DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shirak
mflex, megneztem a honlapot, faxa!!<#eljen>

Play it loud!!

Szimistyle
Annyira nem lehet szar, ha itt vagy <#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

shirak
elvagyok itt egymagam...
melodzodok.

Play it loud!!

Szimistyle
Mizu Shirak? Nagyon dolgoznak az emberek 😊
Na majd megélénkül a forgalom!

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

shirak
<#wave><#wilting>

Play it loud!!

Szimistyle
Szia és köszi! <#law>

Szimistyle
Wazze a ZYX Music-tól a múlt héten csütörtökön rendeltem cd-ket és ma ittfigyel az asztalomon mind.
Asszem a másik bandát most nagyon elküldöm a pcsába, hogy a Karácsony után rendelt és kifizetett két darab cd még nincs itt.<#wilting><#gun>

Szimistyle
Sziasztok!

shirak
nem nagy a tolongas<#zavart1><#wilting>

Play it loud!!

eMCe
meg egy javitas:
... HA a discogs.com-nak lehet hinni ...
na most mar igy jo <#zavart1>

eMCe
Elfelejtettem oda irni hogy ez WAV egyebkent 😊

eMCe
Itt egy hatalmas kedvencem.
Erdekessege hogy megszolalasig hasonlit " Moses P - Twilight Zone " cimu dallamos rap zenejere 88-bol, mig ez 89-es kiadasu a discogs.com-nak lehet hinni.
A Twilight Zone zene "lenyulva", picit athangszerelve, par csajszi raenekel, plusz Freedom Williams a C+C Music Factory-bol nyom egy kis rapet. Eddig csak a Moses P fele variaciot hallottam, ami szamomra a mai napig egy alap.

Seduction - You're my one and only (club mix) 7:40

Ha esetleg valakinek negvan wav-ban Moses P - Twilight Zone akarmelyik hosszu verzioja vagy a Can This Be Love (Ben Liebrand Remix) cimu szama, azt nagyon szepen megkoszonnem <#worship>

eMCe
Neha beleszalad az ember olyan zenekbe, amik kedvencek voltak de elfelejtodtek es se nev se cim nem maradt utanuk... na ez a Tony Turn - Cherry Cherry egy ilyen volt nekem. Az eloado nevet nem is tudtam soha, a cim derengett nagyon tavolrol igy olvasva, gondoltam leszedem ...
Koszi koko71 <#eljen><#worship>

D.D. a helyén...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

<#nezze><#nezze>....PAzo wanted :

Alan Barcklay zenéket keresek : // wav //.....köcce......

www.magnokazetta.hu

na akkor ma se lesz cat's disco lab..........<#ijedt><#ijedt>

www.magnokazetta.hu

Claud
Jó reggelt!

nehezen.......<#wilting>

www.magnokazetta.hu

mflex
Még mindig nem jó a netem:-(

What about the forests?

mflex
JÓ REGGELT!

What about the forests?

Samson 68
Aha. Na én mentem. Szép napot mindenkinek!

shirak
szia samson.
meg nem, meloban iszom az elsot(no meg az utolsot)

Play it loud!!

shirak
kesobb jovok sztahanovbol

Play it loud!!

Samson 68
Úgy látom egyeseknek elégszépen elhúzódott a tagnapi nap. Nem tudom hogy bírják.

Samson 68
Kávézgatunk?

Samson 68
Szia Shirak!<#integet2>

shirak
jo regelt!

Play it loud!!

No, végetért az Oldfield, mindenkinek kellemes töltögetést kívánok. A következõ a "Sade - love deluxe" lesz.

15_-_amarok.rar
Amit leírtál örömmel olvastam, telis teli igazsággal... Nos ezért gondoltam én, mint kiderült rosszul, hogy e zártnak mondható csoportot védet környezetbe kellene áthelyezni, ahol a bizalom, és az egymás iránti zenei tisztelet talán az egyik legjobb fórummá tette volna... Mondhatnám majd teszi. Vannak még ismerõseim, akik majd örömmel csatlakoznak, és azért ha sokan itt is maradnak, eme általam létrehozott dolog sincs "halálra" itélve...
Az a baj sokan lehet bonyolultnak találták a dolgot, vagy netán épp nem Mfelx HQ topiknak hivják a helyet, hogy igazából mi a baj, nem mondta senki, és így nem is igazán tudom... A bonyolutságrol csak annyit: ahoz, hogy ide írni tudj, névvel, és jelszóval teheted meg, ez az álltalam generált helyen sincs másképp. Annyi lett volna az elõnye a dolognak, hogy nem kell állandó havi pass, és egyebek, és tudhatod, hogy amit sok.sok melóval a közösbe tettél, nem fog a "húspiacon" vissza köszöni...

Egyébként regisztrált vagy, tehát a mailban kapott jelszóval beléphetsz, és lecserelve a saját jelszódra, használhatod a helyet...
Azt is jó ha tudod a beállitásokan ott is beállithatod a lógód, meg mindent... (úgyan úgy mint itt)

Nos mindenkinek szép jó éjszakát...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

broller
Aki megy, annak hali.
<#wave>

broller
Ezt keresem, félreérthetõ volt, akkor bocs.

bákker valaki küldjön ehhez egy passt mer befonom a szemöldököm<#falbav><#falbav><#falbav>

Rofo_-_You_ve_Got atomfix.rar

atomfix, elsösorban rád gondoltam.......

www.magnokazetta.hu

olyan 5-6 éve volt.......

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Jó éjt. Én is léptem! Sziasztok! <#wave>

Szimistyle
És már eladtad, vagy most vagy szarban?

ha megkinálnál egy wav-al az jól esne......

na léptem...csá holnap is sztahanow....

www.magnokazetta.hu

A DAT rendszert és a DCC ( digital compact casette) dolgot el is feledtem pedig volt érkezésem mindkettöre......

és még valami

Tudjátok milyen érzés mikor el kell adni 300 db maxi cd-t mer akkora xarba vagy....amit elötte évekig gyüjtögettél és áron alul le kell mondanod róla.....én tudom , de nem kivánom senkinek...........

www.magnokazetta.hu

broller
Esetleg ez valakinél?

Blanc De Blanc - Get Ready

Szimistyle
<#duma><#duma><#sir><#sir><#duhos2><#duhos2><#hehe><#hehe>