26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#14468 Az én értelmezésemben,pont hogy nem volt jó fogás. -
#14467 Köszönöm mester, leköteleztél! -
#14466 -
#14465 -
#14464 á, csak nyelvtantanár a lelkem
ezért szúrja a szemét folyton az ilyesmi
de az meg sem fordul a fejében, hogy néha a fáradtságtól, és néha csak véletlenül ütünk félre valamit
a muszáj, az egy furcsa kivétel a sok közül, akárcsak a különben, vagy a hagyj etc...
az ember néha belekavarodik -
#14463 A legjobb: [i]kissé népies[i] -
#14462 -
#14461 dilyoka lyol túdd hejjesenn irní msot véletllennul elbaasta... -
#14460 Gonosz! -
#14459 -
#14458 Off:
Pardon! -
#14457 good night te vetélkedő győztes -
#14456 akkor akár leforgatthattátok volna a mobiloddal a Bunyós Öcsi IV-et vagy akár a T6-ot.
nem tudom, én jobban szeretem,ha a fogaim belül maradnak, így ha csak nem muszály, akkor tartózkodom a szájbaveréstől! gy biztos szép marad a mosolyom, még egy ideig.....
na de mára húzok aludni,mert míg te már kétszer is szunyókáltál,addig én strázsáltam.
-
#14455 megegyeztünk nem invitállak sehová..
a blueskocsma bejött mindenkinek.
a hawerok: szasza, totó, kiskutya és cinege fullra töltöttek, akadt egy kisebb bunyó is (ahogy egy jó kocsmához illik) repültek a poharak, s egy két fog is
szerintem élveztétek volna ti is
szokás szerint megint a csajok miatt tört ki a balhé..
már megszoktuk, mert a csajok túl jók az ilyen helyekre, s mindíg akad egy-két bátor ittas vállalkozó, aki rosszul méri fel az erőviszonyokat..
most, hogy szóba került, próbálok olyan szombat estét felidézni, amikor bunyó nélkül telt volna valamelyik esténk..
de nem emléxem ilyenre
na talán, majd legközelebb. bár a társaságomat ismervén, ezt erősen kétlem -
#14454 sértődést éreztél zephyr bá?! akkor megint csak félre akarsz érteni?!
Szó sincs itt sértődésről, egy gramm sincs bennem, én végig bizalomról beszéltem, amit te megkérdőjeleztél felém egy játékos vetélkedő szerintem elég egyértelmű utolsó helyezettjeként.
De mivel nem csak korrekt/fer vagyok,hanem teljesen toleráns is feléd a sok kinf of the hülyeséged ellenére, így most is kötelezettségek nélkül biztosítalak a tiszta alapokról.
és részemről a hang fortélyolás meg tisztítás meg speckó trükkök és a HQ stb....témakört le szeretném zárni, ehhez viszont ne invitálj vissza, okés?!
beszéljünk lényegesen egyszerűbb dolgokról,mint pl. mi volt tegnap este a kocsmában?
-
#14453 ez most már lényegtelen, hisz dióka megsértődött rám, így elmarad a mai ritkaságom
viszont a savage album jó fogás volt -
#14452 erre számítottam.
nem igazán akarok kérni semmit sem tőled
akkor ezt a témát is kitárgyaltuk, gondolom -
#14451 Sziasztok! Valaki fel tudná tölteni nekem ezt a számot: KYLIE MINOGUE - WHERE THE WILD ROSES GROW - Fontos lenne!
Előre is köszönöm!
-
#14450 nem direkt éreztem késztetést, de ha valami 320-as vagy veszteségmentes és csak annyit mutat a lejátszó eq-spekruma,mint a képen, akkor azt már megszokásból is ellenőrzöm, pedig már igazából ennyi is elég, hogy lásztódjon, bibi van vele. ebből a kis spektrumból is bőven látszódik, hogy mennyi "anyag" van a zenében. ahol ez épp most jobbra véget ér, ott van 16kHz....egy átlagos 128as vagy egy szar 320-as vége....
-
#14449 Esetleg valakinek van Liberian Girl videoklipje eme fórumhoz méltó minőségben? Sajnos nem volt rajta a berakott dvd rip anyagon.
Valamint, ha már itt tartunk, esetleg Off The Wall cd és a HIStory album második cd-jét birtokolja itt valaki wavban? Nekem megvan a Thriller, Bad, Dangerous 2001 special edition, ha igény van rá, felrakom. -
#14448 Nemtom.
