22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    Nekem két fontos van.. ^^

- Bármit tegyen meg amit szeretnék, anélkül hogy kérnem kellene.
    - Mindennél jobban szeressen, teljes "szívével".

Ezt tudom viszonozni csak..
  • clio1616v
    ez nagyon rossz.. ^^
  • salsoul
    Egy "kis" előadás mindenkinek és senkinek, hogy okuljunk.
    A második és harmadik rész külön jól kapcsolódik a topikhoz - szeretetről, párkapcsolatról.

első rész
    második rész
    harmadik rész
    negyedik rész
    ötödik rész
    hatodik rész

• MrSpock
    Számomra egy rendes lány..hmm nem bonyolult dolog leírni.
    Legyen őszinte,kedves,bájos,de ha kell igenis álljon a sarkára,értékelje,hogy szeretik.Lehessen számítani rá,de ez oda-vissza elvárható minden téren.Csak olyant kérek egy lánytól,amit én is megtennék,itt főleg érzelmi dolgokról beszélek.Tudja mit akar egy kapcsolattól,mit várhat el,és ő mit nyújt cserébe.Ha szeret,ha gyűlöl azt szívből tegye,de azért picit gondolkozzon is el néha,és esetleg mérlegeljen.Mert tudom hogy sokszor rosszul dönt az ember,és később megbánja,de lehet nincs visszaút,és elveszíthet mindent.
    Külsőre meg nincs kimondott ideál..úgy összeségében,fogjon meg ennyi.
    És persze mivel én sem vagyok tökéletes,így tőle sem várom el.Bár érzelmileg azért ha szeretek akkor elég erősen,főleg ha tudom,hogy biztonságos helyen van a szívem kellő szabadságot is adok.Akkor boldog felszabadult vagyok,ha érzem szeretnek,mert saját érzéseimben sosem csalódom,és csalok!
  • Anaid
    Na ha már ilyen szépen fel lett dobva a labda visszakérdezek: Milyen szerinted egy rendes lány, milyen a hőn áhított Ő nálad?
  • salsoul
    Allah sem bizonygatja (a nyilvánvalót) magát a hitetleneknek (vakoknak, süketeknek).
    Aki keresi és aki felé fordul annak van, a többieknek meg nincs.
  • MrSpock
    Hmm most lehet rólam beszéltél:-)Bár távol áll tőlem mindenfajta beképzeltség,de végülis jól leírtad a dolgot.
  • chhaya #6326
    Ezt sem nő írta, milyen meglepő.
  • Anaid
    Nekem? Hát, amennyi most kapásból eszembe jut: erős, de tud gyengéd is lenni, határozott de nem zsarnok, okos de nem lekezelő, tisztában van saját értékeivel de azzal is, hogy nekem is vannak értékeim, felelősségteljes, de nem akar mindent sem ő egyedül cipelni sem velem cipeltetni....hát ennyi jutott most momentán eszembe, ja és jó humorérzéke van.... és az sem rossz, ha őszinte (nálam ez igen lényeges dolog, mivel kiábrándító tapasztalataim vannak hazugság területen)
  • Anaid
    Dehogy is értelmetlen! A reakció mögött mindig ott az igazság.
    Életkép: Házaspár este az ágyban - asszonyka odabújik a férjéhez: Szeretsz drágám? Válasz: Szeretlek, na aludjunk...
    Ő, nem velem történt!
  • MrSpock
    Ebben egyetértek,a szerelmet érezni kell,és éreztetni.Bár ha mondod őszintén szívből,és nem kérdésre válaszolva,hogy szeretsz-e,azzal nincs semmi baj.Persze egy ölelés,és esetleg csók kiséretében mindjárt más a vetülete. De a lényeg az érzéseken van!Ha márnemérzel iránta,vagy nem úgy,akkor jobb továbbállni,hisz már nincs az a kapocs ami összekössön.
    Én még "régimódiként"hiszek az igazi érzelmekben,hogy egy társ hihettelenül fontossá válhat,és a tudat,hogy ő van neked,ésneki.
    És persze nem kihasználva azt hogy ő esetleg szeret,sosem tudnám,mint sok példa van rá.
  • clio1616v
    Teljes mértékben egyetértek.
  • Sir Quno Jedi
    Naná.
  • clio1616v
    Na ez az a kérdés amit soha nem kell megkérdezni...
  • salsoul
    Igyál több forrásból is.
  • salsoul
    Maga a szeretsz kérdés értelmetlen úgy ahogy van.
    Ha felmerül, mert azt az egyik fél nem érzi akkor ki kell lépni a kapcsoatból.

