Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fogyasztói társadalom kitermelt magából egy újabb réteg faszt, aki köré megpróbálnak egy iparágat építeni. Tõlem úgy öltöznek, ahogy akarnak. Inkább az a probléma, hogy egy a férfiak által látogatott topikban Nõklapja szintû társalgás folyik.

soma22
növeszd a hajad, legyél emo, ki bánja...de akkor vállald a felelõsséget is mellé, ha ennyire akarod.
az ilyen trendifaszságoktol tudok a falnakmenni...topikra sem érdemes.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Nyilvánvalóan nem szeretnek szenvedni, ezzel te is tisztában vagy. Az, hogy vagdossa magát, hogy nyugtatózza magát, rinya, de gyerek még - akár korában, akár csak elméjében. Szóval az elsõ bekezdésed csak vicceskedés, valódi mondanivalója nincs.

Tehát az agresszív emberekhez kell igazodni, ahogy te teszed. "Ne nézz ki úgy, ahogy nekünk nem tetszik, mert megverünk." Rendben, hagyjuk, mert tényleg ostoba vagy, próbálkozni sem érdemes azzal, hogy meggyõzzelek.

Szia.
HiPPoNaX
Nehany evvel ezelott "rockernek" lenni volt nagyon meno a 12-16 eves korosztalyban (gondolok itt a limp bizkit, linkin park, stb maniara), de ez is lecsengett alig par ev alatt. Nem hiszem, hogy ez az emo mania tovabb huzna, mint a par evvel ezelotti rockerkorsag. Felreertes ne essek, ebben a hozzaszolasban csak a divatmajmokat emlitem, nem pedig azokat, akik evek mulva is tenyleg meggyozodessel az adott stilust kepviselik.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

na most itt jön az én primitív és agresszív sötét oldalam, ami azt diktálja, hogy ne érdekeljen hány emót vernek meg emiatt. Ha egyébként szeretnek szenvedni meg kínlódni meg depis lenni, akkor egy kisebb verés is örömöt kell hogy okozzon nekik, mazochista jellemükbõl kifolyólag. Tehát ezek az emberek csak jót akarnak nekik, az agresszív állatok milyen jófejek, közelebb juttatják az emókat a hõn áhitott szenvedéshez.
Ha meg szimplán az a bajod, hogy azokat az embereket is betámadják akik nem emok, mert csak szimplán úgy néznek ki arra azt mondom, hogy nem kell úgy kinézni. Én se öltöznék cigánynak még ha divat lenne se, elõvigyázatosságból =)

Ha nem hallanák 50 felõl, hogy büdösgeciemok például, akkor valószínûleg maguktól nem is éreznének ilyen gyûlöletet, mert egyszerû majmok csak.
Valóban értelmetlen primitívezni is, hiszen nem túl meggyõzõ egy vitában, csak felbosszantottál, és tehetetlenségemben legalább a dühömet kiadtam 😉

A #75-ös személyeskedést viszont megjegyeztem.
azokban, akik odamennek és megteszik alapból szükségtelen a gyûlöletkeltés, mivel anélkül is simán megteszik. Vagy éppen a gyûlöletet bármi más tárgy, cselekedet kihozza belõlük, az én véleményemtõl függetlenül is.

Nem érzed át a szenzitív emócionális oldalamat, ami a te primitívezésben kimerülõ véleményed leszarásában nyilvánul meg :C

Maga az ilyen szintû gyûlölet is szánalmas szerintem. És másokban is gyûlöletet kelt, akik esetleg odamennek, és megteszik.
szerinted van sg-n olyan ember aki hobbiból torkonrúgdos embereket, mert nem tetszik neki a képe?
sztem ez eléggé abszurd, de ha te elhiszed hogy koomolyan odamennék valakihez és rávernék egyet, az már a te bajod. Én maradok a szellemi síkon való rúgdosásnál =)

Igen, hát sajnálom, hogy ilyen emberek is élnek a Földön, de hozzászokhattam volna már. Roppant primitív dolog valakit a külseje alapján ilyen szinten megítélni.

