26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    bármi lehet, nem tudom mikor került fel, de a YT folyamatosan áll át a HD-re már egy jó ideje gye, igazából a teljes anyagukat, azt a pár ezer terabájtot, folyamatosan újraellenőrzik és alakítják át. hogy a tied milyen besorolást kapott,nemtom, de max. 1-2 napon belül szokott beállni a HD, az aktuális szerverterhelésük alapján.
    Ez a Tejes klipp még jelen állapotában is k. jó minőségű a több gagyi YT-hez képest.
  • mflex #14427
    "Májki nem akar semmit sem kreálni...."

ennyi, pont!
  • Zephyr Retiring
    helóka méregzsák
    blablablaablaablabalbla....

most ezt komolyan is gondolod, vagy csak szívatsz mindenki mást, rajtam kívül

wazze kolléga: nem nagy cucc feltolni az eredeti wavot, amiről a butított mp3-at csináltad ez még annak a nagytudású imykének is menne

én pont a fordítottját csináltam mackósajt

ismered a mondást, miszerint: "aki másnak vermet ás..."

annyit kellett volna reagálnod: gratula. majdnem így kell ezt csinálni, de egy amatőrnek ezt még elnézem...
    most kedves mester jöhet a te mp3-ad, hogy megmutathassam, egy igazi profi ezt hogyan is csinálja..

na valami ilyesfélére számítottam, ugyanis minő véletlen: éppen van egy olyan visszabutított mp3 sample-m a számodra, ami egész magyarországon csupán 3 embernek van meg jelenleg teljes verziós losslessben.
    na ezt kéne visszaállítani eredetibe + ac 100%-ra, és ha valóban sikerülne (amit viszont én kétlek erőssen), akkor a jó munkáért cserébe, felajánlom a teljes változatot, aminek a boldog 4. tulajdonosa (itthon) te lehetsz...
    (ezt a zenét, sehonnan sem tudod letölteni, merthogy jelenleg 1 szerveren sincs fent)

na érdekel az ajánlat, vagy inkább visszakoznál?
    míg eldöntöd, hogy tökösen elkéred az mp3-amat, addig kicsit visszabújok csicsikálni..estefelé meglesem a reakciódat
  • Dióka
    nekem meg 5D-ben!
  • Dióka
    nem értelek, nem tudlak követni, Májki nem akar semmit sem kreálni....
    részemről meg erdetileg csak annyit kértem, mutasd már meg,mi az a polálás meg hipiszupi minőségjavítás, tisztítás meg miegymás hangzatos bizbasz,mivel nem tetted meg, ezért ajánlottad, hogy adjak egy másik mp3at, hogy azon függetelenként megmutasd, bebizonyítsd annak hatékonyságát, én adtam mintát, te megmutattad,mennyire hatékony....én reagáltam,ennyi....
    meg milyen hülye duma, hogy a tau nem lát spektrumképet?! miért ne látna? engem egyelőre szerencsére nem kevert senkis em xarba, úgy vélem, ha keverhetne is, az nem te leszel Hi-End Jedi Mesterem.
  • mflex #14423
    Gondolod, hogy ennyi ideig elszarakodnak vele?
  • mflex #14422
    Ez meg kellene HD-ben...
  • Dióka
    lehet, kell egy kis idő,míg átkonvertálják a YT HD-re.
    Ernestot meg tényleg lebuttíották,igazából a hangon lehet hallani, hogy sokkal rosszabb....
  • mflex #14420
    Feltöltöttem a MILK INC számát HD-ben, de nem lett HD, vajon miért?

http://www.youtube.com/watch?v=rCiXD9c8nMI

Ernesto meg még nem volt fent, az HD lett:

bár így is lebutították wazze...

vagy Armin:

http://www.youtube.com/watch?v=bC8hv8jd9U0
  • Zephyr Retiring
    szewa májki
    először a te hsz-edre reagálnék, ha nem gond.
    1. nem önszántamból készült a csali wav, hanem dióka kért meg rá, s én csak reagáltam.
    2. naná, hogy nem lett full profi minőség, ha egyszer az alapanyag egy agyonbutított mp3.
    de van egy javaslatom. sőt ajánlatom a számodra.

