22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4533 Sőt. Egyedül LEHET élvezni az életet...
Tapasztalatom szerint, minden más csak komplikál. -
#4532 na ezért nem fogok én senkinél sem próbálkozni..., magam körül én is csak ezt látom..., semmi szükségem erre..., egyre jobban megbékélek a gondolattal, hogy egyedül is lehet élvezni az életet -
#4531 na igen ebben is van valami.
ez van, változnak az idők
deee ezt majd folytatjuk máshol:) -
#4530 megszokásból sem jó együtt lenni... -
#4529 egyik lány barátom (...) legjobb barátnőjét tegnap dobták :(
3év után. pont most. azért mertmár nem érzi hogy szerelmes lenne :( -
#4528 dehogyis... vannak ám rajtam kívül is pasitlan rendes lányok... csak momentán "én vagyok kéznél" :)
csak sajna én még nem tudom, hogy pasitlan vagyok-e :S -
#4527 á nem. távkapcsolatban nem hiszek:)
azért sok sikert kívánok pasiügyben:P -
#4526 nem összeveszni rajtam!!! :D -
#4525 rendben. bocs h így "nyomulok" csakhát te ilyen utolsó reménysugár vagy nekem:D
mert mostanában, bár sok rendes lánnyal ismerkedtem meg (önbizalomhiány topicban kicsit régebben kifejtettem már az én történetemet...hát, "filmbe illő")
szóval akikkel tudok beszélgetni és emberként is tudok rájuk tekinteni lányok, azok sajnos foglaltak. boldog, régóta tartó kapcsolatokban vannak. most nem azért h kár lenne,mert ez az én oldalamról nem szerelem, inkább barátság, csak ugye a férfi-női vágy bejátszik. meg jólenne játszani a gondolattal hogy "mi lenne ha együtt..."
csak kicsit unom hogy amolyan lelki szemeteszsák vagyok (mondjuk jó érzés tudni hogy számíthatok rájuk mindenben és mindent megbeszélünk, kivéve ugye a szexuális élet...)
csakhát jólenne már egy lelki társat az oldalamon tudni :P
aki nemcsak barát, hanem szerető
(mert én hiszek ebben, csak komoly kapcsolatot szeretnék, remélem összejön mert nemnagyon vannak hátsó szándékaim sem. bár nemis nagyon lesznek, van 2 lánytesóm őket féltem az ilyen sinor perverzektől meg diszkós numerásoktól) -
#4524 stipistop -
#4523 Tegyél még fel bonyolult kérdést! :D
Valójában jelenleg nem vagyok tisztában a kapcsolati státuszommal. Van valaki, akiről nem tudom, hogy van-e még egyáltalán. :)
Hétfő este kérdezz rá újra, és megmondom. :) -
#4522 hát nézném én világot de előttem a redőny :D
ugye felkell húzni a redőnyt hogy lássuk az igazi világot?
de azért ne menjünk el nagyon offtopicba:P
és foglalt vagy amúgy, mint rendes lány? -
#4521 Oks, nézem a világot: szép, havas, hideg. :)
Te hogy látod? :) -
#4520 oké, akkor beszélgessünk inkább a világnézeteinkről -
#4519 Mi köze ennek a gyerekkoromhoz? -
#4518 nocsak. végre egy üde színfolt a lány "ismertségem" körében :P
a gyerekkorodról mesélnél pár szór? (hogy miből lett a "cserebogár") -
#4517 Egyik sem. :) Harcművészet. :)
De tudod használni támadásra, és önvédelemre is.