Ennél még primitívebb megverni, vagy megkéselni, valamint ezeket a tetteket elfogadhatónak ítélni.
62->74
ki beszélt itt erõszakrõl?? 😄
Az hogy valami felbasz, nem értem, miféle módon kapcsolódik közvetlenül az erõszakhoz.

Ühümm, és az erõszak nem ferdíti a személyiségüket.
Te szimplán fasz vagy.
tanultál belõle, legközelebb nem növesztesz idétlen hajat, jó lecke volt az élettõl.

hogym miért? mert f@sz. Ennyi ok pont elég számomra 😄

nem nekem ártanak, hanem a kisgyerekeknek, akiknek az utcánbuzulás látványa ferdíti a személyiségét 😄
Nah de bármennyire is egybevág a buziság mivolta az emokkal, itt nem ez a téma -.-

100 év múlva mindenki emo lesz :C

hát ezen beszartam, nagyon jó 😉)))))

SötétBarom
Engem egy dolog tud felbaszni, mégpedig az agresszív emberek.. Semmi másért nem mozdulnék rá valakire..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pontosan miért is basszák fel az agyad? Mennyiben ártanak neked?
százszor inkább a haverjaival verjen össze neis egyet, hanem több buzit. Persze csak azokat a buzikat rühellem, akik kirívóan buzisak, utcán. Akin nem látszik meg, azzal toleráns vagyok. a rózsaszíntrendycuccos rúzsos festettkörmû herélthangúak viszont rohadtul fel tudnak baszni =)

fújgeciábazmegdeégõ DDDDD::::::.
Ez vok én:

õnfejû depis BUNKÓ KÖCSÖG nem pózer rossz tanuló 13 éves hülye Érdi lakos (majdnem Tárnokon) ÕRÜLT imádnivaló TOTÁL IDIOT egoista emo ( ha nem tetszik leszarom ez van)

SötétBarom
teljesen nevetséges ez az egész -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pedig usába ilyenbõl rohattsok van. Amcsi osztálytárs azt mondta hogy ahova õ járt suliba régen, a fél iskola emo volt, utálják is õket mint a szart.

Én abban bízom. Vagy ha nem, akkor nem életképesek, és éhezni fognak, depresszióba esnek, és megdöglenek😄

Nah egyébként ez a bajom, hogy könnyen mondunk ilyen torkonrugdosást, de mondom, engem egyszer meg akartak késelni csak emiatt, azóta kevésbé tartom viccesnek az ilyesmit:\
12346
Na jó, erõs költõi túlzás volt a torkon rugdosás^^ Én se rugdalok, minden ilyet nyakon😄 Csak ezt vhogy képtelen vagyok tolerálni..😊 És sajna nem csak 13 éveseknél látom ezt, hanem idõsebbeknél is. Mi a vér lesz ezekkel.. kinövik egyszer?😄

Nem szimpatikus nekem se, nem állok szóba az ilyenekkel, de miért kéne torkonrúgni basszus?😄
12346
Mint mondtam is, a hajviselete, öltözködése nem mozgat. Nem egy ilyen formát láttam már, akivel az ég világon semmi bajom, mert arc. A te képeidet is láttam már, mégse szólnék rá semmit😊) De ezt a lehajtott fejes fönnakadt szemmel nézõs, depis hülyeséget nem nagyon kéne eröltetni, mer elég száni:/ Járjon egyenes tartással, úgy nézzen az ember szemébe. Ne ilyen alattomosan. Kultúra vazze, kultúra^^

Ziz, kontrázás powa^^ Semmi "tipikus".

Zizou5
igazad van, de a mai világban már pl. 13 évesen már vannak nem szûz fiuk, lányok... tehát mondjuk ugy, minden elöbb kezdõdik, mindenki elöbb akar nagylenni, mindenki elöbb érik.. nem ugy mint rég.

Zizou5
jaja tipikus mint amit én mondta, nem vok rasszista de a cigányokat utálom. stb stb..

