22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    melyik résszel? :)
    mert nem mindegy..
  • BEAST #6292
    Hatoo... nemistudom

[ezekszerintnemigaziferfi] :O
  • minigirl
    Egyetértek, de nem 100%ban. :)
  • clio1616v
    Az igazi férfi tudja mit akar.. az igazi nő meg nem.. ezért vágyik olyan olyan párra, aki meg mondja mit csináljon.. biztonságot nyújtson neki..

A férfit meg az teszi boldoggá, ha azt érzi, hogy szüksége van rá a nőnek.. és biztonságot nyújthat neki, óvhatja..

Csak azért írtam le, mert lehet van akinek ez nem világos.. ^^
  • ba32107
    Hm. Te bajod :) Viszont a te képed jöhet privibe :P
  • minigirl
    Nemigazán... [pirul] :)
  • ba32107
    SG-s szépségversenyt nem követted? :)
  • Lirion
    Na és mitől lesz neked férfi egy férfi?
  • Anaid
    Ja, előre szólok, hogy nem kell megint előrángatni a pszichológiát. Én is tudom, hogy ilyen szempontból lelkileg kicsit sérült lettem, mint mindenki az lesz egy kudarc után, csak fokozati különbségek vannak.
  • Anaid
    Nem tusom, szerinted milyen egy rendes lány. Én már nem lány kategória vagyok...Makacs vagyok, vannak rigolyáim, túlzottan etika függő vagyok, ami miatt sokat vívódok. Sajna túl mélyérzésű ezért jelenleg önvédelmi célzattal begömbölyödött sün pozitúrában leledzem...Szeretem, ha egy férfi férfi, de nem szeretem, ha agresszív és erőszakos. Szeretek mindent megbeszélni, ha lehet. Erős vagyok, de néha szeretnék végre valaki mellett "gyenge nő lenni". Néha meg nem.
    Szerintem nem igazán ilyennek képzelnek el egy rendes lányt, nőt...
    Lehet te nem olvastad a volt párom szerint én pont azzal rontottam el a dolgot, hogy túl megbocsájtó voltam. Most süni vagyok...
  • Lirion
    Te ilyen rendes lány lennél?
  • clio1616v
    nem csak női szemmel..
  • Anaid
    Nem mondok véleményt, csak esetleg kérdezz meg pár tényleg rendes lányt, mi a véleménye a "csajgyűjtő" pasikról. Valószínűsítem, hogy olyasmit válaszolnak majd, hogy igyekeznek messze elkerülni a link alakokat. Ha egy pasi tapasztalat szerzés céljából ezt a taktikát választja, jobb ha azzal is tisztában van, hogy az ilyen gyűjtőkről a rendes, komoly kapcsolatra hajlandó nők, lányok eleve bizonyos előítéletekkel állnak hozzá. Aki hajlamos arra, hogy cserélgeti őket, mint más a fehérneműt, nem valószínű, hogy velem nem ezt tenné, szerintem kb. erre gondol egy rendes, okos lány, nő ha ilyen típussal találkozik. Ez is megfontolandó....
    A te életed, te tudod, mi éri meg neked...Csak vázolni igyekeztem a helyzetet női szemmel....
  • clio1616v
    Alapvetően mindenkihez odamegyek és nem csajozni, első körben csak beszélgetni, egy szép vagy kevésbé szép lánnyal ugyanúgy lehet beszélgetni, lehet hogy a kevésbé szépnek jobb, szebb gondolatai vannak mint egy igazi szépségnek.. bár neked lehet hogy nem, de a nőknek a szépségét nem csak a külső bőr/ruhafelületükről szemedbe kerülő fényük jelenti..

a többi érzékszervedet ugyanúgy le kell hogy nyűgözze.. ez az a hatás amikor elvarázsol :)

a rendes lány kifejezés meg annyit takar, hogy te is ugyanilyen hatással vagy rá... ^^

a nem rendes lány az kihasználja, hogy odáig vagy érte...
  • minigirl
    Igen? Mikor? Hol? Nem rémlik... [pirul] :D
  • ba32107
    Én is kérek képet, te már lát(ha)ttál engem ;)
  • salsoul
    Aki megelégedést tud találni nem vagy alig bolyong a világban szerteszét.
    Akinek viszont ez nem megy, az élete végéig bolyongani fog és a legjobb lehetőségeit fogja közben elszórakozni.