valamikor később felteszek én is egy hasonlóan lebutított mp3-at, és ha csak a 80%-át megcsinálod annak, amit én, akkor kapsz tőlem egy magyaországon egyáltalán nem forgalmazott space warlock remix maxi vinylrippet wavban abszolút belepiszkálás nélkül, fotóval, meg minden egyéb nyalánksággal...
    erről a maxiról, csak annyit, hogy rajtam kívül mindössze egy sg tagnak van meg (és az nem tötikemester)
    érdekel az egyszeri ajánlat?

ja, és természetesen a tau pont azért nem "lát" spectrumképet, mert feltutyikázott anyagról van szó..
    nem is kell, hogy látszon, mert akkor nagy xarba kevertem volna diókát
  • mflex #14418
    Na szóval a véletlenül törölt hsz-em ezt tartalmazta:

A múltkor amikor azt írtad Zephyr, hogy a MILK INC 320-as annyira jó minőségileg, hogy neked már lossless-ben nem is kell és ezzel mindent elmndtál a minőségről, ezzel szemben jöttél, hogy bántja a füled, hogy rosszul szól és megkaptuk a nero-val készített profi POLÁLÁS-t, amit hallgatni főleg fülesen, főleg az én magas hangokra érzékeny fülemen egyszerűen kiábrándító volt, hozzáteszem soha nem használok EQ-t, minden FLAT.

A mostani zene pedi még egy sokol rádió minőségét sem éri el, hallgathatatlan, semmi hifi érzet és hiába mutat az általad hájpolt AC Cd minőséget, mikor a spektrum kép is igazolja, hogy ez nincs több 14khz-nél.

A ha pedig a fent leírtakat figyelembe veszzük, akkor a MILK INC eredeti stereo 320-as után, ezzel a kreálmánnyal minimum kimenekültél volna a világból, ha mástól kapod!!!!
    Csinálj róla egy TAU-t is, ne csak AC legyen.

Ettől eltekintve engem nem érdekel már ez az egész, nem tudom mire volt jó, de nem értél el vele semmit és a másik, hogy miért kell neked high end minőségű prezentáció, abból bárki tud, jót, jobbat vagy netán jó szart is csinálni.

A példa ott volt, de nem sikerült... Szerintem az egész arra ment ki, hogy megtanulj fos mp3-ból WAV-ot kreálni amit persze a spektrum kép is igazol, de nem sikerült, ennyi...

Ahelyett, hogy nyomatnánk a zenéket, vagy éppen hülyéskednénk- már megbocsáss-, de ilyen faszságokkal jössz, hogy király zephyr majd megmutatja.

A kérdés, hogy mit? Én a részemről ezt lezártam, tkm kivan az ilyen audiophile baromságok féle kreatív ötletekkel.

Számomra a minőség az első, ha neked is az, márpedig mindig ezt hangoztatod, akkor nem tökölsz tovább ilyen hülyeségekkel és főleg miért jó neked, hogy nyomorított fosból wavot csinálj?!!!

• mflex #14417
    véletlen rányomtam a törlés gombra szerkesztés helyett wazze , majd megírom újra
  • Dióka
    Kedves Zephyr the King of The Audiophile Sounds

Adtam lehetőséget, hogy bizonyíthatsd, publikálhasd valódi tudásod, és erre persze kifejezetten egy nem túl barátságos minőséget adtam játszótérnek, hisz azon kijön, hogy mit is csinálsz igazából.
    Aki letöltötte és meghallgatta, az szerintem már sejti, hogy mi az a polálás, de ha nem,akkor legalább hallja, mit tudtál összehozni saját erőből, saját fejből és tudásból.
    De ha nem, én a józam eszemre hallgatva ezt ki nem mertem volna rakni prezentációs célból, nemhogy bármit is bizonyítsak vele.
    Szerintem nagyon elfáradtál az elmúlt este, ezért nem működött az egészséges Önkontroll, hogy a hallásról már ne is emeljek szót.

