Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
lúzerlány : olyan mint te. 😉
mért van az , hogy lépten nyomon a neten olyan lányokba akadok akik olyan dolgokat megengednek maguknak , hogy legszivesebben...
ReaL MaDRid x siempre
Meg te is Skill. De szerintem van különbség az "elmeséled a problémádat és a "rinyál vagy Nyavalyogsz" között.
+ez csak az egyik ismertetõ jele a Hp-knek.(szerintem)a másik,(talán van több is, még nem gondoltam át):
Az, ahogy, amin röhögnek.<#alien>#alien>
Ja! még egy: Az, ahogy ciselkednek, meg tudnak nyomulni másokra. Szép látványosan...hogy milyen menyyire megváltoznak ha olyan van a közelükben.
tapasztaltom szerint 1. vel jobban jársz. 😊
Kata vélemény?
Mini már megint bújkálsz?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
" A " rendes lányokból (akik nem csak "általában normálisak")hanem mindig, sõt, na azokból, télleg nagyon naggyon kevés van.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Egyébbként ismerek a családomon kívül is igen idõs, és igen egészséges embereket.
Tehát szép dolog a pesszimizmus, én is igen kedvelem, de sok gyakorlati példát láttam már. Mellesleg azt se feledjük, hogy 80 év múlvára talán az orvostudomány is fejlõdik valamicskét. (kérlek ne kezdjük az addigra nagy összeomlás elméletet)
Ellenben. Ez a topick, nem a rendes lányokról szól?
120 év alatt sokkal meg lehet ismerkedni. 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
van 2 talán 3 melóm, de egyik se tökéletes, bár egyikben sincs fõnök :p
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
meg ne akard neki bebeszélni,hogy 50-60 felett neki is fájni fog mindene,rengeteg olyan 80-90 éves ember él,aki makkegészséges.
ReaL MaDRid x siempre
Egyébbként érdésedre válaszolva: Épp elég éves vagyok ahoz hogy tudjam 8És megéljem), akár holnap kimúlhatok. De akár 5 perc múlva is. Viszont ez nem rontja el a szórakozásom! 😄
Hány éves vagy? Majd meglátod, hogy milyen rövid <#szomoru1>#szomoru1>
Évácska: nem kihalt faj, de kb. 10-bõl 5. Csak akkor mi van, ha allandoan a masik 5-el futsz ossze?
Nálam a "találtam" szó azt jelenti, hagytam hogy megtaláljanak. Persze utána már lehet dolgozni a problémán, de erõltetni minek bármit. Az élet még bõven elég hosszú.