22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6533 Jó persze azért túloztam, de akkor is. Húsvétra leutaztam a szülővárosomba és taliztam egy rég nem látott osztálytársammal. Régen padtársak voltunk meg barátok. Nem volt egy szép lány és ma sem az, de egyszerűen hihetetlenül kedves és aranyos és... hát komolyan egy lányt nem tudnék eléggé dicsérni mint őt. Olyan jó volt vele egész nap beszélgetni, elmeséltük egymásnak hogy mi történt velünk a hosszú évek alatt, meg stb. Ha nem lenne köztünk több mint 100km még most is barátok lennénk. Üsse kő, én képes lennék lazán egy életre összejönni egy ilyen csajjal. Pedig nálam a külső az első. De ha egyszerűen az összes nő egy büdös kúrva, akkor azt a kevés kivételt jól meg kell ragadni.
A fontos ismételten is hogy a lány szeressen és tiszteljen és megbecsüljön és ne keféljen félre, ne legyen gyereke mástól, ne használjon ki téged...stb. Csupa olyan dolog ami MINIMUM.
Ez nem kívánság műsor a férfiak részéről, ezek olyan dolgok amiket a legtöbb nő elfelejtett. A férfi ugyanolyan görény állat napjainkban is mint több ezer évvel ezelőtt. Viszont a nők már nem azok mint 40-50 évvel ezelőtt. Személyiség zavar kedves hölgyeim, igenis a család és a szeretet a fontos és nem a KÚRVÁLKODÁSOTOK!!!! -
Rundstedt17 #6532 a tapasztalat azt jelenti hogy mindegy ki csak legyen?:D...elnézést nekem vannak elveim:DDD -
Rundstedt17 #6531 ez túl radikális a szűzességet már nem várhatod el manapság de a gyerekmentességgel egyet értek.... -
#6530 Van olyan hogy az új apuka elfogadja a gyereket, de igazándiból csak beletörődik hogy más faszi már előtte jóval bemocskolta a csajt. Mert vicc nélkül ez nem más hanem mocsok. Én inkább élem le az életem egy kövér randa csajjal, csak ne egy már gyerekes nővel. Az a bizonyos tudat a legfontosabb... Legyen akármilyen egy nő, teljesen tökmindegy, a fontos hogy legyen ő csak a tied és ne nyúljon hozzá senki!!! Legyen tiszta és szűz. Hogy a nő szeressen téged ez a fontos.
Egy használt nő olyan mint egy többször kihányt kaja. Azt egyed meg... Na kb. ezt érzi egy férfi egy olyan nő iránt, akivel a fél focicsapat már lefeküdt. -
#6529 Felvázoltam egy lehetõséget, és bátorítást igyekeztem adni. Ennek hogy nem volt értelme?
Átfogalmazom, ennek miért volt kevesebb értelme, mint azoknak a se-vége-se-hossza pszichológiai értekezéseknek, amiket linkelni szoktál? -
clio1616v #6528 nem hülye vagy.. tapasztalatlan.. -
#6527 Képzeld el hogy mennyi ilyen van...
Nagyon nagyon sok!
Volt olyan is hogy éppen játszottam online a haverommal és így tartottuk egymással a dumát headseten keresztül. Éppen játszunk, erre fellöki a 16 éves fia. Miközben ő játszott. Hallottam a mikrofonon keresztül hogy vitatkoztak is. A gyerek sose érezte őt apukának. A csaj előző kapcsolatából volt, szóval csak a nevelt fia. A gyerek ott piszkálta hogy "takarodjál"... ezt hallottam. Anyuka szépen hazajön és mintha mi sem történt volna. :)
Nagyon könnyen előfordulhat az ilyen és pl. a féltestvérek is többnyire rühelik egymást... Elég ha csak kicsit veszekednek és mindig előveszik azt hogy "te nem is vagy az igazi testvérem" -
Rundstedt17 #6526 nekem is ,olyan kinek kell.... -
Rundstedt17 #6525 már talán többet is olvastam mint te -
#6524 Én ismertem olyat akinek minden házasságából lett +1 darab gyerek. Az szép...
Nekem attól fordul fel a gyomrom, ha egy tizenévest vagy egy alig 20 éves csaj nagy pocis fotóval felad egy hirdetést a társkeresőre hogy kéne egy apuka.
És momentán nem cigányról van szó. -
#6523 Nyilván ahhoz köyveket kéne olvasni -
Rundstedt17 #6522 egyszerűen fejezem ki a mondandóm,nem másolom könyvekből mint te.de essét akarsz azt is tudok,csak itt fórumon értelmetlen -
#6521 Akkor semmi értelme, haszna nem volt a hozzászólásodnak gyakorlatilag. Teljesen meddő. -
#6520 Rudi nem az van, hogy másképp gondolod, hanem az, hogy sehogy sem gondolod komolyan(!) konkrétan. Teljesen felszínes, eccerü' együgyü gondolkodású ember vagy.
