22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6573 Idéztem vhonnan a szüzesség kapcsán?
Nem emlékszem...
Egyébként az a szűz akiről én írtam, nem a szexuális gátoltságtól szűz.
Nyilván ennek megértése még sok-sok fejtörést fog okozni számodra. -
Lirion #6572 Aham, hát persze. Vagy lehetne ezt úgy is értelmezni, hogy az a férfi egy számító köcsög, mert kihasználja a lány érzelmeit, hogy házassággal magához kösse és nem érdekli, hogy később esetleg megváltozhatnak az érzései a lánynak. Ez hogy tetszik?
Ilyen retardált gondolkodásmóddal nem csoda, hogy sokak szerint nem léteznek normális, rendes lányok. -
#6571 ??? LOL -
clio1616v #6570 Lehet hogy elég jól lefedik az idézetek a véleményét.. -
clio1616v #6569 Kedvenc idézeteim egyike... -
Lirion #6568 Aki önszántából úgy dönt, hogy szűz akar lenni, az igencsak gátolt szexuális téren. Idióta idézetekkel meg nem fogod megmagyarázni, hogy ez nem igaz.
Egyébként van saját véleményed is vagy csak idézetek? -
clio1616v #6567 ugye..? :) -
clio1616v #6566 az a lényeg, hogy a férfi akkor kezdeményezi a válást, ha van valaki új nő és ez az új nő kéri hogy váljon már el.. :)
éted? -
#6565 De nézzük teljesen Talmud mentesen mástól másképp:
"Aki szeret, szeresd! S öleld meg naponta!
Mert könnyen meglehet, hogy megöleli más.
És akkor - hidd el! - nem ő a hibás."
-
#6564 Akkor csak azzal a résszel van gondod, hogy "- Talmud"? -
Masakari #6563 tisztára mintha magamat látnám(asztrológus részt leszámítva) -
Retsu #6562 Enyhén szólva az. De nem is tudom mi folyik itt, hogy már 1 ilyen jellegű témába is befúrja magát ez a dolog. -
Retsu #6561 Nagyrészt egyetértek. DE az utolsó mondattal kapcsolatban: csak a magad nevében beszélj... -
#6560 vagy a férfi kezdeményezi az új nőjének a nyomására.." Nem értelek... pontosabban? -
#6559 A Talmud azt is irja hogy 3 év feletti gyerekkel fajtalankodni nem pedofilia, és egy nem zsidót azaz gójt megölni-becsapni-meglopni nem bün. Szóval hadjuk a Talmudot mert annak értékrendje beteges. -
#6558 "a férfi szemszögéből" - nyert. :) -
#6557 "Szerintem nem a válás" >>> "Szerintem a válás" -
#6556 Szerintem nem a válás okát a házasságkötés táján, okán kell keresni. -
clio1616v #6555 A válás dacból jön létre a nő részéről (később vissza akarja csinálni, mert rájön jobbat úgyse kap).. vagy a férfi kezdeményezi az új nőjének a nyomására.. -
#6554 "Ahol a férj nem becsüli az asszonyt, ott a férj a hibás, ahol az asszony nem becsüli a férjet, ott is a férj a hibás." - Talmud -
clio1616v #6553 úgyvan -
#6552 Animefox nyilván elbaltázott valamit amit még a mai napig nem sikerült észre venni... Nyilván egyszerűbb mást hibáztatni... -
clio1616v #6551 De ez amúgy tényleg így van, egy válásnak a férfi szemszögéből a nő az oka.. mert ha nem is közvetlenül, de ha nemmel válaszol akkor amikor megkérdezi a férfi az elején, hogy "Hozzámjössz feleségül?" akkor nincs ez a cécó..
A nők a meggondolatlanok minden esetben, amikor válásra kerül a sor.. majdnem, hogy tényként lehet kezelni.. ^^ -
#6550 Szűz azért is lehet valaki pl mert szigorú értékrend - (nem ugrik a hivalkodó, tetszelgő, hencegő, hatásvadász, kápráztató, szemfényvesztő giccs emberekre, jelentőségteljes és mély kapcsolat híve, ahol a szexualitás nem nyomja el szeretet/szerelem, a kölcsönös megértés fontosságát) - szerint él amiből nem enged a trend nyomására sem.
És az hogy pl ilyen értékrend szerint él nem jelenti azt, hogy a szexuális téren tartózkodó, gátolt lenne, csupán a maguk helyére teszi a dolgokat.
Nyilván nehéz ezt elképzelni. -
#6549 Összegezve:
- ha a nő elhagyja a pasit, azért a nő a hibás, mert képtelen kitartóan, őszintén és hűséggel szeretni egy egész életen át, a rohadt dögje.
