26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #14588
    akit érdekel az igényes melody trance...

http://rapidshare.com/files/162135177/ABISDLOSSLESS1.zip.001
    http://rapidshare.com/files/162137095/ABISDLOSSLESS1.zip.002
    http://rapidshare.com/files/162139082/ABISDLOSSLESS1.zip.003
    http://rapidshare.com/files/162141069/ABISDLOSSLESS1.zip.004
    http://rapidshare.com/files/162143211/ABISDLOSSLESS1.zip.005
    http://rapidshare.com/files/162144951/ABISDLOSSLESS1.zip.006

pass:isdmusic.com
  • mflex #14587
    320 stereo 5:08
  • kaposi1
    Milk Inc - Forever
  • mflex #14585
    milyen Forever-t?
  • kaposi1
    Régen nagyon sokat néztem itt videókat. Volt két kedvencem Balinho007 & xhead feltöltők.
    Eszméletlen jó videókat töltenek fel.
    Volt egy gyors listám amit aprólékosan töltöttem fel.
    Már több mint 1000 video volt benne.
    Aztán egy szép nap nem engedett be a jelszómal az oldalra + törlődött a gyorslistám.
    Azóta nem voltam az oldalon pedig nagyon szerettem.
    Forever-t fel tudod tölteni nekem? ( nem video-ra gondolok )
  • Wescone
    A digitális technika egyelőre még nem verte az analogot. Hozzárétők szerint nem is fogja soha. A digitalizált analog pedig sokkal szebben szól mint egy, már eleve digitálisan rögzített anyag. Ha tehetném minden zeném első kiadásu AAD lemezröl szerezném be. De a leg- az mindigis az LP marad, napjaink idióta "remasterelése" nélkül.
  • mflex #14582
    tök állat szám :O

ez is

A legtöbb videós feltöltésem itt van, bár megemelhetnék már azt a 100 MB határt... baxxák meg!
  • IMYke2.0.0.0
    Miért is helytelen?
    Mert talán feltételezem, hogy a 70-es és 80-as évekbeli "csúcs" technikával rögzített (szalagos, DAT és más egyéb) forrásokról készített kiadványokról leszedett "veszteségmentes" anyagok nem érnek fel egy 90-es, 00-s évekbeli, eredeti CD/ADVD/HDDVD/BD forrásokról leszedett veszteségmentes anyagok minőségével...?
  • Wescone
    A meglátásod abszolut helytelen
    Legnagyobb gond az, hogy a studióknak sikerült nagy általánosságban az emberek fülét a fos "remasterelt" kiadásaikhoz butítaniuk.
  • mflex #14579
    Milk Inc. Feat Sylvy - I Don't Care
  • kaposi1
    Off befejezve!
    Itt meg konkrétan inkább összefostam volna a lábamszárát.
  • kaposi1
    Nekem meg ez a kedvencem.
    Az öreg biztos focista volt régen mert klasszikus szabadrugásra lendül a lába.
  • kaposi1
    Hali!
    Végig nézegetve a feltöltött videóid az oldalon ismét kérdésem ill.kérésem lenne.
    A Milk Inc - I don't Care címü számában ki az a szőke csaj akivel duettet énekel?
    A kérés pedig ami szintén Milk Inc-vel kapcsolatos.
    A Forever gondolom neked megvan jó minőségben ezt szeretném elkérni tőled ,ha nem gond.

Nekem idáig csak ezek a számok vannak tőle.
    Meg persze a best off amit szintén neked köszönhetek.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a BMW-t sajnálom...
  • mflex #14574

• Zephyr Retiring
    mit vártál persze, hogy király az apple
    ezen már azért is felesleges csodálkozni, mivel annak ellenére, hogy a windows a legelterjettebb operációs rendszer és a "kitalálója" (ezt inkább hagyjuk) mára multimilliárdos nagyvállalkozó lett (nagy ügy: én is az vaok) attól még máig az egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb operációs rendszerek egyike a linux..

nem véletlenül dolgozik a netkiszolgálók több, mint 80%-a alatt. a winfos meg elbúj6 a 3,14csába
    az intel is világszerte az egyik legjövedelmezőbb vállalkozás, pedig az apple nagyságrendekkel profibb vasakat gyárt.
    az oprendszereik mellett (tiger, leopard etc..) az xp labdába sem rúghat..
    (ha már itt tartunk, a leopard már 2007-ben, vagyis 2 éve a megjelenésekor fölözte a vistát (a májkrofos nagy reménységét)..
    már kipróbálható fél évig ingyenesen az új windows 7, de..
    -köztünk szólva- túl nagy reményeket ehhez sem fűznék..)
    mintahogy a vistát is, ezt is ki fogom hamarosan próbálni, de már előre látom (főleg a kompatibilitási problémák miatt játékok, programok etc..)
    még hosszú hosszú ideig rengetegen fogják használni továbbra is az xp professional-t...

húú, de belemerültem
  • mflex #14572
    Akkor MJ emlékére megint, sajnálom őt nagyon! Saját up, ekkora méretű videót, ami ráadásul 10 percnél hosszabb és a minősége is megmaradjon csak ide tudtam feltölteni...

