22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6253 Szia, mizu? -
#6252 Ha a két végén gyorsan égetik a gyertyát... -
Lirion #6251 Majd pont egy olyan emberre fogok hallgatni, aki szerint majd egyszer vmikor talán véletlenül betoppan a nagy ő az emberek életébe..
Másrészt meg hülye lennék fiatalon nem csajozni, ezt meghagyom inkább neked. ;) -
clio1616v #6250 Nekem a kedves lányok jönnek be..
Mostani barátnőmben az tetszik a legjobban, hogy szeret.. és szerelmes belém, és örül neki hogy viszonozom..
részben ebből is adódik, hogy vonzódok hozzá.. -
clio1616v #6249 Lirion... még fiatal, vagy nem tudod mit akarsz...
majd kicsit később kezdj el a nőkkel foglalkozni amikor nem a külső szépségük a legfontosabb... -
#6248 fergie vagy goldie hawn (fiatalkori)...az ő arcuk számomra a legszebb:)
nemtom nekem bejön az összképük, szép áll, gödröcskék amikor mosolyognak...
belsőre meg ...vegye a lapot ha viccelődök, legyen nőies és szeressen. -
Lirion #6247 Ahogy kívánod. :)
Egy
Kettő
Három -
#6246 Speciel nekem nincs konkrét típus,csak fogjon meg valami benne,akár a nagy orra,szeme,vagy mosolya,bármi.Nem nagyon kedvelem a sima sablonszépségeket,persze nemazt modnomhogy esetleg nemjönne be.Műcsajok is távolállnak tőlem,inkább természetes legyen.Ne legyen hatalmas kontraszt a reggeli ébredés,és csúcsforma között.Ha megvan ami felkelti érdeklődésemet..már "csak"a lelki dolgok vannak hátra. -
#6245 Arra gondoltam? -
#6244 Linkeljetek már néhány képet fiúk, milyen típusú lányok jönnek be. Csak ránézésre. ^^ -
Lirion #6243 Ha arra gondolsz, hogy a kurvák vonzanak, akkor nincs több tárgyalni valónk. -
#6242 A prostikon több ruha van, mert másképp hamarabb kiszúrnák őket az utcán rendőrök. -
#6241 Téged arra kérnélek, hogy cuppanj felj a google-re és nézz utána annak, hogy miként öltözködnek a prostituáltak és annak, hogy mi a mai öltözködési trend a hétkönapokban és a partikon és vesd össze a kettőt... -
#6240 Nem hiszem hogy az egyszerű kérdésre az egyszerű válasz több időt vett volna igénybe mint a #6239 megszerkesztése ;)
Légy te is szabadelvű, s nevezd nevén a gyereket. ;):P -
Lirion #6239 Van egy 2 oldalas listám. Ezt nem fogom beírni. Úgyhogy most esti mese nélkül maradsz, de azért remélem nincs harag. ;):P -
#6238 Csak nem meghátrálsz a pontos válasz elől?
Ahhoz, hogy valaki a lelkedben olvasson nem kell megnyitnod lelked mélységeit ;) -
Rundstedt17 #6237 Szerintem hiába magyarázod mert itteni fogalmak szerint szép igényes nő=kurva...... -
Lirion #6236 Pedig most elég jól sikerült. :P
salsoul: nem fogom most leírni, hogy engem mi fog meg. Az első, ami felkeltheti az érdeklődést, az a külső. Legyen csinos a lány, de ha mellé nem párosul megfelelő belső, akkor lépek.
A szép külső nem takar disznóólat, csak megtartják másoknak a lelkük mélységeit, hogy ne tudják megsérteni őket. Én se nyílnék meg olyan embernek, aki a külsőm miatt kurvának nézne, nem érdemli meg. -
#6235 Fogalmam sincs, életkort nemtok belőni. :D 20-25? -
#6234 Találtam neked egy érdekes irományt ;) -
#6233 oké, mi kelti fel a te érdeklődésedet, kiváncsiságodat? -
#6232 És bárcsak ne egy hatalmas lelki, szellemi disznóólat takarna a szép külső...
"Vannak nők, akiknek nincs bensejük, bárhol keresi az ember: csupán álarcok. Sajnálatra méltó az a férfi, aki összeáll ilyen, szinte kísérteties, szükségszerűen kielégíteni képtelen nőkkel; ám éppen ezek képesek a legjobban felizgatni a vágyat: a férfi egyre keresi a nő lelkét - csak keres és keres" - Nitezsche -
Lirion #6231 Mennyinek tippelsz így látatlanban, a hsz-k alapján? :)
salsoul: soha nem mentem még azért oda nőhöz, mert felállt. Azért megyek oda, mert kíváncsi vagyok, milyen ember, hogy vajon jól tudnám-e érezni magam vele és ha szimpatikus, kérek vmilyen elérhetőséget és az sem kizárt, hogy még a találkozás alkalmával megcsókolom és bár lehet, hogy téged meglep, de ettől én a legcsekélyebb mértékben sem fogom lenézni a lányt. -
Lirion #6230 Az már nem tartozik az ápoltságba, ha vki 10-20 kiló fölösleg van. Nem is az ápoltság a legjobb szó erre. Aki szereti magát, az tartsa karban a testét is. Nem hiszem el, hogy egy kövér nő vidáman tekint magára, ha belenéz a tükörbe.. Én se voltam vidám, amig kurva vékony voltam, de elkezdtem edzeni és most már nincs ezzel gondom.
