26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#14268 wazze mflex
király a player első száma
csak nem a kft-ről ugrott be -
#14267 hallottam már ilyesmit rebesgetni, hogy az emberek egy másik bolygóra települnek át
sőt egynémely tudós azt is fejtegeti, hogy talán ez nem is fikció, hanem az emberiség jövője..
ki tudja..lehet, hogy így lesz, lehet hogy nem, de mindenesetre én is meglesem majd ezt a filmet ha bemutatják végre valahára.. -
Ambient #14266 Mondjuk itt van 1-2 infó! -
Ambient #14265 És van valami trailer- erről az Avatar-ról? mert nem találtam, a youtube-on ami van az elég fos.. nem árul el semmit a filmről. -
#14264 akkor innét kívánok sok sikert a lelkes linkvadász kollégáknak, akik leszarják a hq-t, sőt néha még a cd minőséget is..
ezek a faxa kis blogok, épp nekik lettek kitalálva -
#14263 jah, hát meg kell találni a "kincseket" -
#14262 mintha csak nostradamust hallanám -
#14261 csak arra kolléga, hogy például a 80-ason előkerülnek különböző blogok, jobbnál jobb zenékkel, cd-kkel, maxi-kkal, csak épp, ami a lényeg:
fosabbnál is xarabb minőségben...
írtad, szinte minden megvan a rapidon, én pedig erre, csak nem mindegy milyen minőségben...
így már érthetőbb vagyok -
#14260 hát a szövegtől kész voltam.... -
#14259 Egy Blowfly nevű úriember 1983-ban (25 évvel megelőzve az eseményeket) megálmodta az USA első fekete elnökét.
Angolul értők előnyben, ugyanis érdemes a szövegre odafigyelni.
A költő ebben a művében komoly társadalomkritikát gyakorol, cáfolni próbálja az egyszerű ember begyepesedett elóítéleteit és keményen felszólal a sztereotipiák ellen.
Blowfly - The First Black President 3:40 wav -
#14258 viszont ez miatt mindeképpen szeretném hallani a minőséget, remélem, hogy az AVATAR-t már játszani fogják, ha viszont nem , hát nem is tudom mi lesz...
[b]A hangot egy külön merevlemezen tárolják amit egy számítógép szinkronizál a filmel. A hanganyag mérete akár több gigabájtot is elérhet.
A hatcsatornás, többutas, mélynyomóval felszerelt digitális IMAX hangrendszer összesen 44 hangszórót tartalmaz, hat fürtbe osztva a vászon mögött, valamint a moziterem hátsó részében, amely csorbítatlan hangminőséget eredményez, utolérhetetlen mélységgel és tisztasággal. -
#14257 Egy kis filmes off:
Ez a Michael Bay egy állat!!!!!
Tegnap este 10-kor beültem a szokott helyemre a plázában.
TRANSFORMERS 2..
Bár már nem vagyok mai gyerek, de az állam még így is padlón kerestem néha!
Nyilvánvalóan számítottam arra, hogy Bay filmje nem lehet xar, mint pl MCG Terminator baromsága, mert ha valaki akkor ő (Bay) tudja, hogyan kell látványos akciófilmet csinálni, de a Transformers 2-vel látványilag olyan magasra tette a lécet, hogy azt csak talán majd az AVATAR tudja majd (vagy nem) átugrani.
Eredetileg az IMAX-ban akartam megnézni, de úgy látszik ez Magyarország, csak hitegetik az embert és a hülye Harry Potter meg a többi idióta mesefilmet tudják nyomatni az ismeretterjesztő szarokkal egyetemben.
Mindegy azért így is fasza volt egy "átlagos minőségi DTS cinema pláza" moziban! SŐT!
Hiába írkálnám le, hogy mennyire vissza van adva a "háborús erő", mármint amikor a vadászgép rakétája becsapódik, vagy amikor az egyik baszott nagy robot "tökön rúgja" a másikat, vagy a többi fegyver ereje, mert nem lehet, ahhoz látni kell a filmet. Kár, hogy ez a film nem 18+-o, mert akkor Bay-t nézve repültek volna az emberi végtagok is :D
Egyébként az IMAX-et felhívtam és a hölgy csak hebegett habogott, majd 3 perces félrevezető duma (ő részéről), után elküldtem a picsába.
Ezt a filmet 3D-ben szeretném látni, most megnézhetném Bécsben is, de ott németre van szinkronizálva úgy meg nem igazán érdekel.
