Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy a lánybarát mondta,mert mondtam neki amár leirt elméletet,hogy "nem akart mindkettönket megbántani"
és mondta,hogy azért nem tetszett a csajnak ez az egész(legfõképp)
mert irtam a csajnak sms-t,hogy nem akarok erõszakoskodni,ha nem akar töllem semmit...
és ez igy is van,de a lánybarátnak azt mondta a csaj,hogy "irtuk"!!!!! az sms-t,hogy nem erõszakoskodunk,de azért nem gyözött válaszolni a további sms-ekre(a csaj)
holott lehet a haverom nyomult rá annyira,mert én nem tudtam,õ hogy áll a csajjal,én csak be akartam elözni,hogy én szerezzem meg elötte
de sztem még ezt sem tudja,hogy külön-külön "mûvelödtünk" 😊(a csaj 😄,nem a lánybarát)
szal lehet ö is úgy gondolja , tartalékba azért megtartok egyet. XD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
szombaton én is elvittem csajt sétálni meg ini. jó volt. még ö kérdezte hétfõn mit csinálok. ha semit akkor talizunk. nem találkoztunk. szerdán is eljátszotta ezt. pedig szerintem ö is jó érezte magát.
szerintem hagyad. kár nyüglödni ilyen csajjal. ha egy csajnak igazán kellesz az úgy is bugyiban vár a szobádban . XD ej régi szép idõk.
viszont ha nem kellesz neki (ez hülyeség, inkább nem tudja , hogy te kellesz neki 😄 ) akkor meg honapókat szenvedsz és nem lesz semi. a legroszabb hogy abban a pár hónapban tuti lemond rólad egy olyan csaj akinek tényleg kellenél...
de ez a rész nem hagy nyugodni:
"a csaj vissza is hivta,de minek,mikor más tetszik neki?!?!?!?"
én megigértem a csajnak,hogy békénhagyom,és hogy sok szerencsét a kiszemelthez,ugyhogy nem akarok a terhére lenni
van neki egy oszttársa,aki mellesleg az én legjobb(lány barátom,egy pár éve)akitõl nem akarok semmit,mert van pasija,szeretik egymást,és nem fogom szétszedni õket tehát õ nem lessz "pótló"
de õt is egy napon keresztül idegesítettem 😄,h mi lett volna,ha...
és meg is érti a helyzetem
gondoltam rá,hogy meg kéne beszélni a csajjal...(nem a baráttal)
ha minden igaz,lessz a következõ héten egy másik buli a lánybaráttal,ott talán beszélhetek vele normálisan,vagy egy másik csaj?!?!? 😊
"köszi szépen,biztos vannak nállam jobbak,hidd el" --- ez szvsz megintcsak azt támasztja alá, hogy nem akar tõled semmit.
Szvsz, ha bizonytalan vagy, most tisztázd le gyorsan, , hogy lehet-e köztetek bármi is, mielõtt nagyon beleélnéd magad. Hívd el egy sétára, fagyira, akármire, ami nem komoly (tehát ne legyen randi-szagú), és mondd el neki, hogy tetszik neked. Ha ott elutasít (amit szerintem már az sms-ben leírt), akkor bukta. De ne tökölj sokáig, mert csak a kételyek fognak gyötörni, vagy a "másik"-kal fog összejönni.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Külsõ is és a belsõ is jó
Nem az,hogy fullos csaj,de nem is ronda
amikor beszéltem vele telon egy csúnya szot nem ejtett ki a száján(bazdmeg,ez kurva jó stb...)
és amikor beprobálkoztam nálla
azt az sms-t irta,h "aranyos pasik vagytok,de nekem más tetszik,nem akarlak hülyiteni,de nem lessz köztünk semmi"(eggyik haverom elött akartam megszerezni)
amikor visszairtam neki h:"hiányozni fog édes mosolyod,édes szavad,mig 1x nem mondod:Szívem szabad" azt irta rá,h "köszi szépen,biztos vannak nállam jobbak,hidd el"
és pasija sincs
EKKORA MÁZLI,mint ez,nincs még 1 a földön
vannak kétejek:
haverom csak telefonált vele,és még én nem voltam a képbe,a csaj vissza is hivta,de minek,mikor más tetszik neki?!?!?!?
mikor én akartam vele talizni,akkor tudta,h választani-a kell
és mivel nagy szive van,SZTEM nem akart mind2nket megbántani,hogy eggyikünkkel jár,másiknak szenvedést okoz
nekem ez a tippem
ezért hogyott mindkettönket
megigértem a csajnak,hogy hagyom,de még lenne mire válaszolnia,mert a sztorija számomra nem tiszta
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
igazság? na pff. kit érdekel? amugy is ahány ember anyi igazság.
ha barátnõmnek elmondanám azokat a dolgokat ami a fejemben van soha többet nem ... hmm. tuti roszul látom ,de ha egy kapcsolatban mindenki igazat mond akkor nem fog sokáig müködni. persze most lehet mondani, hogy te sose hazudtál neki. (se kicsit se nagyot és még nem is halgattál el elõle semmit) õ attól még hazudhatott és ha azt mondod , hogy márpedig õ nem hazudott , akkor egyszerüen jól csinálta. (gyengébbek kedvért : láttál már elefántot megyfán? -nem ! látod, milye jól rejtözködik?)
egy tipikus problémának látom , hogy mindenki túl sokat gondolkodik. dobot egy csaj? van még egy halom. (pasi is) persze neked az kell . 😄
(szerelem minden alól kivétel , hülye vagy és kész. kémia. )
ha meg dugtál egy jót mi a baj? az hogy beleélted magad a te hibád ! lol
jaj ! kihasznált! igen! borzasztó lehetett ! XD
sok gondolat csak úgy jött. majd bogozátok ki kinek mi.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
4 éve eltüntünk egyámás életébõl. ilyen haverság volt.
#2265 Lehet, hogy nem volt érthetõ... 😊 Ha szakítanak velem, én azt mondom, oké, menj utadra. És, ha esetleg a srác meggondolja magát (záros határidõn belül), akkor elõfordul, hogy visszafogadom. 😊
#2266 Én ilyen indokkal még sosem szakítottam senkivel. Olyannal igen, hogy "nekem jobb lesz". Igen, megkaptam rá, hogy önzõ vagyok, dehát, ki nem az???
imádom amikor mások mondják meg hogy nekem mi lesz a jó...
mindegy, megyek innen mielõtt még kifecsegem a magánéletem ^^
practitioner of the forbidden arts of death
Nem érzel itt egy bazi nagy ellentmondást? Ha valaminek vége van, akkor néha mégsincs vége? <#gunyos1>#gunyos1>
Aki nem így gondolja az (szerintem) önzõ.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
#2252: Esélye nincs találkozni velem, mert sosem tudja merre járok. Akkor sem tudta, amikor együtt voltunk, most meg már pláne nem. 😄 Szóval felesleges lenne megveretni, vagy ilyesmi, mert fizikailag nem zavarja a köreimet. Novemberben szakítottunk, azóta nem is láttam, de nem is hiányzik. De õ még kb 3 hete is próbálkozott azzal, hogy menjünk el sörözni, mert olyan jó lenne találkozni.