22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • MrSpock
    Uhh de nagyon eltértünk már a topik témájától!
    Rendes lányok vannak,csak rájuk kell találni valami úton-módon!:-)
    Bár vannak akik nemosztják ezt a véleményt:-)Én azért még bízom hogy így van,végülis nézőpont kérdése.:-)
  • MrSpock
    Ha úgynézzük ugyanúgy hülyülök egy csajjal is,megszoktam mondani,vagy beszólni ha úgyadódik:-)Vagy éreztetni azért hogy bár kedvelem,de azért nem körülötte forog a világ.Csak szeretem tisztáznia dolgokat,túl racionális,és realista vagyok.Nem szeretem végtelenségig húzni,bármi is az.Bár a példa nemezt mutatja sokszor :-),türelmes vagyok,néha már túlzottan is.De viszont ha nemjön össze a dolog,akkor kész megpróbálok azonnal váltani,más üzemmódba(takarékra) kapcsolni.
    Egyébként úgy általánosságban beszéltem,nem csak az én személyes tapasztalataim,hanem barátok, körülöttem állók.Legtöbbjük kompromisszumot köt,találnak valakit,és kész..megpróbálják megtartani..mert nincs energiájuk újra végigcsinálni a barátnőszerzés procedúráját.Persze van aki mindennap feltud szedni egy csajt,de hát itt különbözőek vagyunk,főleg azok kik nemakarnak semmi komolyat,érzelmeket,csak szórakoznak,és minden mindegy hogy sikerül e vagy sem. Egyébént attól hogy szeretsz valakit,vagy tudod,hogy igen végre boldog lehetsz,nem egyenlő azzal hogy birtokolni is akarod.Sőt akkor sokkal jobban ellazulsz,és tudod van egy igazi társad,és happy vagy.
    Bartátságról:Nem úgy értettem hogy tetszik alány és barátnak akarom,mert ez így nem igaz,hisz ha úgy ismered meg egyértemű,hogy többet is szeretnél.De vannak szituk,hogy megismered,de mégha át is fut az agyadon hogy hmm..nemis lenne rossz,de mégsem.És emellett meg mégis tök jól elbeszélgettek,elvagytok,és nincs semmi több,és nemis vágysz úgy rá.Nálam is volt rá példa hogy barátok,semmi több,és külsőre sem "csúnya"lány.De az a plusz hiányzott ami miatt érzelem alakuljon ki. Ez hihetetlenül érdekes,hogy egyeseknél miért ver jobban aszív,vagy mi az ami megfogja az embert.:-)
  • Lirion
    Nem kor és tapasztalat függő. A nők mindig ugyanarra vágynak, csak később a gyerek és család vágya miatt beérik mással is, csak legyen vmi.
  • Lirion
    Lehetnek érzései, kellenek is. De jellemzően a fiúk sokkal hamarabb belezúgnak egy csajba és kezdik el nyalni a seggét is, mert azt hiszik, hogy ettől fogja szétrakni a lábát a lány. Azért, mert szeretsz vkit, nem kell rögtön a lábai alá vetned magad, gondolom a barátaidat is szereted, de ha hülyeséget mondanak, néha beszólsz nekik, ugratjátok egymást, ilyenek. A lányok ilyet sose csinálnak, ezért a legtöbb fiú azt hiszi, hogy nem is szeretik az ilyet és nem csinálják velük. Próbáld majd ki, hogy a lányokkal ugyanúgy viselkedsz, mintha fiú haverjaid lennének. Ha csinál vmi cool dolgot, boxold finoman vállon, adj neki pacsit, ha baromságokat beszél, mond neki nyugodtan röhögve, hogy hülye picsa (a picsát éppen elhagyhatod, de ha a haverokat le faszozhatod, a csajt is picsázhatod), ha félreérthető dolgot mond, kontrázz rá vmi szexuális tartalmút, vagy csak simán, hogy már megint a szexen jár az esze..
    Van egy csaj ismerősöm, ő az 5. randin kosarazta ki a neki udvarló srácot, mert az szerelmet vallott. Ilyeneket nem szabad csinálni..

Amúgy a nők valóban érzelmeket akarnak, de nem azt, hogy te mutasd ki, mit érzel, hanem hogy átélhessék őket. Ha ezt megadod nekik, szeretni fognak. Mindenféle érzelemre vágynak, tehát nem elég, ha mindig felvidítod őket, akarnak ők félni is (pl. hogy elveszthetnek téged), szomorkodni is (ha megharagszol és nem szólsz a csajhoz pl), örülni, orgazmust cserélni:), haragudni stb..

