Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Namost, kérdem én: ha nem válaszolok a leveleire, mi a fenéért írogat még mindig??? Szerintem elég feltûnõ, hogy nem akarok vele tárgyalni, semmilyen módon. Ráadásképp tisztességesen szakítottam vele, amikor úgy éreztem, nem megy tovább, közöltem vele, és leléptem a környékrõl. Csak, hogy kevésbé fájjon neki. Így aztán végképp nem értem, mért kell teljesen feleslegesen küzdeni...
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ámde, a legtöbb pasi, akivel jártam, a barátom is volt, és szakítás után is az maradt. Ez alól összesen 2 (!!!) kivétel van. 😊 Bár, nekem nagyon fontos egy kapcsolatban az is, hogy a párom a barátom is legyen. Nem véletlenül nem maradtak barátok a "kivételek". 😊
A haverok (belõlük nagyon sok van), akikkel együtt járok bulizni, ide-oda sportolni, nyaralni külföldre, stb az más téma.
A világ legszánalmasabb dolga az volt, mikor gimiben a lányok az úgynevezett legjobb barátnõikkel lógtak egész nap, együtt csináltak mindent. Aztán az egyik összejött egy sráccal. Majd kicsit késõbb úgy összevesztek a srácon, hogy a pár hete még "jajdeszeretlek drágabarátnõm"-et simán leordaskurvázta a másik háta mögött. Ezután dobta õt a srác egy harmadik lány miatt. A kiscsaj összeesett, mint a levestészta, és két szék között a földre esett: se pasi, se barátnõ. muhahaha
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
De most szerencsére a pasimat a barátaim is imádják. 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben