Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saloom
én négyes voltam magyarbol. az jo vagy rossz? néha becsuszott egy hármas... 😊))

Rita79
Persze, hogy lehet rendes lány. De, ha valakinek az intelligencia is fontos, hát márpedig szerintem egy értelmes pasinak fontos, akkor biztos nem fog szóba állni egy olyan lánnyal, akirõl a levelei alapján kiderül, hogy 8 osztályt végzett, hatszor az elsõt, kétszer a másodikat.😊
Azért gondolkodjunk reálisan!
Szerintem te sem egy aluliskolázott lánnyal képzeled el az életedet. Vagy igen? Bár lehet, hogy a zsák keresi a foltját.........😊😊😊
Vagy fordítva?😊😊😊

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

hunbasser
én úgy vagyok ezzel,hogy attól még,hogy valaki nem tud helyesen írni,lehet kedves,aranyos és hûséges.a szerelemben nem az a fontos,hogy ki milyen helyesen ír 😊 az már mondjuk gázabb,ha nem tud helyesen beszélni valaki,de még ez sem mérvadó.attól még az illetõ lehet rendes lány.

ReaL MaDRid x siempre

Rita79
A helyesírás alapvetõ!!!!!!!
Az még nem is baj, ha egy-két hosszú vagy rövid ékezetet eltéveszt az ember, /velem is megesik néha/, de amilyen hibákat te ejtesz Skill, az már nagyon GÁZ!
A matekozzunk kettõ Z!, beszélgessünk kettõ S!, a "j" betüt meg csak az alacsony IQ szintüek rakják oda még szóban is, ahova nem kell!!!!!
nyelvtanuk, nem nyelvtanjuk!!!!!!!!
Mondjuk ilyet már láttam mástól is: anyué helyett anyujé!!!!!!!!!!!!!!
És ezt még le is írta az illetõ!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

persze! hozá tartozik! nektek 😊
nekem az a lényeg , hogy spárgázni tudjon a párom . persze közben fejben meg tudjon oldani egyenleteket. 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nem nyelvtanár kell, hanem egy normális ember, aki meg tudja különböztetni az ly-t a j-tõl.
Akár indíthatunk vitatémát is errõl, hogy a rendességhez ez is hozzátartozik-e.
nálad én már sose leszek jó XD
remélem mind megtaláljátok a nyelvtan tanárotokat a párotokban 😊

Ebben egyetértek Ritával.
Nem árt a jó helyesírás! Egy bizonyos szintet mutat. Én is elvárom mástól is, hogy helyesen tudjon írni. Ha nem tud, már csökken is az értéke a szememben.
Rita79
Te Skill!
Neked tényleg nem az erõsséged a helyesírás!!!!😊😊😊
Borzasztó!!!!!!!
Matekban is jó vagyok, de igazad van, a számítógépes programokhoz nem nagyon értek, ebben a témában segítségre szorulok....
De ez legyen a legnagyobb problémám:😊

Saloom
ha idiota a pasinak a családja, nagyon nehéz a dolog 😊) ha meg teljesen hülyének néznek (ugyan kislány, szõke vagy, majd én megmondom az okosat) az a legroszabb. és még észre sem veszik megaukat...

bakker , a csajok állandóan rinyálnak a helyesírásért. hát FHDSFHS
gyertek matekozunk, beszélgesünk bináris kódban. ja , hogy nem megy?
a csajok meg csajok, legalább a nyelvtanjuk jó!

Rita79
Akkor téged kiveszlek a tömegbõl, mert elég ritka példány vagy, már csak azért is, mert úgy tûnik, tudsz helyesen írni: /helyesírási segédlet/.
A "példányért" elnézést, inkább férfiember.😊

Dynamic
De szeretem amikor azt írják "a férfiak".Tehát úgy zusammen.
Z
Vice versa is igaz.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Rita79
Szerintem ne hallgassatok semmilyen családtag beszólásaira, vagy tiltakozására.
A ti érzelmeitek a lényegesek és ezért bárkivel érdemes szembeszállni.
Nekem is az anyósom tette tönkre a kapcsolatomat a degenerált gondolkodásával, de persze az exem is közrejátszott, mert baromi befolyásolható és inkább a hülye családját választotta, mint engem.
Ha a csajszi nem akarja elfogadni a kapcsolatotokat, nem is fogja sohasem, bármit is teszel. Annyit tudsz tenni, hogy figyelmen kívûl hagyod a véleményét. Sok boldogságot!

Segítsetek légyszi , adjatok tanácsokat. Találtam magamnak egy rendes lányt , de mégis van egy kis probléma <#rinya> <#rinya>

Szerelmes vagyok a bátyám barátnõjének a hugába. Mindketten azonos érzelmeket táplálunk egymás iránt,de:

1. A csaj nõvére ( vagyis a bátyám csaja ) nem szeretné hogy a hugával járjak <#szomoru1>, a családja sztem elfogadná a helyzetet. Mivel tudnám meggyõzni hogy mégis fogadja el a kapcsolatunkat ???

ui.: A csajba akibe szerelmes vagyok , 5 éve minden nap beszélünk , összeszoktunk járni , közös programjaink vannak, jól megvagyunk , mégis szikra v an a gépezetben. Hogyan vészeljem és oldjam emg ezt a kialakult helyzetet ?? <#confused><#rinya>

Rita79
De a lánytól elvárják, hogy kedvesek legyenek mindig bármilyen kedve is van a másiknak.
Ennek úgy kellene mûködnie, hogy egy bizonyos szintet a férfinak is fenn kellene tartania, hogy a hölgyemény érezze a törõdést.