Barátság: ha nem akarsz többet te sem és ő sem, akkor minek találkoztok?
  • MrSpock
    Igen ez így van,de boldogságot,érzelmet ott ne is keressenek,és sírás a vége,hogy kihasználtak,meg hogy minden pasi egyforma!
    Azon meg nem gondolkodnak el,hogy hmm netán valamit rosszul csináltam,esetleg tényleg a belsőre kellene koncentrálni.Idővel rájönnek úgy 30 tájékán gyerekkel,és hmm..kellene mostmár egy társ is akivel lehet beszélgetni,odafigyel,megért,és még esetleg szeret is.
    Lehetne itt vitázni,meg érvelni,vannak macsópártiak,és érzelmi téren mozgók.Mindnekinek más a fontos,kinek a mennyiség,kinek a minőség.Persze ez kor-és tapasztalatfüggő is,szóval nemhiszem hogy valaha dűlőre jutunk a kapcsolatok terén.
  • Rundstedt17
  • MrSpock
    Persze ez így van,de azért egy idő után elég frusztráló is tud lenni.
    Egyébként a férfinek ezek szerint nemlehetnek érzései? Mert akko már nőies,és szóba semállnak vele?
    Tehát ha nem tárgyként kezeled őket,és próbálsz adni kis érzelmet,már elcseszted? De akkor a nők ne beszéljenek érzelmekről meg egyebek,hogy nekik az kell!
    Lehet barátság de csak akkor ha nemakarsz többet,te sem + ő sem.
  • Lirion
    Ja igen, férfi nő között nem létezhet barátság anélkül, hogy az egyik fél ne akarna többet.
  • Lirion
    Nem a genetikai adottságokról beszéltem, az arcberendezésen nem lehet változtatni, de a legtöbb külső hibát ki lehet javítani. Ha vki ad magára, ápolja a bőrét, rendbe teszi magát külsőleg, az már nem lesz csúnya. Nézd meg a Dögös és a dög c. filmet, van benne egy csaj, hasonlítsd össze, hogy néz ki az elején és a végén.
    2: akinek nem inge...

Ez nem teljesen így van. Ha férfiként viselkedsz, akkor nagyon ritkán fogsz találkozni olyan nővel, akinek nem jössz be. A nőknek a külső csak sokadlagos szempont (bár az ápoltság nagyon előkelő helyen szerepel, de a kettő nem ugyanaz), sokkal inkább a belsőt értékelik és ha nőként viselkedsz, akkor max barátot tudnak látni benned, nem egy férfit.

Félrebeszélünk kicsit. Amit én mondtam és példával szemléltettem az nem egy párkapcsolat, hanem egy idióta hőszerelmes lihegése egy nő után, aki nem viszonozza az érzelmeket. Ez nem azért következik be, mert nem elég érettek a felek, hanem azért, mert a fiú nőként viselkedik. Ettől még lehet sikeres munkában, lehetnek remek barátai meg akármi.

"Tudod én mikor ilyen szexis nőket látok sosem az jut az eszembe, hogy hmmm micsoda tiszteletre, megbecsülésre méltó Nő, hanem hogy ahjjjh micsoda kétségbeesett izé akinek ki kell festeni és tálalnia magát ahhoz, hogy valakinek bár az érdeklődését nem is, legalább a péniszét felkeltse..."
    Régen én is így gondoltam, de azóta másként látom a dolgokat. Az ilyen nők sokkal szabadabbak, nincsenek úgy korlátolva a társadalmi elvárások miatt, mint a zubbonyban partizó lányok. Jellemzően azok gondolják őket üres fejű picsáknak, akik nem kaphatják meg őket..

Ha úgy viselkedsz, mint egy nő ne csodálkozz, hogy majd más pasikkal lesznek együtt.

Mert ezek férfias tulajdonságok, egy nő nem fog ilyet csinálni, ergo azok a srácok, akik nem csinálják ezt, azok is csak nők férfi testben.