Minden esetre letörtem mint a bilifüle. -
#14447 na jah, ez van....
nagyon hasonlít edyta feltöltésére, hmm? -
#14446 [b]Amanda Lear - The Queen Of Chinatown
wav
pass: wescone
http://rapidshare.com/files/252215976/Amandas.rar
-
#14445 "egyébként meg kurvára elegem van már ebből a felkonvertálásokból"
Részemröl az a dühítő hogy ez a verzió el fog terjedni a neten úgy mint a Riccardo Campa - Madness és majd még jó párszor belefutok mire meglesz olyan minőségben mint amit szeretnék. -
#14444 most röhögök, de akkor elég pipa voltam, enyhén szólva... -
#14443 épp most írtam ez miatt a másik fórumon, látom Te már csekkoltad
mindegy, csak negyedórát késtem :DDD
egyébként meg kurvára elegem van már ebből a felkonvertálásokból :S -
#14442 jah, ma fent lesz:) -
#14441 Láttam egyébként egy Amanda Lear "Best Of"-ot is amiröl érdekelne a "Queen Of Chinatown". Megoldható a feltöltése? -
#14440 nem rossz, de hogy a wavhez nincs köze ennek a 16kHz-nél levágott minek nevezzeleknek, az tuti. hogy minek kellett flac-be rakni, nem értem, persze a lényeg, hogy megvan, tényleg nem rossz. -
#14439 Szép fogás
Gondolom, azon a napon sokszor eszedbe jutott egy régi nagy sláger refrénje, ami így szól: "... Don't cry tonight, ..." -
#14438 Hali!
Nagyon szépen köszi az újra töltést.
És itt hívnám föl a figyelmedet ( figyelmeteket) hogy a 80-as fórumra norberttibort jóvoltábol felkerült egy általam keresett album.
Ami szerintem nagyon jó zene.68016
Csak tudnám mi volt a forrása mivel ez az album elméletileg holnap jelenik csak meg.Persze láttunk már csodákat.
Csak azért érdekelne mert akkor ott fel kell bukkannia Eddy Huntington uj zenéjének is amit szintén holnapi megjelenésre igértek. -
#14437 "mosmé"? ki tudja, hogy mi az az 5D, na jó megmondom 1080p-ből "fel(butított)javított kiváló minőségű, IMAX mozirendszert a halálba taposó minőség! -
#14436 Hali Cimbi!
Egészségedre! -
#14435 Hello Mike - hello Tagok!
Ha nem bánod "ezt" lekapom én is, sőt, meg is köszönöm! -
#14434 hülye -
#14433 Én már sokat bizonyítottam,nem hiszem , hogy a részedre még bármit kéne.
Ha fel akarsz kérni valamire,akkor kérj meg, ne azt akard kisajtolni, hogy nekem szükségem van a te ritka és szar minőségű valamilyen mp3adra.
nekem ugyanis biztos nem hiányzik a készletemből.
Sajnos rosszul ismersz, eszembe nem jutott, hogy visszabutított anyagot dobjak eléd, az nem fer játék, én meg ferként kezeltelek, amit adtam,azt gondoltam kihozni v1-nek az alapminta trágyából.
szóval nem kibaszásból raktam fel neked, nem is butítottam semmit sem vissza, egyszerűen kiwi voltam,mit tudsz a valóságban....nekem lejött a tudásszinted, és emiatt írtam, hogy akkor most kicsit pihenjél, és ne akarj csodatevőként ugrabugrálni ingóványos területen.
és pont a ferség miatt nem írtam sem előadót sem számcímet,mert a végén még leszedted volna valahonnan jobb minőségben.
nekem is ez az egy rossz példány van meg, amit kb. 4 hónapja a 90-es topikból töltöttem le. ha kétségbe vonod a szavaimat, odaadom az eredeti letöltési linket,mely szerencsére azóta is él, így engem biztosít a tiszta játékról és korrektségemről.
ha nem bízol bennem, kirakom ide a linket a közösbe, de utána egy rohadt hangot ne halljak tőled itt semmilyen zephyr the king a varázsló hangtisztító meg hq témákról.
és az sem érdekelne, hogy majd azután hirtelen valami überfenomenálisat alkotsz vele,mondjuk nem polálással,hanem izolálással,mert ezután hagyjuk inkább ezt a részt. -
#14432 -
#14431 És mi ez a ritkaság?
Van nekem is olyan vinylem (SAVAGE), amit kibaszott drágán rendeltem meg látatlanban és nem hinném, hogy ez sok embernek meglenne, ugyanis amikor megjött és kibontottam a falra másztam és fejes ugrottam a padlóba! -
#14430 Jah, azt látom tegnap óta, hogy a szerver így meg úgy... fasz kivan velük már (hülye gugli)... Ernesto meg Armin kb 20 perc volt és igaz egyébként, ez egy rettenetesen jó minőség mind képben és hangban is...
LINDÁÉRT mindent! -
#14429 parancsolj