3589
-
#589 de minek kell duplavével meg ikszel írnod?ez is a stílushoz tartozix? -
xXxEmO babyxXx #588 Hm istenem!!Most mit nem értettél?Talán a pózert??Wagy az am-t?? -
#587 Ez milyen nyelv?:O -
xXxEmO babyxXx #586 Am meg az emo egy zenei stilus!! -
xXxEmO babyxXx #585 Nah akkor wálaxolok,xerény kérdésedre!!Azért lettem emo-s mert xeretem az emo zenét és az öltözködésem,a stilusom emo!!De miwel sok a pozer ezért,sokan azt hixik, aki emo-s az diwat emo!!!!!!!! -
#584 azabaj hogy csak azért regelted be ezt a nevet hogy szórakozhass:DD -
#583 amúgy mitől lettél ilyen emos? mi vezet rá egy tizenévest arra, hogy ilyen érfelvagdosós, depis, "utálomavilágot" életfelfogású legyen?? kaptál egy egyest a suliban , vagy talán letörött a műkörmöd??? vagy valaki mondja már el hogy miért jó emosnak lenni !! -
xXxEmO babyxXx #582 Csak az a baj,h mindenki azt hixi h az emo arról xól,h megyek wágdosom az ereimet!!Pedig nan nem ez nan gáz!! -
#581 nem hiszem. amit en pl. gothic rockent halgattam eddig arra hirtelen rateszik hogy emo, mert az a meno -
#580 Tényleg? akkor keverem. Ugyanolyan gané az összes. -
Cat #579 origo cikket olvasd el (korábban belinkeltem), abban van rakat együttes felsorolva, keress rájuk. -
Phat Smoker #578 EMO Kitty
-
#577 ezt talaltam mint emotional stilust
Antimatter - Saviour (2002)
01. Saviour
02. Holocaust
03. Over Your Shoulder
04. Psalms
05. God Is Coming
06. Angelic
07. Flowers
08. The Last Laugh
09. Going Nowhere
http://mediaportal.ru/2007/02/02/antimatter__saviour_2002.html
pass: www.mediaportal.ru -
#576 jadehülye vagyok, a myspace társadalom háromnegyede emo-.- -
#575 hotdog, privi ha kicsikre vágysz
kulti, ha nagyobbakra... nezegesd a koncerteket asszem kék es vörös lyukban néha vannak... sot a38 is talán.
sőt, ld50.hu ezt is nézte koliban vki s itt rengeteg van. -
Goth #574 te alvinozs, te -.- -
#573 csak nézz le a millenárisba. ott biztos találsz. -
G_ArchAngel #572 Hol lehet kapcsolatot felvenni emosokkal?
Érdekelnének, mint fotótéma... -
#571 Elég nevetséges ez az EMO dolog. Főleg mikor valaki azt írja hogy utálja a "divatemosokat". Kérem szépen ha van egy zenei stílus, és az nekem tetszik, akkor meghallgatom. Vannak olyan zenék amikről nem is tudtam hogy EMO, de meghallgattam régebben és tetszett. Viszont ez a siránkozás hogy szar az élet meg haljunk meg meg öltözzünk nevetségesen ez szánalmas. Mert ha belegondolunk ki lehet divatemos (de szarul hangzik)? Mindenki, aki úgy öltözik, mint ezek a kis majmok akik EMO-snak nevezik magukat. Tehát van akinek tetszik a zene és meghallgatja, de ennek ellenére szeret minden jó zenét és normális ember, meg vannak ezek a festettszemű, furán öltöző, magukat mindenki előtt nevettségessé tevő kisgyerekek. Tehát aki EMO-snak nevezi magát, az már divatból csinálja. A legviccesebb hogy elkezdi majmolni a többi barmot, igazi EMO-s lesz(lol), majd miután már fél éve igazi EMO-s, elkezdi szídni azokat akik olyanok mint amilyen ő volt fél éve, mert hogy azok divatemosok. Szóval saját magukat basszák át végül is, és nincs is igazi emo-s, csak egy, aki elkezdte egyszer valamikor. A többiek divatmajmok. Szal erről ennyit. Szánalom. -
jefferson83 #570 Ennek tiszteletére meg is hallgattam :) -
Cat #569 kár hogy ez egy külföldi weblap képe ;) -
#568 Sajnos nem ezeket a köcsögöket láttad a Millenárisban mivel az összes kis B..i szombathelyi!
És az én közelemben rontják a levegőt!!! -
#567 baz megvolt a napi 1 óra értelmetlen délutáni TV kapcsolgatásom, amikor ezt megláttam... ez lázadás? pop zenét jáccunk, lenyaljuk a hajunkat mert az a menő, sötét ruha mert az a kemény, festjük magunkat mert az olyan kirívó és lázadó... grat nekik. beleolvasva a topikba: ereiket felvágják, csak eccer vágjon rossz helyre oszt csá rövid volt az élet. ezekután azt mondom a discosok nem is olyan gázok, legalább nem ilyen korcsszerűség. de mind1. 1 idézettel zárnám hozzászólásom:
"azt mondod nem baj ha egy fiú festi magát
már clinton óta nem szégyen a szopás
meg azt hogy a segg a jövő pinája
de akkor mondd meg hogy lesz a szaporodás" -
#566 naná. ÉN többnyire kerülöm a millenárist, de pár ismerősöm májustól novemberig állandóan ott van, és ha velük összefutok mindig látom ezeket, vagy közűlök párat. Bár ott már szinte mindenki emo. KOmolyan, kinéznek onnan Amúgy ezek hogy látnak ki a séró mögül? -
#565 -
#564 sajnálom... -
Goth #563 eltart majd egy darabig míg ezek a sebek összeforrnak :_C -
#562 na jó csak vitszeltem.
bocsi goth ha most összetörtem a szived! -
#561 jézusom.. :D -
Goth #560 Bejövök? -
#559 Nem lehetne a hülyéskedést/nem hülyéskedést priviben folytatni? -
#557 képet adj már magadról édes! -
#556 felvettelek!:) -
Goth #555 [email protected] -
#554 msn-címed? -
Goth #553 ha ez kell, érted emóssá válok szívem -.- -
#552 csak EMO-s okkal járok... -.- -
Goth #551 járunk? -
#550 énis EMO-s vagyok -.-
kép rólam:
-
#549 lol.
már a retek klubot is elérte a trend hogy emorol kell beszelni. a hozzaertok meg beraktak muse-t hatterzenenek. omg