DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért szólhatál volna ne erölködjek... A saját fórumhoz meg gratula, és sok sikert hozzá... Remélem oda mindenki átmegy majd... Részemrõl is téma lezárva... Én minden esetre a zenéket oda teszem fel, aztán majd onnan leszeditek...

Forever Italodisco

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szimistyle
Sziasztok!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
<#integet2>

member01
Egyben biztos lehetsz, lenyomoztatlak és nem sokára a honód aljába kapod a fejed..

Figyelj csak!
member01
Sziasztok!
Parsztkáim!!! Ki a "fanthomas" ? Kibaszom a szíved te Trend boy gecike!!!
Vágod!!! Te másik köcsög, én lennék a "szarember"? Leszarlak aztán pécsen szétbaszom a fejed te gyökér!!! Igazi köcsög banda!!! Pass!!! Feltöröm te kis köcsög!!! A havi passt is tudom, te állat!!! trend
köcsögök a zene mindenkié, feltörök mindent, még a kis köcsög trendi boy fórumát is szét baszom, aztán mehetek a faszba!!! Capisy!!!
mari68
<#integet2>üdv neked!!!

hy
mari68
énis most nézelõdök az oldalon a páromnak a csajszi tetszik a fõoldalon,jobb lesz odafigyelnem rá.<#fejvakaras><#nevetes1><#nevetes1>ha most ilyen milyen lesz 100%-os formájában!? <#taps><#puszi>

mflex
hol van az attól még?
talán ha 3-5%-os állapotban van..

What about the forests?

mflex
PÜ ment..

What about the forests?

mflex
<#worship>

What about the forests?

Atomfix
mflex
Hali Trend Boy!

Igaz Te csináltál (nyitottál egy fórumot),de én már (mi), jóval elõtte meg akartuk csinálni, tehát az egész nem újszerû dolog, de aztán lemondtunk róla..

Nem hiszem, hogy az miatt aggódnék, hogy az emberek "elhagyják" ezt a fórumot, de hamarosan talán alkalom nyilik rá, mert egy profi csinálja az én fórumomat(bár idáig titokban tartottam), nem mostanában lesz kész,
de a mejelenése hasonló lesz,mivel itt is tag vagyok és ez az ember aki ezt a fórumot összedobta ,mint láthatjátok nem kispályás...

Na itt ezen a fórumon lesz az igazi HQ áttörés, ebben az országban!

Nem hiszem ,hogy a mflex HQ lenne a védjegyem és ezért nem akarom a másik fórumot.
Írok egy modnak, ha lehetõség van rá, változtassa meg ennek a topicnak a nevét EURO ITALO DISCO HQ-ra, nehogy azt higgyék itt többen is én vok a "fõnõk".
Nem.
Én csak megnyitottam a minõségi zenéknek egy fórumot és hirtelen ezt a nevet adtam neki, mind a külföldi fórumokon is😊

A pass-ról meg annyit,hogy valóban az én ötletem volt és továbbra is le jelszavazom a "kincseket" (WAV),és aki kéri ki is adom neki, mert néha az ember is beismeri, ha tévedett és igen én beismerem,ezzel tévedtem, jobban szeretem a zenét kiadni másoknak, mint nem kiadni!
(Persze van jópár "kétszínû" aki soha nem kap tõlem semmit)

És ezt nem azért írom, mert "félek", hogy az emberek lelépnének a fórumról,nem! ez nem az én stílusom, hiszen mindig örömmel töltöttem fel a zenéimet és ez ezután is igy lesz..

Ha elkészül az a fórum(honlap), akkor ezt akár be is zárhatják, mert ott aztán lesz meglepi,azt garatálom és hamár HQ, akkor ez a fórumnak már a megjelenése is az lesz!

Nem akartam ezt elárulni csak akkor mikor már kész lett volna, amolyan meglepetésnek szántam,de akkor már tudjátok..
Szóval az ország legszebb, talán még nemzetközi szinten is egy olyan fórum van készülõben, ami tényleg HQ!

A további passzos témát a magam részérõl lezártam és félre ne értsd nem rossz indulatból írtam ezt az egészet, de szvsz akkor is túl van bonyolítva-túl bonyolítottuk-ezt az egészet.

mflex

What about the forests?

Atomfix
hali<#wave>

Atomfix
részemröl ÁMEN

mflex
Ez jó zene <#eljen>

What about the forests?

mflex
Nem hiszem el, hogy még mindig a zenék passzosá a fõ téma😞

What about the forests?

mflex
Sziasztok!

What about the forests?

Atomfix
szerinted ???

mari68
beakartam kukkantani csak kíváncsiságból de nem engedi a belépést hát igy jártam ezt írja ki:Ez a név adminisztrátori jóváhagyásra vár!se baj így jártam.<#nemtudom><#puszi>

Atomfix
passz-hoz egy kis észrevételem....
szerintem 320 egyáltalán nem kódolnám /saját részemrõl nem is fogom/
én is nagyon örültem kb 3 éve mikor segített egy jóakarom,hogy hozzáférjek rég nem hallott zenékhez & amiket nem ismertem.
Szívesen segítek másoknak,ha tudok akinek nincs lehetõsége ilyen zenéket beszerezni.Én saját börömön tapasztaltam milyen jó érzés egy,egy számot begyüjteni.Remélem mások is vannak igy !

mari68
ekkor születtél vagy ennyi éves vagy? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#puszi>ja és köszi.