• mflex #14571
    iHülye
  • Dióka
    iez ikellemesnek itűnik! iha ilesz imacem, iakkor ién iis ikipróbálom! ivagy imajd mek-beszéljük.
  • Dióka
  • mflex #14568
    Mint írtam kibaszott net csömöröm van, nincs senkivel se bajom, csak épp úgy érzem, hogy nem tudnék értelmeset írni.

Megvettem az iLife és az iWork programot és teljesen lenyűgözött a tudásuk, egyszerűen hihetetlen, hogy az apple mennyire kinyalja az OS-t használok seggét, mostanában azzal vagyok el, ezt így leírni nem lehet csak aki használja azt tudja, mennyire egyszerű készíteni vele fénykép albumot profi módon, vagy szuper weblapot csinálni, vagy saját DVD-t, filmet vágni, zenét szerkeszteni etc...

10/10-es program! A faszért nem csinál ilyet a májkrofos?
    Ahhoz, hogy windows alatt kb ilyeneket megtudj csinálni, csak az adobe minden terméke kell, de a kettő közti különbség csak annyi, hogy ott eltökölsz vele, itt meg pár kattintás, meg rádobod a képet, videót, vagy a zenét, effektet, vagy a legszebb flash gombokat és már csak a szöveget kell beírni, aztán kimentheted html-ben, PSD-ben, jpg-ben stb... a hozzávaló mappával, amiben már benne vannak a képek, hangok etc...és már csak fel kell tölteni. (nagyvonalakban írtam csak le a tudásást)

Ez a program megéri a pénzét, szóval most ezzel vagyok el, de persze azért benézek ide is közben...
    itt lehet róla olvasni, akit érdekel.
  • Zephyr Retiring

ötlet elfogadva. többi diókán múlik
  • Musachy
    Javaslom: azon, hogy most egyetértetek vagy nem?
  • Zephyr Retiring
    ezért említetem az álremasztert
    de most akkor min fogunk vitatkozni, ha mindíg egyetértesz mindenben
  • Dióka
    én eddig egy szót sem szóltam a remaszterelésről, az eredeti maszteringet minőségét hangsúlyoztam. a remaszter teljesen más kérdés, akár mp3ból is lehet, persze most ne polálgassunk...... a kiváló dolgokkal egyetértek, szarból szarral nem lehet igazi hq-t kreálni.a cdda audio-dvd-be ingyenes vagy 20 pénzes progival nem remaszter,hanem formátum konvertálás.nem ugyanaz a 2 fogalom, arról nem is beszélve, hogy a 2 csatornásat 5.1-be ugyan be lehet rakni, de a csatornák szétválasztása nem valódi 5.1es hangzás lesz, hanem legfeljebb egy szubra is lekevert 2x2 csatornás sztereó. a valódi 5.1hez nem konvertáló progi kell, hanem masztering.
  • Zephyr Retiring
    na látom, már megint csak kerülgeted a forró kását
    akkó majd válaszolék én:

a remasterelt régebbi stúdió (vagy egyéb) felvételek hangvisszaadása tökéletesebb lehet, amennyiben azt hozzáértő személyek és/vagy profi hangszerkesztő programok segítségével történik.

ma már "szinte" stúdióminőségű programok is beszerezhetők erre a célra, de nem árt tudni, hogy ezekhez is mindenképpen ajánlott a kiváló minőségű alapanyag (például eredeti cdda). az mp3 és hasonló veszteséges tömörítések használatakor ne várjunk csodát.
    jelen példához kapcsolódva bőven elegendő, ha egy eredeti cdda-ból készült wavot mondjuk audio-dvd-be átkonvertálunk, és 5.1-es házimozin élvezzük a kapott eredményt.
    azért ezt a példát említettem, mert jelenleg ma magyarországon átlagosan minden kb.5. háztartásban található az 5.1 visszahallgatására képes készülék.

már csak egy kérdés maradt: elfogadjuk ezt a dolgot remaszterelésnek, avagy nem
    mert hívhatnánk akár álremasternek is, nem
    akár így, akár úgy, de az eredményt mindenképpen a saját fülünkkel kell meghallgatnunk. utánna dönthet ki-ki saját maga, hogy neki melyik jön be jobban. imyke vajon mit gondol a hallottakról
  • Zephyr Retiring
    így mán okéjs
    májki merre van? megint mocizik

úgy eltűnt, mint a múlt havi bevételem
    ..bezzeg a kiadásaimat sosem bírom eltűntetni

remélem, valami jó kis maxiért ugrott csak el
    így senki sem szól hozzám egy jó szót sem
    ..vagy épp rosszat
  • Dióka
    ez a második pillanat, hogy igazad van, mármint abban, hogy félreérthető ....szóval a lényeg, hogy hangzásban sokkal régebben is kreáltak bőven kurvajól szóló zenéket.és nem kellett felmenni vele 96 kilóhercig sem....
  • Dióka
    nem rossz példák

Backup Designated Router
    Bilateral Digit Reduction
    Bill Davis Racing
    Bund Deutscher Radfahrer
    stb.stb.

wazze, fog az agyad,mint a döglött hangyáé! kapisgálod......

