DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
MARI MÁR AZ ELEJÉTÕL FOGVA "KÖZÉNK TARTOZIK"!

<#puszis>

What about the forests?

Most kaptál mail-t, tehát menn kell a dolognak...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

mflex
Sziasztok!

What about the forests?

Nem akartalak megbántani, ha igen, elnézésedet kérném...

Eme másik álltalam létre hozott fórumban, már az elejétõl úgy gondolom, hogy a többségnek kell dönteni a további tagok felvételérõl. Én felveszem az alaptagokat, akik szavazatukkal támogatni fognak, és így te is részese lehetsz egy olyan dolognak, ahol nem kell passokat keresni, netán félni, idota emberek megjelenésétõl akik 78 hozzászolásban, sem tudtak maradandót alkotni, értelmesen hozzá szólni a dolgokhoz...
Én továbbra is arra kérlek, és másokat is arra kérem, ne kapják fel a vizet, vagy ne sértödjenek meg, ha még nem sikerült bejutniuk, hiszen ha itt a többség álltal elfogadott személyrõl van szó, akkor az biztosan oda is bejutásra lesz érdemes...

Elõre is köszönöm...

Kellett kapnod egy mail-t az ott megadott cimra, abban benne van hogyan kell belépned, ott a pass, meg minden...

Mindenkinek!!!

Mindenki aki már be tudd lépni, változtassa meg a jelszavát, olyanra amilyenre akarja. A mailban is benne van, ezt 24 órán belül meg kellene tenni...

Aztán elkezdtem felszorni ezt azt, illetve már kivánságok teljesitése is van már ott...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

sanyaaa
Hiba!

Ez a név már regisztrálva van!

Vissza

Nekem ezt írja amikor regisztrálni akarok, azt itteni nick-kel próbáltam, másik névvel regisztráljak??

Szevasztok!

Flexi, csúcs a lapod, csak így tovább!

shirak
kerdezzuk meg mflex Andijat

Play it loud!!

Szimistyle
A kérdés mindig az, hogy mindenki az-e, mint aminek látszik <#fejvakaras>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
<#smile> akkor "hadjuk", vagyis inkább hagyjuk <#smile>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
NEM KELL A RIZSA INKÁBB HADJUK NEM VAGYOK ÉN OLYAN HÜLYE MINT AMILYENNEK EGYESEK HISZNEK LÉGYSZI OLVASD MÁR EL A KÉT HSZ-T (EZT IRTA SANYÁNAK:Mindenképpen regeljél !!!)EZT MEG NEKEM:(Néked is azt mondom, regelj be, aztán a többség dönt a dologról... )ÓRIÁSI KÜLÖMBSÉG VAN KÖZTÜK TE MEG BENNE VOLTÁL A FELSOROLT NEVEK KÖZT MIRÖL AKARSZ MEGGYÕZNI AKKOR KI DÖNT?EGYÉRTELMÛ AKIK FEL VOLTAK SOROLVA!!!!!!!RÉSZEMRÕL ENNYI.

Szimistyle
Mari, Mari, hoztad a formád. Már megint egy perc alatt felhúztad magad :)
Ne aggódj az én sorsomról ugyanúgy döntenek majd, mint a Tiedrõl. Nem automatizmus folyik!

mari68
KÖSSZ SZÉPEN,DE HA MÁR ÍGY ÍROD AKKOR NEMTUDOM MIRE GONDOLJAK INKÁBB NEM BÁR NEM ÉRTEM MI A BAJ VELEM ÉN NEM ÉRZEM ÚGY ,HOGY VALAKIT IS MEGSÉRTETTEM VOLNA DE MINDEGY HA TE ÍGY LÁTOD A DOLGOT ÁM LEGYEN EZ VALAHOGY MEGALÁZÓ: (Néked is azt mondom, regelj be, aztán a többség dönt a dologról...)ÚGYHOGY RÉSZEMRÕL ENNYI VOLT A FORUM VALÓSZINÛLEG BÁR NAGYON SAJNÁLOM MERT SOK JÓ ZENÉT KAPTAM DE HÁT ÚGY TÛNIK POTYALESÕK MINT ÉN NEM TÕLTHETNEK LE TOVÁBB NEM TEHETEK RÓLA HOGY SZEGÉNY VAGYOK ÉS NEM TELIK DRÁGA LEMEZEKRE ÉS CSAK INNEN TUDTAM SAJÁT NOSZTALGIÁZÁSOMRA LETÕLTENI KÖSZÖNÖM A ZENÉKET AMIKET EDDIG LETÕLTHETTEM: MFLEX,SZIMI,CLAUD,PAZO,SANYA,stb.....ÜDV MINDENKINEK:MARI!

