Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
#2440 ja belehal. a fiataloknak nincs anyi egója mint nekünk 😞
XD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ezért irtam,hogy nem szoltam 😊
mondjuk ha a végén is nemet mond,lehet hogy megbánja,h ennyi idõt pazarolt rá :S
Hívd el valahová, aztán ott beszélgetszvele, vagy mást...
[/cserf][/fülünyúl]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
igy hirtelen nem jó ötlet sztem 😊
[/cserf][/fülünyúl]
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
A suliba tetszik egy lány de nem tudom hogy hívjam el valahova, ha csak úgy odamennék hozzá lehet hogy hülyének nézne.. Valakinek van egy jó ötelete?
Ellenben, ha a nemes hölgy megtanít, szép tiszta õsmagyarul amit még az õshazában beszéltek nomád felmenõink, állok rendelkezésére, és utána csak úgy fogok beszélni, írni, gondolkodni. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Nem vagyok olyan nagyképû, hogy azt mondjam, én A-s vagyok (bár sok srác teker nálam, viszont azt is tudom, hogy nem vagyok általános pasiálom, mint pl. Jessica Alba), de én mindig megmondom elsõre, hogy mi a szitu. Igen, jövök ám olyan szöveggel is, hogy "vagy ne szólj hozzám, vagy fogadd el, hogy csak barátnak kellesz", de legalább konkrétan közlöm, akarom-e a dolgot, vagy sem. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Tudom, naivan, nyálasan - horribile dictu! - romantikusan hangzik, dehát, én szeretem elhinni, hogy akad még valahol a világ elrejtett kis zugaiban olyan, hogy CSODA. 😊 A szerelem igazi, halhatatlan, picinyke csodája, amit csak nagyon kevés ember élhet meg igazán, szívbõl. 😊
Ez bármelyik udvarló megadhatja.
Egyik barátom ezt mondta: "mindegy mit mondasz vagy mit nem, egy csajnak vagy bejösz vagy nem" van benne valami...
Nem minden csaj bukik a BMWre, van, akinek az érzelmek fontosak. Hogy mit tud adni szellemileg, érzelmileg. Nekem sem kéne olyan pasi, aki pl. gyémántokkal bombáz, ámde lélekben egy üres tuskó. 😊
Ha kell, az is megy. Csak utálom a fizikai erõszakot. Az olyan pórias. Ennél sokkal kifinomultabb módszereim is vannak, nemes és nem nemes ellenfeleim ellen.
Egyébbként valóban. Kedves barátom a kis (mini) lány, de semmi több. Nem az esetem. Amúgyis valamelyikünk megölné a másikat, és akkor vihetném a virágot a sírjára, és az drága...
S a párom is folyamatosan kacag rajtunk, bár amikor Lovagunk épp meg akar verni, olyankor a Kedves is közbeszól... 😊 Valójában szoros kapcsolatban csak és kizárólag rendes és jófej hapsikkal vagyok körülvéve (szám szerint 3, ebbõl 2 a legjobb barátom).
Dehát milyen is a jópasi?
Legyen vasból az ökle, nemesbõl a lelke, és már ki is vagyunk egyezve. 😊 Fantomlovagra csak a második helytálló, épp ezért nem õ a szívszerelmem. 😊