Ez nem egészen így van. Nem nagyképûek lesznek, csak elbízzák magukat. Úgy érzik, mostmár lazíthatnak, nem kell minden egyes percben kimutatniuk, hogy szeretik a másikat, hiszen szerintünk ez egyértelmû. Persze a lányok szerint ez nem. Ez a probléma.
Rita79
Sziasztok!
Erre a témára írnom kellett!
Ha a férfiak meg is találják a rendes lányt, nem bírják megtartani, mert ahogy nyeregben érzik magukat, /mivel a rendes lányok kimutatják az érzelmeiket/, egybõl nagyképûek lesznek.
A rendes lány meg ugye nem tudja, hogy mit gondoljon, csak bámul ki a fejébõl, hogy mi történt a drága hímnemûvel, hogy ekkora bunkó lett belõle.

szóval mert 4 éve eldöntöttet , hogy nem kedvelsz már nem is sörözhetünk? ejej 😞

GyuriX2572
ez jó xD

Majdnem, lol! L2-bõl, Sieghardt szerver, official.
kizárt ! épp mosogat. 😊

hunbasser
"Luke,én vagyok az apád" _A:SD?AS😄?ASDASDAASDASAD

ReaL MaDRid x siempre

na ne! honan ismersz?

Én valószínûleg régebb óta nem kedvellek, mint a többiek. Szóval enyém az 1. sorszám 😊
Az lesz, egy szál virág. Mindenképpen megér egy próbát. Ha nem megy, nem megy. Csak sajnálnám.
Kata
Ha eleve úgy kezel, és barátnak akar csak, valószínûleg nem fog többet és mást akarni. Gondolj csak fordított helyzetre, ha van egy lány, aki úgy istenigazából nem tetszik, de jó fej, meg jókat beszélgettek, te is barátként kezeled, hiába zúg esetleg õ beléd és próbálja magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat.
Nem elkeseríteni akarlak, egy próbát azért feltétlenül megér a dolog. De azért nem szerelmi vallomással és óriási virágcsokorral kellene lerohanni elsõ körben. Szerintem egy szép szál valami elég lesz elsõ nekifutásra, attól nem fog besokkolni.

[/cserf][/fülünyúl]

mármint csajozni (szerintem úgy is ök döntenek, hiába hajtasz 1000L egy csajra ha neki nem kellesz)
ugye extra? XD

elöbb utobb úgy is rájösz , hogy érdemes. sokan nem kedvelnek 😊 kapsz sorszámot . XD

Lol. Prosti - ha kiszámolnánk - gyakran olcsóbban kijön mint egy rendes lány hosszú távon 😊
Bár nem kedvellek, a tanácsot azért lehet megfogadom!
ja és 1 szál virág elég , ne költs rá túl sokat (ez nem pr*sti)

meg fog ilyedni. 😊
nem nincs jobb 5letem, régen én is igy rontottam pár csajnak.

Igen, õ úgy próbált kezelni msn-en, emilben is mint jó barátot, de én félreérthetetlenül tudtára adtam eddig is, hogy nem jóbarát akarok lenni.
Remélem egy bazi nagy virágcsokor és a randi segít szándékaim tisztázásában és pozitív irányban befolyásolja 😊
sose fogja kiheverni...
kérdés mikor keres másikat.
szerintem ha haverja leszel (mármint haverkodsz vele és úgy várod , hogy kiheverje), soha nem leszel a pasija.
majd mini megcáfól gondolom.

Nem akarom elkiabálni, de csütörtökön találkozom egy rendes lánnyal!
Picit (vagy nem picit?) gond, hogy nem heverte még ki az elõzõ barátját, pedig már hónapokkal ezelõtt hagyta el.
na akkor nem is veszek bmwt 😞

minigirl
A BMWre én is, csak arra nem általában, aki benne ül... <#eplus2>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Fantomlovag
BMW nélkül is lehet. Csak van aki megéri, és van aki nem, hogy próbálkozzunk.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Z
Hogy az a jó...pedig már kezdtem élvezni a sékszpíri elõadást! Filozófus vs harcos stílus.

Azért a BMW-re majdnem minden nõ bukik. <#ravasz1>

Bár az Audi új modelljei szvsz macsóbbak jelenleg. <#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Fantomlovag
<#nevetes1> Igen! Sokkal érdekesebb tud lenni. Még bár igen nagyszájú lány, ha oda kerül a dolog...

A világ felé szende lányok vadmacskák tudnak lenni az ágyban. Tapasztalat <#finom>
észre....<#eplus2>

htr93
Nem. De asszem nem tudom milyen típusu, stílusu/fajátályú(helyesen írtam?) lányokra gondolsz...

na akkor elmegyek valami telepata képzésre 😉 merthanem itt fogok egyedül megöregedni 😊
Fantomlovag
Kicsit leült a topik... Tehát a fõ témához kapcsolódva kissé: Észrevettétek már, hogy a kis szende lányok, sokkal vérmesebbek tudnak lenni, mint a nagyszájúak?

Fantomlovag
<#email>

de az itt nemhiszem hogy kiderül,,,márhogy izomszagú,,hogy okos,intelligens,mûvelt az biztosan😄

<#buck>jah...