22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Stupid Peach
    voltam én normális..csak még az előző életemben..
    de ha egy olyan valakivel szóba állsz,mint én,te sem vagy 100%-os..
  • Rundstedt17
    honnét tudod?szerintem sose lehettél normális
  • Stupid Peach
    Addig jó,amíg dilis!!!Hidd el nekem..nem jó dolog normálisnak lenni..
  • Rundstedt17
    dilis barack
  • Stupid Peach
    Épp senkire???Kedves Nova!!!Hát az meg hogy lehet??Beteg vagy?
    hát hova süllyed így a világ?
  • bcrics
    most épp senkire.de szólíts nyugodtan novának:D
  • Stupid Peach
    na aztán milyen nőkre vadászgatsz Casanova???
  • Stupid Peach
    hehehehe...vegyél róla példát..
  • bcrics
    pff,,tennap is olyan szagos volt a lába:D
  • Stupid Peach
    ez a Süti a sírba visz..de szerencsére nem engem..
  • Stupid Peach
    na csicseregj csak..ha már elkezdted..
  • bcrics
    ö már énsem vágok semmitse
  • Stupid Peach
    Nincs harag..ez kérdés vagy válasz???
    milyen csajokról beszélsz? és hogy jön Süti a képbe ? és én?
  • bcrics
    hétvége miatt nincs harag,,süti meg ahány csajt már elcseszett nekem:)
  • Pluskast
    EZ így van nálam is, sőt szerintem az emberek nagy részénél. A legrosszabb az amikor ezen gondolkozol de ugye kifele a másiknak nem mutatod ki. Itt van egy példa. Van egy nő aki nekem nagyon tetszik normális, okos, inteligens és gyönyörű. Nagyon jól elbeszélgetünk marhára egy hulléámhosszon vagyunk. Azonban van egy szokásos bökkenő. Pasija van. Tudom alapszabály, hogy az ember foglaltal nem kezd, de még is megtörtént. Most fog új albérletbe költözni és meghívott vscorára. Azt mondta főz valamit. Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, hogy ezt csak azért mondja mert barátkozik velem vagy többet is akar....
  • htr93
    Persze amúgy is tökéletes heti 168, néha 336 órából 0,5 vagy 1,0 nagyon kevés!
  • htr93
    Ja. sok jó tulajdonságot adunk neki, istenítjük mint atom, egész héten a pénteket várjuk hogy találkozzunk vele, aztán ott van, és azon gondolkozunk hogy "ezért vártam ennyit?persze, jól néz ki, meg kurva kedves, és intelligens és ebből a beszélgetésből kurva hasznos dolgokat tanulhatunk tőle, még ha egyelőre erőltetett is"meg hogy "és rá vártam egész héten, és ennyi az egész? egy nyugis 20 perces beszélgetés, ahol a macskák agyának működéséből indulva eljutunk hogy az ember boldogsága egy foglalkozástól függ, amit szeret, és valaki, akit szerethet, és ennyi, a mi agyuk edig fejlődött?"
  • klart
    előfordul ez persze
  • Steve Q
    Csak hogy támogassam, nemcsak lányok lehetnek érzelmi dolgokban naivak. Mi fiúk ugyanígy vagyunk, főleg azzal szemben, aki nagyon tetszik nekünk/fültől fülig bele vagyunk zúgva.
  • minigirl
    A naivság nem feltétlenül jelent hülyeséget. :)
    Csak érzelmi vonatkozású dolgokban vagyok naiv, nem buta liba vagyok. :)
  • klart
    barm:DDS_ASD
  • plump
    ha nem állna fel szó nélkül elrohannék oda, nem pedig tanácsokat kérnék, hogy simogassam-e, vagy borogassam...
    lol
  • klart
    te sem szívesen mennél el urológushoz baszki:C
    szerinted mér nem annál érdeklődünk.amúgy meg már kaptam választ tehát,kösz a semmit
  • plump
    Az utolsó privátod alapján nem a naivságod kell kinőnöd.
    De nyugi, ha szakemberhez fordulsz, tud segiteni. Pü-ben küldhetek telefonszámot!
  • plump
    Nőgyógyász esetleg?!!!
  • klart
    őő,volna itt egy olyan hölgy aki talán tudna nekem válaszolni egy intim kérdésre?női dolog ez,hátha találkozott már valaki ilyennel,kicsit aggódom barátnőm miatt:o van egy kis baja,fontos lenne.pm-ben írjon már rám akitől kérdezhetnék.köszönüm
  • Sati84
    Hát, ha feltűnik a dolog, akkor nyilván benned is ott van valamilyen szinten. Szóval az önismeret mindenképp segít az ilyen helyzetekben. És hogy lehet feltárni magadat? A párkapcsolatban a legjobb módszer a másik által! Ez nem csak a problémát oldja meg, de még jól is érzed magad közben :-)
  • klart
    teljesen ilyen vagyok énis,ugyanez tökre:)
  • exyr
    hm...látom akkor nem csak nekem forog ilyen dolgokon az agyam, néha "fölöslegesen"
  • chhaya #4224
    Nem érdemes, tudom... csak amikor valami változás van (negatív irányba), akkor mindig eltöprengek rajta, hogy ez vajon az én hibám? Az övé? Vagy ez csak úgy jött? Neki kéne változtatni? Én vagyok a hülye és nekem kéne csinálni valamit? De miért mindig én tegyem meg az első lépést? Mire kitalálom, mit csináljak, néha teljes letargiába süllyedek, aztán persze megoldódik minden. :) Utólag már mindig okos vagyok.
  • Sati84
    Érdemes felfújni a dolgokat? Szerintem ez inkább valami félelem lehet...
    Próbáld meg feltárni a gyökereit, és ami a fő, beszéljetek meg mindent! Akkor nem lehet baj!
  • bcrics
    most csendbe kell maradni mert különben kibasznak mint macskát szarni ugyhogy pssz..
  • bcrics
    na husi csók béla.
  • Stupid Peach
    És mondd csak!!!Süti barátodnak is bejön a bicepszed??
    Főleg hogy jó kemény..
  • SHADOWEYES7
    Jön a banhammer ha nem hagyjátok abba!
  • Jacky
    Betévedtek az idióták?
  • klart
    hívok egy modot
  • bcrics
    miről beszélsz..a bicepszem már kemény 32es!!simán kifilézlek vele kis gyp!
  • Stupid Peach
    hahahahaha...
    verés???kis porbafingó!!!
    gyúrjá még hogy meg tudj verni öcsisajt...
  • bcrics
    jóvan verés lesz a vége már látom kis ribi