22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6413 Engem nem zavar.
Mindenki ahhoz és úgy szól hozzá ahogy és amihez tud -
ba32107 #6412 Nem érveltem, csak kijelentettem. Először is engem ezek a magasröptű viták nem igazán tudnak lázba hozni. Nincs türelmem végigolvasni őket, legtöbbször időm sem, és tapasztalatom sincs túl sok a témában. Másodszor ha lenne is az előbb említett három tényező, akkor sem folynék bele, mert ismerem magam és tudom, hogy gyenge vitapartner vagyok. Azért gyögtem bele, mert jó kedvem volt és kész. Ha ez téged ennyire zavar, akkor tudlak sajnálni. -
#6411 #6404:
Rajta vagyok már.
#6409:
ba-akármennyi ez süket érv
hozzáteszem, ha nem tudod miről van szó, minek gyögsz bele... -
#6410 Mit? -
ba32107 #6409 Aham, számítottam valami hasonló beszólásra. Nem zavar, hogy nem is ismersz? Hozzáteszem, hogy a hsz-ek nagy részét el sem olvasom... -
clio1616v #6408 Ez puszta jóhiszeműség.. :)
Az optimizmus az, amikor csak a jó dolgokkal foglalkozol. -
clio1616v #6407 Ha túl sokat vársz, nem kapsz eleget :) -
#6406 Ironizáltam. Hajlamos vagyok rá... -
#6405 Optimista dolog a jövőt potenciális csalódások soraként felfogni? :D -
#6404 Most mesélsz? -
#6403 Mindenkinek a maga értelmi szintjén jön csak le, bizony. -
#6402 Imádom az optimista embereket! -
#6401 Igen, de ezt meg felesleges tárgyalni, és ez a topik szinte soha nem is szólt igazán errõl. Mindegyikõnk tudja, hogy léteznek, az itt megfordultak között is akad, ha nem egyenesen mind az :).
Sztem ez a topik arról szól, hogy ki-ki kiöntse kicsit a lelkét a legutóbbi csalódás után, mert néha ez is jól esik, sõt, néha szükséges is ahhoz, hogy aztán szembenézhessen a következõ potenciális csalódással. -
Lirion #6400 Legyen ápolt, figyeljen magára, legyen humorérzéke, legyen spontán, szeresse a kalandokat, tudjon a sarkára állni, ha kell, lehessen vele beszélgetni, legyen önbizalma, ne féljen a szexualitástól, ne legyen prűd, főleg ne legyen álszent, fontos az őszinteség is, hasonló érdeklődési kör nem hátrány, legyen ritmusérzéke, ne akarjon hajnalban állandóan felkelni és este 9kor lefeküdni stb.. Fölösleges tovább sorolni.