"ha összeillenétek összejönnétek simán ugye"
    Nem. Még a vacak amcsi filmekben sincs így, pedig ott mindig tökéletes pár bontakozó szerelme látható a mozivásznon, nem hogy az életben.
  • salsoul
    #6201:
    Ha igazán szereted a másik embert akkor az ő boldogságát tartod mindennél előbbre valónak, még magadnál is, akkor is ha a mással lesz boldogabb. Ha magadnak akarod akkor az nem szeretet, hanem birtoklási vágy.
    Aztán ha te beleszeretsz valakibe, a szíved megdobban de szerelemed/szereteted személyé viszont nem, akkor nincs értelme tovább túráztatnod magad, és annak sincs értelme, hogy rá erőszakolod magad, egyrészt mert az ő boldogsága az első, másrészt jobb ha nem jössz össze olyan emberrel akivel nem illetek össze. (ha összeillenétek összejönnétek simán ugye)

Ha valami nem megy az annak jele, hogy valamit rosszul csinálsz.
    Ha valamit rosszul csinálsz, ki kell vizsgálni mit csinálsz rosszul.
    Akár ott is kell vizsgálódni, ahol a legnagyobb rendet és jót véled.
    Nem pedig reménytelenségbe kell átcsapni...

#6202:
    Ilyet vallok, és bár korábban azt hittem szívok, kiderült nem szívok.
    Az Iszlámban pl ez az alapállás...

Az embernek megfelelő időben csak megfelelő dolgokat lehet/kell kitálalnia magából a másiknak. Nem többet, nem kevesebbet.
    Ha csöpögsz vagy folysz akkor minden tiszta víz lesz, mindent eláztatsz, minden tocsogni fog... és ebben az esetben nem egy nőre hanem egy szivacsra vagy felmosórongyra (ilyen kvalitású nőre) van szükséged... meg egy vízvezeték szerelőre aki rendbe rakja a szelepeket.
  • tigeroo
    ez igaz.

tapasztalom, a lányok jobban keresik azoknak a férfiaknak a társaságát akik csak "kötekednek, játszanak" velük.
  • MrSpock
    "2. Talán majd eljön az az idő amikor a férfi társak szemében nem csupán szexuális tárgy lesz a nő, és a testén kívül majd eszéért, bölcsességéért is becsülni, szeretni, tisztelni fogják őket (ill ezeket a kvalitásokat is keresni fogják). Ám ehhez előbb fel kell nőni (nem csak biológiailag)."
    Épp az ilyen szemléletet valló emberek szívnak a legnagyobbat!:-(
    Mert szeretik,tisztelik,becsülik a nőt,és nem csak használják!
    Ezek az emberek szivvel,lélekkel közelítenek,és..a legsebezhetőbbek a nők által!
  • MrSpock
    Igen fontos,barátság,csak nehéz olyasvalakivel akit igazán szívből szeretsz.Hisz nem fájó dolog számodra más karjaiban látni,tudni?
    Más ha egy barátságból lesz szerelem,vagy egy imádott lány(pasi)ból barát.Tudod a sok tanulás egy idő után átmegy reménytelenségbe.Mert én nem vagyok annak a híve,hogy mindegy csak legyen valakim,és nem csak szexre!Nekem fontos a lélek a személyiség,én én sem félek kimutatni ha érzek valamit.De ha a szív megdobban akkor már baszhatja az ember,már egyfajta védekezőmechanizmus lépett fel.És elgondolkodom,hogy érdemes e bárkit is szeretni? Pedig aki ismer,tudja mekkora szívem lelkem van,volt.:-( Lányok könnyen mondják,hogy jaj édes vagy,drága vagy,meg minden jót,de legyünk csak barátok,és mosolyogva továbblépnek.Persze aztán látja az ember hogy sírnak egy pasi után..aki lesem szarja őket..de jaaaajj annyira jóó pasi,életem értelme,nélküle nemis tudnék élni.És te ezt mind átéled,mert ott statisztálsz mellette és csak nézel ki a fejedből,hogy most mi van?
    Szóval az ..akár barátság is lehet,és az is fontos..szöveg akkor állja meg a helyét amikor az ember nincs egyedül,és persze mennyi az az idő amit társ nélkül töltesz.És persze az a "barát"nem vonz semmilyen téren téged!
  • chhaya #6200
    Ne sajnáld az ismerkedésre fordított időt. Még ha nem is azonosak az elképzeléseitek és végül nem lesz semmi a dologból, tanulni mindig lehet belőle... akár még barátság is lehet. És az is fontos. :)
  • salsoul
    1. Én nem azt mondtam? De azt mondtam. Szellemileg, pszichikailag teljesen éretlen.
    A meredező péniszen / nedvesedő vulván kívül semmi másuk nincs a dologhoz.

2. Talán majd eljön az az idő amikor a férfi társak szemében nem csupán szexuális tárgy lesz a nő, és a testén kívül majd eszéért, bölcsességéért is becsülni, szeretni, tisztelni fogják őket (ill ezeket a kvalitásokat is keresni fogják). Ám ehhez előbb fel kell nőni (nem csak biológiailag).

