26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#14348 "melyik zenéjükre érdemes még odafigyelni"
ITALO4EVER - Let The Beat From Space wav
ITALO4EVER - Voice From Heaven wav
Ha jól emlékszem pár hete a 80-as fórumon volt mind kettő. -
#14347 Baby's Gang- America című Italo4ever átdolgozásról van szó, eddig csak egy sample volt amit hallottam, de nagyon jó volt, viszont állítólag az egész landolt a kukában és kezdi az alapoktól újra, úgylátszik nagyon profi akar lenni...
-
#14346 ez az előadó kurva ismerős nekem valahonnan régről..
mesélsz róluk, hogy melyik zenéjükre érdemes még odafigyelni -
#14345 na jah, még szerencse.
Az AMERICA-n még mindig "melózik" egyelőre... -
#14344 [b]Italo4ever - Cosmic Life(Extended
320k 6:15
http://rapidshare.com/files/251063370/Italo4ever_-_Cosmic_Life_Extended_.mp3.zip -
#14343 Én a spamokat olvasatlanul a kukába küldöm.
Jó hogy te nem így tettél.
Köszi hogy betetted.
És Italo4Evernek főleg, hogy megkomponálta.
Nagyon jól sikerült. -
#14342 Italo4ever új "szerzeménye" a lejátszóban, hülye e-mail spamként kezelte, már 4 napja ott "döglődött".
Szóval akkor premier itt, meg hamarosan a weblapomon is.
szokás szerint, dallamos, italospace hibrid.
Tud a srác! -
#14341 Közben én is lekaptam egy elég jó minőségű eredeti dvd rip verziót.
Hát mindjárt más stereoban és majdnem tökéletes képpel. -
#14340 Igen, pont egy elég emlékezetes pillanata a filmnek , ez volt az egyik, amire kiváncsi lettem volna, hogyan ferdítették el, de akkor úgy látom, sikerült nekik -
#14339 A playert meghagytam nektek, nekem csak Kenny kellett 320-ban -
#14338 kivülről fújom az angol eredeti szöveget, ahhoz képest ez az új szinkron egy kalap szar volt.
pl a kedvencem amikor a végén nagydarab kopasz mondja, hogy "na gyere te csirkeszar"
most annyi volt, hogy véged van, gyere már... tök unottan... hát lol
-
#14337 ez gyors volt..
hogy csináltad? mi vagy te: óz a nagy varázsló
újra van player -
#14336 wazze emce
azért legalább a playert visszaadhatnád
te "kikapás művésze"
délután fél négy múlt, s gondoltam hallgatok egy kis kenny-t...
de...hol a player -
#14335 Na ezt nem vettem észre. Mondjuk amúgy is a Mentalistát (nem Geller ) figyeltem az rtl-en, de azért belenéztem volna, hogy a szinkronba belehallgassak.
Annak ellenére hogy elég sablonos papírforma sztori, mégis van benne valami ami miatt kultfilm lett. Nekünk akkoriban nem volt videónk, de nagybátyáméknak megvolt a VHS hőskorszakában és náluk milliószór láttuk öcsémmel azzal a frankó alámondós fahanggal
Persze ebből adja magát, hogy évek óta itt figyel a polcomon a DVD, mert ugye meg kellett vennem. 5 dodóért a hülyének is megérte, hát még nekem
Azért kikaptam innen a playerből Kennyt, mert egy hangyányit jobban muzsikál, mint az én 128k-s példányom -
#14334 nekem a ken laci "promo" beállt 111-re, s azóta nem mozdul..
de nem rossz teljesítmény ez sem, ha azt vesszük alapul, hogy én ezt a linket, csak az sg-re dobtam ki..
a jacko meg gondolom fent volt az isd-n is..
vagy tévednék
már pedig akkor a 600 körüli letöltés akkor nem is olyan sok
lassan irány az ágyikó, véget ér a "műszak"
el is köszönnék most, nehogy véletlen elfelejtsek később..