Mindegy, ha tehetitek feltétlenül moziban nézzétek meg a filmet, itt nem nézegettem az órám, csak amikor beültem a kocsiba láttam megdöbbenve, hogy majdnem 3 órás volt a film. Hamar elment.
összegezve:
akció 10/10 (157 percből kb 110 perc)
poén 10/10
látvány 10/10
történet 10/8
Michael Bay forever! Kiváncsi vagyok a másik nagy kedvenc rendezőm, James Cameronmit fog (fel)mutatni, mert benne sem csalódtam még soha!
-
#14256 Nem semmi!
Ekkora fil-ra nem szoktak ennyien rápattanni.
Persze sajna az aktualitása miatt is teszik.
-
#14255 nincs mit.. nincs megállás:
-
#14254 most mire is gondolsz? -
#14253 na ja, csak nem mindegy hogy milyen minőségben -
#14252 Én is megtekintettem, nagyon jó összeállítás, köszi! -
#14251 Főleg úgy, hogy szinte minden "ott van" a rapidon... -
#14250 az a 15k éves szinten egyáltalán nem sok. -
#14249 Wazze azért nem semmi és bár a 5-ik part nem látszik, már az is túl van a 81-ik letöltésen...
-
katt. pass a szokásos :) -
az első épkézláb ötlet, amit ma hallok...
-
#14246 Mondjuk, ha deposit-on lenne, akkor lehetne nyüszíteni. Ott aztán kell várni és még döglassú is, plusz néha megszakad...(persze a free).
A rapid még free-ben is egész jó, aztán meg a várakozást is le lehet faragni... -
#14245 épp elég volt feltölteni ezt az 1 GB-t, ha nem tudod kivárni van egy ötletem...
FIZESS ELŐ PREMIUMRA! -
#14244 Ennyit kell várni???
Összesen öt file-röl van szó!
Mi lenne ha egy DVD filmet szednél vagy egy komoly játékot ami közel 100 file-böl van összerakva.
Inkább örülj neki hogy így elérhető. -
#14243 Ezt nem lehetne egy másik helyre feltölteni? Nem valami jó, hogy ennyit kell várni...:S -
#14242 tudom, hogy őrangyal, csak én "védőangyalként" tettem fel..
egyébként a jelentése tök ugyanaz nem -
#14241 Bizony! -
[i]Globális szinten 19%-kal nőtt az internetforgalom Michael Jackson halálhírére.
Jelen bejegyzés pillanatában is 8%-kal átlag fölött van. -
[b]MICHAEL JACKSON BEST OF (KING OF POP)HQ VIDEOS
MKV, 1 GB 200MB LINKS ac3, 720
Duration : 13mn 43s
Bit rate : 937 Kbps
Nominal bit rate : 1 000 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4/3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Codec ID : A_AC3
Duration : 13mn 43s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 448 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Title : AC3 2.0
Language : English
01. Don't Stop 'til You Get Enough
02. Rock with You
03. Billie Jean
04. Beat It
05. Thriller (full version) 13:43'
06. Bad
07. The Way You Make Me Feel
08. Man In The Mirror
09. Smooth Criminal
10. Dirty Diana
11. Black or White
12. You Are Not Alone
13. Earth Song
14. Blood on the Dance Floor
15. You Rock My World
http://rapidshare.com/files/249036975/Michael_Jackson.part1.rar
http://rapidshare.com/files/249042028/Michael_Jackson.part2.rar
http://rapidshare.com/files/249047329/Michael_Jackson.part3.rar
http://rapidshare.com/files/249051862/Michael_Jackson.part4.rar
http://rapidshare.com/files/249056028/Michael_Jackson.part5.rar
PASS:isdmusic.com -
#14238 -
#14237 masquarade- "őrangyal" -
#14235 nincs mit:) -
#14234 sajna, már töröltem a szerverről monique u. - mon che che című világslágerével egyetemben -
#14233 de ismerős valahonnan wazze
csak nem a k.f.t.
ja, már beugrott:
ez az a védőangyal, amit ha jól emléxem, én prezentáltam először kiváló minőségben az sg-n..
álarcosbál - védőangyal..rémlik valakinek?
no akkor have a nice day nektek is.. -
#14232 Köszi szépen a Milk Inc-t. -
#14231 -
#14230 -
#14229 miért nem szóltatok rám
akkora tuskó vagyok
pofázok itt, oszt a legújabb yachtomat, meg a magánhelikopteremet meg meg sem mutatom
szerintetek illenek az image-omhoz
-