DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forever Italodisco
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Figyelj csak!
Vágod!!! Te másik köcsög, én lennék a "szarember"? Leszarlak aztán pécsen szétbaszom a fejed te gyökér!!! Igazi köcsög banda!!! Pass!!! Feltöröm te kis köcsög!!! A havi passt is tudom, te állat!!! trend
köcsögök a zene mindenkié, feltörök mindent, még a kis köcsög trendi boy fórumát is szét baszom, aztán mehetek a faszba!!! Capisy!!!
Igaz Te csináltál (nyitottál egy fórumot),de én már (mi), jóval elõtte meg akartuk csinálni, tehát az egész nem újszerû dolog, de aztán lemondtunk róla..
Nem hiszem, hogy az miatt aggódnék, hogy az emberek "elhagyják" ezt a fórumot, de hamarosan talán alkalom nyilik rá, mert egy profi csinálja az én fórumomat(bár idáig titokban tartottam), nem mostanában lesz kész,
de a mejelenése hasonló lesz,mivel itt is tag vagyok és ez az ember aki ezt a fórumot összedobta ,mint láthatjátok nem kispályás...
Na itt ezen a fórumon lesz az igazi HQ áttörés, ebben az országban!
Nem hiszem ,hogy a mflex HQ lenne a védjegyem és ezért nem akarom a másik fórumot.
Írok egy modnak, ha lehetõség van rá, változtassa meg ennek a topicnak a nevét EURO ITALO DISCO HQ-ra, nehogy azt higgyék itt többen is én vok a "fõnõk".
Nem.
Én csak megnyitottam a minõségi zenéknek egy fórumot és hirtelen ezt a nevet adtam neki, mind a külföldi fórumokon is😊
A pass-ról meg annyit,hogy valóban az én ötletem volt és továbbra is le jelszavazom a "kincseket" (WAV),és aki kéri ki is adom neki, mert néha az ember is beismeri, ha tévedett és igen én beismerem,ezzel tévedtem, jobban szeretem a zenét kiadni másoknak, mint nem kiadni!
(Persze van jópár "kétszínû" aki soha nem kap tõlem semmit)
És ezt nem azért írom, mert "félek", hogy az emberek lelépnének a fórumról,nem! ez nem az én stílusom, hiszen mindig örömmel töltöttem fel a zenéimet és ez ezután is igy lesz..
Ha elkészül az a fórum(honlap), akkor ezt akár be is zárhatják, mert ott aztán lesz meglepi,azt garatálom és hamár HQ, akkor ez a fórumnak már a megjelenése is az lesz!
Nem akartam ezt elárulni csak akkor mikor már kész lett volna, amolyan meglepetésnek szántam,de akkor már tudjátok..
Szóval az ország legszebb, talán még nemzetközi szinten is egy olyan fórum van készülõben, ami tényleg HQ!
A további passzos témát a magam részérõl lezártam és félre ne értsd nem rossz indulatból írtam ezt az egészet, de szvsz akkor is túl van bonyolítva-túl bonyolítottuk-ezt az egészet.
mflex
What about the forests?
szerintem 320 egyáltalán nem kódolnám /saját részemrõl nem is fogom/
én is nagyon örültem kb 3 éve mikor segített egy jóakarom,hogy hozzáférjek rég nem hallott zenékhez & amiket nem ismertem.
Szívesen segítek másoknak,ha tudok akinek nincs lehetõsége ilyen zenéket beszerezni.Én saját börömön tapasztaltam milyen jó érzés egy,egy számot begyüjteni.Remélem mások is vannak igy !
Gondolom mint te is, véletlenül nem kerültél rá arra a listára, vagy hogy szándékos volt, nem tudom, de nem hinném mflex kihagyott volna... Ha picit veszed a fáradságot, pont a te "kiborulásod"-ról írt kb 1000 hozzászolással ezelött, és ott olvasható, elöször nyugtat, majd megfordulva írta, nem akar bizonyos tagokat elvesziteni. Gondolom félt, ha mindanyian oda megyünk, akkor e pár ember elveszik, netán eme topik munkája is oda vész... Végül is meg lehet õt is érteni...
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Tisztelt fórum látogatók!!!
elõre is köszönöm...
Flexi, mi is a honlapod címe?
Play it loud!!