Erő nem kell hozzá. Az ellenfél saját erejét fordítjuk ellene... Nagyjából, mint az aikidoban, csak egy picit keményebben és hatásosabban. Míg az aikidoban ritkák az ütések-rúgások, a ninjutsuban gyakran előfordul. Viszont a ninjutsuban is az a legfontosabb, hogy az ellenfelet hatástalanítsd. Ezt főként egyes ízületek (csukló, könyök, váll, térd) szakításával érjük el. Persze edzésen nem szoktuk kinyírni egymást (nekem is csak egyszer volt még csak balesetem), de azért, ha félsz attól, hogy edzés végén és másnap fájni fog mindened, akkor nem érdemes elkezdeni. -
Orionk #4516 és milyen sport a ninjutsu, mármint önvédelmi, vagy küzdősport?
az utcán meg tudod magad védeni vele?
illetve ha valaki elkezdene foglalkozni ninjutsu-val, és férfi az illető, akkor mekkora fizikai erőre lenne, illetve van szükség? -
Rundstedt17 #4515 kis ravasz -
#4514 kértem én, hogy bármit is higyj el nekem? :P :) -
#4513 Az hagyján, hogy ninjutsuzom, de japán szakos vagyok. :D Ésööö... ha érdekel valakit, akkor nem nehéz. Nyelvtanában hasonlít a magyarra. A szavakkal akad némi gondom esetenként, dehát azt magolni kell. :) -
Rundstedt17 #4512 hát persze el is hiszem... -
Rundstedt17 #4511 jah rosszak nem csak igénytelenek vannak -
Rundstedt17 #4510 lol ez tényleg ilyen meglepő mindenkinek?bőven vannak hasonlók -
#4509 Semmilyen hátsó szándékom nem volt vele, egyszerűen meglepett. :) Szerintem a legtöbb lánynál a kultúra=mozi, de lehet csak rossz tapasztalataim voltak. -
Rundstedt17 #4508 szóval itt levetheted rideg álarcod?mily megható -
Orionk #4507 Nihongo va hanaszemaszen.
csak azért irtam az előbbit, hogy teszteljem, hogy tényleg ninjutsu-val foglalatoskodsz e :)
Ügyi vagy, te biztosan jól beszélsz japánul, biztosan nehéz lehet.
Én csak magyarul, szerbül, és angolul tudok, de most kezdtem majd az olaszt, mert megtetszett. -
Rundstedt17 #4506 már tiszta miért nyalizol neki folyamatosan -
#4505 na ez az ami nekem nem megy..., de nem is bánom már, vagyok amilyen vagyok -
Rundstedt17 #4504 Micsoda egy átlátszó duma -
#4503 Nem állítom, hogy kifejezetten olyan lányokat fogsz ott találni, mint én, viszont a hely nagyon szép. :) -
#4502 dóitasimasite :)
ha már japánozunk :) -
#4501 Én a hétköznapokban a visszahúzodottságomat kegyetlen nagy "álönbizalommal" rejtegetem. :) Pont ezért hiszi azt rólam sok ember, hogy nagy a pofám, rideg, és érzéketlen vagyok... Pedig, ha tudnák, amit ti... :) -
Orionk #4500
Dómo arigató gozaimasz. -
#4499 aham. szóval ha rendes lányokat akarok akkor ilyen helyen biztos találok :) legalábbis hozzád hasonlóakat:P -
#4498 egyébként sg fotótár :D -
#4497 volt már hogy magamat is töröltem, mert elszállt az agyam, most már csak a képeket törlöm...:D
(alapjában véve visszahúzódó ember vagyok, kevés baráttal, inkább a háttérbe húzódva, de amikor előtörnek az érzéseim, akkor általában elrontok vele mindent, ezért is töröltem magam le egyszer...) -
#4496 Igaz, hogy nem a Deáknál van, de ismerek egy nagyon hangulatos kis éttermet. :)
Darshan udvar
Remélem, tetszeni fog. :) -
Orionk #4495 és tudnál nekem ajánlani ilyen pihe-puha párnákkal elátott kávézzókat, helyeket a belvárosban, vagy a deák térnél?
:D -
#4494 téged már megtaláltalak :P
de nincs rólad kép :(