Néked is azt mondom, regelj be, aztán a többség dönt a dologról...

Mindenképpen regeljél !!!

mari68
HALI SANYA, ÉNIS LÁTOD ÍGY ELFELEJTIK AZ (EGYETLEN)HÖLGYTAGOT!!!<#integet2><#nemtudom><#nemtudom>

sanyaaa
Szóval én is Fantomas vagyok? Kösz, wazze....

shirak
italo carlos,
ne haragudj nem tudtam foltenni a grant miller albumot.
7vegen babazsur felugyelo voltam(fiam 3 eves lett).
ezen a 7en megutom, az tuti - marmint az albumot a rapidra.
bocsi meg 1x

Play it loud!!

shirak
szia pazo.
mi az aktualis harangslager?<#hehe>

Play it loud!!

shirak
okes jo munkat

Play it loud!!

<#wilting><#wilting>...szasztok....megyek én is meloba........

www.magnokazetta.hu

Samson 68
Na léptem. Sziasztok.

Samson 68
Nálunk nincs rá idõ és lehetõség sem. (64KB betárcsázós)

shirak
ja, megyek en is.
egy ora mulva jovok, sztahanovbol!

Play it loud!!

Samson 68
Gondolom te is.

Samson 68
Hát igen, ismét kezdõdik egy hét, lehetmenni melódiába.

shirak
szia samson, koran keltel...

Play it loud!!

shirak
szia trend boy,
nincsa harag a masodik Shrak-ert de sztem member pipa lesz<#hehe><#hehe><#eplus2>

Play it loud!!

Samson 68
szerintem is

Samson 68
Neked is!<#wave>

shirak
jo reggelt!

Play it loud!!

Szimistyle
Na legalább nem kell baromkodni a buzi passokkal :)
Én is azért szünetelek!

no látom mindenki pihenget......

Dee Lite - Groove Is In The Heart 1990 wav

na léptem.....

www.magnokazetta.hu

Mflex : ez mi....

http://italo.mlap.hu/

eddig királyul néz ki...<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

www.magnokazetta.hu

<#wave><#wave>....hü ez már tiszta összeesküvés elmélet....<#hehe><#hehe><#hehe>......de vágjunk bele.....

www.magnokazetta.hu

Nincs mit...

Akik ma regeltek idáig, azokat engedélyeztem, holnap folyatom az engedélyezést, és este felé lesz már töltés is ott..

Szép jó éjszakát...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

johnlennon
Jó estét!<#integet2>
Köszönöm szépen én is.

Pocimix
Köszi!<#wave>

yazoo
Figyuzzatok? Itt a legtöbb csomagolt fájl jelszavas? Krva nagy szívás.

Yazoo

yazoo
Keresem Luis Amstrongtól a Wonderful World c. nagysikerû dalt viszonylag jó minõségben.

Yazoo

yazoo
Pass???

Yazoo

yazoo
Üdv!
Bár -sajna- nem sok pruduktummal tudok hozzájárulni a csapat munkájához, azért én még mindíg veletek vagyok. Most váltok ADSL-re, remélem ez átütõ változást eredményez eddige wireless internet lehetõségeimhez. A 80-as site-ról átnéztem ide. Amott feszült a légkör.

Sziasztok!

Yazoo

tgolyo
<#eljen>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Samson 68
<#wave>

Szép jó estét mindenkinek...

Javalom az alábbi tagoknak látogasanak el ide:

Meglepi

...aztán peddig regisztáljon, hogy be tudjon lépni...

Szimi, Pazo, Atomfix, Dj Oldfish, Shrak, Wicked Belzebub, Alterego, Claud, Broller, Samson, Pocimix, Nember, Italo Carlos, Mflex, Dióka, T-Golyó

A többi "FANTHOMAS" is probálkozhat, majd csapad döntés álltal esetleg...

Továbiakban minden feltöltésem itt lesz megtalálható, illetve az itt kért kérések lesznek teljesitve... Se pass, Se rar, se semmi szar...

Természetesen az itt kért Mflex, és John Lennon kérés is ott lesz megtalálható...

mflex
Megtudom érteni..

What about the forests?

broller
Hogy nekem ezekkel a qva mûszaki cuccokkal semmi szerencsém, vettem egy kamerát erre az a rohadt firewire portja nem mûködik, má' majdnem gyalultam a wint, mikor gondolom kipróbálom a haver gépén is, ott sem ment, se az asztali dvd-íróval...

Jahh bocs ez off volt, de olyan pipa vagyok:-(

mflex
nem....

What about the forests?

carterx
nemtudod a passt flex??

mflex
nm:)

What about the forests?