Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Erre csak azt tudom mondani, hogy tele van a világ buta libákkal, és te nem ilyenekre vágysz... És olyan lányt, aki nem "buta liba", nehéz találni, pláne attraktív formában. Mert az ilyeneket üstöllést lefoglalja azon kevés pasi, aki olyan, mint te. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

aham,,,háát pár sör után sajna elég sokfelé megyek el,,..majd legközelebb😉

Fantomlovag
Az érzelem és értelem valahol összefügg. Végülis a szellemi síkságon, hogy tombolhatna az érzelem vihara? A primitivitás, álltalában együtt van jelen. Ezért szerencse, hogy bár kevesekben, de még van kiden lobog együtt a szellem és a szív lángja, egyre elõrébb, s egyre nagyobb magaslatok bevételére sarkallva õket.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Fantomlovag
Azt hiszem már nem egy dologról beszélünk. Én nem szándékoztam ennyire materiális lenni.

minigirl
Jajj, de szépen írtad, naggggyon tetszik!!! 😊 Márminthogy ez: "Szerintem az se kell ami rajta van az emberen. Elég ami benne. Szintén magánvélemény."

Csak az a baj, hogy manapság érzelmi nullákkal vagyunk körülvéve, az értelmet meg inkább ne is firtassuk. 😊

hajni élveznéd!!!egyszer eljöszz!

persze hogy nem kell ami az emberen van😊..fõleg ha az illetõ höly, ráadásul feszül minden ahol kell😄

otthon van 1 nagy puszta, a közepén 1 gémes kút áll,,a távolban csak a hegyek sziluettjei homályosulnak szal nagyon kellemes,,,,
..ott kinn érezni az elõdök minden kínját,,,amiért a vérüket adták,,a hazáért,,,és most hol tartunk???évszázadokkal ezelõtt haltak,,hulajtották vérüket,,,a földért,,,csak a földért...és most kikben van ez még meg??kit érdekel még az hogy hol él??...

Fantomlovag
Valóban. Irritáló tud lenni egy idõ után. De csak azokat irritálja igazán, akik még el sem indultak az úton. Akik legalább szeretnének fejlõdni, azokat ösztönzi.

Fantomlovag
Valahol imádom ezeket az egy szavas válaszokat.

Mint mondtam volt, tudom, hogy a helyesírásom hagy kívánnivalót maga után. Dehát senki nem tökélets.

Fantomlovag
A fejlõdés nem luxus, hanem szügséglet. Persze a túlélés a primõr, de ha csak túlélsz, és nem fejlõdsz, mindíg ugyanazokba a hibákba fosz esni. Ez pedig erõsen csökkenti a túlélési esélyeke nemdebár?

Ami pedig a talpraállást illeti, szintén megvolt párszor. Tegyük hozzá, mára már nem túl törékeny az "énkém".

Szerintem az se kell ami rajta van az emberen. Elég ami benne. Szintén magánvélemény.

minigirl
A szellemi fölényt szükségtelen éreztetni, éppen az benne az irritáló, hogy érzõdik. 😊

Kata
abszolvál*

[/cserf][/fülünyúl]

fejlõdés...monnyuk visszagondolva 10évet vagy csak 5 évet ,,és összeveted a mostani énkéddel..akkor mekkora kontrasztot ad ki?,,fejlõdés?,.,mindenképp...de hát mindenki ezt csinálja,,ezt hívják a nagybetûs életnek...a fejlõdés luxus,,,örülsz ha életben maradsz...azt a kibasszott egyensúlyt nehéz megtalálni..amikor már ugyhiszed megvan,,végre volt értelme mindannak amit tettél,,amihez fogtál,,ugyis összedõl ,,,és kezdheted másik oldalról megközelíteni,,,talpra állsz?.. biztos,,,hogy mirõl beszélünk?aszthiszem vallástól függetlenül,,,elég könnyû meghatározni,,,"nem kell kocsi és nem kell ház mindenem az amit rajtam látsz,,én nem akarok többet a világtól,csak még 1 kortyot a pijából"ahogy a nagyszreû dzsánkíz megfogalmazta,,,kicsit sarkítva de ez a lényeg nem?😄

Fantomlovag
Hát, elég sokáig bírnám, bírtam. Kissé elhamarkodottak a prekoncepcióid ugyanis, volt olyan idõszaka az életemnek, mikor se komfort, se semmi, még vizet is csak, egy kis érbõl tudtam hozzni, amit fel kellett forralni az iváshoz. Legtöbb hasonló társamtól eltérõen, én nem csak a meleg szobában ülök. Rendszeresen túrázom, és pár túlélõ tréninget is sikerrel apszolváltam, ehhez pedig még hozzá jön, mint modottam, volt pár év amikor elég rosszul ment a sorom. De ez nem ok arra, hogy az ember feladja azt ami emberré teszi, nemde? Ha az ember törekvése nem a konstans fejlõdés, kevés értelme van a létének. (Nem személyeskedés, globális megállapítás.)