Egy volt osztálytársam gimiben elég csúnya volt, aztán lefogyott, befestette a haját, felújította a ruhatárát és most igencsak jól néz ki. Ami a filmben van az egy nagyon szélsőséges eset, csak úgy példának említettem, hogy milyen undorító vmiből is lehet szépet faragni. -
#6229 Vagy mit nevezel te a férfi felkeltett érdeklődésének? -
#6228 Abban az esetben tudok igazat adni neked, ha a felkeltett éreklődés nem más mint a felkeltett pénisz... -
#6227 Lirion hány éves vagy amúgy? -
Lirion #6226 Ez nagyon gyerekes gondolkodásmód és sértett jellemre vall. No meg arra, hogy nem vagy tisztában azzal, mit kell tennie egy nőnek azért, hogy felkeltse egy férfi érdeklődését. -
#6225 De ilyen rohadó fogú rusnyaságok nem sűrűn mászkálnak az utcán. A lányok többsége ápolt és rendezett, csak esetleg a sminket és a kétheti fodrászt hanyagolja.. a srácok többsége már az ilyen "átlagosakat" is elég érdektelennek tartja. :) Szimplán csak azért, mert nem elég feltűnők. -
#6224 Persze, hogy lehet nő és férfi között barátság! Az én legjobb barátom is fiú, és soha eszünkbe sem jutott semmi egyéb. Sőt, néha vannak olyan kijelentéseink is, hogy "ha nő/férfi lennél, akár beléd is szeretnék!". Csakhogy olyan a kapcsolat köztünk, hogy nem vesszük figyelembe a nemi jegyeket. :) -
#6223 Addig nem lehet elválasztani ameddig neki nem állsz elválaszatni. Utána simán megy. -
#6222 Nézd ha fogok egy kurvát és egy ilyen lenge öltözetűt akkor köztük nem sok különbséget vélek felfedezni. Max annyit, hogy az egyik egy fokozattal még feljebb kapcsolt a szabadelvűségben, és nyílt lapokkal játszik.
Ahol a nő férfit, a férfi meg nőt akar az nem barátság.
Érett személyiségek közt - kiket nem a nemi szerveik irányítanak - igen is lehet barátság nemtől független. -
#6221 Nem azt vittattam, hogy milyen okból maradjon valaki valakivel, hanem hogy nem választható szét a birtoklási vágy a szerelemtõl. Az egyszerűen annak a része. Persze ez nem ugyanolyan birtoklási vágy, hogy van egy tárgyam, és azt bezárom egy szekrénybe, és akkor, na, az az enyém. Hanem egyszerűen annyi, hogy a másik fél EGY BIZONYOS módon CSAK a tiéd. Ahogy ezen a bizonyos módon te is az övé, és csak az övé vagy. És ez teljesen jogosan el is várható, és ha kölcsönösen megvan, valójaban fel sem merül, hogy itt valamiféle birtoklási viszony forogna fenn.
Nyilvánvalóan nem működhet úgy a dolog, hogy csak az egyik fél akarja "birtokolni" a másikat.
De megfordítva, ha nincs meg ez a "birtoklási vágy", ha el tudja engedni az egyik a másikat, csak azért, mert mást választott, és el tudja engedni anélkül, hogy fájdalmas lenne, akkor ott szerelem sem volt. -
Lirion #6220 A társadalmi elvárástól pont, hogy nem szabadabb lesz a nő, mert a társadalom azt igencsak elítéli, ha egy nő szabadelvű. Lásd magadat, ahogy lekurvázod burkoltan a lenge öltözetűeket.
Barátság azért nem létezik, mert a felek mást akarnak. A nő a férfit, a férfi a nőt. Ilyen egyszerű. Vonzalom nélkül nincs fiú-lány barátság.
"Túlvagy már szellemileg a kamasz koron? ;)"
Nem, még csak 11 éves vagyok és jövőre kezdem az általános 1. osztályát, úgyhogy nem játszhatunk többet együtt az oviban. De azért nem felejtelek el. ;)
"Ő lányokról meg fiúkról beszél, nem férfiakról és nőkről ;)"
Aki nem tudja, milyen is egy férfi vagy egy nő, annak ez valóban így tűnhet.
chhaya:
Nem tudom, hogy minek a mintájára készült, de a lényege pont az, hogy nem csupán smink meg más frizura kellett a változáshoz. Több hetes fogorvosi kezelés, hajkezelés, bőrkezelés és a szokásos apróságok, mint a megfelelő frizura, smink, szőrtelenítés, körömápolás stb.. Egy olyan lányból lesz benne nagyon szép és vonzó ember, akire korábban ránézni is alig lehetett.
