26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#14227 szép csaj volt az biztos... -
#14226 a vocal és az instrumental van a mappában, mind a kettő 6-7 perc közötti... -
#14225 wazze
freddy is meghalt
nebasz..mikó
..mikó is meghalt
..wazze -
#14224 hamarosan készülhet az új videód arról, hogy jacko csak megrendezte a halálát, pont mint elvis
na, milyen vagyok -
#14223 engem az is zavar, hogy farah fawcett-et ma rajtam kívül a kutya sem gyászolta :(
..pedig jó muff volt a maga idejében -
#14222 sorry mflex, de most kicsit megkavarodtam...
segíts már ki:
ez most a vocal és az instrumental extended verzió külön, vagy egybe,
vagy a vocal verzió és az instrumental remix verzió extended változata
csak azért kérdem, mert az utóbbi kettőt, valamint a best of albumot tőle privibe már megkaptam..
szóval ha egyről beszélünk, akkor kösz, de megvan, de ha az instrumental verziód csak extended és nem remix, akkor lekapnám..
bocs, hogy ilyen hülyeségekkel rabolom az idődet -
#14221 Egyébként ami most folyik szerte a neten (itt a fórumon is) a nagy MICHAEL JACKSON imádat, az az egész egy röhelyes álszent közhely és véleményem szerint rohadtul szánalmas, mikor idáig mindeki nagyívben szart rá, vagy éppen -ha róla volt szó netán akkor- arról ment a duma, hogy mikor esik le az orra ennek a hülye pedofilnak...
Most pont azok dicsőítik meg siratják... Basszátok meg! -
#14220 Gondoljátok? -
#14219 [b]ROSE-MAGIC CARILLON /ROBERTO ZANETTI PRODUCTION/ (SAVAGE)
WAV VOCAL, INTSRUMENTAL (EXTENDED)
http://rapidshare.com/files/248904785/rose.zip
-
Ambient #14218 Ez kész, asszem pályát tévesztettél cimbi... -
#14217 legalább annyira megdöbbentő és szomorú volt számomra,mint freddy mercury-jé.
egy popikon legenda távozott tőlünk, bár a halála valahogy benne lógótt a levegőben....sajnos.....
-
#14216 te agyament, ezen beszartam! -
#14215 jah
legyen neki konnyu a fold. -
#14214 RIP
-
#14213 Gondolom már értesültetek a szomorú hírről.
Elhunyt Michael Jackson!
Nyugodjék békében. -
#14212 Van benne valami, de csak akkor fogod érezni, ha sötétben fülessel hallgatod:) -
#14211 Inkább többször legyen meg :)
Köszi Johnny -
#14210 -
#14209 Jó estét Mindenki!
Nagyon kevés idő jut számomra a géphez ülni, ha jól emléxem, MIKE Te kerested EZT!
Gyári ScooterCDről. -
#14208 Mflex, köszi szépen, ez gyors volt
Most erről megint eszembe jutott, hogy már régóta meg akartam hallgatni az eredeti 1938-as Orson Welles rádiójátékot, így most húzom lefelé kemény 64 kbps-ben
Kivácsi vagyok, mitől lett vonalkódos a fél USA alsógatyája 1938 október 30-án
-
#14207 War Of The Worlds utolsó része újra feltöltve, lehet véletlenül töröltem...
[b]
http://rapidshare.com/files/248625803/WOTW.part4.rar -
az tuti! kiélném a perverz hajlaimat -
#14205 annyit hozzátennék, hogy mflex fülig szerelmes Lindába (de legalábbis nagyon rendbe tenné), és ha igent mondana neki, rögtön el is hagyná talán örökre az országot!
egyébként tényleg k. jó csaj! -
#14204 és akkor a sok videóikról már ne is beszéljünk, főleg Linda szexis alakjáról
-
#14203 nálam sincs, de én erre reagáltam
"ha azt mondom, hogy nekem ez már losslessben nem is kell, akkor szerintem a hangminőségről is elmondtam mindent"
ezek szerint vagy lossyt akartál írni vagy neked ez SACD-ben kell?! -
#14202 míg lesz téma, addig követem wind kolléga jó példáját, és hoztam nektek egy kis zenét, csak úgy..
