Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon szívesen😉...

akkor a buvársszívattyút neked találták ki😄
...
...
õ legalább bevallja, hogy nem rendes a csaja.Neki van igaza...legalább nem fog öSzeveszni a barátaival a csaj miatt!😄Mert nem tagadja le...
Kérdezz rá nyíltan, mi bántja, mi a baj! Beszéljétek meg, ennél jobb tanácsom nincs.
Azthizsem..gondolom... általába mikor gyakorlok, zenesuliba, bejön erembe, mert várnia KELL amíg jönnek érte. de pl legutóbb már nem jött be.. eggyébként ma találkozok vele megint(hetente egyszer, pénteken.koleszos)
Itt az ideje egy beszelgetesnek.
Úgy érzem elõzõ pénteken szinte bántóan zárkózott volt.és hogy elfogunk távolodni egymástól, (ebbe az is szerepet játszik, hogy lemondta a próbákat)és úgyérzem valamit lépnem kéne.
Azthiszem, hogy mondta közös csellótanárunknak, ( de eggyáltalán nem biztos) hogy megértjük egymást, de problémáit nem meséli el, pedig van neki. látszik rajta. fáradt.
Azthiszem, hogy mondta közös csellótanárunknak, ( de eggyáltalán nem biztos) hogy megértjük egymást, de problémáit nem meséli el, pedig van neki. látszik rajta. fáradt.
hehe ez tetszik 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egyik kedves ismerõsöm mondta volt: " Végre találtam egy rendes ribancot!" Hát, szerintem még nem igazán ért pár apróságot. De még fiatal. Fejlõdhet.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
O_o 😄DDdddd
amúgy ez az lenne,hogy a kettõspontot és a D-t olyannyira nem tudod leütni a nagy röhögésben,hogy össze-vissza nyomkodod a billentyûket 😊
magyarán viccesnek találtam a dolgot,ez az A:_S?D_ASDAS-ozás igazából csak divat :]]]
amúgy ez az lenne,hogy a kettõspontot és a D-t olyannyira nem tudod leütni a nagy röhögésben,hogy össze-vissza nyomkodod a billentyûket 😊
magyarán viccesnek találtam a dolgot,ez az A:_S?D_ASDAS-ozás igazából csak divat :]]]
ReaL MaDRid x siempre
gáz????..hehehe...gázt azt monnya:😊)
nem, de érzem, h fájna a magyarázat, szal inkább bólogatok csendesen. Akkor pirítsd a kenyeret gázlángon^^az talán nem lesz neked olyan veszélyes:p
meg néha kenyérpirítót is akartam de ,,vhogy nem jövök ki jól a 220al így anyámék sosem engedtek a közelébe😄DDmost meghogy felnõttem már nem érdekel a kenyérpirító😄DD
sext meg mountainbikeot😄DDD
sext+!!!
°_° azért ekkora jó véleménnyel ne legyetek már a teeeenikrõl...😄megint csak általánosítotok😄 ti mit akartatok, amíg ilyen kis pöcsök voltatok?
hello,,én nem azt mondom hogy nem lehet õket megtukni,,mert meglehet,,,és ennyi..semmi több!.
" pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy õért."-..csak ezt mondom hogy nem a 16 éves lesz a nagy õ,,,és pont nem az kell neki hogy mindent alárakj,,,najó kivéve azt az 1 dolgot😊
" pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy õért."-..csak ezt mondom hogy nem a 16 éves lesz a nagy õ,,,és pont nem az kell neki hogy mindent alárakj,,,najó kivéve azt az 1 dolgot😊
ahh nem ismertél még fiatal hmm csajt . pedig vanak akiknek nem csak a szájuk nagy. 😛
2174 a nyitottság nem azt jelenti nálam , hogy bevállalom.
2174 a nyitottság nem azt jelenti nálam , hogy bevállalom.
meg azért mindenre ne legyél nyitott,,hallottam volt olyan aki szintén mindenre,...és jól seggberakták😄D...de ahogy érzed😄
hát ebbe inkább nem mennék bele,,...de te,,ennek a kis 16 éves csajszinak még pont nem az kell amit te tudnál neki nyújtani!!,,,,keress a korosztályodban!!..ott már értékelni is fogják talán azt amit majd kapnak!!😄--igyis.&ugyis😄D
én vállalom! xD amugy annak is megvan a mikéntje , hogyan úzd meg. magyarországon nagyon sokmindent meg lehet.
mért ? van akinek az jön be. én mindenre nyitott vagyok! 😉
te is nyitott vagy? ha nem hát kérj meg egy pasit ,hogy nyison ki . xD
amugy mért lenék rendetlen? pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy õért.
mostanra érlelödött meg benem az , hogy a csajok csak rinyálnak , hogy senki nem törödik velük, udvarolnak nekik. lehet csak észre kéne veni azt a pár szerencsétlent aki mindent megtesz , hogy észrevegye a nagy õ.
te is nyitott vagy? ha nem hát kérj meg egy pasit ,hogy nyison ki . xD
amugy mért lenék rendetlen? pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy õért.
mostanra érlelödött meg benem az , hogy a csajok csak rinyálnak , hogy senki nem törödik velük, udvarolnak nekik. lehet csak észre kéne veni azt a pár szerencsétlent aki mindent megtesz , hogy észrevegye a nagy õ.
ha aszt szeretnéd😄D..de nem ,engem ezért még simán sitrre vágnak kiskorú megrontás vádjával ,,,és ott valszeg én kapnám a seggembe a varánuszgyíkkot,azt meg nemakarom...pff..,
szereted ha kemények veled? =)
csak 1 susugós óvszer??
amikor 2 ember egymásra talál. nem kellenek szavak.
Tartalmas a beszelgetes, ugy latom.
kb 1 hónap
Meddig tartott egyébként?
ugyan már õ az enyém😄.keress mást😄
én is leszarom.amúgy meg nem merte a szemembe mondani,azt mondta az én hibám😄.aztán msnre fellépve szeretlek kiírás volt más csávó névvel😄.egy ilyen csaj miatt nem ejtek könnyeket.