22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Lirion
    Akkora grammarnáci vagy, mégse tudod, hogy a magyar nyelvben nincs szenvedő szerkezet?
  • MR ME
    ritka rendes lányt találni...
  • salsoul
    Végülis' nyomós érv. Vitába vele nem szállhatunk...
  • clio1616v
    A hozzászólásomhoz való hozzáállásoddal vannak bajok..
    fuss neki mégegyszer, az előzményeket is figyelembevéve..

A piroskát se szabadították volna ki ha nem tudta volna a vadász hogy a farkas által megevődött..
  • Lirion
    Akkor értelmezd nagyon mélyen, hogy gyökér a hozzáállásod a váláshoz.
  • clio1616v
    Talán ha megnéznéd miért írtam.. mi volt az amire reagáltam.. Akkor látnád, hogy nem azt kell nézni hogy mit írtam, hanem az okát és úgy értelmezni.. mélyebben, ahogy Salsoul már utalt rá..

Ez olyan mint amikor a nő kéri tőled hogy mélyebben.. nem azt kéri hogy a gyomráig.. hanem mélyebben érzéssel..
  • salsoul
    Kár, hogy hülyeság, amit írtál...
  • Lirion
    Kár, hogy hülyeság, amit írtál..
  • Lirion
    Ennyi idő alatt már megszokhattad volna, hisz még mindig nem jutottál be. :P
  • clio1616v
    Én elhiszem, hogy sikerélmény meg minden. De van amikor nem ér annyit az egész.
  • salsoul
    Lehet, hogy négy percnél kicsit több időt kellett volna szánnod hozzászolásom megértésére.

Mindegy is, hagyjuk. Nem ugyan arról a szintről szemlélődünk.
    Kezdem megszokni, hogy a felszínen túlra, a mélységek mélységébe nem mindenkinek van bejárása.
  • salsoul
    saját magán senki sem tud tullátni
  • Rundstedt17
    szerintem meg csak úgy ha:
    1. igénytelen, ronda és senki nem hajlandó lefeküdni vele.
    0,1 százalék esetében talán a 2.ik
  • clio1616v
    nem ebbe a topikba tartozik.. :)

Itt jó lányokról beszélgetünk.. utálom a politikát, feleslegesnek tartom..

Viszont szívesen hallgatom más véleményét lányokról és a viselkedésükről.. hátha olyat hallok, amivel még nem találkoztam.. :)
  • Animefox
    Ja... bocsi azt akkor én irtam el, na és? Ne terelj :)
  • Animefox
    Nem azokról van szó akik ártatlanok. Azt nem torelárom hogy aki bünös és mert lop csal öl sikkaszt terrorizál, az ilyet miért veszik egy kalap alá az ártatlannal?
  • clio1616v
    oké oké.. :)

ly helyett könnyebb j-t írni talán...
  • Animefox
    Ha ez igaz lenne akkor nem okoztak volna ennyi pusztitást...
  • Animefox
    Nehéz mert nem számitógépröl irok, bocsesz
  • Animefox
    Ahhh.... uhhhh.... ehhhh.... most viccen kivül hány éves vagy?
  • clio1616v
    Azt még megértem, hogy nem vagy toleráns, de azt, hogy mit akarsz tenni egy olyan emberrel, aki még nem követett el semmit ellened, csak Te vélsz valami szándékszerűséget felfedezni benne(a jófajta előítéleteddel) azt nem tudom felfogni..
  • salsoul
    Nem a liberalizmus a gond, és nem is a vallás a gond.
    A gond az, hogy mindkettőt ész és gondolkodás nélkül művelik.
  • clio1616v
    ha ilyen nagy volumenű írásba kezdesz, mielőtt a mehetre kattintasz előtte a helyesírási hibákra figyelj.. mert nem fognak komolyan venni..
  • Animefox
    Nyilván nem ezt akartad mondani, csak ez csúszott ki hirtelen... Figyelj itt az értékrendek semmibe vételéröl van szó, hiszen ezt érték el egyesek. Ez a liberális eszme. Rendszerváltás után elért minket ez a gondolkodásmód. Nevetséges, de minden baj forrása a liberalizmus, ami kijelenti hogy tilos a diákot nevelni az iskolában, muszály elviselni a kreténeket, buzikat az orrod elött fajtalankodni, muszály elviselni a ferde hajlamú embereket, el kell ismerned hogy addig a pillanatig amig nem törnek az életedre, addig nem tehetsz semmit a támadóval szemben....stb.
  • clio1616v
    Igen a tapasztalatszerzés költséges és időigényes..
  • clio1616v
    Én azt hiszek el, amit nem gondolok hazugságnak..

Az, hogy neked van egy vallásnak nevezett abszolút igazsághalmazod az a Te döntésed.. nekem ilyen nincs..
  • salsoul
    Az igazság az hogy nekem a téma kutatásában hat évnyi kemény önálló munkám, vizsgálódásom és kb másfél-két millió forintom van, de nyilván ti sokkal keményebb munkával, és sokkal régebb óta, sokkal több ráfordítással, sokkal mélyebben, sokkal önálóbban, sokkal jobban önmagatokra támaszkodva vizsgálódtok, így én nyilván nem felelhetek még meg ilyen kérdésekre... És kussolok tudatlanságomban
  • clio1616v
    A rendes lányok értik, hogy mit írtam..
    Te viszont nem fogod a jelenlegi gondolkodásoddal megérteni őket..
  • Lirion
    Felejtsd el.
  • Animefox
    A vágy nem egyenlö a vallással. A vallás az egyetlen igaz Istenbe vetett hit. De ha te hitetlen vagy akkor hadjuk, nem értheted.
  • Animefox
    A faszomba... Sorry Playstation3-ról irok most és csinál furcsaságokat...
  • salsoul
    Ugyan az. Az, hogy igaz-e nem lényeg.
    A vágynak és a szükségletnek megfelel. Ez a lényeg.
  • Animefox
    Ezt vond vissza!
  • salsoul
    4. fingod nincs róla, az értelmezés tartományodon kívülre esik

ismét mondom: az adott esetben a hölgy nem szüzességi fogadalmat tesz, hanem nagyobb értéknek tekinti a szexuálitást
  • Lirion
    Mielőtt válaszoltál, meg kellett volna nézned, mi a különbség a vallás és az eszmék között. Mert amiket felsoroltál, azok nem vallások...
    Persze biztos megint reagálsz majd vmi kreatív idézettel, hogy miért én vagyok a hülye, számítok rád, ne hagyj cserben. :P
  • Animefox
    Egy szó mint száz: liberalizmus
  • Lirion
    Nyilván te is helikopter vagy.

Egy nő két dolog miatt lehet szűz:
    1. igénytelen, ronda és senki nem hajlandó lefeküdni vele.
    2. fél a szextől, a lehetséges következményeitől és hogy csak egy numerára kell
    (a 3. pont, hogy a saját értékrendje miatt szűz, visszavezethető a 2-ra, kiegészítve azzal, hogy nem akar kurvának tűnni a társadalom, de leginkább a családja szemében azzal, hogy házasság előtt lefekszik vkivel)
  • Animefox
    Van benne valami...
  • salsoul
    csak úgy mint a meterializmus, libaralizmus, tömeg, amerika, trend sat nevű vallásé
  • Lirion
    Minden vallás értékrendje beteges, úgyhogy semmilyet ne keverjünk ide.