Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért gondolkodjunk reálisan!
Szerintem te sem egy aluliskolázott lánnyal képzeled el az életedet. Vagy igen? Bár lehet, hogy a zsák keresi a foltját.........😊😊😊
Vagy fordítva?😊😊😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
ReaL MaDRid x siempre
Az még nem is baj, ha egy-két hosszú vagy rövid ékezetet eltéveszt az ember, /velem is megesik néha/, de amilyen hibákat te ejtesz Skill, az már nagyon GÁZ!
A matekozzunk kettõ Z!, beszélgessünk kettõ S!, a "j" betüt meg csak az alacsony IQ szintüek rakják oda még szóban is, ahova nem kell!!!!!
nyelvtanuk, nem nyelvtanjuk!!!!!!!!
Mondjuk ilyet már láttam mástól is: anyué helyett anyujé!!!!!!!!!!!!!!
És ezt még le is írta az illetõ!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
nekem az a lényeg , hogy spárgázni tudjon a párom . persze közben fejben meg tudjon oldani egyenleteket. 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Akár indíthatunk vitatémát is errõl, hogy a rendességhez ez is hozzátartozik-e.
remélem mind megtaláljátok a nyelvtan tanárotokat a párotokban 😊
Neked tényleg nem az erõsséged a helyesírás!!!!😊😊😊
Borzasztó!!!!!!!
Matekban is jó vagyok, de igazad van, a számítógépes programokhoz nem nagyon értek, ebben a témában segítségre szorulok....
De ez legyen a legnagyobb problémám:😊
gyertek matekozunk, beszélgesünk bináris kódban. ja , hogy nem megy?
a csajok meg csajok, legalább a nyelvtanjuk jó!
A "példányért" elnézést, inkább férfiember.😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A ti érzelmeitek a lényegesek és ezért bárkivel érdemes szembeszállni.
Nekem is az anyósom tette tönkre a kapcsolatomat a degenerált gondolkodásával, de persze az exem is közrejátszott, mert baromi befolyásolható és inkább a hülye családját választotta, mint engem.
Ha a csajszi nem akarja elfogadni a kapcsolatotokat, nem is fogja sohasem, bármit is teszel. Annyit tudsz tenni, hogy figyelmen kívûl hagyod a véleményét. Sok boldogságot!
Szerelmes vagyok a bátyám barátnõjének a hugába. Mindketten azonos érzelmeket táplálunk egymás iránt,de:
1. A csaj nõvére ( vagyis a bátyám csaja ) nem szeretné hogy a hugával járjak <#szomoru1>#szomoru1>, a családja sztem elfogadná a helyzetet. Mivel tudnám meggyõzni hogy mégis fogadja el a kapcsolatunkat ???
ui.: A csajba akibe szerelmes vagyok , 5 éve minden nap beszélünk , összeszoktunk járni , közös programjaink vannak, jól megvagyunk , mégis szikra v an a gépezetben. Hogyan vészeljem és oldjam emg ezt a kialakult helyzetet ?? <#confused>#confused><#rinya>#rinya>
Ennek úgy kellene mûködnie, hogy egy bizonyos szintet a férfinak is fenn kellene tartania, hogy a hölgyemény érezze a törõdést.
Erre a témára írnom kellett!
Ha a férfiak meg is találják a rendes lányt, nem bírják megtartani, mert ahogy nyeregben érzik magukat, /mivel a rendes lányok kimutatják az érzelmeiket/, egybõl nagyképûek lesznek.
A rendes lány meg ugye nem tudja, hogy mit gondoljon, csak bámul ki a fejébõl, hogy mi történt a drága hímnemûvel, hogy ekkora bunkó lett belõle.
Nem elkeseríteni akarlak, egy próbát azért feltétlenül megér a dolog. De azért nem szerelmi vallomással és óriási virágcsokorral kellene lerohanni elsõ körben. Szerintem egy szép szál valami elég lesz elsõ nekifutásra, attól nem fog besokkolni.
[/cserf][/fülünyúl]
ugye extra? XD
Bár nem kedvellek, a tanácsot azért lehet megfogadom!
nem nincs jobb 5letem, régen én is igy rontottam pár csajnak.
Remélem egy bazi nagy virágcsokor és a randi segít szándékaim tisztázásában és pozitív irányban befolyásolja 😊
kérdés mikor keres másikat.
szerintem ha haverja leszel (mármint haverkodsz vele és úgy várod , hogy kiheverje), soha nem leszel a pasija.
majd mini megcáfól gondolom.
Picit (vagy nem picit?) gond, hogy nem heverte még ki az elõzõ barátját, pedig már hónapokkal ezelõtt hagyta el.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Azért a BMW-re majdnem minden nõ bukik. <#ravasz1>#ravasz1>
Bár az Audi új modelljei szvsz macsóbbak jelenleg. <#hehe>#hehe>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.