Nem a szép ápolt lányokkal van gond, a szépség jó, főleg ha szerénység és szemérmesség is társul hozzá, és nem kérkedik mértéktelenül. Ők a letisztult szépségek, akik anélkül is tudják magukról, hogy szépek, hogy pushup-olt tejcsárdákkal vagy (télen is) kilógó derékkal (megelőlegezett vesebetegséggel) mászkálnának az utcán. Ők a lényükkel keltik fel az érdeklődésedet, és nem a kipakolt tejcsárdáikkal, szoláriummal, rakás sminkkel, pőre testtel.
    Tudják mi/ki tartozik az intim szférába és tudják mi/ki tartozik a közszférába.

Te szétszór(akoz)od az erőidet, erőforrásaidat, életedet mi viszont egy pontba fókuszáljuk és ott irdatlan hatásfokkal működünk.
    Nincs görcsölés az igazin, vedelés sincs sem bánatosan, sem vidáman szórakozva.

Egy nőt sosem fogsz tudni sem megszerezni, sem megtartani mert nincs felette hatalmad.
    Majd mikor megtalálod, bejelenti neked, hogy ő igazából még szórakozna és otthagy majd.
    Aztán “letészem a lantot” hozzáállásból fogsz belemeni egy szerencsétlen last minute “so-so elfogadható” kapcsolatba, társas vegetálásba...

#6272:
    Az egy süket 21. századi amcsifilmes, meg kozmopolitán meg efháem szöveg, hogy a csak szexből nem lesz semmi lelki, idegi gond később...
    Így csak múló örömöket lehet elérni melyek kezdettől fogva halálra vannak ítélve.
    Ez a folyamatábra: üresség >>> orgazmus >>> üresség
    Ne csak azt hidd el a “tudománynak” amit hallani akarsz tőle...
  • Lirion
    Nem is ígértem folytatást, csak azt, hogy ha küldesz képest én is küldök neked. :P ;)
  • chhaya #6275
    A valóságban nem feltétlen szokták közölni a férfiak, hogy ebből csak szex lesz és ne számítson másra a nő. Pont mert a legtöbb komoly kapcsolatra vágyik és nem feltétlen menne bele. Persze lehet, hogy a te köreidben más típusú nők mozognak, de nem ők vannak többségben, az fix. :D
  • minigirl
    Nem folytatást kértem, hanem képet...
  • Lirion
    Küldj egy képet és én is küldök neked, de azt még nem ígérhetem meg, hogy lesz folytatás is. ;)
  • Lirion
    A továbállásról szóló részt kicsit félreértetted.
    Mire gondolnak a legtöbben ezzel a kérdéssel kapcsolatban? Hát arra, hogy aki lefekszik egy nővel és utána továbbáll, az a nőnek rettenetes rosszatt tesz és kihasználja és szegény nő mekkora lelki traumát él át ettől. Vagy vmi ehhez hasonlót.
    A valóságban ezzel szemben a legtöbb nő nem ugyanúgy, hanem még jobban is vágyik a jó szexre, mint a férfi és ha őszintén tudatod vele, hogy ezt megadod, de többet nem tudsz, és belemegy, akkor nem lesz semmiféle lelki krízis meg sárdobálás meg akármi. A kapcsolat pozitív marad, később is lehet találkozni (nem feltétlenül alkalmi együttlétre) és nem fogja a nő sem azt gondolni, hogy őt most csak kihasználták.

