Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Csak az a baj, hogy manapság érzelmi nullákkal vagyunk körülvéve, az értelmet meg inkább ne is firtassuk. 😊
otthon van 1 nagy puszta, a közepén 1 gémes kút áll,,a távolban csak a hegyek sziluettjei homályosulnak szal nagyon kellemes,,,,
..ott kinn érezni az elõdök minden kínját,,,amiért a vérüket adták,,a hazáért,,,és most hol tartunk???évszázadokkal ezelõtt haltak,,hulajtották vérüket,,,a földért,,,csak a földért...és most kikben van ez még meg??kit érdekel még az hogy hol él??...
Mint mondtam volt, tudom, hogy a helyesírásom hagy kívánnivalót maga után. Dehát senki nem tökélets.
Ami pedig a talpraállást illeti, szintén megvolt párszor. Tegyük hozzá, mára már nem túl törékeny az "énkém".
Szerintem az se kell ami rajta van az emberen. Elég ami benne. Szintén magánvélemény.
Mellesleg kötöttem már bálát is. Önkifejezésnek nem nevezném, dehát mint mondtam volt, kinek mi. Engem más dolgok fejeznek ki.
megérteni...??,Vicces de akitõl ezt legutóljára hallottam az most nincstelen odahaza 1 aluljáróban,,és nagyon jól megvan,,nincsenek nagy szükségletei...vajon meddig bírnád a komfort nélkül..csak nomád módra?...semmi áram ,víz,,,
asszem a mocsokban is ell kell süllyeddni ahhoz ...
ez olyan mint amikor nagyfater gombászott a síneken,,,kár hogy homályosan látott, meg süket is volt... és itt vége a mondatnak.
(Nem cseszeget passzívért, régiesért!!! XD)
egyébként..mije van minden néger embernek??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄DD.nagyon nagy😄D----na most õszintén hány csajszirõl sikerült lebeszélbed a tangát??😊
egyébként én 1 dadarió kissé elhasznál húrkészlettel rendelkezem 😊..ja az öregemnak lefialtak a nyúljai..vagy nyulak ha jobban tetszik és ócsó áron átadom õket..lada kombit beszámítok😉.-....😄
Az pedig, hogy a hölgyeknek inponál-e, hogy kissé extendált szókészlettel rendelkezem, változó. Volt aki azt mondta: "Bazzeg, beszélj már emberül, egy szót sem értek." (mondjuk vele témát sem találtam, tehát meghalta dolog), volt akinek kifejezetten tetszett. És volt akinek tetszett, csak szintén nem értette, hogy mit gügyögök. DEhát, ilyen vagyok. Tényleg nem sznobság, és még csak arisztokrata sincs a vérvonalamban. Csak igen fiatalon megszoktam a választékos beszédet.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
na

alapjaban veve egyetertek, van olyan forum ahol en is igy gondolom (flash) , de az sg-n olyan heterogen tomeg van a 12 eves "Pistikektol" kezdve a 40 eves csaladapakig, hogy itt sosem lesz olyan kozosseg, amiben barki neve is megmaradna sokaig, szerintem. Mas, szakmai, szukebb forumokon rendben van.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
en nem erzem, hogy itt kellene bizonyitanom a muveltsegemet, aki ismer ugyis tudja hogy milyen vagyok, aki meg a forumon olvassa amit irok az gondoljon amit akar😊 eletemben eddig talan 1 vagy 2 emberrel talalkoztam eloben, akit eloszor az sg-n lattam, emiatt en nem fogok nagybetuvel kezdeni egy mondatot, plane nem ekezetre valtani😊)
Az pedig, hogy milyen a fórum szerintem egyáltalán nem tartozik ide. Nem azért kell szépen írnod, vagy helyesen, mert olyan a fórum is maga. Az itt lévõ írásaid egy képet tükröznek rólad: általános mûveltség, érdeklõdési kör, stílus, stb. Tehát rólad tükröz egy képet, nem pedig fordítva. Azért ez kicsit vicces is lenne, ha úgy lenne, ahogy leírtad, nemde?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ezekutan nincs is mirol beszelnunk..de ha mar igy leirtad, hol latsz te 1 helyesirasi hibat azon kivul hogy nem hasznalok ekezetet (mert amerikai billentyuzetes a laptopom, ezzel kb 30-szor gyorsabban tudok gepelni, de elsosorban azert ilyet vettem mert programozok rajta), valamint szarok ra hogy a mondatot nagybetuvel irjam mert ez csak 1 forum (ami mellesleg ronda mint a bun ezert nem is eroltetem meg magam hogy szepen irjak bele, de ez egy tok mas kerdes. a design-t nem ti basztatok el)
pár vesszõhibát én is észrevettem,meg volt pár vesszõ,ahol inkább pontot kellett volna használni,de azért ilyenekbe ne kössünk már bele 😄
sokkal inkább irritáló bcrics "idézõjelkezdései".olyankor mindig azt hittem,hogy idézni akar,aztán rájöttem,hogy nem így van
ReaL MaDRid x siempre
Szerk.: mielõtt reagáltál már beleírtam, hogy az ékezet nélküli írás nem számít helyesírási hibának, nyilván figyelembe vettem az általad leírt tényezõket is.
ReaL MaDRid x siempre
a te mondataidban tobb a helyesirasi hiba mint a helyes szo, nem tagolod, nem hasznalsz irasjeleket, vagy rosszul..ha valamelyik akkor ez a gaz.
gondolom a kognitiv- en akadtal ki, mert nem tudod mit jelent..nezz utana, nem szegyen az.
a kozgazos bulikon meg mibol gondolod hogy ez a szint? jo, a marika kocsmajanal magasabb talan..
hja erre a mondatra gondoltam..meg a palackos anyatej árusítása mekkora üzlet lehet!!
na de mindent nem lehet. én spec a buta rendes lányokat csípem pont ezért . 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Csak én vagyok annyira idealista, hogy azt gondolom, hogy attól hogy egy lány rendelkezik, megfelelõ (direkt nem kielégítõt írtam) kognitív képességekkel, még lehet rendes is?