(B)lu-ray (D)isc (R)ecordable
    mostmá okés?

• Zephyr Retiring
    ez kétségtelen...de kezdesz olyan kétértelműen fogalmazni, mint én szoktam
    (hiába no: mestertől tanultál)
    most akkor a kétségtelen az imyke mondatának az első felére, vagy a végére vonatkozik

mert ebből azt is kiolvashatom, hogy a remaster teljesen felesleges, és egy hangyányit sem lehet az eredetileg rögzített hangfelvételen javítani..

..akkor most te is ezt gondolod

merthogy imyke pont erre célozgatott volna, és te meg mintha egyetértettél volna vele ebben

most akkor mivan? indítsunk egy új rovatot "érdemes e remasterelni régebbi felvételeinket?" címmel, vagy helyesbítesz a hsz-eden
  • Zephyr Retiring
    mindent értek. majdnem mindent
    egyedül a bdr fogalma ismeretlen számomra
    próbáltam kikövetkeztetni, de mindhiába:

blue disc ray
    bidé doctor record,
    boldog dióka record's,
    blues disco rock,
    bizony direkt rosszulírtam

na mostmár ne hagyj lógva.. mi az a bdr
  • Dióka
    ez kétségtelen.....általánosságban. viszont a valódi hi-end stúdióhangzás már elérhető volt akár 20 vagy 30 évvel ezelőtt is, értem ezalatt, ha valamit anno egy minőségi stúdióban rögzítettek (mondjuk 1980-ban) az akkori minőségi (analóg) cuccokkal és jó hallással, akkor az még most is bőven megállja a helyét, mi több, übereli a sok kakit,amit pár kiadó cédére hány. a "minőségen" persze mostanra a digitális technika sokat dobott.
  • Dióka
    kösz nem kell, nekem sacdén is megvan minden mp3. igaz csak 50GB-DL-BDR-en.
    őszintén szólva még statisztikailag nem is sikerült olyan shmcdbe botlanom,ami tényleg audiophile lett volna, holott annak égisze alatt illene domborítani valamit hangzásban.
  • IMYke2.0.0.0
    [Meglátásom, véleményem szerint:
    Hát, azért egy több évtizeddel ezelőtt felvett stúdió felvételt akárhogy is remasterelnek, az nem lesz olyan csúcsminőség még exxxtreme high qualitiny-nek kikáltott hangforrásból sem, mint egy manapság, direkt ilyen célból, és eszközökkel rögzített felvétel, album esetében.]

• Zephyr Retiring
    a "super high material cd" már lerágott csont
    valamelyik polcomon ott porosodik belőle egy dire straits, és egy eagles album is
    gurítsam majd valamelyiket egy kis tesztre
    vagy neked is van valami ilyen formátumban és meg akarsz előzni vele

mert akkor ne fogd vissza magad, mutasd már meg a sok mp3 huszárnak, mi is a minőség, és mi is az a hq (valójában)
  • Dióka
    Creative gamer edition hangkártya halandzsa!

kicsit időzz azért el majd ezen is. ez legalább kifejezetten audio-cd-re lett kifejlesztve.

• Zephyr Retiring
    ..aztán jöhet majd a következő szint is:

• Zephyr Retiring
    nos, szomorú vaok
    de nem adom fel
    igyexem, hogy a legközelebbi remasterem kiérdemelje ezt a logót:

remélem, ezzel nem teszem magasra a mércét senkinek sem
  • Dióka
    nem kérdezted, csak emiatt írok. azért látom egyre óvatosabban fogalmazol, amit a végén így is, úgy is el lehet sütni. azt mondanám, hogy akár jó is lenne, de a baj, hogy
    -a közepeket teljesen elnyomod, a magasak meg túlzóan cincognak a - hívjuk úgy - "varázslattal"
    -a spektrum képe meg valóban becsapós, viszont a részletes freki análban már jól látszódik, hogy hol a bibi és hogy mi van a felső tartományban: "zaj"

HQ logót erre még nem kapsz!
  • Zephyr Retiring
    szegény nicolas-t majdnem elfelejtettem
    csináltam egy hülyeséget, ami miatt valóban bután nézhet:

[URL=http://rapidshare.com/files/253267199/italo4ever_-_cosmic_life__extended___r.e.c._by_zephyr_.mp4]de valamiért úgy hiszem, ez a "teszt" becsapós :)[/URL]

vagy netán mégsem
    akkor most ezt idebiggyezthetem, vagy sem: