DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Szia
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
én nem akarom , hogy ez miatt "lépjenek" az emberek a fórumról, de a wavokat lepassozom mint idáig az tuti, akinek kell priviben megadom mit használok ezután passként...
Szóval az egész az én részemrõl be van fejezve és nem érdekel ki hogyan rakja fel ezután a zenéit...
De mindent le passozni vagy más fórumra kirakni, szerintem sincs semmi értelme..
A továbbiakban ez a pass téma nem érdekel és KOKO és DJANI ,nem szeretném ha ez miatt "lelépnétek" respect...<#worship>#worship>
What about the forests?
Azokat akik regeltek a saját fórumomon, azonak kéréseit ott megnézem, és teljesitem, akik magukra "húzták" a "Fanthomas" jelzõt, annak ellenére, hogy én ezt rájuk agasztottam volna személyesen, vagy átvitt értelemben, azoktól elnézést kérek, de részemrõl eme dolog lezárva!!!
Kéréseket is ha lehet oda írjátok, így könnyeben tudom majd teljesiteni...
Eme topikban, maradnék a hátérben, és onnan figyelném a további hozzászolásokat, eseményeket...
Maradnék tisztelettel:
Trend Boy
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
A tagokat nem számolva a "Master Genius" pass-jat kb 40-50 ember kérte. Vagyunk itt egyáltalán annyian? Nos ezek a "fantomas" arcok, te ezek közzé gondoltad magad? Én nem! Egyébként ezért a zenéért évekig harcoltam, hogy egyáltalán meglegyen, most peddig egyszerüen herdáljam el? Talán ezt kéne tennem mind a 20000 euro-italo számommal? Felvetették itt már elég sokan, hogy vannak elõadók, zenék amikrõl fogalmunk sincsen, nem is tudtunk még a létezésérõl sem... Ezek megismeréséhez lehetséges szükség lesz itt a másikra is... Én feltettem már nem egyszer a listámat, sokan sokféleképpen jelemezték azt, de azt hiszem eddig még senki sem "villantot" hasonlóval... Elég sok olyat tudnék mutatni amitõl kicsit elállna a lélegzeted is... De tudod mit, é n is majd két, illetve 3 nevezek, és "fantomast" játszom, és röhögöm a markomba... Talán az jobb lesz?
A másik dolog. Egészen szépen észrevehetõ formában kb egy hete vissza eset a feltöltött, belinkelt zenék "sokasága". Szerinted miért? Elfogyot volna a tagoknál a zene? Szerintem kicsit szét eset a bizalom... és én voltam olyan hülye, hogy küzdjek azért, hogy ezt valamennyire megmentsem, rendbe tegyem, hiszen közös kapcsolatunkból kölcsönösen profitálhatunk... (gondoltam én)
Rosszul...
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Mindenesetre a HQ zenéket én továbbra is passozom,az mp3-kat meg nem..
What about the forests?
Nme akarojk senkit bántani, csak elmondanám a véleményem!!!
Ez a passolás már olyan mint a dedóban : Ez az én játékom , neked nem adom oda! Már a régi nagyok is megénekelték, hogy a ZENE MINDENKIÉ !!!Ha nem innen tölti le , aki le akarja, az letölti máshonnan, mert nem csak mi vagyunk a világon, akik a minõségi italo-t szeretik! Ez egy fórum, ahol mindenki egyenlõ, nem ?...Aki nem akarja megosztani a zenéit senkivel, az üljön rajta és hallgatgassa otthon!....Én nem "fantomas" vagyok, van rendes nevem is, és kikérem magamnak, hogy engem bárki is kategorizáljon!!!! ÉLn I stöltöttem már ide is és a (0-as fórumba zenét, még ha nem is mindig terrabájtnyi mennyiségben, és nem sürün jelszavaztam, mert nem látom értelmét! ...Felnõtt emberek vagyunk, lépjünk túl ezen, vagy ha nem meegy akkor legyen ez a hely néhány ember privát játszótere !!!
Mégegyszer mondom, nem akarok se bántani, se kioktatni , se fikázni senkit, csak a véleményem adtam ki magamból, ahelyett, hogy zenékkel foglalkoztam volna !!!
What about the forests?
De szerintem ,valahol viszont már túl is van reagálva az egész😊
What about the forests?
Dumálni bárhol lehet, s ahhoz semmi közöm, hogy a saját gyüjteményét ki hol herdálja el, hol tesszi, és kinek közzé... Részemrõl volt lényeges, hogy idióták, "fanthomas"-ok ne jussanak hozzá a zenéimhez, csak azok, akikkel én szeretném megosztani... Akik hasonlóképpen gondolkodnak, azoknak ajánlom az általam generált fórumot, a többieknek azt hiszem ez a Topik teljesen tökéletes...
Az elmuúlt pár nappan már 100 pass jár a fejemben, mert mindenki mással, máshogyan pass-ol, és lassan amit letöltenék innen semmi értelme, mert csak kilondom a passokkal... Úgy gondolom egyszerübb megjegyezni egy nevet és hozzá egy belépési jelszót, mint havonta más pass, aztán ezen belül már találkoztam egyéni, és csoportos pass-sal is...
Én is itt leszek eme Topik-ban, és természetesen dumálok veletek, de sajna csak azok tudnak hozzá jutni a tölem kért zenei kérésükhöz, akik ott tagok... Arról nem is beszélve, hogyha más tagok is oda linkelik be a féltett kincseiket...
Abban egyetértünk aki "szarember", az "szarember", de ettõl még nem védem meg, a saját zenei kincseimet...
Viszont azzal, hogy itt pass-olgatás megy, ezzel csak azt igazoloja mindenki, védeni akarja õ is a "szaremberek"-tõl a kincsit...
Vagyis a feltöltéseim kapnak egy havi passt, tovább nem bonyolítom...
Lexarom ha valaki kiadja, önmagában úgy is "szarember"..
Tehát minden tag kapni fog egy passt, no comment...
What about the forests?