DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Na majd megélénkül a forgalom!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Asszem a másik bandát most nagyon elküldöm a pcsába, hogy a Karácsony után rendelt és kifizetett két darab cd még nincs itt.<#wilting>#wilting><#gun>#gun>
... HA a discogs.com-nak lehet hinni ...
na most mar igy jo <#zavart1>#zavart1>
Erdekessege hogy megszolalasig hasonlit " Moses P - Twilight Zone " cimu dallamos rap zenejere 88-bol, mig ez 89-es kiadasu a discogs.com-nak lehet hinni.
A Twilight Zone zene "lenyulva", picit athangszerelve, par csajszi raenekel, plusz Freedom Williams a C+C Music Factory-bol nyom egy kis rapet. Eddig csak a Moses P fele variaciot hallottam, ami szamomra a mai napig egy alap.
Seduction - You're my one and only (club mix) 7:40
Ha esetleg valakinek negvan wav-ban Moses P - Twilight Zone akarmelyik hosszu verzioja vagy a Can This Be Love (Ben Liebrand Remix) cimu szama, azt nagyon szepen megkoszonnem <#worship>#worship>
Koszi koko71 <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Alan Barcklay zenéket keresek : // wav //.....köcce......
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
15_-_amarok.rar
Az a baj sokan lehet bonyolultnak találták a dolgot, vagy netán épp nem Mfelx HQ topiknak hivják a helyet, hogy igazából mi a baj, nem mondta senki, és így nem is igazán tudom... A bonyolutságrol csak annyit: ahoz, hogy ide írni tudj, névvel, és jelszóval teheted meg, ez az álltalam generált helyen sincs másképp. Annyi lett volna az elõnye a dolognak, hogy nem kell állandó havi pass, és egyebek, és tudhatod, hogy amit sok.sok melóval a közösbe tettél, nem fog a "húspiacon" vissza köszöni...
Egyébként regisztrált vagy, tehát a mailban kapott jelszóval beléphetsz, és lecserelve a saját jelszódra, használhatod a helyet...
Azt is jó ha tudod a beállitásokan ott is beállithatod a lógód, meg mindent... (úgyan úgy mint itt)
Nos mindenkinek szép jó éjszakát...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
bákker valaki küldjön ehhez egy passt mer befonom a szemöldököm<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Rofo_-_You_ve_Got atomfix.rar
atomfix, elsösorban rád gondoltam.......
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
na léptem...csá holnap is sztahanow....
www.magnokazetta.hu
és még valami
Tudjátok milyen érzés mikor el kell adni 300 db maxi cd-t mer akkora xarba vagy....amit elötte évekig gyüjtögettél és áron alul le kell mondanod róla.....én tudom , de nem kivánom senkinek...........
www.magnokazetta.hu