Tudod én mikor ilyen szexis nőket látok sosem az jut az eszembe, hogy hmmm micsoda tiszteletre, megbecsülésre méltó Nő, hanem hogy ahjjjh micsoda kétségbeesett izé akinek ki kell festeni és tálalnia magát ahhoz, hogy valakinek bár az érdeklődését nem is, legalább a péniszét felkeltse...
    Férfiak ugyan ez: max kamasz srácok, esetleg selyemfiúk, akiknek a péniszmeresztésen túl minden más agyi funkciójuk halott.

És mondok neked a testi ápolatlanságnál, elhanyagoltságnál egy még sokkal rosszabbat: a szellemi, lelki ápolatlanság, elhanyagoltság. Bizony. Azon kívül amit a bulvár mainstream média belé nyom semmit mást nem tud, azon kívül számára semmi más nem létezik, azon kívül nincs más életfunkciója, életcélja.

Az öltözködésnek véleményem szerint köze nincs ahhoz, hogy ki, hogy áll a szexhez.
    Illetve nem azzal kéne azt kifejezni. Aki mégis azzal fejezi ki az ne csodálkozzon ha a szemére vetik, hogy mit is fejez ki.
  • MrSpock
    De ez oda-vissza érvényes,lehetsz te akármilyen nagyszerű ember,és még szarul sem nézel ki,de mégis"nem az esetem"katergóriába tartozol.
    És nehéz megtalálni azt a társat akinek pont beleillesz a fiziológiai,materiális elképzeléseibe.Mert itt még nem is beszélgettél vele,mert ugye elsem jutottál odáig. Én szeretem megismerni a másikat,ez is baj,mert csomó idő,energia,és remény vesz oda,mert a másik fél esetleg nem úgy gondolja ahogy te.
    És persze a szépség relativ dolog,vannak sablonszépségek,de vannak különlegesek,és esetleg csak később fogja meg az embert.Bár ilyenkor elősegítheti egy jó társalgás,és rájössz.hhmmm neked tetszik:-)
  • chhaya #6197
    Az ilyen sztorikat szeretem :) Csak sokan nem veszik a fáradságot, hogy megismerjék a másikat, és szépen megmarad a "nem az estem" kategóriában. Csak ránézésre.
  • chhaya #6196
    1. Nos. Attól hogy valaki igényes, ápolt, ad magára, ..., még nem feltétlen lesz szép. Igényes lesz ápolt, rendezett, akár csinos is. Az arcberendezésén vagy pl. nem fog tudni változtatni még 6 kiló sminkkel sem; ha olyan géneket örökölt, akkor csúnya marad. És ezért már ne lenne joga kapcsolathoz, pasizáshoz/csajozáshoz, boldogsághoz? Értéktelen?!

2. Utsó két sorod remélem nem nekem szólt. ^^

Mellesleg, ebben a topikban kapcsolatokról szoktunk beszélni, a csajozós/pasizós topik egy kicsit arrébb van.
  • tigeroo
    szerintem minden nő szép:P

meg sokszor vettem azt észre hogy egy lány először nemis tetszett, átlagosnak mondtam volna, egyáltalán nem az esetem blabla... aztán szerelmes lettem bele. megfogott a belső kisugárzása, mint ember:) és aztán őlett a legszebb számomra!

meg kinek mi a szép...de tényleg ha nem májfolt van az arcán vagy vmi extrém dolog akkor szerintem nem lényeg a külső sem (csak első látásra + intimebb dolgoknál sztem)
  • Lirion
    Salsoul:
    a sok szopas abbol adodik, hogy a fiuk 90%a szarul gondolkodik es viselkedik a nokkel.
    Mellesleg nem kapcsolatrol volt szo.