Vannak témák amik komolyabbak annál, minthogy csak úgy elhülyülje, poénkodja valaki. -
#6519 Meg 35-40 sem vagyok. "Ha", ismered ezt a szót? -
Rundstedt17 #6518 ez mondjuk igaz -
Rundstedt17 #6517 -
Rundstedt17 #6516 oh mert már máshogy gondolom mint te akkor csakis hülye lehetek...van egód nem mondom -
#6515 Nem is ismered... -
clio1616v #6514 gyerek nélkül is gyerekes vagy... -
clio1616v #6513 Ja nem úgy.. :)
Először az agyát kellene rendbe tenni.. nem hogy egy rendes lánnyal összejöjjön... -
#6512 Ha én 35-40 én között még (vagy már...) egyedülálló lennék, szerintem örülnék egy olyan nõnek, mint te, gyerekkel valószínűleg még inkább. És biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen a világon, úgyhogy ne add fel a reményt. :) -
Rundstedt17 #6511 gyerekes keressen gyerekest,gyerekmentes gyerekmentest:D:D -
Rundstedt17 #6510 felelőtlenül választó nőket nem kedvelem.....erkölcsileg is megkérdőjelezhető vélasztás lenne... -
#6509 neki legalább abnormális agya volt... -
#6508 előbb írtad jól... -
#6507 Ah, bocs nem vajon, hanem valyon... -
#6506 Na akkor egy Einstein szintű nő már szóba sem jöhetne...állítólag "abnormális volt az agyának a felépítése"... Vajon hogy vélekedett erről a felesége? -
#6505 Hát ja, mekkora különbség: elhagy a barátnőd, utána csak keresel mást...gyerekek esetében nem nehezebb tolerálni, szerintem, hogy nem a te véred, bár nem vagyunk egyformák...Nem elvárás, hogy gyerekes nőt keress senki részéről, de akkor ha egy ember ilyen felfogású tartson minket annyira tiszteletben, hogy nem propagál ellenünk, csak annyit mond, hogy ő nem és kész...Hallottam én már olyan példát is, hogy elvált gyerekes nő barátját csúfolták, hogy miért nem keres inkább gyerekmenteset. Na nekem az ilyenektől áll égnek a hajam...Ennyi. Részemről csak annyi lenne a tolerancia elvárás, hogy ne nehezítsenek a helyzeten semmi több. Amíg melóm volt, jobban bírtam, mint sok "gyerektelen", nem éreztem szügségét, hogy azon a területen, ahol feltételezték segítségre lenne szügségem és rosszul esett. Tényleg csak ennyi. -
#6504 -
clio1616v #6503 de most néztem az adatlapodon, hogy 19 elmúltál és 20. életévedet töltögeted... még változhatsz -
clio1616v #6502 neked nem rendes lány kell.. neked egy rendes agy ^^ -
Rundstedt17 #6501 én biológiai okokra célzok elsősorban,hogy fogadhatnám el más gyerekét?más vérét?sehogy. -
Rundstedt17 #6500 bölcsek bölcse ön már csak tudja:D.... -
#6499 Gyerek nélkül is alig akad mély párkapcsolatra alkalmas ember... -
#6498 így van, és azért nem lesznek ilyen gondjaid, mert minden értelmes nő le fog pattintani - ohhh a próféta szól belőlem -
clio1616v #6497 A gyerekek féltékenysége is nagy tud ám lenni... minnél jobban szeretnek annál nagyobb.. ez egészen addig lesz elviselhetetlen nekik, amíg meg nem szeretik a párodat.. nem egy két nap alatt fog ez megtörténni... és ehhez nehéz partnert találni.. nagyon toleránsat.. -
#6496 Tudod, jó ha az ember mer őszintén beszélni a gyerekeivel ilyen dolgokról. A gyerekek gyerekek, de nem hülyék és toleránsabbak tudnak lenni, mint hinnénk. Mi (bár még láthatáron sem volt senki) beszéltünk erről, hogy mi lenne ha...Őszintén elmondtam, hogy nem kevésbé szeretném őket, mindig ugyanúgy fogom szeretni a gyerekeimet és szerintem ők is "kapnának" plusz egy embert, aki szeretné őket, szal nem akartam, hogy félelemmel akkor állítsam őket egy esetleges új kapcsolat elé, jobbnak láttam előre megbeszélni velük. Akkor még kicsit voltak és asszem mint sok gyerekbe bennük volt a hit, hogy talán a szüleik kibékülhetnek. Elmúlt, na meg az apjuknak állítólag már van más. Az hogy ilyen helyzetről férfiak mit gondolnak, tartanak-e a gyerekek nemtetszésétől nem tudom, de szerintem van pár elvált gyerekes ember, akinek az esetében nem kell ilyeneken filózni. Csak azért írtam le, mert hát van ilyen is...
Igen én is ismerek elváltakat, konkrétan 3 gyerekest is, ekinek lett új kapcsolata, meg közös gyerek is. Ők is boldogok...Nekem most melóhely az elsődleges...Mert így még nagyobb a hátrány... -
clio1616v #6495 elhittem neki.. csak akkor tudtam meg hogy tesztel amikor elmondta.. nem bírta magában tartani.. :)
én megégettem már magam.. és nem akarok senkit megbántani de lehet én sem kezdenék már..
ugyanis az első alkalommal ott lettem hagyva amikor a gyerekei érdeke azt kívánta.. egy szó nélkül..
ez olyan lehetett neki, mint amikor megkérdeznék, hogy ha mindenképpen lelőnek valakit a szüleid közül melyiket választanád.. de neki szerintem könnyebben ment a választás mert nem kellett lelövetnie....... -
Rundstedt17 #6494 próféta szóljon belőled