A másik dologra: ha a nők tudják, mihez vonzódnak, akkor vajon miért nem tudják úgy nevelni a fiaikat, hogy azoknak ne legyen problémájuk a nőkkel? Ehelyett mindenféle azt látni, hogy a srácok hónapokon át küzdenek egy nőért és ilyen hülyeségeket tolnak, hogy majd az idő segít, meg úgyis rá talál mindenkire az igazi és hasonló abszurd baromságok. -
#6219 #6205:
A #6199 nekem szóló résznek második részéhez: az akiről én beszélek nem a gátlásai miatt csinálja azt amiről beszéltem. Nem társadalmi vagy akár milyen más külső elvárások miatt tesz valamit(majmolva) hanem azért mert azt találta üdvösnek.
De mennyivel jobb az aki társadalmi elvárástól lesz szabadabb, meg attól, hogy ezt látja a szeksz és nyújorkban, az összes filmben és reklámban...? S nem azért mert ezt ő saját maga találta üdvösnek.
A #6204# nekem szóló részéhez: az amcsi filmekben nem sikerült, neked sem sikerült, meg sokan másoknak sem, de engem az érdekel akiknek sikerült, őket keresem, és rájuk hallgatok inkább ;)
#6206:
Miért ne létezhetne barátság?
Igaz, ingoványos nehezen járható terep ez, de akik ismerik azoknak nem gond ;)
#6207:
Kellenek érzelmek, a maguk mennyiségében, a maguk helyén, a maguk idejében. Annyi kell amennyit az idő szava mond, hogy kell.
Ha elárasztod a másikat, akkor bele fog fulladni...
És ne feled a te érzelmeid a te érzelmeid, nem máséi, így mielőtt másokra zúdítod nem árt másokat (is) figyelembe venned. Érzelmileg is fel kell nőni.
#6210:
Túlvagy már szellemileg a kamasz koron? ;)
#6214:
Látod, a birtoklási vágyból jön, nem a szerelemből.
Én nem akarok birtokolni senkit. Mindenki szabadon akkor jön és megy amikor jónak látja. Senki sem az enyém, senkivel sem rendelkezek.
A ha muszájból marad velem, vagy mert birtoklom és nem engedem el, akkor már régen elmérgesedett a szerelem.
Úgyhogy legyen velem azért mert szabadon elhatározásból velem szeretne lenni, és ne azért mert én szeretném, hogy velem legyen.
#6215:
Ő lányokról meg fiúkról beszél, nem férfiakról és nőkről ;)
-
Rundstedt17 #6218 ennyi:) -
#6217 Lol, oké, feladom, te tudod jobban, hogy mit akarok. :D
Amúgy megnéztem a film trailerét, azoknak az idióta csúnyabettis meg lizacsakegyvan sorozatok mintájára készült, nem? Szóval az mind pké, hogy a csúnya lányból szép lesz meg mittomén... de alapvetően ezek a színésznők egészen szépek, csak 4 réteg festék és 1 sminkesstáb vacakolt rajta, hogy csúfak legyenek. De asszem ha reggel egy valódi ilyen mellett ébredenél, nem várnád ki mindig azt a másfél órát, míg elviselhetővé teszi az arcát. :DD Nagyon idióták ezek a filmek. -
Lirion #6216 Nem vártam, hogy egy lány majd egyet ért velem, ilyen még sose fordult elő. Nem baj, annyira zavar, ha egy nő nem tudja magáról, mihez vonzódik, elég, ha én tudom. :)
Túl sokat vársz, nem kell tökölni. Ha a lánynak gyors a tempó, úgyis jelezni fogja vhogy, de ha egyáltalán meg se próbálsz tovább lépni, akkor elkönyvel impotensnek.
Birtoklási vágy nem cool. Az ilyennel járó szerelem pedig nem szerelem, inkább betegség, ami felemészti az embert. -
#6215 Szép, de amit összehordasz a lányokról és az elvárásaikról, az max egy részükre igaz. Messze nem általános érvényű. -
#6214 A birtoklási vágy a szerelemmel jár, nem lehet különválasztani. Aki azt mondja, hogy boldog lesz attól, hogy az õ válaszottja másvalaki mellett lesz boldog, az hazudik. Ha tényleg annyira nagyon jótékony lelkületű, valamennyire boldoggá teheti, hogy a szerelme boldog lett, csak mással, de fájdalom mindenképpen jár mellé. Ez a fájdalom a birtoklási vágyból jön.