Mellesleg kötöttem már bálát is. Önkifejezésnek nem nevezném, dehát mint mondtam volt, kinek mi. Engem más dolgok fejeznek ki.

privátban megadom.

marika kocsmája olvastam😄dd..mivan mégis hogy merre hadd látom!!

a bálakötögetés az önkifejezés 1 formája,,Eccer próbáld ki...ahelyett hogy megpróblod megérteni a világot inkább éld meg!!!bár gondolom evvel nincsenek problémék,,

megérteni...??,Vicces de akitõl ezt legutóljára hallottam az most nincstelen odahaza 1 aluljáróban,,és nagyon jól megvan,,nincsenek nagy szükségletei...vajon meddig bírnád a komfort nélkül..csak nomád módra?...semmi áram ,víz,,,
asszem a mocsokban is ell kell süllyeddni ahhoz ...

Kösz megvagyok, azon nevettem, hogy nekem is hasonló problémám volt egy másik topikban. 😊)

és most hogy jön a gitárhúrhoz a szinapszis???

ez olyan mint amikor nagyfater gombászott a síneken,,,kár hogy homályosan látott, meg süket is volt... és itt vége a mondatnak.

Fantomlovag
Tudod hogy van ez. Kinek a pap, kinek a papné kinek a ministránsfiú, kinek a kóristalány. Te bálákat akarsz kötögetni, én meg megértem a világot. Más célok, más ezközök!

minigirl
Drágaszivem!!! Szinapszist használni sokkal nehezebb, eme különbség álla itten fenn vala... <#hehe>

(Nem cseszeget passzívért, régiesért!!! XD)

mindenképp jobbaz tud hangot kiadni,,, aszinapszis nemhiszem,,,meg a gitárhurral tudok fojtani meg bálát összekötni,,meg még gitározni is lehet vele...

egyébként..mije van minden néger embernek??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fehér gazdája...áááá

Fantomlovag
??

Fantomlovag
Öh, és a gitárhúr jobb mint a szinapszis? Erõsen kérlem. De Te tudod...

szevasz hát tésis életben vagy😄DDhá mi usság a cicaportán??😄

😊)

"Az pedig, hogy a hölgyeknek inponál-e, hogy kissé extendált szókészlettel rendelkezem"

😄DD.nagyon nagy😄D----na most õszintén hány csajszirõl sikerült lebeszélbed a tangát??😊

egyébként én 1 dadarió kissé elhasznál húrkészlettel rendelkezem 😊..ja az öregemnak lefialtak a nyúljai..vagy nyulak ha jobban tetszik és ócsó áron átadom õket..lada kombit beszámítok😉.-....😄

Kata
omg

[/cserf][/fülünyúl]

Fantomlovag
Huh... Nem hittem, hogy ekkor vitát váltok ki, csak azzal, hogy kicsit választékosabban beszélek. Roppantmód sajnálom a kellemetlenséget, de valóban ilyen a stílusom. Igazából nekem annyira fel sem tûnik. A helyesírásom pedig csapnivaló, ennek tudatában vagyok, de aggodalomra semmi ok, a kézírásom is hasonló szintet üt meg.

Az pedig, hogy a hölgyeknek inponál-e, hogy kissé extendált szókészlettel rendelkezem, változó. Volt aki azt mondta: "Bazzeg, beszélj már emberül, egy szót sem értek." (mondjuk vele témát sem találtam, tehát meghalta dolog), volt akinek kifejezetten tetszett. És volt akinek tetszett, csak szintén nem értette, hogy mit gügyögök. DEhát, ilyen vagyok. Tényleg nem sznobság, és még csak arisztokrata sincs a vérvonalamban. Csak igen fiatalon megszoktam a választékos beszédet.

grizzly21
nezd, nyilvan senkinek nem akart imponalni azzal amit irt, foleg hogy ez egy forum, meg plane hogy te nem vagy lany. aki tud 2 ertelmisegi szot es azzal villog az gaz, aki esztetikusan tud beszelni az nem..no mindegy ejtsuk a temat.

