A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    helóka méregzsák
    blablablaablaablabalbla....

most ezt komolyan is gondolod, vagy csak szívatsz mindenki mást, rajtam kívül

wazze kolléga: nem nagy cucc feltolni az eredeti wavot, amiről a butított mp3-at csináltad ez még annak a nagytudású imykének is menne

én pont a fordítottját csináltam mackósajt

ismered a mondást, miszerint: "aki másnak vermet ás..."

annyit kellett volna reagálnod: gratula. majdnem így kell ezt csinálni, de egy amatőrnek ezt még elnézem...
    most kedves mester jöhet a te mp3-ad, hogy megmutathassam, egy igazi profi ezt hogyan is csinálja..

na valami ilyesfélére számítottam, ugyanis minő véletlen: éppen van egy olyan visszabutított mp3 sample-m a számodra, ami egész magyarországon csupán 3 embernek van meg jelenleg teljes verziós losslessben.
    na ezt kéne visszaállítani eredetibe + ac 100%-ra, és ha valóban sikerülne (amit viszont én kétlek erőssen), akkor a jó munkáért cserébe, felajánlom a teljes változatot, aminek a boldog 4. tulajdonosa (itthon) te lehetsz...
    (ezt a zenét, sehonnan sem tudod letölteni, merthogy jelenleg 1 szerveren sincs fent)

na érdekel az ajánlat, vagy inkább visszakoznál?
    míg eldöntöd, hogy tökösen elkéred az mp3-amat, addig kicsit visszabújok csicsikálni..estefelé meglesem a reakciódat