Nem normális pl. az, aki minden buliban satu részegre issza magát, drogozik, totál zárkózott, nem mond magától szinte semmit, teljesen zárt ruhákban bulizik, elvárja, hogy mindent a fickó fizessen stb. Ez a lista is hosszú, nem folytatom. :) -
#6399 Na erre van egyértelmű tuti válaszom: léteznek. (Nem magamra gondolok, hisz már nem vagyok "lányka" kategória, de valaha azért voltam és emlékszem is rá...) -
ba32107 #6398 Eddig salsoul vs topik
Most lirion vs topik
Nekem ennyi jön csak le :D -
#6397 Hát ez kifejezetten jól esett. Köszönöm. Örülök, ha annak hiszel, főleg mert nem tudod hogy nézek ki. Végre kezd pár embernél ez a NET-es beszélgetés ott tartani, aminek én örülök. Emberként, egyéniségként, személyiségként szimpi-e vki. (Nem vagyok egyébként csúnya...De szerintem nem ez a lényeg.) -
#6396 Gondolom ezt nem ebbe a topikba szántad. -
#6395 -
clio1616v #6394 türelmesen várjuk ^^ -
#6393 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1178283819&no=6375]#6375[/URL] -
#6392 A "zavar az erőben" rész kifejtenéd kicsit? -
clio1616v #6391 ennyi.. -
clio1616v #6390 én nem akarok szép lányokkal ismerkedni, hátha valamelyik még ráadásul rendes is :) -
#6389 Nekem spec tavaszi szünet van és ráérek, de délelőtt inkább alszom. :DD -
#6388 Még szerencse. :D -
#6387 Milyen kvalitásokkal bír illetve nem bír egy rendes, normális, és milyennel egy nem rendes, nem normális. -
Lirion #6386 Ne bokolj ennyit, ugyse engedlek be az àgyamba. ;P -
#6385 Szólhatnál pár szót arról, hogy nálad miket takarnak azon szavak, hogy rendes és normális. Szemedben milyen a rendes, a normális. És milyen a nem rendes, nem normális. -
#6384 Jahh, boccccs. Én csak idegesen válaszolok így... Újabb bizonyítvány... Rólad. -
Lirion #6383 Jó hogy mondod, nem is tudtam, hogy ideges vagyok. Ezek után jobban figyelek, hogy mikor van ilyen. :P -
Lirion #6382 Orly? Mióta? A topik témája az, hogy nincsenek olyan szép lányok, akik rendesek és normálisak is. Vannak. Csak itt a nagy többség lenézi őket és kurvának tartja, holott csak egy kis időt és energiát kéne rájuk áldozni, hogy megismerjétek. -
#6381 "Az sem allja meg a helyet, hogy megyek a farkam utan, mivel vannak elvarasaim es akarkivel nem fekszem le."
Miért ne állná meg?
Szimplán csak válogatós a farkad... -
#6380 Hátööö... Khömm... Madarat tolláról... Mint tudjuk.
Részemről szidhatnád a barátaimat, mert tudnám, hogy igazad van, vagy sem. Talán felhúznám magam akkor, ha tudnám, hogy igazad van, de naiv módon még magamnak sem akarnám elismerni. -
#6379 Hagyd. Fáj neki az igazság, azért húzta fel magát. -
clio1616v #6378 Kit érdekel, hogy mit csinálsz? Köze nincs a topik témájához, a te csajozási szokásodnak..
Pont az a téma, hogy rendes lányokkal hosszútávú kapcsolatot kialakítani..
Te pont az ellenkezőjét űzöd.. könnyen kapható lányokkal érzelem nélkül elvagy.. -
#6377 Ettől még igaza van.
Ha vki stabil kapcsolatot akar, akkor ne azt magyarázd, hogy hogyan lehetnek sekélyes kapcsolatai... -
Lirion #6376 Nezd, az gecire nem erdekel, hogy rolam ki mit gondol, viszont azt elitelem, amikor vki latatlanban minosit masokat. Nem emlekszem, hogy itt barkinek is szidtam volna a baratait, bnoit..
Lehet az elveimmel nem egyet erteni, de hogy ezert vkik az ismeroseimet fikazzak az nagyon negativ jellemre vall.
Btw most nem akarok tartos kapcsolatot, de ez nincs osszefuggesben azzal, hogy normalis lanyokkal vagyok-e vagy sem. Ha nem igy gondolod, akkor nincs mirol beszelnunk.
Az sem allja meg a helyet, hogy megyek a farkam utan, mivel vannak elvarasaim es akarkivel nem fekszem le.. Ha megismerkedes masnapjan nem erzem ugy, hogy szivesen talalkoznek meg az illetovel, akkor nem fogom keresni... -
#6375 Most dolgoznom kell, majd estére mesélek az életemből. -
#6374 A dél körüli órákra tudok válaszolni: ebédidő! :D
Részemről egyetemista vagyok, de csak a szakirányos órákra járok be, a törzsanyagra nem, csak ha nézik a jelenlétet. :D