KG21
a mûveltség sosem szégyen tárgya, a "tuggya" annál inkább :/

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

és nem a helyesírás a lényeg hanem a tartalom amit megformálnak a szavak,de itt leragadtunk annál hogy ki hova rakja a vesszõt és hogy mér mikor...ezek a nagykaliberû szavak,,,itt próbáltam arra célozni hogy imponál e 1 csajszinak az ha vki megfontoltan mindenféle idegen,általános kommunikációban//és ismerem ezt a szót ..is/ ritkán elõforduló szavakat használ...bizonyos körökben igen...nyílván de a nagy átlag..tuggya a tököm...

na

hja vártam ki fog ebbe belekötni..gratulálok,,...egyébként semmi rosszindulat nem volt a mondandómban,de ugylátom nem tûnt fel...van egy szintén hasonló kaliberû barátném,talán majd bemutatom a magyar értelmezõ szótárt kívûlrõl tudó barátunknak ha õ is akarja..csakhogy lássa jóindulatom😄D

minigirl
Na, mi az, találkoztál egy lánnyal, aki szép és okos, csak épp nem rendes? 😊

grizzly21
ebben igazad van, es ertekelem hogy igy gondolod (de azert ne szopjuk le egymas f@szat, ahogy a klasszikus Ponyvaregenyben Mr. Wolf mondta vala😄),
alapjaban veve egyetertek, van olyan forum ahol en is igy gondolom (flash) , de az sg-n olyan heterogen tomeg van a 12 eves "Pistikektol" kezdve a 40 eves csaladapakig, hogy itt sosem lesz olyan kozosseg, amiben barki neve is megmaradna sokaig, szerintem. Mas, szakmai, szukebb forumokon rendben van.

gameplusz
Ahány ház, annyi szokás... Nem vagyunk egyformák, eltérõek a véleményeink az élet különbözõ dolgairól, de talán így van jól. Szerintem azért nem rossz dolog, ha egy - akár online - közösség megbecsült tagja vagy. Úgy vélem az általános viselkedési formák és a lehetõ legjobb tudásunk szerinti hozzászólás, vagy magyarázat bármilyen esetben jól jöhet, és jó is, ha van.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grizzly21
ebben nem ertek egyet. a forumon levo megnyilvanulasaid csak egy nagyon kis lenyomata annak, hogy ki vagy. Itt egyetlen dolog kulonboztet meg ket embert: hogy milyen sorrendben uti le a billentyuket.
en nem erzem, hogy itt kellene bizonyitanom a muveltsegemet, aki ismer ugyis tudja hogy milyen vagyok, aki meg a forumon olvassa amit irok az gondoljon amit akar😊 eletemben eddig talan 1 vagy 2 emberrel talalkoztam eloben, akit eloszor az sg-n lattam, emiatt en nem fogok nagybetuvel kezdeni egy mondatot, plane nem ekezetre valtani😊)

gameplusz
Ebben az írásban is van legalább 15. A vesszõk, fõként (ha már nem érdekel az általad leírt - írásban igen súlyos - helyesírási hibák). De ebbe tényleg ne menjünk bele, csak nem szeretem ezt a fajta beszólást, vagy mi is volt ez.

Az pedig, hogy milyen a fórum szerintem egyáltalán nem tartozik ide. Nem azért kell szépen írnod, vagy helyesen, mert olyan a fórum is maga. Az itt lévõ írásaid egy képet tükröznek rólad: általános mûveltség, érdeklõdési kör, stílus, stb. Tehát rólad tükröz egy képet, nem pedig fordítva. Azért ez kicsit vicces is lenne, ha úgy lenne, ahogy leírtad, nemde?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grizzly21
en nem is mondtam hogy jo ahogy irok, ezert nem is kotok bele masba. azert reagaltam egy hsz-re mert ugy lattam foloslegesen kotozkodott valaki akinek szinten lenne mit javitani az irasmodjan.
ezekutan nincs is mirol beszelnunk..de ha mar igy leirtad, hol latsz te 1 helyesirasi hibat azon kivul hogy nem hasznalok ekezetet (mert amerikai billentyuzetes a laptopom, ezzel kb 30-szor gyorsabban tudok gepelni, de elsosorban azert ilyet vettem mert programozok rajta), valamint szarok ra hogy a mondatot nagybetuvel irjam mert ez csak 1 forum (ami mellesleg ronda mint a bun ezert nem is eroltetem meg magam hogy szepen irjak bele, de ez egy tok mas kerdes. a design-t nem ti basztatok el)

hunbasser
fórumon/chaten kevesen írnak nagy kezdõbetûvel 😄 a mondatvégi írásjeleket is igencsak elhanyagolják,sztem ez fórumon nem nagy bûn.