Tömör leszek: borzalmas.
    hogy az audiochecker mit írt ki Neked, az egy dolog, én már ezekről a progikról regényeket írtam,nem ismétlem önmagam, amiért azt mondta neked, hogy CD,az csupán annyi, hogy annyira telecseszted felső frekvenciás zúgással, sistergéssel, vinnyogással az egészet, hogy abból a szerencsétlen program szerintem már az SACD minőséget is megadta volna! De ez legyen a program hibája.
    Ellenben ennek a spektrumképe vagy pl. egy típusú winamp spektrum ablaka röhögve megmondja, hogy ennek semmi köze nemhogy a CD-hez, de még a Sokol rádió MW vagy LW hullámhosszon sugárzott műsoraihoz sem, hogy a hangzásról ne is ejtsek több szót.

Hogy kábé mit is lehetett volna ebből talán egy szélsőséges határesetben kreálni,arra feldobtam egy olyan mintát (benne a te alkotásaiddal),amire nem mondom hogy profi,sőt inkább hagyjuk, de szarrabbakat szokott néhány ember 320-asként felrakni néhol, szóval olyan amilyen, nem ömlengek hosszú sorokban magamról, mint te szoktál, csak hallgasd meg (kifejezetten fejhallgatón!) felváltva egyazon részeket egymás után,aztán gondolozz kicsit, meg javaslom, picit pihenjél is,mert rád fér. Ki vagy merülve. Szerintem kezd az alapoknál,aztán térjünk vissza majd egyszer a témára.
    Hogy minek keverted fel az elejét,azt csak azért sejtem, mert annyira gáz, hogy ezt rögtön a kezdéssel nem akartad tudatni a hallgatósággal.Hogy kijelented az alapmintára, hogy MONO, ez is sejtette, hogy nem vagy egészen képben pár dologgal. Egyébként tényleg annyira közel van alapból a két csatorna, hogy annak hallatszódik, de neked, mint audiophile nagymesternek ezt nem nézem el!

Jelen esetben nem hogy nem érdekel, hogyan csináltad ezt a boát, de kifejezetten KÖNYÖRGÖK, hogy Soha Ne Mondd El Senkinek Sem!!!!

Imyke2000 kedvéért (akit csúnyán kiosztottál,bár nem értettem miért) raktam nem rapidos linket is.....

versus megaupload
    versus rapid
  • Dióka
    Májki!

Az előbb még itt láttam egy hszed,ami eltűnt. Meggondoltad magad?
  • Dióka
    JUJJ!
    tényleg jól szórakozunk, de profit kértem, wazze. ettől a denevérek is kivándorolnának az országból. a szterósítás még hagyján, igaz jobb lett volna egy nem ide-oda rohangáló effektet választani, de hááát, na.....
    nem döbbentem meg, az AC-ét átcseszted, de a winampomat nem tudtad! azon sajnos egyből látszik a hol is sántítás!

okok, indoklások és egy versus átirat tőlem, hogy hogyan is kéne, majd 13 óra után dobom, akkor érek rá....most húzok.
  • Zephyr Retiring
    világszenzáció!!!

legalábbis diókának az

no akkor:
    őszinte leszek a "ritkánhallaniilyenfostrémonofelvétel" mp3-mal
    az égvilágon semmi gond nem lett volna, ha igazi sztereó lett volna.

de mivel itthoni körülmények közt vagyok ezen a héten is,
    így be kell érned a "fapados" special stereo effektjeimmel..

bár így nem az igazi, de a kért feltételeidnek így is megfelel:
    "kérnék egy hi-end CD minőségű sztereót, de profi legyen"...

mielőtt röhögve gratulálnál,
    és a nagy csodálkozásod közepette
    kiigazitást kérnél,
    egyet (meg)érthetnél:

egyetérthetnél velem abban,
    hogy mindketten jól szórakoztunk..

