A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    Kedves Zephyr the King of The Audiophile Sounds

Adtam lehetőséget, hogy bizonyíthatsd, publikálhasd valódi tudásod, és erre persze kifejezetten egy nem túl barátságos minőséget adtam játszótérnek, hisz azon kijön, hogy mit is csinálsz igazából.
    Aki letöltötte és meghallgatta, az szerintem már sejti, hogy mi az a polálás, de ha nem,akkor legalább hallja, mit tudtál összehozni saját erőből, saját fejből és tudásból.
    De ha nem, én a józam eszemre hallgatva ezt ki nem mertem volna rakni prezentációs célból, nemhogy bármit is bizonyítsak vele.
    Szerintem nagyon elfáradtál az elmúlt este, ezért nem működött az egészséges Önkontroll, hogy a hallásról már ne is emeljek szót.

Tömör leszek: borzalmas.
    hogy az audiochecker mit írt ki Neked, az egy dolog, én már ezekről a progikról regényeket írtam,nem ismétlem önmagam, amiért azt mondta neked, hogy CD,az csupán annyi, hogy annyira telecseszted felső frekvenciás zúgással, sistergéssel, vinnyogással az egészet, hogy abból a szerencsétlen program szerintem már az SACD minőséget is megadta volna! De ez legyen a program hibája.
    Ellenben ennek a spektrumképe vagy pl. egy típusú winamp spektrum ablaka röhögve megmondja, hogy ennek semmi köze nemhogy a CD-hez, de még a Sokol rádió MW vagy LW hullámhosszon sugárzott műsoraihoz sem, hogy a hangzásról ne is ejtsek több szót.

Hogy kábé mit is lehetett volna ebből talán egy szélsőséges határesetben kreálni,arra feldobtam egy olyan mintát (benne a te alkotásaiddal),amire nem mondom hogy profi,sőt inkább hagyjuk, de szarrabbakat szokott néhány ember 320-asként felrakni néhol, szóval olyan amilyen, nem ömlengek hosszú sorokban magamról, mint te szoktál, csak hallgasd meg (kifejezetten fejhallgatón!) felváltva egyazon részeket egymás után,aztán gondolozz kicsit, meg javaslom, picit pihenjél is,mert rád fér. Ki vagy merülve. Szerintem kezd az alapoknál,aztán térjünk vissza majd egyszer a témára.
    Hogy minek keverted fel az elejét,azt csak azért sejtem, mert annyira gáz, hogy ezt rögtön a kezdéssel nem akartad tudatni a hallgatósággal.Hogy kijelented az alapmintára, hogy MONO, ez is sejtette, hogy nem vagy egészen képben pár dologgal. Egyébként tényleg annyira közel van alapból a két csatorna, hogy annak hallatszódik, de neked, mint audiophile nagymesternek ezt nem nézem el!

Jelen esetben nem hogy nem érdekel, hogyan csináltad ezt a boát, de kifejezetten KÖNYÖRGÖK, hogy Soha Ne Mondd El Senkinek Sem!!!!

Imyke2000 kedvéért (akit csúnyán kiosztottál,bár nem értettem miért) raktam nem rapidos linket is.....

versus megaupload
    versus rapid