pár vesszõhibát én is észrevettem,meg volt pár vesszõ,ahol inkább pontot kellett volna használni,de azért ilyenekbe ne kössünk már bele 😄

sokkal inkább irritáló bcrics "idézõjelkezdései".olyankor mindig azt hittem,hogy idézni akar,aztán rájöttem,hogy nem így van

ReaL MaDRid x siempre

gameplusz
Te sem most jöttél a nyelvtan óráról. Vegyük például a mondat elején lévõ kisbetûket (nálad is), a kb. 10 vesszõhibát, és még sorolhatnám...

Szerk.: mielõtt reagáltál már beleírtam, hogy az ékezet nélküli írás nem számít helyesírási hibának, nyilván figyelembe vettem az általad leírt tényezõket is.

hunbasser
azért mert nem ékezettel ír? az lehet amiatt is,mert sokat multizott régen mondjuk quakeben,és így szokta meg az írást...vagy pedig amiatt is lehet,hogy angol billentyûzete van,mert mondjuk Magyarországon kívül él.

ReaL MaDRid x siempre

gameplusz
Mondja az, aki szintén nem tud helyesen írni... Nem elemezném az írásod, mert úgy 20 hiba után megálltam a számolásnál. Az ékezet nélküli írást természetesen figyelmen kívül hagytam. Nyilván nem magyar óra, de azért bagoly mondja verébnek...

grizzly21
ez flame inditonak tunik amit nem tartok jo otletnek, a szemelyeskedessel egyetemben, de ha mar igy belevagtal:
a te mondataidban tobb a helyesirasi hiba mint a helyes szo, nem tagolod, nem hasznalsz irasjeleket, vagy rosszul..ha valamelyik akkor ez a gaz.
gondolom a kognitiv- en akadtal ki, mert nem tudod mit jelent..nezz utana, nem szegyen az.
a kozgazos bulikon meg mibol gondolod hogy ez a szint? jo, a marika kocsmajanal magasabb talan..

"Csak én vagyok annyira idealista, hogy azt gondolom, hogy attól hogy egy lány rendelkezik, megfelelõ (direkt nem kielégítõt írtam) kognitív képességekkel, még lehet rendes is? "

hja erre a mondatra gondoltam..meg a palackos anyatej árusítása mekkora üzlet lehet!!

te figyelj már,,ha csajokkal társalogsz akkor is így fogalmazol???hány éves vagy ??..persze azt szeretik, ha választékosan fogalmazol,,és monnyuk szépen helyesen míveled a magyar nyelvünket ,,de azér' a ló túloldalára te már átestél!!---szetm..ez olyan m,int amikor joey próbálkozik vmi levélírással de kicsikét szegényes a szókincse így a hûtlen pc segítségét veszi igénybe és minden szónak szinonímát keres,avval helyetesíti,,,és hát elég meglepõ dolog születik belõle😄D...na nem kell itt finomkodni,,lehet beszélgetni szépen helyesen,értelmesen,de ez a "fennkölt"..én ultra mûvelt vagyok stílust nem nagyon kéne erõltetni..sztem,,bár ha ilyen vagy akkor sincs semmi gáz,,ajánlom figyelmedbe a közgázos bulikat.és a jogi egyetemek környékét...hátha ott vevõk lesznek a ..😊)..de a marika kocsmájába ne menj be mert ott kicsinálnak az elsõ szavad után😊)....

persze hogy lehet rendes és okos is egyszere. csak akkor bün ronda. XD
na de mindent nem lehet. én spec a buta rendes lányokat csípem pont ezért . 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

grizzly21
pont hogy ez a 2 dolog fugg ossze szerintem. de te szerintem nem az eszre gondoltal

Fantomlovag
Akorra szerntem már kihült a dolog, mire eljut a hullazsákba... Ami a kényszerzubbonyt illeti... Szerintem az meglapõen sok embernek kellene manapság. És a gumi tapéta árusítása is nagy üzlet lenne.

Csak én vagyok annyira idealista, hogy azt gondolom, hogy attól hogy egy lány rendelkezik, megfelelõ (direkt nem kielégítõt írtam) kognitív képességekkel, még lehet rendes is?

PíszLávJuniti
lol

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler