Emo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
(ennek itt amúgy nem a Zenefórumban kéne-e lennie?)

György

Nem fogja. Márpedig azért nem, mert a megfelelõ nevelésben fogom részesíteni. De nem fog feminim pasikat és buzikat se verni. Egyszerûen, mert se az öngyilkosság, se az ilyen jellegû erõszak nem normális emberi viselkedés.
#23 !

sapkafej
hú és az neked nagyon rossz lesz! változtassuk meg a világot!

György

NeoMaN
Remélem majd a te gyereked is buzira festi magát, aztán majd felvágja az ereit.
Gratulálok!

Beast Machine
omg, delbanthx

...vágod?

sapkafej
én is olyat akartam régen :|

György

😄😄 Mé, tök jó pélóbarna haja😄
DanielT
Óbazmeg, ez egyre gázabb 😄D
Akiket én ismerek, és így néznek ki, egyébként nem buzik. Csak olyanok.
Igen, tisztában vagyok vele hogy olyan volt a hajam is. Amúgy én még akkor kezdtem el olyanra növeszteni, amikor Pélóbarna haját megláttam😄
sapkafej
mondjuk szerintem ezek a gyerekek emo-stílus nélkül is buzik lennének

György

DanielT
LOÁL! Simán linkelhetnéd a fotódat a topikba 😄D
ja most ez a menõ vagdosni magunkat meg utálni mindent

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Megjegyzem, egyszer meg akartak késelni emiatt. Úgyhogy ezért vagyok nagyon ellene az ilyen (akár netes) jellegû hangulatkeltéseknek, mert ez tüzelheti az agresszívebb, tettlegességig menõ embereket is.
sapkafej
az vagy, mostmár kétségtelen
😛

György

Félreértés ne essék, nekem sincs bajom azzal önmagábna, hogy valaki emo.
A linkelt srác szerintem jóval inkább gót, ezek inkább emok:

Ez a gyerek nem normális... <#dumcsi>

Zizou5
egyet értek, de nekem még a fiu emokkal sincs bajom, max azokkal akik nagyon nagyon lásd: itt
szal ez azért már tul sok, ezt már én is elítélem.

akyyy
😄DDDDDDDDDDDDDDd

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Beast Machine
"Százszor inkább fesse magát buzira a gyerek, illetve vagdossa magát otthon, mint a haverjaival verjen össze egy buzit."

Ott a pont. ha a kis kölyök télleg olyan depis, meg szuicid kedve van, akkor nosza, vágja fel az ereit, meg ugorjon ki az ablakon. max. egy barommal kevesebb lesz...

...vágod?

És nem, nem azért védem õket, mert az lennék, közöm nincs hozzájuk, hacsak a számban lévõ pirszing nem tesz azzá.
Egyébként sajnos errõl van szó. Valóban szomorú, hogy az embereknek a külsejük miatt súlyos sérelmeket kell elviselniük. Erõszakos és buta világban élünk.
Százszor inkább fesse magát buzira a gyerek, illetve vagdossa magát otthon, mint a haverjaival verjen össze egy buzit.
Az emberek általában csak a fiúemokat utálják, meg a ténylegkispicsa (értsd: 13-14 éves) csajokat.
A fiúkat azért, mert feminimek és lányosan sokat foglalkoznak magukkal. Egyfajta metroszexualitás.
A kispicsacsajokat meg azért, mert ez kihozza belõlük az abszolút kispicsát.

tipikuskispicsacsaj
sapkafej
puffogtassátok csak az ezerszer halott közhelyeket, höhö

(nem, nem vagyok)

György

miértvan egyre több szellemi fogyatékos gyerek?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nf1
imneten sok emo barátotok lehet <#levele><#bdead>

Zizou5
mondjuk magyarországon szinte az összes emo, csak megjácca, vagy nem is jácca meg... de amcsiknál van olyan ember, aki teljesen depis, de ezekbõl kevés van.

Beast Machine
nem megjátszott, inkább túlreagált, túlspirázott. szánalomaz egész állatfaj...

...vágod?

Lacee
olyan szar a világ hogy a fél szememet le is kell takarni a hajammal, ami persze feketére van festve.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DJ Skyline
bár attól hogy valaki depis attlól még nem lesz emo! ez inkább ilyen megjátszott depinek tûnik nekem!

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zizou5
persze h a lányoknak jol áll, hisz ez a fiuknak teccik, de a lányok szerint a fiuknak all jol, mert nekik az teccik.. 😄

DJ Skyline
leszarom a világot, leszarok mindenkit, depis vagyok, tele rakom az adatlapom véres, érvagdosós képekkel...kb így lehetne jellemezni! talán 1-2 dologgal kilehet bõvíteni még, majd a többiek mondanak még dolgokat!

Zizou5
na ezt megkukucskáljuk.

Sztem van olyan, ami csajoknak jól áll, fiúké meg tipikusan olyan, mint amilyet a meleg karaktereknek van animékben.

Ez most fiú vagy lány? <#fejvakaras>

Lacee
How to be emo (youtube)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Zizou5
johogy nyitottad ezt a topicot, kíváncsi vagyok, miért baj az h vki emo, és miért utálják õket az emberek. én is gondolkodtam ezen a topicon h nyissak, de te megelõztél :p

Annyira elharapozott ez az emo dolog, hogy gondoltam megér ez a dolog egy topikot. Ugyan elvileg zenei stílus, de szerintem annyira szorosan összekapcsolódik a divattal és a hajviselettel, hogy szerintem mindenképp ide való.

Kb. a dark/goth stílus trendi változata kiscsajokra optimalizálva.