Szeretetet nem mondani, beszélni kell hanem érezni.
    És az vagy van és érződik, vagy nincs és nem érződik.
  • Sir Quno Jedi
    Nem kenyerem a "flörtölés", ahogy te hívod. A többi meg fikció. Egész életemben keményen megdolgoztam (most is) a sikerért. Legalábbis fontos dolgokban. A nők hülyítése nem tartozik ezek közé.
  • Lirion
    Ezek szerint te az a fajta ember vagy, aki baszik megdolgozni a sikerért, csak készen vársz mindent. Nem tudod élvezni az ismerkedést a nőkkel, biztos sokszor ejtettek már és inkább szidod a flörtölést, semmint megtanulnád, hogy kell.
  • Lirion
    Azt tudják, hogy mit akarnak, csak azt nem, hogyan.

-Szeretsz?
    -Na és te?
  • minigirl
  • Sir Quno Jedi
    Ő...engem pl. csak szeretni lehet, mer olyan vagyok... :D Kedvelni?!?!?!? :DDD
  • minigirl
    Nemnem, én azt mondom: "kedvellek". :D

#6309: Nem értek a pasikhoz. xD
  • Sir Quno Jedi
    - Szeretsz?!
    - Hát peeeersze...

:D
  • minigirl
    Konkrét/korrekt válaszokat adok. Csak nem fejtem ki őket. :)
  • clio1616v
    Akinek nem tetszik a bizonytalanság az nem vállalja ezt a minimális erőfeszítést a nőért, az nem is akarja igazán..

Ebből tutira tudod..
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm. Nekem csak 1x nem adnál konkrét/korrekt válaszokat a kérdéseimre és többet valszeg. nem is kérdeznélek. Ha valaki nem akarja, nem kötelező. Igaz onnantól a véleményed sem érdekelne ugyanilyen arányban! :DDD

Na persze mindenkinek joga van magánélethez és a saját titkaihoz, de akkor meg lehet mondani, hogy ezt nem szívesen és semmi közöm hozzá, ezt megértem és akár el is tudom fogadni adott helyzetben (ésszel).
  • salsoul
    Persze, persze :D
  • minigirl
    Inkább legyen homály a válasz, mint "nem tudom". :) Azt még mindig jobban elviselem, mert azon legalább kattogok. :D
  • salsoul
    az asszonyoknál semmi sem lehetetlen
  • Sir Quno Jedi
    És ha ő is efféle homály dumával válaszol, ha faggatod, akárcsak te, akkor határozatlannak tartod, értem... :D (logikus... merő hülyeség, de legalább logikus) :DDD
  • salsoul
    "Csillagok fénysugara tündököljön szemetekben!" >>> "Csillagok fénysugara tündököljön szerelmetekben!"
  • minigirl
    Az utolsó két kapcsolatomról: mindkét srác azt nyögte be, amikor is rákérdeztem, hogy hogyan is vannak velem, meg a kapcsolattal, határozott "nem tudom" volt a válasz. :D Ami ugyebár határozatlanságra utal. :) Részemről többet is ki tudtam volna nézni mindkettőből, de a "nem tudom" egy olyan dolog, amivel egy életre el lehet riasztani. :)

Hát... Nemtom... Mostanság ismerkedek összevissza, majd kiderül, mi lesz. :)

"Ja és még annyi, hogy egy nő akkor marad vonzó a férfinak, ha örökösen bizonytalanságban tartja. ^^" --> Na, ezt már megtanultam. :) Én csak kérdezni szoktam, hogy mit akar a másik, sosem kötöm az orrára, hogy én mit akarok. Persze, ha kérdezi, mondok neki valami homály dolgot, ami megnyugtatja. :)