12346
Jah, hasonló merült fel bennem is... Ez inkább csak a torkon rugós kategória.

Másképp nem lehet felhívni magára a figyelmet érvagdosáson, meg mûdepizésen kívül? Aránylag nem rég voltam tizenéves (jelenleg 22 volnék), de ilyen nyomorékokat anno nem lehetett látni.
Pszihológus se leszek sztem😄 Rosszuljárás lenne^^

Pheaper
én is azt a betûtipust használom a logomban 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Ez a legtipikusabb. Nekem tökmindegy, hogy hogy néz ki a másik, de azért ne nézzen ki így, mert torkon rúgom.

Kultúra baszod, kultúra.
Zizou5
de most neked 8 vagy most torkon rugod õket? ez olyan h "nem vok rasszista, de dögöljetek meg cigányok"... ( ezt csak idézem egyes emberektõl, én nem vok rasszista )

12346
Nekem spec 8 hogy áll a haja, meg mit eröltet magára, de ne nézzen rám lehajtott fejjel, fölakadó szemekkel, mer az ilyeneket nekifutásból rugnám torkon (csak hogy az egyéb, humán megmozdulásaimat ne is említsem:c). Szólni kéne nekik, hogy nem trendy már az Ördögûzõ^^

Zizou5
1et értek.. de nem minden emo depis.. sõõt... csak azt akarják, h az láccodjon, pedig jonekik az élet, csak csinálnak 2 ddepis feketehér képet, kipingálva, és tök depisek emosak. pedig, reggeltõl estig nevetnek.

DanielT
Csak nem találja a helyét a világban és azt akarja hogy figyeljenek rá.
zvaragabor
Én csak azt nem értem, hogy egy 13 éves kislány(vagy már nem kicsi) hogy a francba lehet depressziós? Tudja mi az egyáltalán? Átélte valaha? Egy 13 éves lánynak nem a világ fájdalmairól kéne elmélkednie, hanem a barátnõivel lógnia, moziba mennije, Brad Pitt-rõl(vagy akirõl akar) álmodoznia, kézilabdáznia(vagy bármi más sportot).

Chaos Anno Domini

Mi az az emo egyébként? Valaki írja már körül.

Vagy ezt megtette a #9 hszben belinkelt csaj, aki más, mint a többiek?

De most komolyan, ez a haj srácoknak szerintetek menõ? Nagyon trendi meg egyedi meg vagány? Meg más mint a többi és a divat elõtt jár?

Nem tudom, de szerintem mindegyik tökugyanúgy néz ki.

sapkafej
de mondjuk én nem errõl beszéltem. ebben igazad van!

György

NFP
Ezek a belinkelt képeken nem is igazi emo-k.
Nincs semmilyen vágás még a nyakukon se.
Á, de gyenge. ;P

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

DanielT
Nincs is ezen mit agyalni. Kis hülyegyerekek, akik játsszák a nihilista egyéniséget. Majd kinövik.
Zizou5
ez a baj, h ha vki emo, vagy az akar lenni, akkor jöttök az érfelvágással... hány emo ember van aki az ereit vagdossa azért mert emo??!! ha vki vagdossa az ereit, az nem azért van mert emo, az azért van ált. mert ugyérzik nem kell élniük, öngyilkosok akarnak lenni, megakarnak halni. nem azért mert emok -.-... te is ugyanugy felvághatod az ereidet ha ugy érzed, bár nem javaslom. buzis haj? miért buzis a ez a haj? te lácc lányokat akiknek félhosszu haja van, megvan tépetve, eltakarja a fél szemét, és nem emo?! nem nem lácc, csak ilyen lányokat, fiukat, mert ez unisex... na persze ez igy szvsz

zvaragabor
LOÁL!😄

Chaos Anno Domini

sapkafej
á mindegy. tudom, hogy igazam van, csak nem ér annyit hogy ilyen pöcsségeken agyaljak 😛

György

DanielT
Az zenei téma ha egy kisgyerek kínjában nem tudja már mit csináljon és akkor azt választja, hogy komplett idiótát saját magából? 😄
sapkafej
izé, semmi, hagyjuk

György