A hsz-m 3. részét csak úgy általánosságban írtam, nem neked szólt, de úgy látom, magadra vetted..
  • salsoul
    Ő a kapcsolatoknak csak EGY BIZONYOS tipusában ilyen rutinróka, és nem abban amiről mi beszélünk.
  • minigirl
    Ha ennyire magabiztos vagy, nem raknál be egy képet magadról, hogy esetleg hitelessé is válj?
  • MrSpock
    Elnézésed kérem,hogy nem mindenki olyan tökéletes mint te!
    Örülj neki,hogy megadatott,hogy a lábaid előtt heverjen a női nem.
    Csak ne próbáld itt az észt osztani,hogy igen mindneki balfasz csak te teszel meg mindent,hogy legyenek barátnőid,és hogy te mindent tudsz az életről,meg a kapcsolatokról.Mert a hozzászólásaid kb ezt tükrözik.
    Egyébként tovább tudsz állni negatív érzelmekkel is,csak akkor ugye nem is jelentett neked semmit az a lány.Csak ha az ember beleszeret,és úgykell elválnia tőle,akkor nyomot hagy.És most nem feltétlenül negatívat hogy egy kurva,vagy hogy lehordod mindennek mert veled nemjött össze úgy a dolog ahogy szeretted volna.
    Bár gondolom nálad ez nemfordulhat elő,mert mindenkit megkapsz akit akarsz ugye?
    És ki mondta hogy inkábbmegy az ember a kocsmába,és leissza magát a haverokkal? Csak egy igazi érzelemhez többkell,mint hogy cseverészek csajokkal,és majd egyet leakasztok a szögről.
    De én nem akarok itt vitázni..hisz én úgysem értek hozzá..részemről ennyi a dolog.Gondolom te amúgy is tapasztaltabb vagy mint én kis kezdő zöldfülü,ki nőt is csak képen látott.

• Lirion
    "Amikor annyi idős voltam mint ő, nem mentem oda fűhöz fához "csajozni", csak azért mert megtetszett.."
    Hát miért mentél oda? Azért, mert csúnya volt, de biztos nagyon kedves és okos?

Ezen a téren a mennyiség nem zárja ki a minőséget, csak az olyan csőlátásúaknál, akik szerint a szép külső biztosan romlott belsőt takar. Az ilyen emberek (a csőlátók) szokták fikázni a modelleket is, mert irigykednek, hogy a legtöbb férfi a lábaik alatt hever, ők mégse dughatják meg őket.
    Arra azért kíváncsi lennék, miért gondolják azt az emberek, hogy nem lehet negatív ézelmek nélkül tovább állni néhány nap vagy hét után.

A magam részéről sokkal jobban érzem magam úgy este vagy napközben is akár, hogy megismerem néhány új embert és szórakozom velük, minthogy leigyam magam a haverokkal és arról szomorkodjak meg károgjak, hogy jajj mikor jön már az igazi. Én legalább teszek azért, hogy megtaláljam és meg is tudjam majd szerezni/tartani. Mások csak bőgnek éveken át aztán kikötnek vkinél, aki so-so elfogadható... és persze utána jól megmagyarázzák, hogy de ő a tökéletes lelki társ.. hát hogyne.
  • salsoul
    "Fiatal korban még az ember nemérzi(érti) az érzelmek súlyát!
    Megy csajozik,hülyíti a lányokat,használja,elvan velük,és büszke,hogy mennyi csajt megkap meg hasonlók. Nagy számok törvénye alapján ez érthető is.Nem nagyon törődik vele,hetes hónapos kapcsolatok.Vannak azért kivételek,de ahhoz más mentalitás kell."

Ja, ha szülőktől ezt tanulta... vagy ha a szülők leszarták és nem tanították semmire és a csövön nőtt fel.

