3589
-
#547 nah aktívban is volt egy kis emo történelem + no thanhx bemutatás. a managerük kb 23 éves, de úgy tűnik tudja, hogy harangozza be őket :D -
Goth #546 omg, kajak? :D -
#545 ezeket a köcsögöket ismerem, éjjel nappal a millenáris parkban lógnak és tekerik a vicces cigit.. :D n00bz -
#544 popzene kb -
Phat Smoker #543 -
#542 lol.. derossz! szereztek dobost? :D -
#541 :D:D:D -
Phat Smoker #540 -
#539 lassan már én leszek antikomformista h nem vagyok emo -
#538 majd mesélj róla :) nem tv-zek, online adást meg csak ezért nem keresek (még tényleg felhúzom rajta magam) -
#537 na holnap a fókuszban is téma :O -
#536 lehet hogy igazad van. szerintem meg jobb ha a szulo meghalgatja a gyereke kedvencet es hozza tud szolni. ezzel megkezdodhet a komunikacio es a durci korszak nem lesz olyan nehez -
#535 http://www.youtube.com/watch?v=5J6CYRwJcoQ
klip... -
#534 tenyleg, bocsi :| -
#533 kicsit elkéstél -.- -
#532 -
Goth #531 Sokszor sztem pont az a baj, hogy kötötten nevelik a gyereket. Pl. a jó zenére nevelik és azt hallgattatják vele, aztán beüt a lázadó korszak, és csakazértis elkezd másféle zenét hallgatni. Hagyni kell, hogy megismerje a zenét és ezen a téren nem terelgetni, így tudja, hogy saját maga dönthet, és azt hallgat amit akar. Ha tudja, hogy a szüleit nem érdekli milyen stílust kedvel, akkor nemis akarja felvenni a gyerek a lázadó feltűnéskeltést, mert azzal ezesetben nem érne el semmit.
Ha nem lenne aki belerúgjon az emókba, sőt, teljesen elfogadott átlagemberek lennének, lefogadom 2 év múlva már egy darab emo nem lenne. Ez olyan mint a sötét oldal. A gyűlölet táplálja őket xD -
#530 "a csatarozasok a metalosok es a depesek kozt"
régi mondóka: Árok szélén ül egy pocok/Depesmódos szopni kocog:)))
Apám annak idején engem is ésszel nevelt zenei téren. a kocsiban, és a hifiben mindig Black Sabbath, LedZep, Deep Purple, Uriah Deep, Mike Oldfield, meg Hungária dübörgött (meg persze qrva sok kaabré, hofi, markosnádas, meg a illetékes elvtárs...), és ma is ugyanazeket hallgatom, plusz még amiket szeretek. Apámmal egymásra voltunk hatással. tőle kaptam az alapokat, és én is megismertettem később az én ízlésemmel. Ugyan a Prodigyt még mindig nem szereti, de a Rammsteint, az Iron Maident és a Metallicát szokta hallgatni. ha majd nekem lesz egy kis krampuszom, aki a nappaliban visítva szaladhgál majd fel s alá, és apunak szólít, neki is az ilyeneket fogom berakni, hisz végülis szülőként az én felelősségem lesz, hogy EMBERT faragjak belőle. És majd a közös családi képen is együtt mutatjuk majd a metál-villát:DD
Hajj, ez de jól esett. Csak azt akartam mondani, hogy ha a szülők nem figyelnek oda a kölökre, akkor ne csodálkozzanak, hogy elfajzik. -
#529 jelmezébe, felveszi a szembe fésült fekete hajstilust és a szokásus ruhájukat, hogy megmutassák a világnak, hogy ők hova is tartoznak
a szembe fesult fekete hajon kivul minden ervenyes akarmelyik (de)generacio tizeneves kezdeteire - rocker, deszkas, emos vagy az en idomben a depesmodos (fekete ruha, kizselezett haj es a csatarozasok a metalosok es a depesek kozt). vagy ha meg elobbre szaladok a new romantics, elotte punk es elotte az os rock (deep purple, led zeppelin, black sabbath) vagy meg elotte a beatles. mindig az oregebbekben volt a baj es nem ismertek fel a jovo zenejet... kezdunk oregedni a francba bele. muszaly a gyerekemet normalis zenere nevelni, mert kulonben lesz egy meg nem ertett fiam aki tiz ev mulva cyberpunkot fog halgatni (ami meg nem is lenne baj), csak attol feleg, hogy hog kinezni... azt hittem tolerans ember vagyok (a hiphopot is toleralom amig messze van tolem) -
#528 sajna a torrentek nalam le vannaki tiltva... -
#527 hallgattam pár számot, mely emosokhoz kötödik elvileg, és igen, a nagyrészük tényleg nem rossz. Nem az én stilusom, de kit érdekel. A baj, nem itt kezdődik. A baj ezen "kultúr csoport" szokásain, érzelmein vagy annak hiányában mutatkozik meg. Hogy egymás között az a divat, hogy nem számítanak a nemek. Hogy annyira beletömködik egymás fejét a világ utálatával, a jövő kilátástalansággával, hogy a sok naiv gyermek ezt úgy dolgozza fel, hogy elhidegülnek a többi embertől, bezárkoznak szobájukba, elkezdik felvagdosni az ereiket. És vannak akik ebbe láttnak valami példaképet, valami eszmét amit követhetnek, amire hasonulhatnak. (igy volt ez még nagyon rég, mikor egyes példaképek lettek öngyilkosok. Széchényi ha nem tévedek, meg Arany.. és akinek máris valami baja lett, és elkezdett az öngyilkosság gondolatával játszadozni, azt meg is tette, hiszen nagy magyarok, híresek emberek is igy fejezték be életüket. Egyfajta hősiességnek tünt a dolog). De ha ezek nem is kezdik felvagdosni az ereiket, jön a látens depresszió kártya kijátszása, elhidegülés a szülőktől és a világtól, kik őt soha nem érthetik meg. Belebújik jelmezébe, felveszi a szembe fésült fekete hajstilust és a szokásus ruhájukat, hogy megmutassák a világnak, hogy ők hova is tartoznak, hogyan álljanak a többiek hozzájuk. És már jön is a sok IQ szegény ostoba liba és farok, akik meglovagolják ezt a divathullámot, és hirtelen a divatbuzik, a naponta nyolcszor "öngyivel" probálkozó kis hülye lánykák ellepik a világot. És persze az un. emos zenekarok az ég világon nem tesznek semmit azért, hogy felrázzák ezeket, hiszen ők azok akik megveszik a lemezüket.
