Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
akik itt éreztetik a szellemi fölényüket izomszagúan <#hehe>

[/cserf][/fülünyúl]

"ennyi okos embernek "...???

Kata
Én sem úgy gondoltam, hogy lerohanja szerelmi vallomással, ennyire ne nézzetek már retardáltnak... Azt hittem ennyi okos embernek nem kell külön szájba rágni evidens dolgokat.

[/cserf][/fülünyúl]

inkább nézen ki hülyén mint verd a fejed a falba 5 év után , hogy az a topmodell csaj is meglehetett volna , mikor egy suliba jártatok. XD

#2440 ja belehal. a fiataloknak nincs anyi egója mint nekünk 😞
XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Fantomlovag
Na igen. A kínos csendek elég gázok. Ha nincsenek, az már jobb kör.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

GyuriX2572
+1

gameplusz
Hat igen, abbol nem szokott semmi jo lenni, ha eloszor azt mondod, hogy szereted... Eloszor el kell hivni ide-oda, hagyni kell neki kis idot, aztan a megfelelo idoben... Csakhat a legnehezebb mindig az elso kontaktus, mert utana mar van mirol beszelni.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tarajos Sül
de különben nem figyeltem a kérdésre,mert én arra gondoltam,hogy a srác,azt akarja elmondani a csajnak,hogy szereti,nem azt hogy el akarja hivni valahová
ezért irtam,hogy nem szoltam 😊
Tarajos Sül
igen benne van a pakliban,de lehet nem kockáztatnék,és idõt adnék rá,hogy megkedveljen,ezután már küldeném a jeleket...
mondjuk ha a végén is nemet mond,lehet hogy megbánja,h ennyi idõt pazarolt rá :S
Fantomlovag
Válaszommal csatlakozom az elõttem szólókhoz. Bártaké a szerencse! Hív el. Légy határozott. Ha máshogy nem megy, találj ki valami ürügyet. (Nem a leg szerencsésebb, de van hogy célra vezet.) A fontos, hogy lépj.

DaemoonHunter
Ha nem tárja ki a szívét lelkét akkor nagyesélyel nem küldi el.
Hívd el valahová, aztán ott beszélgetszvele, vagy mást...

Kata
Benne van a pakliban, vagy elküldi, vagy igent mond. Vagy ha nagyon meglepetésként éri, gondolkodási idõt kér. És? Belehal szegény fiú bármelyik lehetõségbe is? Másképp meg soha nem fogja megtudni a lány.

[/cserf][/fülünyúl]

gameplusz
Akkor más?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tarajos Sül
nem szóltam XDDD
de hirtelen amugyse jó ötlet 😊
Tarajos Sül
nem kioktatni akarlak,de ha megmondja a csajnak hogy tetszik,akkor lehet elküldi a csaj,ha a csajnak nem fog bejönni "senkkik"
igy hirtelen nem jó ötlet sztem 😊
NeoMaN
Uramisten 😊))))))))))))

Kata
Pedig ez csak úgy mûködik, hogy odamész hozzá és kinyitod a kicsi szád, hogy mit szeretnél. Ha csak nem vagy telepata.

[/cserf][/fülünyúl]

Üdv ti mit csinálnátok egy olyan lánnyal aki valszeg hülyit kezdem nagyon ugy érezni azt mondja dolga van el kell menni és közben egy jó haver meg mondja fent van msn-en

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

zolo
Akkor nincs más lehetõség, oda kell menni hozzá...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Senkkik
hát igen énis így gondolkodom csak nem tudom még hogy hogy kerüljek kapcsolatba vele.. msn címét tudom de inkább nem ott próbálkozok mer nemhiszem hogy jól sülne el.

DaemoonHunter
Miért nézne hülyének?? Próbálj meg kapcsolatba kerülni vele, aztán hívhatod bárhova, ennyi az egész...

Senkkik
Üdv!
A suliba tetszik egy lány de nem tudom hogy hívjam el valahova, ha csak úgy odamennék hozzá lehet hogy hülyének nézne.. Valakinek van egy jó ötelete?

Fantomlovag
Ok. De a ma ismert "magyar" szavak, elég nagy százaléka (85-90), jövevényszó különféle nyelvekbõl.
Ellenben, ha a nemes hölgy megtanít, szép tiszta õsmagyarul amit még az õshazában beszéltek nomád felmenõink, állok rendelkezésére, és utána csak úgy fogok beszélni, írni, gondolkodni. 😊

GyuriX2572
Kérlek...

Kata
Ezt cáfolhatnám. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem válasz volt, csak javítás. Ha már sok idegen szóval szeret fellengzõsködni az ember, legalább írja helyesen õket. Ha nem tudja, írjon helyette szép, magyar szót. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Fantomlovag
Valahol az is...

grizzly21
ez szerintem nagyon becsulendo dolog, es kivanom hogy ehhez mindig ragaszkodj! jo ha vannak elveid es ha 1 sracot is akar megkimelsz kellemetlen pillanatoktol mar megerte mindenkinek.

inkább unalmas....