még felér egy upload oszt itt sem vaok
have a nice day kolléga -
#14333 közben már leesett
kenny loggins
jó zene (bár nem egy spacesynth) -
#14332 a válaszom tömör lesz:)
s mindez tök ingyen
szomorú vagyok, ha belegondolok, hogy mennyi 5.1-es zenei dvd-re adtam ki pénzt (és nem is keveset)
inkább vártam volna kicsit, míg valaki felteszi csak úgy poénból..
na mindegy, egyenlőre nincs gáz, mert ez a dm album még nem volt meg (eddig) ,bár a többit meg sem merem nézni, mert a szívem fog megszakadni, ha egy-két már meglévő példány is rám mosolyog majd -
#14331 a túl a csúcson-t én is néztem az asszonnyal..nem láttuk már vagy 10 éve..
de milyen kenny-t raksz is a minek az elejére
bocs, de lemaradtam valamiről.. -
#14330 miért mentegetőzök én nem vettem észre sőt még meg is köszöntem a segítségedet..
(mellesleg: mit vártál, mikor tudod, hogy a vita a lételemem)
de most amúgy sem érek rá veled vitázni, mert lesem azt az oldalt, amit az új kolléga adott a 80-ason..
wazze, ha csekkoltam majd jelzem, hogy valós 5.1-es dm-ről van-é szó bár így mutatóban annak látszik (borító+video ts fájlok)
no majd kiderül, ugrik-é az a majom a vízbe, vagy sem.. -
#14329 naaaa...
OVER THE TOP megy, akkor KENNY-t az elejére rakom -
#14328 azt én töröltem, csak tesztnek volt fent... -
#14327 Sajnálom a M.J. mappákat mert én még nem töltöttem le. -
#14326 Ha csak nem te törölted akkor ugyan ez a helyzet a 14302.vel is! -
#14325 Michael Jackson mappákat törölte a kurva rapid, illetve blokkolta, én meg töröltem az egészet.
Valami hülye nevet kellett volna adnom neki.
A letöltések száma 600 felett volt már
csak az MJ hozott több mint 3000 pontot :O -
#14324 már megint utólag mentegetőzől. nem is írok semmit sem, hisz már úgyis mindent tudsz,arra meg nincs szükség, hogy megerősítsd, amit leírok azzal, hogy te is pont így tudod.
egyébként meg semmi baj sincs a néróddal, jó az, csak a kódek miatt tényleg felesleges frissíteni, bár cédé íráshoz meg tök felesleges, baromira elnagyolt program és ahhoz képest keveset tud. de kezdőknek,mint neked (ez most biztos felbosszant), pont megfelelő.
egyébként a néró-féle mp4 kódoláshoz nincs is szükség néróra, csak a függvénytárra, bár ezt minek írom le neked, hisz te is tudod....
-
csak finoman olvass be nekik! -
#14322 az a minimum b+ -
#14321 katt a pontozott vonalra is -
#14320 azért az a 16 khz körüli kép durva
128-as tömörítésnél láttam hasonlót
talán nyersanyag híjján empéjből tutyikáznak visszafelé az mm-ben..
csak rábasztak, mert nem számítottak egy mflex nevű vásárlóra, aki a xart is kitapossa belőlük, ha muszáj
én a helyedben gyorsan visszavinném, és közölném velük:
ha kurva gyorsan nem cserélik ki mondjuk egy space warlock maxira,
akkor arra nagyon rá fognak kefélni (egy hónapig tuti nem fognak kefélni, csak cipőt, ruhát..)
..és esetleg megemlíteném nekik, hogy ........ , vagy hogy nem az édes kedves anyucikájukat láttam öt perce kint a sarkon friss húst árulni -
#14319 de nem baj, majd ma "megismernek" -
-
#14317 pont ezért lett feltöltve és írtam oda, hogy tesztelni való, mert szarul szól az egész a nagy hifin... -
#14316 már korábban is jeleztem neked: hallásra is meg lehet állapítani, hogy valami gázos ezen a bizonyos cd-n..
érdekes, hogy pont te nem vetted észre, akit eddig batflexnek hittem
megadjam a fülészem telefonszámát
..talán csak egy alapos fülmosás kell..én kb. 3 hete voltam nála emiatt
(fülmosás miatt) -
#14315 a pipák a kedvedért lettek bekapcsolva, de azért örülök, hogy figyelsz
nerom egy őskövület a 7960-as szériából, ami csak azért nem lett még frissítve, mert leszámítva a nero digital (mp4) enkóder/dekóder részt mindeddig tökéletesen műxik..
ha mást nem is, de a segítő szándékodat mindenképp méltányolom
akad valahol asszem egy special nero codec packom, amiben többek közt van egy szupi kis nero digital kódoló is, talán igazad lehet, és érdemes lenne aktiválni
..meglátom..esetleg.
az mflex féle tesztről úgy látom nincs mit tárgyalnunk, bár most az egyszer azért, mert egyet értünk
(na ilyen sem sűrűn van)
a cbr módos kódoló beszerzését is fontolgatom..
de előbb betesztelem a nero codec packját..hátha az is elég lesz..
késebbi nerokról nincs komolyabb tapasztalatom (leszámítva a 710-es szériát), de az meg nem nagyon csipázza a laptop multi dvd recorderét (nem minden sebességet engedélyez íráskor: komolyan, ezeket a biztonsági xarakodásokat néha nehezen veszi be a gyomrom a mostani nerom engedi..de kurva érdekes) -
#14314 sorry, "elmentem mellette"... -
#14313 Szóval akkor a media markt-ban lassan szájba baszhatom a főnököt?
megj: szerintem a TAU sem egy jó program ennek ellenére, sokszor mutat hülyeséget...
-
#14312 tegnap este már megfogalmaztam a verziómat,ami lényegében hasonló a tiedhez, és erről szólt:
nem hiszem, hogy Májki mahinálta ezt direkt, szerintem ő ezt nem látta, bár nekem első hallásra is érdekes volt a szám, mely igazából első benyomásként is valahogy egy gyengébb mpeg hatást nyújtott, kicsit összemosott a magasa, ezt szerintem más is hallja, de papíron jobban zavar a pontosan 19962 Herznél függőlegesen lezuhanó frekimenet. sajnos én túl hülye és túl tapasztalt vagyok ahhoz, hogy megállapítsam ezt miből kreálták így (végülis bármiből lehetne), de hogy nem eredeti stúdiófelvétel,az normál esetben valószínű,mint az is, erről nem Májki tehet. a magyar kiadványokon ugye már taliztunk hasonlókkal pl den harrownál, lehet ez is attól a discoservice féle kiadótól való.
-
#14311 hát úgy néz ki a néród vagy a 6-os vagy max a korai 7es sosrozatból való, sokmindent nem enged állítani.
az ideoda konvertálgató meg biztos valami szupermultimindenes univerzális konverter. amit hiányolok belőle, a CBR mód, VBR-ben meg nem is csodálkozom, hogy különbözik a méret a neró által kreált változathoz képest.
Az alsó 3 pipát kivenném a helyedben. a 2. pl. pont engedélyezi a kódolónak, hogy joint stereo módot is használhasson.az első meg a bitmélység vagy kavantálás csökkentő folyamat részeiként engedélyezi a kódolónak, hogy bizonyos folyamatokat összemosson.....
azt nem tudom,hogy ezeket a beállításokat mennyire komolyan veszi figyelmbe a kódoló, de jobb, ha kihagyod.
de már teljesen elcsesszük topikot a sok száraz szakmaisággal. nehogy feldobj valamilyen HQ témmát nekem. de plo. ennek kapcsán jut eszembe, hogy a hangszedők közti lényeges különbségben sík hülye vagyok. én sem tudok mindent. bár ennek csak egy oka van, soha nem is volt lemezjátszóm, sem hangszedőm.....ehhez át kellett mennem anno a szomszédba. -
Ambient #14310 #14266 -
#14309 az ideoda konvertálgató sutyerákok miatt az m4a készítő szoftveremet inkább nem mutogatnám, de a bitráta beállításokat szívesen..
m4a vbr :)
m4a abr :)
és a nagy kedvenc, mindíg ezzel a szinttel használva :)
az égben és a fűben nem találtam hibát
..de ghaira-ra később még visszatérhetünk