Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
htr93 írta vicceskedve, hogy sg... informatika, tudomány és emiatt lenne 90% fiú 10% lány erre. Ez mind szépen hangzik, meg jó lenne döngetni a mellünket, hogy minket fiúkat bezzeg érdekel az informatika, tudomány, csak épp ott hibádzik a dolog nagyban, hogy az SG "super GAMES" rövidítése, és majdhogynem mindenki degenerált kocka játékos, amire nem kéne ennyire büszkének lenni 😄
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Jön a tavasz, a szerelem, ...és támadnak az indiánok😄
hát igen.... SG....informatika és tudomány...
Ezt vegyétek viccnek, az ideíró lányok meg dícséretnek.. 😊)
a Képzelet pedig csak hadd szárnyaljon😉..a tiéd amugyis magasságokba képes repíteni az embert😊
Ha már megkérdezted, velem is minden ok😄D
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ami pedig a koppanásokat illeti... Ha az ember elég sokat megy fejel a falnak, elõbb utóbb áttörik a fal. Vagy betörik a feje. PRobléma mindenképp megoldva! 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
A barátaimra pedig rábíznám az életem, de a nõügyeimet nem. 😄
Házi nyúlra nem lövünk! Alapelv. Kevés elvem van, de ezt megtanultam már a saját bõrömön, mely oly becses nekem!
Egyébbként, nem biztos hogy pont azok után kéne ilyeneket mondani... 😛
hallott már valaki?
"A Donna.hu egy nõi közösségi oldal, ahol kellemes hangulatban keveredik a nõi határozottság és játékosság. A nõk meghívásos alapon regisztrálhatnak, míg a férfiaknak jelentkezniük kell, és a nõk döntik el, hogy a közösség teljes értékû tagjaivá válhatnak-e. A Donna közösségben megoszthatod gondolataidat, érzéseidet barátnõiddel, kibeszélhetitek a másik nemet, vagy tanácsot kérhettek szakértõinktõl különbözõ témákban. Keresd meg, vagy hívd meg barátnõidet a közösségbe, csevegjetek nap mint nap, és élvezzétek, hogy kényeztetnek a férfiak."
Micsoda diszkrimináció ez!?!?!? <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A rendes lány arról ismerszik meg, hogy RENDES VELED!
(Értem ezalatt, hogy nem cseszi át a fejedet, nem kúr félre, nem lopja el a pénzed, nem okoz neked fájdalmat, nem rinyál állandóan stb. Pozitívumok: szeressen, esze is legyen, megértõ, kedves, nõies, legyen csinos, nem muszály szépnek lennie mert nagy lesz a kísértés hogy elhagyjon/félredugjon a rengeteg korulotte zizego srac miatt.
Kb. ennyi, ha a forum alcimet is figyelembe vesszük.