DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Eme másik álltalam létre hozott fórumban, már az elejétõl úgy gondolom, hogy a többségnek kell dönteni a további tagok felvételérõl. Én felveszem az alaptagokat, akik szavazatukkal támogatni fognak, és így te is részese lehetsz egy olyan dolognak, ahol nem kell passokat keresni, netán félni, idota emberek megjelenésétõl akik 78 hozzászolásban, sem tudtak maradandót alkotni, értelmesen hozzá szólni a dolgokhoz...
Én továbbra is arra kérlek, és másokat is arra kérem, ne kapják fel a vizet, vagy ne sértödjenek meg, ha még nem sikerült bejutniuk, hiszen ha itt a többség álltal elfogadott személyrõl van szó, akkor az biztosan oda is bejutásra lesz érdemes...
Elõre is köszönöm...
Mindenkinek!!!
Mindenki aki már be tudd lépni, változtassa meg a jelszavát, olyanra amilyenre akarja. A mailban is benne van, ezt 24 órán belül meg kellene tenni...
Aztán elkezdtem felszorni ezt azt, illetve már kivánságok teljesitése is van már ott...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Ez a név már regisztrálva van!
Vissza
Nekem ezt írja amikor regisztrálni akarok, azt itteni nick-kel próbáltam, másik névvel regisztráljak??
Flexi, csúcs a lapod, csak így tovább!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Ne aggódj az én sorsomról ugyanúgy döntenek majd, mint a Tiedrõl. Nem automatizmus folyik!
ne haragudj nem tudtam foltenni a grant miller albumot.
7vegen babazsur felugyelo voltam(fiam 3 eves lett).
ezen a 7en megutom, az tuti - marmint az albumot a rapidra.
bocsi meg 1x
Play it loud!!
www.magnokazetta.hu
nincsa harag a masodik Shrak-ert de sztem member pipa lesz<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Play it loud!!
Én is azért szünetelek!
www.magnokazetta.hu
Mflex : ez mi....
http://italo.mlap.hu/
eddig királyul néz ki...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Akik ma regeltek idáig, azokat engedélyeztem, holnap folyatom az engedélyezést, és este felé lesz már töltés is ott..
Szép jó éjszakát...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Yazoo
Bár -sajna- nem sok pruduktummal tudok hozzájárulni a csapat munkájához, azért én még mindíg veletek vagyok. Most váltok ADSL-re, remélem ez átütõ változást eredményez eddige wireless internet lehetõségeimhez. A 80-as site-ról átnéztem ide. Amott feszült a légkör.
Sziasztok!
Yazoo
Javalom az alábbi tagoknak látogasanak el ide:
Meglepi
...aztán peddig regisztáljon, hogy be tudjon lépni...
Szimi, Pazo, Atomfix, Dj Oldfish, Shrak, Wicked Belzebub, Alterego, Claud, Broller, Samson, Pocimix, Nember, Italo Carlos, Mflex, Dióka, T-Golyó
A többi "FANTHOMAS" is probálkozhat, majd csapad döntés álltal esetleg...
Továbiakban minden feltöltésem itt lesz megtalálható, illetve az itt kért kérések lesznek teljesitve... Se pass, Se rar, se semmi szar...
Természetesen az itt kért Mflex, és John Lennon kérés is ott lesz megtalálható...
Jahh bocs ez off volt, de olyan pipa vagyok:-(