Emo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen trendifaszságoktol tudok a falnakmenni...topikra sem érdemes.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Tehát az agresszív emberekhez kell igazodni, ahogy te teszed. "Ne nézz ki úgy, ahogy nekünk nem tetszik, mert megverünk." Rendben, hagyjuk, mert tényleg ostoba vagy, próbálkozni sem érdemes azzal, hogy meggyõzzelek.
Szia.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ha meg szimplán az a bajod, hogy azokat az embereket is betámadják akik nem emok, mert csak szimplán úgy néznek ki arra azt mondom, hogy nem kell úgy kinézni. Én se öltöznék cigánynak még ha divat lenne se, elõvigyázatosságból =)
A #75-ös személyeskedést viszont megjegyeztem.
sztem ez eléggé abszurd, de ha te elhiszed hogy koomolyan odamennék valakihez és rávernék egyet, az már a te bajod. Én maradok a szellemi síkon való rúgdosásnál =)
Ennél még primitívebb megverni, vagy megkéselni, valamint ezeket a tetteket elfogadhatónak ítélni.
Az hogy valami felbasz, nem értem, miféle módon kapcsolódik közvetlenül az erõszakhoz.
Te szimplán fasz vagy.
Nah de bármennyire is egybevág a buziság mivolta az emokkal, itt nem ez a téma -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez vok én:
õnfejû depis BUNKÓ KÖCSÖG nem pózer rossz tanuló 13 éves hülye Érdi lakos (majdnem Tárnokon) ÕRÜLT imádnivaló TOTÁL IDIOT egoista emo ( ha nem tetszik leszarom ez van)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nah egyébként ez a bajom, hogy könnyen mondunk ilyen torkonrugdosást, de mondom, engem egyszer meg akartak késelni csak emiatt, azóta kevésbé tartom viccesnek az ilyesmit:\
Ziz, kontrázás powa^^ Semmi "tipikus".
Másképp nem lehet felhívni magára a figyelmet érvagdosáson, meg mûdepizésen kívül? Aránylag nem rég voltam tizenéves (jelenleg 22 volnék), de ilyen nyomorékokat anno nem lehetett látni.
Pszihológus se leszek sztem😄 Rosszuljárás lenne^^
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Kultúra baszod, kultúra.
Chaos Anno Domini
Vagy ezt megtette a #9 hszben belinkelt csaj, aki más, mint a többiek?
De most komolyan, ez a haj srácoknak szerintetek menõ? Nagyon trendi meg egyedi meg vagány? Meg más mint a többi és a divat elõtt jár?
Nem tudom, de szerintem mindegyik tökugyanúgy néz ki.
Nincs semmilyen vágás még a nyakukon se.
Á, de gyenge. ;P
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!