22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Narxis
    6 villa és 8 féle kanál, már az előételnél beégünk. :D
  • Christiansen
    ja, jó kis feszengős:DD_:_D:Dd
  • Narxis
    Puccos étterem. :D
  • Christiansen
    háát azér én egy 34 éves csaj nem vinnék süppedősfoteles teázóba..
    egyetemista csajt naná..de egy 34 évesnek azért már virítani kell valamit...szusi bár vagy alá nem lehet adni :CC
  • Narxis
    Akkor majd összejöhetnénk valamikor és részletezhetnéd nekem, hogy milyen is egy rendes fiú. ;-)
  • minigirl
    Részletezd a te elképzeléseidet első randi terén, utána megbeszélhetjük, hogy őskövület vagy-e. :)
  • minigirl
    Ez nagyon-nagyon relatív, attól függ, honnan nézzük. De ha összképet nézünk, akkor, igen, viszonylag rendes lány vagyok.
  • Fantomlovag
    Az első randinak nem kéne kicsit... formálisabbank lennie? Vagy csak én ragadtam le, 100 évvel ezelőtt?
  • Narxis
    Rendes lány vagy?
  • minigirl
    És még úgy mellékesen: mindenkinek boldog, szerelemben, szeretetben gazdag, és sikeres újévet! :)
  • minigirl
    Velem az a helyzet, hogy nincs szó sem érzelmi zsarolásról, sem kihasználásról (legalábbis nem zavar a bolta csipszért :D). Az is enyhítő körülmény, hogy egy albérletben lakunk, szóval nem tud olyan kifogásokkal jönni, hogy csak este 10kor jön haza.
    Viszont, ami furcsa, hogy amikor mindketten Pesten vagyunk (most ő is szülőknél, én is), akkor érdeklem, foglalkozik velem, sőt, néha már-már az őrületbe kerget, hogy nélkülem még egy pizzát sem akar megsütni. Ám amint hazamegy a szüleihez, nemlétezővé válok. Ezt egy-egy hétvégén természetesen megértem, mert ha csak egy hétvégére jövök haza, én sem keresem túlzottan, de itt már lassan 3 hétről van szó. Ezalatt, talán, ha kétszer keresett, akkor is, vizsgákkal kapcsolatban. Lehet mondani, hogy túldramatizálom a helyzetet, de ezt akkor sem értem. :(
  • minigirl
    Legyél kedves, udvarias, de persze a saját határaidon belül. Itt arra gondolok, hogy véletlenül se tégy vagy mondj olyat, ami nem jellemző rád.
    Hogy hová vidd? Hm... Első randi... hmmm... :) Erősen gondolkozom a dolgon, de nem tudok egy 34 éves nő fejével gondolkodni, mert én még csak 21 vagyok. :) De szerintem, minden nő szereti a teázókat. Mert azok olyan nyugodtak, sejtelmesek, romantikusak, ráadásul, mivel általában ilyen helyeken nem szék-asztal berendezés van, hanem ülőpárnák, sokkal kényelmesebb is, mint pl egy étterem. Sokkal jobban le tudtok engedni, feszengés kizárva, plusz egy ilyen helyen az esetleges összebújást sem nézik rossz szemmel. :)
  • koryne
    Hehe, ilyen nekem is volt :) Legalább 3x játszotta ezt el velem, aztán kb szart rám. Ha "együtt voltunk", akkor este 10 körül beesett, aludt, reggel hazament, dolgozni / suliba nem járt, miközben volt, hogy én ezt a kettőt egyszerre csináltam. Ha napközben felhívott, mindig arra próbált rábeszélni, hogy menjek át a boltba neki chipsért. Mondtam, hogy nem, erre fél órán keresztül nyúzott, váltogatva a könyörgés és az érzelmi zsarolás között. 10 percre laktunk egyébként egymástól és a bolt pont kettőnk között van (najó, hozzám kicsit közelebb), útba esett volna neki. De hát a bolt az 8-kor zár, ő meg nem akart olyan korán jönni :/
    4 és fél évig voltam vele egyébként, megbeszélni is próbáltam vele a dolgokat, meg is ígérte, hogy megváltozik. Aztán ugye a szerelem eltűnt és nem igazán maradt utána szeretet...
  • Orionk
    SZerintem én nem.

Viszont kérdeznék valamit tőled, mint hölgy-től.