- ha a pasi elhagyja a nőt, azért szintén a nő a hibás, mert képtelen normális embert választani magának, úgy kell neki, rohadt dög.
Minden nap tanulok ebből a topikból. ^^ -
Steve Q #6548 Azt hittem, a viktoriánus kor óta kinőttünk ebből, hogy a nőt csak kétféleképpen vagyunk képesek látni: szűzies és tiszta házitündérnek, akivel a szex szóba se jöhet, vagy kurvának, akivel természetes a szex, kívánjuk, mégis bűnösnek és mocskosnak tartjuk. A nők is éppúgy szeretnek szabadon szeretni, mint mi, férfiak. Azért elítélni őket, mert már volt pár sikertelen kapcsolatuk férfival, hülyeség. Ráadásul pont mi ítéljük el őket, a csélcsap férfinem? :) -
bcrics #6547 ugyértem fiu lánynak lány fiúnak,,esetleg lány lánynak:D -
bcrics #6546 nemrossz,,
Ha Bírjátok a Rockzenét csekkoljátok le ezt:).
Nah minden ki fogja meg a másiknak a kezét és puszit neki:D -
#6545 hehe, erre van egy fasza repp :P
10-ből 6 nagyszájú a legszendébb szűz
De a másik 4 szerényben van a legnagyobb tűz
Úgy is annak tepersz aki elveszi az eszed
De 10-ből 9-et az izgat ha szarba se veszed
De a pénztől 20 nőből 10 boldog
A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog
10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont
Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt -
#6544 szerintem ez butaság. az élet max. papíron ilyen.
vannak akik pár év jegyben járás után szakítanak, vannak akik 10 év után hagyják el egymást.
hogy miért, annak számtalan oka lehet, és nemcsak a két félen múlhat (jó példa erre a #6541)
az hogy közben jön egy gyerek, az csak plusz felelősséggel jár mindkét fél részéről. -
#6543 Egy nö sose tudja hogy mi kell neki. Van kivétel, persze de ritka. 100 ból csak 1 vágyik családra és szerelemre. -
Rundstedt17 #6542 igen nagy dumás hülyének neveztem...ugyanúgy elítélem....olyan jogon hogy nem kellett volna egy akárkivel felcsináltatnia magát,ha meg házaságban akkor meg roxul döntött hibás -
#6541 Én házas vagyok és bármit tettem a szerelmemért az hiábavaló volt. Jöttek az ilyen 30 körüli gyerekes elvált nök és megmondták neki a frankót hogy ez igy van meg úgy van. A feleségem munkatársai. Aztán elintézték hogy ne jöjjön haza. Irigyek voltak és gonoszok. A feleségem meg hitt nekik. Ha szeretett volna meg hüséges lett volna akkor persze nem hallgat ilyen hárpiákra. Dehát benne van a pakliban. -
Lirion #6540 Azért ez is egy jó nagy baromság.. Milyen jogon ítélsz el egy nőt azért, mert van gyereke? A férfit, aki elhagyta, azt is így elítéled?
Visszataszító, hogy egyesek így gondolkodnak. -
Rundstedt17 #6539 Rossz döntés bűnhödéssel kell hogy járjon...a bűn és bünhődés.... -
Rundstedt17 #6538 A szűz lánynak nagyobb esélye van hogy félrekúr mert tapasztalatlan nem tudja hogy milyen kincs ha valaki őszintén szereti,az egy gyerekes anyukánál már nem mert ő csalódott értékelni tudja hogy szeretem.....
DE amikor erre már rájött az egy gyerekes anyuka már KÉSŐ megérdemli hogy egyedül neveli a gyereket mert ROSSZUL döntött egy nagy dumás hülye mellett aki átvágta,késő megbánni.....ilyet nem tom elfogadni... -
Lirion #6537 Jah, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Animefox: ezt tanítani kéne, hogy vki ennyire retardált legyen.
Semmi elítélnivaló nincs abban, ha egy elvált nőnek gyereke van. Aki máshogy gondolja, annak kívánom, hogy sose legyen értelmes kapcsolata... -
clio1616v #6536 Tegyük fel hogy találsz egy szűz lányt akinek valószínűleg gyereke sincs.. szerinted mire van nagyobb esélyed, hogy ő félrekúr? vagy az az egygyerekes anyuka aki elvált... és téged szeret? -
clio1616v #6535 Te egy igazi hülye vagy... :)
neked az életedben nem volt még nőd..
Ilyen hozzáállással nem is lesz.. -
#6534 azért ez így picit erős ebben a formában nem?
btw én nem érzem magam görénynek...