22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    A hszeid alapján meglehetősen úgy tűnik, hogy a közeljövőben egyáltalán nem vágysz stabil kapcsolatra, csak mész a farkad után... Már bocs, ha durván fogalmazok, de nekem ez jött le.
  • ba32107
    Nekem nagyon kötetlen az órarendem. De azt megfigyeltem, hogy a délelőtti - dél körüli órákban írnak ide a legtöbbet. Gondolom nem mindenki egyetemista itt :D
  • MrSpock
    Azért téynlegnemártana tisztázni itt pár dolgot,mert nagyon vagdalkozásba megy át sokszor a beszélgetés.Mindenki jön a nagy tapasztalatával,hogy a másik kutyafüle hozzá képest,és nemis tudja mit beszél.Igen azért egy tizenéves nemúgy tekint egy kapcsolatra, mint egy 30-40-es aki mögöttmár esetleg házasság,válás,gyerekek vannak.
    ilyenkor illene tiszteletben tartani a másikat,és nem amenyiség a lényeg,hanema minőség.
    Hiába van az embernek 1 év alatt 10bnője,de akkor hol az érzelem,a szerelem,szenvedély,nemhiszem hogy tudná mi az.De ő állatja hogy csajozni tud,igen azt tud,de az érzelmek másról szólnak.
    Szóval rendbekelleen picit tenni a dolgokat,és akkor már máshoygan is lehetne beszélgetni.Mert azért vanank itt páran akik biztosan jól,és okosan tudnak besélni mindez témáról.Lányokat is beleértve,hisz mégis csak a rendes lányt keressük ebben a topikban,vagyis hogy léteznek e.
  • Lirion
    Nem vagy szemet, tevedsz es nem tudod. Az az ido is el fog jonni es megint tevedsz.
    Mellesleg koszonom az oszinte velemenyedet azoknak a lanyoknak neveben, akik szoba allnak velem
  • gbc csabika
    Ez most mégiscsak úgy hangzik, h nálad van az überigazság. Mellesleg kíváncsi lennék, mennyi és milyen élettapasztalat alapján gondolod, hogy ott jártál, ahol mások még nem.
  • MrSpock
    Igen ez is igaz,szétvannak szórva,csak pörgés az élet,semmi odafigyelés a saját értékeikre,ha van,bár hiszem mindnekinek van.De ez a mai világban nemsokat számít.Néha pillanatra megállnak,kicsit elcsodálkoznak jéé ilyen is van,hihetelen,nagyszerű..de máris mennek az áradattal tovább,hogy keressék azt mit maguk sem tudják ki-micsoda.
  • salsoul
    Így van. Hiába. Nem azért mert én vagy te az über igazság birtokába vagyunk, hanem pusztán mert teljesen más nézőpontból szemlélődünk.
    Én már jártam ott ahol te (a mai standard alapállás), de te még nem jártál ott ahol én ;)
  • gbc csabika
    Nem az az önteltség, hogy utána jársz, hanem hogy azt hiszed tudod a megoldást a dologra. Persze,elhiszem, h Te egy meg nem értett zseni vagy, de nekem úgy tűnik, hogy fogalmad sincs, milyen szeretni valakit, meg egyebek."Maga a szeretsz kérdés értelmetlen úgy ahogy van.
    Ha felmerül, mert azt az egyik fél nem érzi akkor ki kell lépni a kapcsoatból." Igaz, ki kell lépni, de ha szted ez ilyen egyszerű, akkor hiába vitázunk:)
  • clio1616v
    Miért lenne mindegy?

nem elég hogy mindennél jobban szeret és bármit megtesz értem?

Már az egyik is nagyon nehezen teljesíthető kritérium.. nem a kettő együtt
  • minigirl
    Nem akarok szemét lenni, de igazán normális lány nem hiszem, hogy szóba állna veled. Tudom, nincs is szükséged rá. De egyszer majd eljön az az idő, amikor szeretnél már megállapodni, és nem lesz kivel...
  • salsoul
    Én meg nem vagyok rest és beszari magam utánna járni a dolgoknak időt energiát nem kímélve ;)

Sok ember szarik az egészbe és ölbetett kézzel vár.

