hülyeség volt kidobnia téged és vissza akar kapni.
Te visszamész. De mindig ott lesz benned a tüske, ahogy említetted is.
Ja és nem fog megváltozni a véleménye neki sem. Csak éppen valami felülírta azt, de akkor is ott lesz mélyen, benne! -
Jacky #4152 Egyetértek. Ha nincs bizalom, semmi sincs.
Úgyhogy mini, jól tetted/teszed. -
#4151 Hát hallottam már olyanról, hogy egy fiú pillanatnyi elmezavarra, meg másnaposságra hivatkozva visszavont minden csúnya dolgot, amit mondott és utána rendes fiú vált belőle.....
Egy próbát megér, de legyél nagyon óvatos! -
#4150 Ja, és ha igent mondanék, mi lenne? Tépném a hajamat, hogy mikor dob ki megint, mikor lesz megint "pillanatnyí elmezavara". Lehet, hogy szemét vagyok, de nekem nem kell semmi "újramelegítve". -
Rundstedt17 #4149 Bizony a megbízhatóság kincset ér. -
Rundstedt17 #4148 gyerekeknél de ugyanez igaz 30 év alattiak többségére,hiszen manapság a közismert mondat ami annyiszor hangzik el:majd 30 év után ráérek én majd komolyra,addig élni szeretnék.Komolyan abszolút elenyésző hogy élet végéig tartson egy fiatalkori kapcsolat.Tapasztalat.Előbb utóbb úgyis vége,pedig én tényleg mindig megtettem mindent hogy ne úgy legyen.De tény hogy előbb utóbb úgyis lecserél valaki másra mert már újat akar...Ilyen ez a világ.. -
#4147 Hja, én azt szoktam mondani, hogy ha valaminek vége, akkor annak ott és akkor tényleg vége.
Velem is ilyesmi helyzet van most. Kidobtak, szenvedek, de az ismerősök, barátok azt mondják "ne aggódj, vissza fogja még sírni magát". Csakhogy bármilyen jó is lenne vele, és bármennyire is szeretem, nem akarom újrakezdeni, mert a szeretetemet és a szerelmemet nem vesztette el, csak a bizalmamat, ami számomra 1000x fontosabb egy kapcsolatban, mint az előző kettő. -
Rundstedt17 #4146 hát sajnos... -
#4145 Meg még gyerekek. Abban a korban SEMMI sem tart örökké, max. a sok fogadkozás... :D
Nagy szavak kis fiúktól/lányoktól. -
#4144 Az a baj, hogy igaza van... -
#4143 Az utolsó mondatod nem hangzott valami megnyugtatóan... -
Jacky #4142 13 évig lehet hogy kihúzzák :) Vagy nem. -
cucma #4141 ezaz! ezzel aztán sokat segítettél. -
Rundstedt17 #4140 ugye? -
#4139 ezzel jó nagy igazságot mondtál :D
mindennek vége lesz -
Rundstedt17 #4138 Majd meglátod megint vége lesz:D -
#4137 Amikor szétmentetek, ki szakított? -
#4136 Újra együtt vagyunk barátnőmmel immár egy hónapja és tényleg, sokkal jobban lángol a szerelem köztünk mint azelőtt:)Az az igazság hogy én már sok áldozatot hoztam barátnőmér. Alig vannak a volt osztálytársaim közül akik beszélnének velem meg ilyenek. De az ilyen nem is haver aki le akarja nyulni a kezemről a csajomat és azért nem haverkodnak velem mert nem ők kapták meg barátnőmet hanem én. De én őszintén LESZAROM és kajak több lány barátom van a környéken mint fiú. Fiúkbol is talán egyre több ideősebb mint kor osztályombeli fiú. Én mondjuk nem bánom. Két haver, nem is haver mert inkább igaz barátom van akik mindig kitarottak melletem. Tudom hogy arra gondoltok hogy barátőm mijen bombázú, igen nagyon szép lány meg elég gazdagok is mi meg annyira nem. De én nem a pénzéért szeretem, meg nem azért mert az osztályban ő volt a legszebb csaj, jó persze azért is mert szép az arca, szép a teste de számomra nem a külső a fontos hanem ami belül van. És Ő nekem nagyon sokat jelent mint barát mint szerető, bárki bármit is mondjon nála nem fogok rendesebb csajt találni, amíg csal élek ő kell nekem.
-
Jacky #4135 Nagyon jól csinálod egyébként. Így is kell.
Majd ha látod, hogy ő is szeretne valamit. És még akkor se áruld el teljesen az érzéseidet, mert besokallhat tőle és elriasztod.
Csak szép lassan, fokozatosan. -
#4134 rengeteg ilyenvan,nemnormálisak-.-