A bajok itt vannak, nem a zenében. De a normálisabbja kinövi. Aki nem, az meg majd csak szaporitja a gyógyszeresen kezelt depressziósok, öngyilkosok, melegek, vagy otthontalan, vegetáló drogosok táborát. -
#526 Vannak jó számok a műfajon belül szerintem is:)
Majd kinövik eztis a gyerekek mint minden mást:) -
Cat #525 Katt erre, egy torrent, azonnal indul: http://www.isohunt.com/download/11039338/panic+at+the+disco
Ők elég emosok? :) Meghallgattam, szerintem dallamos pop, nem is rossz, vannak akik ezt szeretik.
-
#524 13 evesen, ezt meg azert hozzatennem :) -
Braveheart #523 Jó, kis túlzással mondtam hogy beléjükrúgnék, mert én aztán lesz@rom ha vki sajnáltatja magát meg megpróbál "nagy élettapasztalattal rendelkező" embernek látszani. -
#522 ja, es rockot halgatokm, de meg kellene mar halgatnom valami emot is, tudjam mirol beszeltek :) ilyen gyerekeket nem nagyon latok, mert nem jarok olyan helyekre ahol megfordulnanak -
#521 latom szepen atmegy ez a topic az utaljuk az emokat cimu dalbol az utaljuk az igenyteleneket cimu zongemenybe. lattam itt egy kepet ket csavorol oltonyben, nyakkendovel stb. elfogadnek en is olyan oltonyt, de en meloba jarnek benne :) -
#520 jellemző -.- azt ugye tudod, h te sem a helyes példa vagy. -
Braveheart #519 Hú bazeg de úútálom az emo-kat! Sok divatbuzi, azt hiszi hogy majd menő lesz mert szegényke depis meg minden! Olyat rúgnék belé az acélbetétes surcimmal, megtudná mi az a fájdalom! -
#518 -
#517 jaja :D:D:D: bassust is csak 14 évest találtak, mert 16-20ig már ilyen buzik nincsenek.. végre találtak a basst 14 éveset háát, najo, de dobosat csak 11éveset, épp ezért majd majd keresnek még, vagy a frontember, üti a combját.. jogos.. -
Goth #516 de én ezen mér meg sem lepődöm, épeszű dobos embert buzykák nem találnának soha -.-
Majd a frontember üti a combját -
Goth #515 az érzéseket nem lehet megindokolni -.- -
#514 nem érdekelnek a magánéleti méretbeli problémáid :) -
#513 tapasztalatok, jah.
:D -
#512 hát ez igy jött csukóból :D -
#511 Micsoda hasonlat:DDDDD -
#510 miez?! most ovlasom... 2 gitár 1 bass 1 énekes.. DOB?!?!??! :D:D:D:D:d ez olyan mintha fasz nélkül basznánk.. vagy neem tom :D:D:D:D -
#509 elégjó indoklás volt. :| -
Bammy #508 Itt szó sem volt rocker vs diszkós vitáról, mert nem discot hallgatok hanem Metalcoret. Csak mondtam hogy az öltözködés szerintem nem mindig fejez ki mindent. Mert pl ha rám rámnéz valaki akkor nem vágja le alapból hogy ilyen zenét hallgatok. Mert pl ma is farmer meg egy kék kötött pulcsi volt rajtam...szal mondom én szeretek igényesen öltözködni attól függetlenül hogy ilyen zenét hallgatok, arról nem is beszélve hogy ez áll jól, legalábbis szerintem. Csak mondom hogy volt már olyan hogy egy magát rockernek valló arc fekete szakadt ruhákban odajött azt kérdezte hogy mit hallgatok és elmondtam, erre jött a válasz hogy akko mé öltözködök így...pf..má nem azért de nem az lett volna a normálisabb hogy jha akko fasza én is szeretem stb stb, és nem belekötni az öltözködésembe. Nem öltözködöm buzisan.....IGÉNYESEN. Az öltözékem nem merül ki egy guns n-es pólóban egy fekete gatyában meg egy bakancsban, ennyi. Jha meg egy szar oldaltáskában aminek alig látszik a hányadékzöld színe a sok filccel ráírt együttesnévtől, A betűtől, meg lifesucks és hasonló feliratoktól. Szóval bocsesz hogy általánosítottam, nem szokásom. De aki így néz ki, és esetleg LENÉZ, mer én igényesebben öltözködöm, az bekaphatja nyugodtan.