22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#4413 az emberek a szokás rabjai -
#4412 Te együtt maradnál egy olyan lánnyal, aki már nem szeretsz, és talán egy kissé unsz is? -
cucma #4411 ez nem a Csipkerózsika, hogy amíg a halál el nem... -
#4410 Ez a nők dolga, kitartani az erősebbik nem mellett. :) -
#4409 Miért? o.O -
#4408 Mellette maradni. -
#4407 Miért, ha már nem szereti, akkor mit kellene csinálnia? -
#4406 Képet uncsitesódról. -
Rundstedt17 #4405 Na de hogy egy tanulságos eset is legyen.Az uncsitesóm 2 év után most dobta pasiját.Amikor megkérdeztem hogy miért?A válasz az volt hogy már elmúlt a szerelem és újat keres,meg kalandokat..ez csak azért érdekes mert azelőtt sose volt ilyen,tanuló rendes lány volt dehát mint látható a biológia már csak ilyen.... -
Rundstedt17 #4404 Persze leszámítva engem a kivételt -
Rundstedt17 #4403 Ahogy rendes ember se nagyon -
#4402 Amúgy rendes lányok nem léteznek. -
#4401 Vagy inkább ricska -
#4400 ritka....de 2009-ben hátha lesz azért rendes lány akivel összefutunk:)
boldog új évet kívánok minden olyan embernek itt, aki olyan normális lányt keres, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható.
-
#4399 EGEN!
de mánjelleggel kőne egy jány, mútkor is mentünk a varga gyuláékho disznajt vágni ,azt' nem vót egy asszonyom aki a hurkát tőccse nekik! -
#4398 RITKA RENDES JÁNYT TANÁNI! -
#4397 Azért vicces, hogy bejössz offtopic témával, aztán még te oltogatsz másokat -
#4396 egyetértek -
#4395 menjetek már a picsába a japó hülyeségeitekkel -
Rundstedt17 #4394 Ezen jót nevettem kössz:D -
bcrics #4393 ok..de én nem keresem a bajt. -
#4392 nincs de... és még balhé előtt fejezzük be, lééééégyszííííí -
bcrics #4391 tudom..és sajnálom..de ez már így alakult.DE . -
#4390 te se vagy az... tapasztalat... :S -
bcrics #4389 japánmániáslány azért mert te nem talákoztál még rendes kukaccal az még nem jelenti hoyg nics. -
#4388 nem is miattad írtam:) -
#4387 erre én sem jöttem rá, de ha már a japán zene volt a téma, gondoltam, berakok egy olyan japán számot, ami passzol a topikhoz... :) -
#4386 nemtudom mi köze a japán zenének a topikhoz,illetve a témához:| -
#4385 olyan nincs... de srác se :P -
bcrics #4384 japán avril lavigne?? -
#4383 Ha már japán zene, hosszuk össze a topikkal. Lazán lefordítva magyarra, a szám címe az, hogy "Szerettem volna találkozni veled".
Tehát:あいたかった -
bcrics #4382 köszönjük emese. -
cucma #4381 a topic címe még mindig :"Ritka rendes lányt találni"... -
bcrics #4380 a szemét az azt jelenti hogy náluk az átlagnál több lola m eg vip meg shyguys van ...de szerencsére ide nem jutnak el így éle nicns a dolognak,ki sem kell akadnod rajta,,
mint itt ott is van 1-2 tehetségel megáldott emberke..
De bírom japánt a beteg sexuális felfogásuk miatt és a tamagochi miatt! -
#4379 anime zenéket tőlem szidhatod egy két jó van azt csokolom legtöbb elég fura, és amúgyis a durvább zenéket szeretek:D
amúgy meg nem, szerintem jobb zenét tolnak mint a magyarok sokkal -
n3whous3 #4378 Azt hittem azért akadtál ki, hogy a japán kultúrát meg az animét fikázzák. Am a zenéjük meg ugyanolyan, mint itt akár, csak fura a szöveg :D -
#4377 és szerinted a japánok csak anime zenét csinálnak ?
okos vagy kisfiam ülj le egyes :D -
n3whous3 #4376 Sztem akinek nem olyan az ízlése, hogy az okádék Anime borzalmakat elviselje, annak nem kell az összeset látnia ahhoz, hogy lefikázhassa. -
#4375 ez pl egy rohad jó szám tényleg :D
és kinek mi a szemét maradjunk annyiban
gőzőm nincs itt ki milyen zenét hallgat de én is mondhatnám rá hogy szemét , csak én nem sülyedek le a szinvonalatokra -
amit nem ismertek mért kell egyből lefikázni ?