(én kb 11 éves korom óta "érzem a zavart az erőben" és négy éve tudom, hogy nem alaptalanul...)
  • minigirl
    Nyílvánvalóan te is ráérsz. :D
  • clio1616v
    pedig nagyon jó dolgot hagysz ki...
  • salsoul
    Kezdjük ott hogy saját maguk felett siklanak át, még saját magukra sem tudnak odafigyelni, még saját magukat sem tudják megismerni. Akkor hogyan bármi/bárki mást?
    Ez is mint minden, otthon kezdődik...
  • clio1616v
    nem tudom milyen a narkó, de ha olyan mint egy nő, aki megfelel az alábbi két kritériumnak akkor, nagyon jóó :))
  • gbc csabika
    Az emberek boldogsága jónéhány dologtól függ, nem vagyok olyan öntelt, h azt gondoljam tudom erre a választ. De abban biztos lehetsz, h nem azért, mert jól esik hallani, h meg vagyunk becsülve.
  • MrSpock
    Erre egyszerű a válasz,sokan "mást"keresnek,másban hisznek,és aki az orruk előtt van,vagy boldoggá tehetné,azt nemveszik észre.Mindenki megy a feje után,remélve hogy majd szembejön a nagy ő,és minden rózsás lesz.De a fáradtságot sem veszik hogy megismerjék a másikat,felületesen átsiklanak,mert nagy az erdő.Ez oda-vissza érvényes,férfiakra-és nőkre is. Még annyit,hogy legtöbben keresnek valamit,vagy vágynak rá..de nem hajolnak,vagy nyújtóznak érte.Néha már késő rádöbbenni,hogy igen ott lehetett volna ha...és tovább bandukolnak "zombiként" az utcán,pillanatnyi örömforrásokba menekülve.
  • MrSpock
    Egy picit szigorúan fogalmaztam,inkább az amit te írtál,hogy haragudni,vagy dühösnek lenni.A lényeg,hogy ne játssza meg magát,legyen szíve,és beleértve a jót,és rosszat.:-)
    Én sem szoktam gyűlölni,főleg lányokat,nőket nem.Más ha nem szimpi a személyisége,de minden ember más.
    Egyébként ahogy hozzászólsz a témához én "rendes"lánynak tartalak,mert van egyfajta stílusod,véleményed,és ki is mondod ami belülről jön,ha tetszik valakinek,ha nem.Persze én véleményem nem mérvadó,túlzottan vajszívű vagyok:-(
  • salsoul
    okké
    most már csak arról írj, hogy ami (ma) a valóság az miért nem működik, és miért boldogtalan kiegyensúlyozatlan zombik mászkálnak az utcán
  • gbc csabika
    Üdv mindenkinek!

Régóta látom a hozzászólásaid itt-ott, rengeteg okosság van bennük, tényleg, a valósághoz legtöbbször nincs közük. Embereket nem lehet könyvekből tanulni. "hogy szeretlek, mert ezt mindenki érzi a kérdés fel sem merül. A szeretet nem annak kimondásán múlik, hogy szeretlek...
    ". Ez biztos igaz, sok filmben meg könyvben megtalálható. Az a bizonyos kérdés egyébként sokszor csak játékból hangzik el, nem azért mert nem biztos benne az illető, hanem mert egyszerűen olyan jó hallani, esetleg rossz kedve van, és úgy érzi, ha ebben megerősítik, az majd segít stbstb. Nagyon "elméleti" amiket írsz:)
  • Guer
    Ugyérztem mostmár szükséges (hátha lejjebtörik picit a szarvad)
  • Lirion
    Örülök, hogy ezt az információt megosztottad, ezért megérte áldoznod 5 percet arra, hogy megírd. :)
  • ba32107
    Puszta kíváncsiságból kérdezem: itt mindenki ráér hétköznap délelőtt? :)
  • salsoul
    Idéztem, nem én mondtam, és azt sem mondtam, hogy egyet értek-e vele, s ha igen/nem akkor miben és mennyire ;)
    Figyukálj jobban oda ;)
  • Guer
    Hosszú hónapok óta olvasom ezt a topikot és nem kifejezetten kedvelem salsoult, de te tényleg egy gyökér vagy öreg...
  • Lirion
    Szerintem te ne magyarázz, azok után, hogy beidéztél egy több soros szöveget, ami pont azt taglalja, hogy a nő csak arra való, hogy a férfit kiszolgálja és még saját akarata se lehet. Vizet prédikálsz és bort iszol, biztos teológiát is tanulsz..
  • salsoul
    Nembaj, már mindenki hozzászokott az időnkénti kitérőkhöz.
  • Sir Quno Jedi
    Ahhoz, hogy gyűlölj, ahhoz fontosnak kell lennie számodra a gyűlöleted tárgyának ugyebár. Ezért nem is olyan könnyű gyűlölni, pláne ha érdektelen számodra már a célpont.
  • Lirion
    Szándékosan írtam, amit írtam, de ebbe ne menjünk bele, nem csak nagyon off, de nagyon flame-keltő is.
  • Anaid
    "Ha szeret,ha gyűlöl azt szívből tegye"
    Na sejtettem, hogy én nem vehetem magamra majd....Alapból nem tudok gyűlölni..fényt kaptam előhívásnál...Na szal nem felelek meg a kritériumoknak, ezt a pechet...Ilyen az élet...Haragszom, dühös is tudok lenni, de gyűlölni nem tok. Ez van...
  • salsoul
    Kibújt a szög a zsákból ;)
    Szerinted egy normális Nőnek és/vagy egy boldog kapcsolathoz szükség(e) van ilyen önző parasztra aki saját szórakozására használja csak fel, mint vmi személytelen tárgyat?
  • salsoul
    Az egyik szerző akit nagyon kedvelek arra amit leírtál azt mondta nagyon találóan, hogy az a: szívgondolkodás, és a tudatos érzelmi élet.
  • Lirion
    Részemről bőven elég, ha napi 8 órában hasznos tagja vagyok a társadalomnak, a többiben vagyok annyira önző és paraszt, hogy a saját szórakozásomat tartom szem előtt.
  • salsoul
    Na látod kb erről beszéltem: lehetsz te vonzó, jeleskedhetsz csajozásban, mégis lerí rólad (alap)műveltségben, tudományokban abszolúte nem jeleskedsz. Abban nulla vagy, mint ahogy az önmagában szép csöcskirakós csajok is nullák. Elképzelésük sincs még arról sem, hogy az északi vagy a déli féltekén élnek-e...
    Allah nem mitológiai alak. Allah [magyarul] Isten.
    Az Iszlámban és az arab bibliában (irodalomban, nyelvben) Allah néven szerepel Isten.