talán sokaknak ismerős valahonnan..nekem szép emlék :)
have a nice night kollégák -
#14201 nálam nincs vele gond, de ha nálad xarul szól, akkor orvosságként javaslom a jamo-t, vagy az egyik nagy kedvencemet a jbl-t
hidd el, csodákra képesek, még az általam oly kevésre becsült mp3-akkal is
amúgy arrafelé mi újság? mesélj már valamit..
rég dumáltunk -
upet #14200 -
#14199 iit kezdődik a "valami" minőség?! -
#14198 közben csak azon filózgatok, hogy nekem eddig miért is nem volt meg ez a jó kis banda
ha azt mondom, hogy nekem ez már losslessben nem is kell, akkor szerintem a hangminőségről is elmondtam mindent.. -
#14197 látom, mindent megvitattunk, és a flashplayer is újra üzemkész
akkor lassan ideje hoznom valami jó kis zenét is..nem
kicsit még várok, hátha valaki megelőz..
(vagy mérgében helyettem is feltesz ide valamit) -
#14196 köszike. -
#14195 egyetértek veled MesterM!
az audiograbber,mint bő 7-8 éves öreg motoros, tökéletesen megfelelő és egyszerűen kezelhető mind rip-re,mind grab-re.
a korábbi témát valóban ejtsük, hisz sokkal fontosabb dolgaink is vannak még! bár címszavakban azért reagálok....hogy örüjjé!
az hogy hová rakta a program alkotója a dual stereot (ami önmagában is idétlen elnevezés) egy sorban, az az ő ügye vagy ügyetlensége, tudatlansága, de csak azért, mert kettős sztereó (vagy dual channel, esetleg dual mono) szerepel a legvégén, ettől még ne tévesszen meg senkit sem, mert nem ez hozza a legmagasabb minőséget. hasonló "tévedések" elő szoktak fordulni jobb körökben is......
szakmai körökben az alábbi az emelkedő minőségi sorrend: mono, js stereo (4féle), dual channel, stereo
Ugye nem figyeltél,amikor azt is írtam, hogy a dual channel kódolás tartalmaz joint stereo kereteket is? Ha gondolod prezentálom neked. Márpedig, ha tartalmaz ilyeneket, már nem is lehet a legjobb a minőség terén.
És mint én is korábban kicsit kifejtettem és úgy gondolom kellően indokoltam is az ok okozati összefüggéseket, így én is elmondom mostmár tényleg utoljára, a SZTEREÓ kódolás NEM EGYENLŐ, azaz KÜLÖNBÖZIK a dual sztereó(=dual csatorna) kódolástól.
de használni ezentúl is azt használ mindenki, amit csak akar!
és ha már teljesen elbizonytalanodott kódolás ügyben, akkor akár az allofmusic radio-t is hallgathatja!
-
#14194 Remélem fülre is faxa, nem csak "képileg", bár nem hiném, hogy ennél jobban lehet...
Először wav-ba konvertáltam, majd onnan 320 stereo-ba. -
#14193 nem tudom, szerintem (valszeg) a kiszolgáló xarakodik...
remélem hamar kijavítják... -
#14192 megszületett az első teszt
no persze tőled soha nem is vártam joint stereo-t
-
#14191 Köszi. -
#14190 mflex
hová lettek a zenék a playerből
csak nem a huzat vitte ki ezt is -
#14189 bocs cimbi
csak untam magam abban a 10 percben míg lekaptam mflex feltöltését..
..ha gondolod, ezentúl levegőnek is nézhetlek..
most ne haragudj, de mennem kell..
valaki nyitva hagyott egy ablakot..huzat van.. -
#14188 Ha tudod, akkor miért nem írod helyesen?
Igazából nem is izgat a válasz, főleg, ha olyasmi, hogy "szándékosan, azért, hogy nekem címezhesd a feladványt"...