#6300: Élek, bulizok eleget. :) De a "pasiügyeket" nem akarom túlzásba vinni. :D
  • salsoul
    (...)
    Csupa talány az asszony, és minden asszonyi talánynak megoldása egy: az pedig a várandósság.
    Eszköz az asszonynak a férfi: az asszony célja mindig a gyermek. De akkor mi az asszony a férfinak?
    Az igazi férfi két dolgot akar: játékot és veszélyt. Ezért akarja az asszonyt, legveszélyesebb játékszer gyanánt.
    Harcra neveltessék a férfi, az asszony pedig arra, hogy megpihenjen nála a harcos: a többi csak balgaság.
    A harcos nem kedveli a túl érdes gyümölcsöt. Ezért szereti hát az asszonyt; keserű még a legédesebb asszony is.
    Az asszony jobban érti a gyermeket, mint a férfi; ámde a férfi gyermekebb, mint az asszony.
    Gyermek rejlik az igazi férfiban: játszani akar. Rajta, asszonyok, fedezzétek fel nekem a férfiban a gyermeket!
    Játékszer legyen az asszony, tiszta és finom, akár egy eljövendő világ erényeinek sugaraiban tündöklő drágakő.
    Csillagok fénysugara tündököljön szemetekben! (...)
    Vitézség legyen szerelmetekben! Szerelmetekkel csapjatok le arra, aki rettegésbe taszít benneteket.
    Szerelmetek legyen becsületetek! A becsületből máskülönben kevese ért az asszony! Becsületetek legyen tehát, hogy mindig több szerelmet adok, mint amennyit kaptok, és soha ne legyetek ti másodikak.
    Rettegje a férfi a szerelmes asszonyt: meghoz az bármi áldozatot, mert őneki minden más dolog értéktelen.
    Rettegje a férfi az asszony gyűlöletét: mert lelke mélyén a férfi csak gonosz, ámde az asszonyban ott a romlottság honol.
    Kit gyűlöl leghevesebben az asszony? - Így szólott a mágneshez a vas: "Téged gyűlöllek a leghevesebben, mert vonzol ugyan, de magadhoz vonzani nem vagy elég erős."
    A férfi boldogsága így szól: én akarom. Az asszony boldogsága így szól: ő akarja.
    “Lásd, épp most lett teljes a világ!” - gondolja minden asszony, mindőn szerelme teljességéből engedelmeskedik.
    Márpedig az asszonynak engedelmeskednie kell, hogy felszínéhez mélységet találjon. Az asszony kedélye felszín, nyughatatlan, viharos hártya a sekély vízen.
    Ám a férfi kedélye mély, föld alatti barlangokban zubog folyama: az asszony sejti csupán, de nem érti erejét. -
    (...)
    A vénasszony pedig így felelt nékem akkor:
    (...)
    Mily különös, alig ismeri Zarathustra az asszonyokat, aztán meg hogy' fején találja a szöget. Csak nem azért mert az asszonyoknál semmi sem lehetetlen?
    (...)
    Most pedig ... fogadj el ... egy kisded igazságot! Elég vén vagyok, hogy kimondjam!
    Bugyoláld be jól, és fogd be a száját: különben fene mód ordít ez a kisded igazság (...):
    "Nőhöz indulsz? A korbácsot el ne feledd!"
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, te még gyereklyány vagy. Éld inkább az éltet nagy betűvel, mert aztán később...
  • clio1616v
    Nem általánosságban értettem, hogy nem tudod mit akarsz.. persze mindenki ezt akarja amit írtál, de amikor dönteni kell akkor fogalmad sincs hogyan dönts.. ehhez kell amit írtál a pasi határozottsága..

Igen, lehet nem a megfelelő emberekkel veszed magad körül.. ^^

Ja és még annyi, hogy egy nő akkor marad vonzó a férfinak, ha örökösen bizonytalanságban tartja. ^^
  • BEAST #6298
    Nem, te tenykent kozolted ezt, mintha valami egzakt temarol lenne szo, ahol minden leirhato 1+1 szinten. Mar ahhoz is eleg batornak vagy butanak, esetleg mindkettonek kell lenni hogy valaki olyasmit merjen allitani hogy ki igazi ferfi es ki igazi no. Nem ismerlek teged, nem tudom melyik igaz rad, de nem flamelni jottem ide, csak nagyon szurta a szemem hogy ilyen konnyeden irsz valamirol ami messze osszetettebb dolog.
  • minigirl
    Tudom, mit akarok: egy határozott pasit, biztonságos kapcsolatot. :)

Az én tapasztalatom mostanság az, hogy pont a pasik nem tudják, hogy mit akarnak. :) ...Lehet, én mozgok rossz körökben. :)
  • clio1616v
    Csak azt a látszatot keltik, hogy magabiztosak.. és amelyik nőn kevésbé látszik a magabiztossága, az lehet biztosabb magában..

Nem értek mindenki másnál jobban a témához, csak az összefüggéseket raktam össze az eddigi tapasztalataim alapján..
  • BEAST #6295
    Ha te mondod, biztos ugy van :D ... igazabol mar onmagaban az is vicc hogy te ezt tenyleg komolyan gondoltad :) De tenyleg, a leirasodbol a 60as evek Kirk kapitanya jutott eszembe... bar az is igaz hogy ezek szerint nagyon sokan nem igazi nok ezen a vilagon, hisz tudjak mit akarnak :D

Nem birtam megallni hogy ne irjak, annyira tetszik ahogy azt a latszatot probalod kelteni hogy te mindenki masnal jobban ertesz a temahoz
  • clio1616v
    igen ez látszik.. a postodból is ^^