Amit mondani akartam az az, hogy ahol szeretet van, és ahol szeretet adni és elfogadni képes emberek vannak, nem kell arról rizsázni, hogy hogy szeretlek, mert ezt mindenki érzi a kérdés fel sem merül. A szeretet nem annak kimondásán múlik, hogy szeretlek...
    Mindig a bizonytalant kell bizonygatni és magyarázni.

Továbbra is azt tudom javasolni, hogy igyál több forrásból.
    Javaslom neked a #6331-ből a második és harmadik részt, valamint #6335-ben linkelteket.

És kerüld a felületességet, ürességet.
  • Sir Quno Jedi
    Senki nem mondta, hogy érzelmileg nulla vagyok. A mély érzelmek nem pillanatnyi lángolások. Nekem inkább te tűnsz vészesen sekélyesnek.

Mindamellett, ha te szeretsz faszságokat csinálni, amiket józanul nem tennél meg, az a te saját döntésed, van akinek már kinőtt az agya is és igyexik hasznos tagja lenni a társadalomnak, pl. úgy hogy SOHA sem veszíti el a hidegvérét és tudatosan, átgondoltan cselekszik. :D

Szeretni akkor tudsz igazán, ha ésszel is tudsz szeretni, tisztán látsz és nem csupán egy általad elképzelt fantomképbe vagy szerelmes. Az ilyen vak, ostoba lángolás mindig tévedésen, tudatlanságon, önámításon és gyakran hazugságokon alapul. Lakva ismerni meg a másikat... :D
  • Lirion
    És az kit érdekel, hogy egy mitológiai alak mit csinál meg mit nem? Egyébként sem arabok vagyunk.

Reméltem, hogy vmi mást írsz, nem ilyen sablonos leírást. De végülis érthető, hogy egy nyilvános forumon nem írod le a tényleges vágyaidat. ;)

Ez elég sovány. Ezek szerint neked mind1, milyen nő, csak szeressen és ugorjon is a tűzbe érted. Végülis így is lehet élni.

Nem lennék a helyedben, ha érzelmileg ilyen nulla vagy. Pont az a jó bennük, hogy meglepő és fordulatos történésekre vehetnek rá, amiket józanul és megfontoltan soha nem tennél meg. Ésszel nem lehet szeretni..
  • Sir Quno Jedi
    Narkó veszélyes, nomeg a lila köd is. Én pl. sosenem voltam szerelmes úgy istenigazándiból (najó 1x talán... :D) és vélhetőleg már nem is leszek. Jó ez így. A túl erős érzelmek mindig is taszítottak, ugyanis kizárják a józan gondolkodást és a megfontolt mérlegelést. Én ésszel (is) szeretek. A szeretet és a tudatos szeretet az ami hosszú távra is erős kötelék tud maradni, mivel kevesebb köze van a kémiához.

A szerelem első látásra számomra sajna cájenfingsöny! :DDD
  • minigirl
    "Belém ivódtál, lelkem része vagy, narkó, amiért élni érdemes." :D

Ez a kedvenc írónőm tollából szabadult... :D
  • salsoul
    még egyszer a szeretetről öt percben ;)
  • salsoul
    Te narkónak használnál egy nőt?