A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #14418
    Na szóval a véletlenül törölt hsz-em ezt tartalmazta:

A múltkor amikor azt írtad Zephyr, hogy a MILK INC 320-as annyira jó minőségileg, hogy neked már lossless-ben nem is kell és ezzel mindent elmndtál a minőségről, ezzel szemben jöttél, hogy bántja a füled, hogy rosszul szól és megkaptuk a nero-val készített profi POLÁLÁS-t, amit hallgatni főleg fülesen, főleg az én magas hangokra érzékeny fülemen egyszerűen kiábrándító volt, hozzáteszem soha nem használok EQ-t, minden FLAT.

A mostani zene pedi még egy sokol rádió minőségét sem éri el, hallgathatatlan, semmi hifi érzet és hiába mutat az általad hájpolt AC Cd minőséget, mikor a spektrum kép is igazolja, hogy ez nincs több 14khz-nél.

A ha pedig a fent leírtakat figyelembe veszzük, akkor a MILK INC eredeti stereo 320-as után, ezzel a kreálmánnyal minimum kimenekültél volna a világból, ha mástól kapod!!!!
    Csinálj róla egy TAU-t is, ne csak AC legyen.

Ettől eltekintve engem nem érdekel már ez az egész, nem tudom mire volt jó, de nem értél el vele semmit és a másik, hogy miért kell neked high end minőségű prezentáció, abból bárki tud, jót, jobbat vagy netán jó szart is csinálni.

A példa ott volt, de nem sikerült... Szerintem az egész arra ment ki, hogy megtanulj fos mp3-ból WAV-ot kreálni amit persze a spektrum kép is igazol, de nem sikerült, ennyi...

Ahelyett, hogy nyomatnánk a zenéket, vagy éppen hülyéskednénk- már megbocsáss-, de ilyen faszságokkal jössz, hogy király zephyr majd megmutatja.

A kérdés, hogy mit? Én a részemről ezt lezártam, tkm kivan az ilyen audiophile baromságok féle kreatív ötletekkel.

Számomra a minőség az első, ha neked is az, márpedig mindig ezt hangoztatod, akkor nem tökölsz tovább ilyen hülyeségekkel és főleg miért jó neked, hogy nyomorított fosból wavot csinálj?!!!