Fantomlovag
Mondhatni "Rendes" 😄

GyuriX2572
Ritka jó tulajdonság. Becsülendõ...

de

fuj te nyálas lett a topik =(

minigirl
Egy igazán "A kategóriáás" csaj általában azért az, ami, mert: szép, okos, és tudja, mit/kit akar. Ha egy lánynak feleslegesen udvarolsz, sokáig, az azt jelenti, hogy nem is 100%ig A-s. 😊

Nem vagyok olyan nagyképû, hogy azt mondjam, én A-s vagyok (bár sok srác teker nálam, viszont azt is tudom, hogy nem vagyok általános pasiálom, mint pl. Jessica Alba), de én mindig megmondom elsõre, hogy mi a szitu. Igen, jövök ám olyan szöveggel is, hogy "vagy ne szólj hozzám, vagy fogadd el, hogy csak barátnak kellesz", de legalább konkrétan közlöm, akarom-e a dolgot, vagy sem. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

GyuriX2572
A gond ott kezdõdik, hogy egy A kategóriás csajnak annyi udvarlója van, hogy már torkig van velük és nem képes viszonozni a figyelmességet és energiát, amit befektetsz. Ettõl kényszerpályára állsz, hogy csakazért is figyelmes vagy és megszerzed, de utána már amilyen a fogadjisten...

GyuriX2572
Engem nem zavar ha angolul írod.

minigirl
Hja, persze, amíg "csak" udvarol, de amint úgy érzi, megvan a csaj, rögtön apad a figyelem, kedvesség. Az az igazi pasi, aki a kedvességet, figyelmet nemcsak addig tartja fenn, amíg megszerzi a csajt, hanem tovább is, esetleg holtiglan. Ugyanez igaz a nõkre is: nem szabad elhanyagolni a pasast, amíg "megérdemli".

Tudom, naivan, nyálasan - horribile dictu! - romantikusan hangzik, dehát, én szeretem elhinni, hogy akad még valahol a világ elrejtett kis zugaiban olyan, hogy CSODA. 😊 A szerelem igazi, halhatatlan, picinyke csodája, amit csak nagyon kevés ember élhet meg igazán, szívbõl. 😊

Fantomlovag
Elsõre igen. De, de ez ugyanúgyvan mint nálunk. Én is láttam már megszólalásig szép lányt. Csak sajnos megszólalt, és kiesett a kapanyél a szájából (pedig városi volt), és már nem is volt olyan szép... De volt olyan hölgy is, aki nem volt annyira nagy sám (igaz rossz sem), de amint megszólalt, és kiderült hogy okos, mûvelt, és van véleménye... Máris szebb volt. Gondolm ez nõknél is hasonló. Hiába vagy jóképû ha tuskó vagy. (Már megint nem személyeskedek, csak ez a fránya magyar nyelv ilyen)

GyuriX2572
"Kedves, figyelmes"
Ez bármelyik udvarló megadhatja.
Egyik barátom ezt mondta: "mindegy mit mondasz vagy mit nem, egy csajnak vagy bejösz vagy nem" van benne valami...

minigirl
Látom, megest veszekedõs hangulat fog kialakulni - ha hagyom... 😊 Mert egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az én síromra vinne bárki is virágot, elvégre egyrész meg tudom védeni magam, másrészt, ha nem megy, megvédenek. 😊

minigirl
Kedves, figyelmes, de nem naiv.

Nem minden csaj bukik a BMWre, van, akinek az érzelmek fontosak. Hogy mit tud adni szellemileg, érzelmileg. Nekem sem kéne olyan pasi, aki pl. gyémántokkal bombáz, ámde lélekben egy üres tuskó. 😊

Fantomlovag
Azért a "vas öklöm" nem kéne leírni.
Ha kell, az is megy. Csak utálom a fizikai erõszakot. Az olyan pórias. Ennél sokkal kifinomultabb módszereim is vannak, nemes és nem nemes ellenfeleim ellen.

Egyébbként valóban. Kedves barátom a kis (mini) lány, de semmi több. Nem az esetem. Amúgyis valamelyikünk megölné a másikat, és akkor vihetném a virágot a sírjára, és az drága...

GyuriX2572
Nem is ezt firtattam, hanem, hogy neki mitõl van A kategóriás nõje.

minigirl
Mint az elõbb írtam nem szerelemvallás volt részemrõl, egyszerû baráti szeretet tört ki belõlem. Merthát bármennyire is imádom a srácot, teljesen összeférhetetlenek lennénk kapcsolat szempontjából. 😊

minigirl
Mi?! A suliban is azt állítják rólunk, hogy olyanok vagyunk, mintha minimum 90 éve házasok lennénk, mert folyamatosan veszekszünk-ölelkezünk, amúgy barátilag. 😊

S a párom is folyamatosan kacag rajtunk, bár amikor Lovagunk épp meg akar verni, olyankor a Kedves is közbeszól... 😊 Valójában szoros kapcsolatban csak és kizárólag rendes és jófej hapsikkal vagyok körülvéve (szám szerint 3, ebbõl 2 a legjobb barátom).

Dehát milyen is a jópasi?
Legyen vasból az ökle, nemesbõl a lelke, és már ki is vagyunk egyezve. 😊 Fantomlovagra csak a második helytálló, épp ezért nem õ a szívszerelmem. 😊

GyuriX2572
"az ilyeneket üstöllést lefoglalja azon kevés pasi, aki olyan, mint te"
Fantomlovagnak.

Olyan szép pár lennétek ti minigirl és Fantomlovag. 😊

minigirl
kinek???

GyuriX2572
Van BMW-je?

Fantomlovag
Hát, azért remélem, hogy több a nem "buta liba", mint az olyan mint én (világnak is jobb lenne). 😄