és most, egy "előzetes" a rarfájlból,
    ami két wavot, két megdöbbentő fotót,
    és egy darab "a titok nyitja" txt fájlt is tartalmaz:

http://rapidshare.com/files/252093699/t220.rar

..na látod, ugye megmondtam, hogy blablaba...
  • Zephyr Retiring
    ne tudd meg
    de ha elárulod az asszonynak,
    akkor lerúgja a fejemet

ja, most kapcsolok...
    ő is ott volt
  • mflex #14411
    az over the top most felcsigázott a xar szinkron miatt, gondolom, hogy nem semmi "meló" lehetett a jogi fordítások, hogy a hülye magyar is megértse:)

nem hinném, hogy ez lesz az új hobbim, de ezt megcsinálom és kösz a linkeket:)
  • mflex #14410
    14 és 16 ezer körül hallottam, de állítólag társasházi kedvezménnyel ennek a fele sincs majd kiderül, viszont nem tudom igaz-e erre a digi lépése a 150/75 potom 6k-ért...

rohadjanak meg azok is, októberben fektették le a kábeleket itt, azóta semmi hír
  • eMCe
    Látom, találtál feliratot. Nem tudom melyik ez, de én ezeken az oldalakon szoktam keresgélni, nézd meg mind a kettőt, hátha találsz egy használható időzítést
    1.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.hosszupuskasub.com/filmek.php

2.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://feliratok.netne.net/index.php?keres=over+the+top

December végén én is kedvet kaptam ahhoz, hogy kipróbáljam magamat ilyen téren. Az épp aktuális kedvenc sorozatomat néztem ki, hogy örömet is találjak benne, plusz ne unjak rá gyorsan. Azonban viszonylag hamar rájöttem, az Eli Stone című sorozat második évadja túl nagy falat volt számomra. Nem tudom ismered e, de egy ügyvédről szól és minden részben más jellegű ügyek vannak a középpontba. Ne tudd meg mennyit szenvedtem, hogy a sok jogi blablát értelmes, magyaros mondatokba ferdítsem, nem mellékesen arra is figyelve, hogy ne fussak ki az adott mondatra jutó időből. Az időzítéssel nem kellet sokat bajlódnom, mert az angol felirat jól volt idózítve, csak néha kellett belenyúlnom, összevonnom vagy módosítanom itt-ott. Egyébként én a Subtitle Workshop programot használtam és a második linken találsz infókat a használatáról a fórumba.
    Nem szépítem, 4 rész után feladtam, mert annyi időm ment rá minden részre, (miután igyekeztem csak olyan minőséget kiadni a kezemből, amit bátran vállalhatok) hogy, úgy éreztem ez már nekem nem éri meg, ezért tovább adtam a stafétát egy "kollégának" Ha rákeresel bármelyik 'spoileres' oldalon, megtalálod a remekműveimet

Mondjuk az Over The Top egész más tészta, sokkal hétköznapibb a nyelvezete, nem hinném, hogy sok gondot okozna neked. Tehát, ha rengeteg kihasználatlan szabadidőd van és hatalmas lelkesedésed, akkor hajrá, mindent bele
  • Dióka
  • Dióka
    a jelenlegi nem üzleti típusú 20/3-ashoz képest hasonló a koncepció, bár nagyon távol esik a folyosói szinten beígért 100/100-astól vagy 100/50-estől!

de legalább már elérhető lenne.....mindenhol.
    ha baráti árban lesz, én kibékülnék vele.
  • mflex #14406
    Blues kocsma?

legalább jó puncik vannak ott?
  • mflex #14405
    na alakulgat a dolog, bár az UP szerintem aránytalan a DOWN-hoz képest, vagy nem?
  • mflex #14404
    ok, ennyire nem vagyok benne a témában, de nekiugrok :DDD

ha megtanultam az időzítést, már biztos könnyű lesz
  • mflex #14403
    itt látható, hogy az alsó kép szövege mennyivel előrébb van már a vége felé (4 perc!)