Én mindig azt éreztem, hogy Egyre kell menni.
    Fel sem merült bennem a több és annak értelme.
    (csak azt láttam még a suliba, hogy az a menő akinek minél több van, de ennek lényegét sosem értettem)
  • MrSpock
    Fiatal korban még az ember nemérzi(érti) az érzelmek súlyát!
    Megy csajozik,hülyíti a lányokat,használja,elvan velük,és büszke,hogy mennyi csajt megkap meg hasonlók. Nagy számok törvénye alapján ez érthető is.Nem nagyon törődik vele,hetes hónapos kapcsolatok.Vannak azért kivételek,de ahhoz más mentalitás kell.
    Csak ahogy tellnek az évek,a mennyiséget felváltaná jóesetben a minőség, a belső a lelki megnyugvás,az,hogy egy társat találjon az ember,aki esetleg a gyermekei anyja lehet.
    Lányok is ígyannak vele,hol ezzel,hol amazzal,hisz fiatal vagyok hagy élvezzem már kicsit.Rengeteg sírás tizenévesként,hogy jajj milyen szerelmes voltam,és elhagyott,megcsalt,és életem értelmét vesztettem.
    De sosemkérdezik meg maguktól,hogy miért őt is választottam?Holott tudtam hogy ilyen+olyan!
    Ebből aztán adódik,hogy minden pasi egyforma+minden nő kurva!
    Holott ez nem így van.
    #6264: A csajozás anno úgy történt,hogy ha tetszett valaki,és meg akartam ismerni,a hangsúly a megismerésen van,személyisége,és persze ha tetszett,akkor volt több is.
    Mindenkinek egyénisége,hogyan miként éli meg a csajozós korszakot.Van aki mindenkivel,más meg csak akivel úgyérzi.
    Itt egymást csesztetjük mert ő csajozik,és nagymenő,a másik egy szolídabb,és örül ha talál magának valakit.Nem vagyunk egyformák,máshogyan gondolkodunk,és nem fog senki alapból változni.Hiába mondod egy nőcsábásznak,hogy nyugodjon,vagy fordítva!Ez van,csak nemkell elítélni másokat,mert esetleg ő gondban van az "igazi"keresésével.Holott lehet emberileg százszor különb mint a másik.
  • salsoul
    Igen, a szépség önmagában még nem döntő és édes kevés...
  • clio1616v
    Egyetértek veled a gyertyaégetésben ^^

Amikor annyi idős voltam mint ő, nem mentem oda fűhöz fához "csajozni", csak azért mert megtetszett.. mindig is próbáltam nem a külső szépséget választani, mint első szűrőt, amikor egy lánnyal megismerkedni akartam.. persze nem azt mondom, hogy a szépség kizáró ok lenne.. ;)
  • clio1616v
    Bírom (jókat nevetek) az olyan embereket, akik más hülyeségét szajkózzák és saját kreativitásukat nem használják, de biztos vannak olyan csajok is akiknek ez jön be.. pláne ha látják rajtad, hogy élvezed, és ezzel a vislekedéssel a "rendes" csajok előtt "nem rendessé" válsz.. :)
  • salsoul
  • Lirion
    Köszönjük Emese, most már leülhetsz.
  • salsoul
    Végülis mind1, képtelen vagy egy nővel a közös nevezőt, közös kielégülést megtalálni, vele tartós derűs és boldog, dinamikus és felelősségteljes kapcsolatot létrehozni.
    Mindegy hány nőhöz mész és mennyi tapasztalatod van, Azt Amit Keresel úgysem fogod megtalálni kedves Don Juan ;)
  • Lirion
    Vagy inkább minden sokkal jobb lesz, mivel lesz viszonyítási alapom és tapasztalatom hozzá. Mind1, már mondtam, te várjad a nagy ő-t, hogy majd betoppan az életedbe én addig is élvezem más nők társaságát is.
  • salsoul
    Köszönöm érdeklődésed, nálam minden fantasztikus ;)
    Nálad?
  • salsoul
    Kiégés, és lelki sivárság lesz a nóta vége.
    Mire megjönne az igazi minden elveszti a szentségét, varázsát.
  • Lirion
    De értem, hogy mire céloz vele, pont ezért írtam, hogy hülye hasonlat.
  • Anaid
    Ez nem hülye hasonlat, csak nem érted (ezek szerint), mire céloz vele...
  • Lirion
    Ez jó hülye hasonlat..