chhaya:
    Aki nem torodik magaval annyira, hogy normalisan nezzen ki, az szamomra egy ertektelen ember. Le lehet fogyni, lehet menni fogorvoshoz, fodraszhoz, normalis ruhakban jarni stb... Aki nem foglalkozik magaval az ne akarjon csajozni vagy pasizni..
    Az meg eleg elszomorito, hogy a tarsadalom azt gondolja a jo csajokrol, hogy kurvak. Azok a lanyok, akik szexisen feloltoznek es nem vetik meg a szexet sem sokszor oszintebbek es normalisabbak, mint azok az alszent picsak, akik lekurvazzak notarsaikat csak mert irigyek.
  • salsoul
    Bizony, így van ez.
  • minigirl
    és sokan még csodálkoznak... :D
  • salsoul
    [nekem már régóta az a szimatóm, hogy a topik arról szól, hogy: ritka rendes lányt találni a kurvák és ribancok közt]
  • salsoul
    Aki egy kapcsolatban nem tud kielégülést találni, a többiben sem fog...
    A sok szopás abból adódik, hogy a fél vagy felek szellemileg/pszichikailag még nem érettek párkapcsolathoz.
  • chhaya #6189
    Lassan átnevezhetjük a topikot. "Ritka rendes lányt találni a szépek és menők között, nyüszítsünk csak erről, az átlagosak és csúnyácskábbak úgyis le vannak sz@rva". ^^
  • salsoul
    Egy nekem tízezer, ha legkülönb
  • Lirion
    Hat ez sajnos nagyon nem igy van. Legalabbis a jo csajok eseteben, a csunyak meg nem erdekelnek.
  • chhaya #6186
    Az a különbség, hogy az az egy lóhere szeret téged, a többi meg tesz a fejedre. Jó magasról.
  • Lirion
    Aha, akkor te kurva szerencsés ember vagy, hogy véletlenül összejött 6 bnő. Tudod, a legtöbb embernek ez nem így megy. Szopnak éveken át reménytelenül, mert van "az a bizonyos különleges lány". Hogy a példádnál maradjak, az az egy db 4 levelű lóhere, ami vasrácsok között van, de nem akarod, hogy baja legyen, úgyhogy öntözöd meg véded a természet erőitől, hogy aztán vmi idegen csávó felbukkanjon és leszedje az orrod előtt. Ráadásul ha kicsit körbenéznél, láthatnád, hogy az az egy db 4 levelű nem is volt egyedül, hemzseg tőlük a mező, csak ezt nem látod és ezért hiszed úgy, hogy az vmi kuriózum.
  • rumkola
    minden lány kibírható szerintem lelkileg is, sőt, az az igazi arca
    az más kérdés, hogy pont te nem találod a hozzá vezető utat

:D

• clio1616v
    6 barátnőm (nem voltam együtt mindegyikkel) volt
    és van most..
  • Lirion
    Tőled is megkérdem:
    Hány csajjal voltál már együtt? Van most barátnőd?
  • clio1616v
    magyarul hülyíted őket.. szórakozol rajtuk, az esetleges érzéseiken..

ez olyan mintha lemennél a mezőre négylevelű lóheréért szórakozásból, lehet találsz többet is, de az nem "olyan" mintha nem kifejezetten ezért mennél.. éted?

odamész nagyítóval felszedsz vagy ötöt, hazaviszed elhervad.. nem tudod értékelni.. nem foglalkozol úgy vele, mintha egyetlen lenne..
  • salsoul
    Valóban, más az ha valaki az élvezkedésre, szórakozásra hajt, és más az ha párkapcsolatra. A kettő nem ugyan ez. Innen nézve igazad van.

Hosszabb kapcsolatom még nem volt, nem találkoztam velem vegyrokon nővel.
  • Lirion
    6176:
    Ki a banat mondta, h gorcsosen probalkozok? Roppant mod elvezem a dolgot es nem hiszek olyan szarsagban, hogy majd veletlenul ratalalok az igazira..

6175:
    Sztereotipia. Azert, mert mast hulyit, nem fog mindenkit. Ennyire nem kene csolatasunak lenni.

6173:
    Hany csajjal voltal mar egyutt? Van most baratnod?
  • chhaya #6178
    Helyesbítek, csak a saját nevemben beszélhetek, hogy egy "nő" mit vár, azt nem tudhatom. :] Amúgy meg attól függ hanyadik randi, mióta ismerem, milyen viszony alakult ki eddig köztünk... A taktikázást nagyon rühellem, mindig.
  • chhaya #6177
    Ezekből egyedül a hazakísérést szeretném, köszönöm. :D
  • clio1616v
    mostani páromat is úgy találtam meg, hogy nem kerestem..
    ennyi.. görcsösen próbálkozhatsz úgyse fog sikerülni..
  • clio1616v
    igaz, de a hülyítésből komolyba átsiklást követi az átverés.. mert az ilyen lányok nem csak téged fognak hülyíteni, ugyanúgy mást is és rendszerint már kötődnek valakihez megszokással, csak a kalandot keresik..
  • salsoul
    Együtt vonulunk bolondok házába ;)