Itt mondja "bika" a fenti képen látható szöveget, de megoldjuk :)

• Dióka
    okés, arra gondoltam, hogy nehogy elkezd egyesével javítgatni az időkódokat, mert ha csak relatív csúszás van, azaz minden felirat ugyanannyival csúszik valamerre,akkor azt két klikkel lehet javítani.akár az elején,akár a legvégén,azaz az egyperces meló.mondjuk ez függ attól is, hogy pal vagy ntsc a forrás,és a mintafelirat mekkora fps-hez készült.de ez is csak pár klikkes korrigálás.
  • mflex #14401
    sajnos kell, mert hozzárendeltem a filmhez és rettenet nagy csúszás van... a szöveg jóval előrébb "jár" sajnos :S

hát lesz vele mit csinálni:)
  • Dióka
    fingom sincs, 10 éve láttam talán utoljára a filmet, már csak képi foszlányokra emlékszem, de az időkódokkal egyelőre nem kell szarakodni, csak a felirat sorszámokhoz kell újrarni a szöveget.ha az segít.
  • Dióka
    emiatt ne szomorkodj, én örülnék neki, bármit ellenőrizni is kemény dolog soxor. vigasznak javasoltam egy B variánst is.
    de akár egy extended accurated verziót is kidobhatsz majd!

• mflex #14398
    ahhaaaa:

erről ennyit:

Marked=0,1:18:21.70,1:18:22.76,Default,NTP,0000,0000,0000,!Effect,Na gyere te kis takony! (ugye az eredeti: na gyere te csirkeszar, de a többi sem stimmel jó pár helyen)

átnéztem nagyjából...

vagyis szinte majdnem az egész a magyar szinkronból lett kreálva...
  • Dióka
    sosem figyelsz, így a legjobb szándékkal is csak felületes profi lehetsz
    számításba vettem minden lehetséges módot, azaz egyet érteni biztos nem fogunk, legfeljebb egyetértenék, akkor jönne a 3. pont meg plusz az 1. is.
    jó blúzos fülledt izzadós sörözgetést az estéhez!

• mflex #14396
    láttam (szomorúan), de holnap ellenőrzöm a szöveget
  • Zephyr Retiring
    egyet kifelejtettél:
    (mert erre számítasz a legkevésbé)
    egyet értenél

a sample-ket lekaptam, de érdemben csak később érek rá foglalkozni velük.
    hamarosan jelentkezem, de most nőuralom van szerény hajlékunkban. utánna még sörözni is hívtak a cimborák. de persze szokás szerint még nincs eldöntve hová is mára a blueskocsmát fogom javasolni..
    de előbb a munka és csak utánna a szórakozás
    ..mert ugye nem árulok el vele nagy titkot, hogy minden ami zene, az nekem szórakozás is egyben
  • Dióka
    a könyvtáradba raktam valamit,nézd meg, hátha segtheti a fordításod.
  • Dióka
    akkor pihenésképpen megcsinálhatnád az eddie and the cruisers, eddie és a cirkálók 1. részének fordítását is. van egy ismerősöm,aki fetrengene örömében érte.
  • mflex #14392
    eMCe! úgy döntöttem, hogy amit leszedtem minőségi dvd rip változatú over the top filmet lefordítom, egyelőre még olvasom, hogyan kell megoldani az időzítéseket, szóval eredeti szöveg lesz, ma megnéztem megint, de csak számolás képpen, több mint 2200 sor lesz benne, de most elkapott a hév, főleg, hogy nem létezik magyar fordítás a neten hozzá

na ez lesz valami :)
  • Dióka
    okés,köszike!!!
  • Dióka
    az túl könnyű lenne, ezt direkt nem ajánlottam,mert még vérszemet kap a mester.
  • mflex #14389
    amiről beszéltünk mindjárt fent van