Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Ami viszont a rendes lányokat illeti... Szerintem halottam már párról 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ki beszélt itt szexrõl? És nõkrõl? 😊
Najó, tényleg hagyjuk, mert nem fogjuk fel egymást. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
a rabszolgabol nem en asszocialtam a sexre, pont te gondolkodsz a fizikai sikon, mellesleg ha felfognad amit irok kiderulne hogy a rabszolgat pont hogy nem a nore ertem
Rabszolga?! Én?! Na, azt megnézném! 😊
szerintem ez csak szojatek, az milyen hogy valakinek odaadod az eleted? onnantol a rabszolgaja vagy?😊
egyebkent nem baj az, ha vannak valakinek elvei, nem baj ha valaki rakattan valamire, orokke ugy sem tart sok minden
Biztonság és izgalom között ingadoznak? Jól látom?
Azaz: ha valami nagyon érdekli a fiúkat, akkor totál bekattannak tõle (vannak ilyen csajok is, nem tagadom), és erre értettem azt, amit írtam. 😊
De, hogy 100%ig érthetõ legyen: én nem azt szoktam mondani, hogy "az életemet adném ÉRTE", hanem azt, hogy "az életemet adnám NEKI". Asszem, így érezhetõbb a különbség. 😊
egy trivialisan hulye pelda: valaki beugrik 1 lany ele hogy ot talalja el a golyo (milyen jo hetkoznapi pelda!) akkor azt kerdezed hogy mit adott neki? :o
hm, hm<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem b@szott át,megmondta az igazságot,pedig kamuzhatot is volna"
szerintem vannak rendesek viszont, vannak akikrol ilyet nem tudnek elkepzelni.
Egy nagyon ertelmes ismerosom, aki raadasul a gyengebbik nemet kepviseli azt mondta hogy alapjaban veve a nagy kulonbseg hogy 1 ferfi kepes meghalni egy eszmeert, a no minden eszkozzel a tulelesert kuzd, az adott pillanatban hogy a legjobb neki..persze ez baromi nagy altalanositas, de itt (is) kereshetok az ilyen kerdesekre a valaszok..
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
a lényeg amiért irtam,hogy találtam egy olyan csajt,akinek a külsõje,és belsõje is jó!
Nem baszott át,megmondta az igazságot,pedig kamuzhatot is volna
a nagy kérdés,hogy mért mondta azt,hogy vége?
ha haver nincs csak én,akkor teljesen tisztán,más szemszögböl látnám a dolgokat
Talán egy másik bulin,amikor õ is ottlesz...
csak nehogy azért ne menjen el arra a bizonyos bulira,mert mindketten ottleszünk(én,és õ)
Tanulság: ne költsetek sokat egy lányra, mert felesleges. Ne reméljetek túl sokat, mert csalódtok.
És a legfontosabb, hogy több ezer másik lány van még ...
"a csaj vissza is hivta,de minek,mikor más tetszik neki?!?!?!?" "
erre értem hogy hülyén viselkedik. már ha igaz. 😊)
2317 jaja. (mig nincs másik én se dobnám a csajt mert ugye a nõ az kell XD )
És még azt sem mondott,hogy dobott minket,vagy ejtett,mert olyan udvariasan megmondta,h kész!
de mondom még1x vannak jelek,h lehet nem mondott igazat,amit én sztem nem fogok soha megtudni...
lehet nem az ideála voltunk,és ezt is csak azért találta ki,hogy ne bántson meg minket...
máj 2. és lehet többet tudok meg az oszttársátol...
mikor motorozok vhogy mindig elfelejtem,de ma reggel megint visszajön,h mi volt ez az egész...
(és még nem motoroztam XDD)
tegnap mondtam Enikõnek(lánybarát,csaj oszttársa),hogy lenne még mondani valom a csajnak,h mi volt ez az egész,és hogy mekkora kavarások voltak itt,de mivel mondtam a csajnak,hogy békén hagyom,igy nem teszem
sztem enikõ ugysem adja át Zsaninak(a csajnak)
Így is próbálom, de hát mindíg oda írsz ahová én.
Tarajos viszont nem azt írta, hogy a lány hülyén viselkedett, hanem hogy nem akart se tõle, se a barátjától semmit, sõt - állítása szerint - más tetszik neki. De mi ugye, akik a szakitshabirsz.blog.hu-n nõttünk fel, nem hiszünk el semmit!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Arra is gondoltam hogy legalább pihenek egy kicsit egy hosszú kapcsolat után...
de olyan szar egyedül <#szomoru1>#szomoru1>
practitioner of the forbidden arts of death
jót nevetnék azon a csajon aki bevállalná a talit miután hülye volt.
a legtöbb csaj akivel eddig találkoztam 2 dolog közül választott miután hülye volt. 1. mesze elkerült. 2. pár nap múlva mintha semi se történt volna viszajön.
ah éljenek a csajok. nélkülük minden túl egyszerü lene.
Semmit se ér az, hogy sms-ben írsz, telefon se tuti.
Ja és a legfontosabb, magyarázd el neki, hogy TE szeretnél a barátja lenni, nem TI.
Mert én úgy látom, itt valami kavarás van a haverod részérõl is eléggé.
Ja és Enikõt kérd meg, hogy segítsen találkozni vele, hogy elmondhasd hogy érzel, mit szeretnél.
Ha nem megy, akkor hagyd, van sok ezer más csaj.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
igen tudom
sz*r hogy semmit se tehetek,és azt sem értem,az ilyen rendes lányoknak mint Zsani,mért nincsen barátjuk??????
lehet azért mert õket is elutasitotta?
én nem hiszem el,hogy csak a mi figyelmünket keltette fel,vagy eggyáltalán semmit nem akarnak a mai srácok tölle,mert nagyon sokan,csak b*szni akarnak?
(már bocs,biztos sok kivétel van)
és nem lomboztál le minket,mert hogy most belegondoltam ez tényleg igaz
Pluskast:mostmár nem annyira sz@r,mert hétfõn d.u. mondta ki,hogy kész vége(azaz irta sms-ben)
de akkorsem értem miért tette ezeket a "lépéseket"...
jó lenne tölle megkérdezni,és sztem meg is lehetne tölle kérdezni,de már mondtam neki,h békén hagyom,ha õ ezt akarja
Enikõ-nél is ugy érzem,amikor zsaniról beszélek,mintha elterelné a szót,és sztem azért,hogy ne kinozzam magam vele
(a legjobb barát,több éve ismerjük 1mást)
talán kibirom addig a buliig,ami a lánybaráttal lesz,(zsani oszttársa)hogy ne hivjam fel zsanit,vagy küldjek neki sms-eket,hogy miért csinálta igy
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
csak , hogy lelombozzalak titeket 😊
olyat már én is kaptam , hogy túl sok üzenetet küldök iwiwen. így néztem. küldtem vagy 5 öt de az minden volt csak levél nem. inkább chatelésre hasonlított. 1. mért válaszol rá ha nem érdekli. 2. a k*rva anyukája XD
örüljön , hogy valaki gondol rá 😊