Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
hány éves a tag?

htr93
De azér az is elutasítás is elég gáz.... mármint volt már hogy én is nehezen szálltam le a csajról... bár akkor 13 voltam...

Szerintem igazad van. Ha szakítás után a tudtára adtad, hogy nem kívánsz vele többet komunikálni, akkor elég gyatra egy felfogóképessége lehet a tagnak... Nyomorék emberekkel ugyebár, meg nem tárgyalunk 😄
évácsKa
huhh...bonyolult kapcsolat lehetett:Sha szakítás után még barátnak sem kell.

minigirl
Az a szép az egészben, hogy erre sem tartom méltónak... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

hunbasser
*akivel most jöttél össze

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
küldd rá a gyereket,akivel most ismerkedtél össze <#vigyor1>

ReaL MaDRid x siempre

minigirl
Asszem, ez egy megfelelõ téma, mesélhetnél róla... Ha akarsz. 😊

minigirl
Na, hogy mé, azt nem tudom, de jó lenne tudni. Leginkább arról van szó, hogy az exem nem hajlandó felfogni, hogy még barátként sem vagyok kíváncsi rá, és ezért (bizonyos kihagyásokkal) folyamatosan írogat nekem, amire én rendszeresen nem válaszolok.
Namost, kérdem én: ha nem válaszolok a leveleire, mi a fenéért írogat még mindig??? Szerintem elég feltûnõ, hogy nem akarok vele tárgyalni, semmilyen módon. Ráadásképp tisztességesen szakítottam vele, amikor úgy éreztem, nem megy tovább, közöltem vele, és leléptem a környékrõl. Csak, hogy kevésbé fájjon neki. Így aztán végképp nem értem, mért kell teljesen feleslegesen küzdeni...

http://szakitshabirsz.blog.hu/

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Pluskast
Valakinek valami téma? Engem pl pénteken baszott át a most már volt barátnõm....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

htr93
Zaklatnak? hogy? mé?

évácsKa
És ezt pont te mondod×Dnyehehehe😄

levegõ.

minigirl
Áhh, csak azt nem érti, hogy vége, van, és annyira sem érdekel, mint egy kóbor kutya... Azokat legalább sajnálom.

még mindig zaklatnak?<#eplus2>.hiába egyesek nem adják fel egy könnyen<#hehe>

minigirl
Igazán semmi bajom, csak senki sem szereti, ha zaklatják, és én már nagyon unok 1-2 dolgot. De remélem, végre lerendezõdik a dolog. 😊

htr93
jól van na.há akkó meg mia a f*** baja van minigirlnek?

nincs itt semmiféle veszekedés!!😄...ha mégis annak látszik forduljon kezelõorvosához!!köszönöm😊

htr93
huhh. most ez a veszekedés nem tök fölösleges?(vagy felesleges?)

htr93
muhhaha

htr93
jaja. engedélyezve. túl lusta vagyok elolvasni ezt a sokat.mirõl van szó?

kérheted.

minigirl
Kérhetem, hogy a kommentjeimet nézd levegõnek? És engem is... Köszönöm.

"és rohadtul csiklandós a combod"..eztis tuggya mindenki rólad??ájájájájá<#buck>

mért akarnál velem veszekedni??😊...de egyébként ezt te hozod fel mindig!

minigirl
Ezt leginkább mindenki tudja rólam. Mindegy, nem kezdek megint veszekedni mindenki elõtt...

azt tudom hogy mindent megtennél a családodért,a bátyádért...a szereteidért,,,és rohadtul csiklandós a combod😄,,de általánosságban írtam ,nem neked személy szerint!,,és még azt, hogy nagyon tudsz haragudni!

minigirl
Szerintem egy komoly, tartós kapcsolathoz szükséges... 😊

minigirl
Tudsz te rólam bármit is...?

évácsKa
pff...sztem meg tökmindegy, h most a barátod vagy sem.

evvel nem értek egyet!!!nem kell hogy 1 kapcsolatban a párod még a barátod, a legjobb barátod is legyen!!!...anélkül is tud rólad mindent, és megtesz mindent hogy minden klappoljon!!...

én most arra gondolok hogy megennék 1 kis juhtúrós sztrapacskát!!!<#buck>

Ez se normális.
eh nem ezt akartam. no mind1. a lényeg kell egy csaj aki feldobja a reggeleket! xD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ezt meg kell osztanom veletek! mekkora combo! xD

omg

minigirl
Jól mondod, bár velem nem fordult elõ ilyen eset.
Ámde, a legtöbb pasi, akivel jártam, a barátom is volt, és szakítás után is az maradt. Ez alól összesen 2 (!!!) kivétel van. 😊 Bár, nekem nagyon fontos egy kapcsolatban az is, hogy a párom a barátom is legyen. Nem véletlenül nem maradtak barátok a "kivételek". 😊

évácsKa
Erre gondoltam!

jah a naagy barátok meg olyankor szokták beverni egymás száját egy csajért az se semmi...

Z
A barátokat (BARÁT) te válogatod meg. Olyan értékesek, mint a gyémánt. Jó esetben egy életen át egymás mellett álltok akár a legnagyobb szarban is, ami egy barátról/barátnõrõl nem feltétlenül mondható el. Szerintem nem lehet összehasonlítani a kettõt. Általában egy kezünkön meg tudjuk számolni a barátainkat.

A haverok (belõlük nagyon sok van), akikkel együtt járok bulizni, ide-oda sportolni, nyaralni külföldre, stb az más téma.

A világ legszánalmasabb dolga az volt, mikor gimiben a lányok az úgynevezett legjobb barátnõikkel lógtak egész nap, együtt csináltak mindent. Aztán az egyik összejött egy sráccal. Majd kicsit késõbb úgy összevesztek a srácon, hogy a pár hete még "jajdeszeretlek drágabarátnõm"-et simán leordaskurvázta a másik háta mögött. Ezután dobta õt a srác egy harmadik lány miatt. A kiscsaj összeesett, mint a levestészta, és két szék között a földre esett: se pasi, se barátnõ. muhahaha

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

vagy csak féltékenyek, hogy a párod miatt el vannak hanyagolva a barátok??...nem jársz velük annyit már lógni. sörözni stb!!...

minigirl
Én úgy oldottam meg azt a problémát, hogy a barátaim utálták a pasimat, hogy nem eresztettem össze õket. Amikor a pasimmal voltam, a barátaim nem voltak a közelben, amikor viszont a barátaimmal mentem bulizni, akkor a pasimat nem vittem, ennyi. 😊
De most szerencsére a pasimat a barátaim is imádják. 😊

évácsKa
de mivel vannak ilyen emberek, akik összevesznek a barátaikkal a pasijuk/csajuk miatt! És hát igen, vmilyen szinten a barátoknak is meg kell érteni, h a szerelmes barátját el kell fogadni.

minigirl
Nem értem, hogy függ össze a két dolog... Hiába van "rendetlen" pasim, akit esetleg utálnak a barátaim, mindig megúszom a "két tûz közé kerülést". Szóval (bocs attól, akire igaz), aki összeveszik a barátja/barátnõje miatt a barátaival, hát elég szerencsétlen, és nem is rendelkezik igazi barátokkal...

akkor köszönöm<#ejnye1><#alien><#sniffles><#gun>

évácsKa
neked szólt^^

kéretik címezni a hozzászólást!!hp

évácsKa
nyehehehe...szép vagy^^<#eplus2>

Ájándák..ahogy üknyagyfater is mondta mielõtt félig süketen és vakon,,bebaszva a sínekre lépet😮,,,itt bizony élni kell

nem rosz