HA lesz egy randim egy 34 éves csajszival, akkor a belvárosban hova lenne érdemes menni? szerinted? és a csajok mit várnak az első randin? stb...ilyenek :)
  • koryne
    Ennek azért lássuk be, hogy nem épp a legnagyobb a valószínűsége. Nem alapozhatja erre az életét, hogy "de lehet, hogy mégis"!
  • Narxis
    Azzal a legjobb akit szeret.
  • Narxis
    Lehet később újra szerelem lesz és akkor bánni fogja mindkét fél a szakítást.
  • Narxis
    Oké, várom.
  • minigirl
    erre vegyen guminőt, vagy kurvát... részemről egyik sem vagyok
  • Sanyix
    kielégíteni a testi szükségleteit...
  • Molnibalage
    A második részén leborultam a székről... Én sem tudom fejből a vércsoportomat, sőt még anyám sem.
  • chhaya #4432
    Most megkérdeztem barátomat, de a saját vércsoportját sem tudja. :D
  • Orionk
    köszi
  • gercse
    :D, addig jó amíg tényleg szeretsz olyan lenni, amilyen vagy,
    amíg nincs álarc, addig nem ér senkit (rossz) meglepetés
  • minigirl
    óóó jajj :) [pirulakedvességen:)]
    Amúgy nem is akarok. :) Szeretek ilyen tökéletlenül naiv lenni. :)
  • gercse
    ki mondta hogy tökéletes vagy? :P
    amúgy én már régebben is láttam, hogy veled nincs gond, nem neked kellene megváltoznod...
  • minigirl
    Áhh, nem vagyok én olyan tökéletes, csak jó a hozzáállásom. :)

Néha még egy is sok a világnak belőlem. xD
  • minigirl
    Ja, igen, szerintem is nagyon fontos. :)
    Csak érdekességképp: a mostani barát-nem-barátommal (még nincs eldönve mi is ő nekem, s én neki) egy hónap különlét, majd egy bazinagy veszekedős, megbeszélős este után kibukott belőlünk, hogy kinek mi volt a baja. Azóta értelmesen tudjuk kezelni egymást... Már amikor találkozunk, mert most ugyebár téliszünet van, és ő is, én is családnál vagyunk, és csak ritkán tudjuk elkapni egymást msnen. :)

Szóval, jah... A megbeszélés fontos. Még akkor is, ha esetleg üvöltéssel kezdődik, és közben, ahogy kiderülnek a dolgok, csillapodnak a kedélyek is, végül nagyon szépen meg van beszélve minden. :)
  • gercse
    ha eljutunk majd egyszer odáig, akkor klónoztasd magad :DD
  • minigirl
    egyet vagyon értve :)
  • offkorzv2
    igen egy jó párkapcsolat alapja a barátcság.fontos mindent megbeszélnünk párunkkal,és megosztanunk,enélkül nemmúűködik normálisan,mindenről tudni kell beszélni,és kell is.
  • Orionk
    na szerintem ez már egy jó ötlet.

Viszont most ugyanazt kérdezem, mint a másik topic-ban, hogy hol vannak a csajok, az sg.hu-n nincsennek?

Pedig most ezekhez a hozzászólásokhoz jó lenne, ha hozzászlnának pk is.

Kiváncsi is lennék a véleményükre, hogy mit szólnak hozzá.
  • gercse
    így van, én is így képzelem,
    legfonotsabb a kommunikáció
  • gercse
    de, én is így gondolom, és utólag tényleg nagyon könnyű,
    de meg kell beszélni már az elején, hogy ha bármelyik fél is úgy érzi nincs rendben valami, akkor rögtön szóljon, és ne nyeljen le semmit.
  • minigirl
    Igen, és ilyenkor jön az, hogy sokan azzal állnak a másik elé, hogy "szakítsunk". Mert lusták beszélgetni. Majd azzal az agyonhasznált közhellyel vígasztalják a másikat, hogy "legyünk barátok". Pedig, szerintem, egy igazán jó párkapcsolat alapja a barátság, hogy mindent megosztunk a párunkkal.
  • Orionk
    utólag már könnyű igy gondolkodni, utólag már NAGYON könnyű.

Viszont pár haveromnak akinek van barátnője, nem értem őket, hogy azt állitják, hogy ismerik a barátnőjüket, holott még a vércsoportját sem tudják a csajnak. Ha szeretsz valakit, akkor minden apróságot tudsz róla, nem?
  • gercse
    akkor kell beszélgetni sokat, (ill. már előtte kellett volna), hogy mi lehet az oka, hogy nincs szeretet, min kéne változtatni
  • minigirl
    Igen, a szerelem elmúlik, viszont olykor nem unottsággá válik, hanem egyszerű, tiszta szeretetté. Így még megértem, hogy az emberek együtt maradnak... Elvégre... Sok ember évtizedekig él egymással, szeretetben. Persze, szerelem már rég nincs, de szeretik, és nem unják egymás.
    Viszont, ha már elmúlt a szerelem, és már unja is az egyik ember a másikat, akkor tényleg értelmesebb dolog szakítani.
    Tehát, igen, igazad van, nem a szerelem a lényeg, hanem a szeretet. De ha az sincs...?
  • Rundstedt17
    Tulajdonképpen ez azt jelenti hogy tök fölösleges a hűség stb.ha igyis úgyis a dobás a vége teljesen mindegy...mármint ezen logika alapján.szerinted majd mást örökké fog szeretni?egyszer mindent meglehet unni...nem a szerelem lényeg..
  • Rundstedt17
    Azt várhatod.