22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Orionk #4418 utólag már könnyű igy gondolkodni, utólag már NAGYON könnyű.
Viszont pár haveromnak akinek van barátnője, nem értem őket, hogy azt állitják, hogy ismerik a barátnőjüket, holott még a vércsoportját sem tudják a csajnak. Ha szeretsz valakit, akkor minden apróságot tudsz róla, nem? -
akkor kell beszélgetni sokat, (ill. már előtte kellett volna), hogy mi lehet az oka, hogy nincs szeretet, min kéne változtatni -
Igen, a szerelem elmúlik, viszont olykor nem unottsággá válik, hanem egyszerű, tiszta szeretetté. Így még megértem, hogy az emberek együtt maradnak... Elvégre... Sok ember évtizedekig él egymással, szeretetben. Persze, szerelem már rég nincs, de szeretik, és nem unják egymás.
Viszont, ha már elmúlt a szerelem, és már unja is az egyik ember a másikat, akkor tényleg értelmesebb dolog szakítani.
Tehát, igen, igazad van, nem a szerelem a lényeg, hanem a szeretet. De ha az sincs...? -
Rundstedt17 #4415 Tulajdonképpen ez azt jelenti hogy tök fölösleges a hűség stb.ha igyis úgyis a dobás a vége teljesen mindegy...mármint ezen logika alapján.szerinted majd mást örökké fog szeretni?egyszer mindent meglehet unni...nem a szerelem lényeg.. -
Rundstedt17 #4414 Azt várhatod. -
az emberek a szokás rabjai -
Te együtt maradnál egy olyan lánnyal, aki már nem szeretsz, és talán egy kissé unsz is? -
cucma #4411 ez nem a Csipkerózsika, hogy amíg a halál el nem... -
Ez a nők dolga, kitartani az erősebbik nem mellett. :) -
Miért? o.O -
Mellette maradni. -
Miért, ha már nem szereti, akkor mit kellene csinálnia? -
Képet uncsitesódról. -
Rundstedt17 #4405 Na de hogy egy tanulságos eset is legyen.Az uncsitesóm 2 év után most dobta pasiját.Amikor megkérdeztem hogy miért?A válasz az volt hogy már elmúlt a szerelem és újat keres,meg kalandokat..ez csak azért érdekes mert azelőtt sose volt ilyen,tanuló rendes lány volt dehát mint látható a biológia már csak ilyen.... -
Rundstedt17 #4404 Persze leszámítva engem a kivételt
-
Rundstedt17 #4403 Ahogy rendes ember se nagyon
-
Amúgy rendes lányok nem léteznek.
-
Vagy inkább ricska
-
ritka....de 2009-ben hátha lesz azért rendes lány akivel összefutunk:)
boldog új évet kívánok minden olyan embernek itt, aki olyan normális lányt keres, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható.
-
EGEN!
de mánjelleggel kőne egy jány, mútkor is mentünk a varga gyuláékho disznajt vágni ,azt' nem vót egy asszonyom aki a hurkát tőccse nekik! -
RITKA RENDES JÁNYT TANÁNI! -
Azért vicces, hogy bejössz offtopic témával, aztán még te oltogatsz másokat -
egyetértek
-
menjetek már a picsába a japó hülyeségeitekkel -
Rundstedt17 #4394 Ezen jót nevettem kössz:D -
bcrics #4393 ok..de én nem keresem a bajt. -
nincs de... és még balhé előtt fejezzük be, lééééégyszííííí -
bcrics #4391 tudom..és sajnálom..de ez már így alakult.DE . -
te se vagy az... tapasztalat... :S -
bcrics #4389 japánmániáslány azért mert te nem talákoztál még rendes kukaccal az még nem jelenti hoyg nics. -
nem is miattad írtam:) -
erre én sem jöttem rá, de ha már a japán zene volt a téma, gondoltam, berakok egy olyan japán számot, ami passzol a topikhoz... :) -
nemtudom mi köze a japán zenének a topikhoz,illetve a témához:| -
olyan nincs... de srác se :P -
bcrics #4384 japán avril lavigne?? -
Ha már japán zene, hosszuk össze a topikkal. Lazán lefordítva magyarra, a szám címe az, hogy "Szerettem volna találkozni veled".
Tehát:あいたかった -
bcrics #4382 köszönjük emese. -
cucma #4381 a topic címe még mindig :"Ritka rendes lányt találni"... -
bcrics #4380 a szemét az azt jelenti hogy náluk az átlagnál több lola m eg vip meg shyguys van ...de szerencsére ide nem jutnak el így éle nicns a dolognak,ki sem kell akadnod rajta,,
mint itt ott is van 1-2 tehetségel megáldott emberke..
De bírom japánt a beteg sexuális felfogásuk miatt és a tamagochi miatt! -
anime zenéket tőlem szidhatod egy két jó van azt csokolom legtöbb elég fura, és amúgyis a durvább zenéket szeretek:D
amúgy meg nem, szerintem jobb zenét tolnak mint a magyarok sokkal