Atomfix
Marinak küldök egy számot....
szintén 68 vonék...
pár perc és felér

Atomfix
üdv mindenkit

mari68
IGEN EZÉRT IRTAM HOGY NEM ÉRTEM ÉS ESZEMBE IS JUTOTT ,HOGY VALÓSZINÛLEG KIFELEJTETT MFLEX A LISTÁBOL CSAK KÖZBE PM-ET KAPTAM ÉS AZT OLVASTAM EL ÉS TE MOST LÁTOM BEELÕZTÉL ÉS HOGY TISZTÁBA LEGYEN EGY-KÉT TAG AKIKET ZAVAR A JELENLÉTEM NEM ADOM MEG NEKIK AZT AZ ÖRÖMÖT,HOGY LELÉPJEK INNEN MAX. HAGYJA FIGY.KÍV.A HSZ-T ENNYI<#integet2><#puszis>

mari68
TE CSAK FOGLALKOZZ A TOKAJID-DAL<#pias>A HSZ-EIMET HAGYD FIGYELMEN KÍVÜL FÕLEG HA CSAK BELÉM KÖTSZ LÉGYSZÍVES<#puszi>

Nálam tag vagy, engedélyeztem mindenkit, akit ismerek. Tehát a mailban szereplõ jelszóval beléphetsz, és megváltoztathatod a jelszódat...

Gondolom mint te is, véletlenül nem kerültél rá arra a listára, vagy hogy szándékos volt, nem tudom, de nem hinném mflex kihagyott volna... Ha picit veszed a fáradságot, pont a te "kiborulásod"-ról írt kb 1000 hozzászolással ezelött, és ott olvasható, elöször nyugtat, majd megfordulva írta, nem akar bizonyos tagokat elvesziteni. Gondolom félt, ha mindanyian oda megyünk, akkor e pár ember elveszik, netán eme topik munkája is oda vész... Végül is meg lehet õt is érteni...

mari68
KÖSSZ!!!ÉS A MINÕSÉG NEKEM IS SZÁMIT FÉLRE ÉRTÉS NE ESSÉK !!!<#puszis><#integet2>

koko71
Ok!Ha idõm lesz,nagyon szivesen!

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

Szimistyle
Mari hagyd már ezt a potyázás szöveget légy szíves!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

koko71
Éjszakai Sztahanov...

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

mari68
VAN HASONLÓ?ÉN MINT POTYALESÕ,HA FEL RAKNÁL EGY PÁRAT NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI,TE ÚJ VAGY EZÉRT ÍROM 5 KIS LURKOM VAN FELTÖLTENI NEM TUDOK ZENÉT BÁR IDÖM SE NAGYON VAN BÁR ILLÕ LENNE MEGTANULNI DE NEKEM CSAK OLYANOK VANNAK AMIT INNEN TÖLTÖTTEM LE AMIKET NEM GYÕZÖK MEGKÖSZÖNNI AZÉRT IS SZERETEM EZT AZ OLDALT BÁR TREND BOY EGY KICSIT ELGONDOLKODTATOTT EGY KÉT DOLOGGAL KAPCSOLATBA DE MINDEGY HAGYJUK STZOVAL HA EGY POTYÁSNAK EHEZ HASONLÓ ZENÉKET FELRAKNÁL NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM.<#worship><#worship><#worship><#puszis>

mari68
HA EZ AZ IGAZSÁG ÉS NEM ÉRTETTEM SEMMIT FÉLRE ÉS MIVEL 2X SÕT TÖBSZÖR IS ÁTOLVASOM MÉG,TREND BOY NEMIS TUDOM MÁR MIT GONDOLJAK DE TALÁN A TÁJÉKOZTATÁST ILLIK MEGKÖSZÖNNÖM MAGAM RÉSZÉLÕL ELÕSZÖR IS DE MOSTMÁR TÉNYLEG APSZOLULT NEM ÉRTEK SEMMIT VAGYIS ÉRTEM CSAK AZT NEM HA VALAKI NEM VESZ BE TAGNAK UTÁNA MÉRT VÉD MEG VAGY ROSSZUL GONDOLOM SEGITS MERT MÁR TÉNYLEG SEMMIT NEM ÉRTEK HOGYIS VAN EZ VAGY ÉN VAGYOK HÜLYE <#fejvakaras><#fejvakaras><#wow1><#nemtudom><#nemtudom>

Köszi Shir!

shirak
nemreg ebredtel?<#wilting><#wilting><#wilting>

Play it loud!!

shirak
http://italo.mlap.hu/

Play it loud!!

koko71
Szisztok!Nemrég ébredtem,csak benéztem,örülök.hogy soknak tetszett,neked is no meg Marinak és a párjának!Hasonló van sok,csak hát nem mind a megfelelõ monõségben!

Szerintem mindenki aki kiváncsi az igazságra olvassa el...

Tisztelt fórum látogatók!!!

elõre is köszönöm...

AlterEgo5561
Sziasztok!

Flexi, mi is a honlapod címe?

AlterEgo5561
Hali Mindenkinek! <#wave>

shirak
na most mar en is kivancsi vagyok erre a szamra, noha lehet akkor meg a kisautomat huzgaltam magam utan<#fejvakaras><#wilting>

Play it loud!!

mari68
SZIA KOKO!EZ A SZÁM ESKÜSZÖM AMIKOR A PÁROM MEGHALLOTTA MAJDEN ELÉLVEZETT MERT ANNO EGY DJ-S IRTA KI NEKI MÉG KAZIRA!<#integet2><#worship><#taps>

shirak
<#wave>

Play it loud!!

Szimistyle
Na lelépek, majd késõbb jövök 😊

Szimistyle
Eddy Huntington - Up & Down l 3:29 l *wav SS

shirak
ja<#eplus2><#hehe>

Play it loud!!