3589
-
#669 "A buzizást meg fejezzétek be. Az Euban ez már gáz."
no comment. -
#668 Igen, csak speciel az érfelvágásból nem kéne divatot csinálni.
Hiába kinövö, maradandó következményei lesznek. -
Abruzzi #667 Ennek a kis dagadt turbók orru nagyon emosnak a pasiját elképzelni sem merem. -
aidamn #666 Én most nézek utána mi is ez az emo. Mert feltűnt, hogy sok kiscsibe így néz ki, és az MTV-n is valami Emo top 10 van..
Ez valami olyan lázadásféle, mint nekem anno volt a goth, vagy másoknak a dark, a punk vagy bármi.
Szerintem itt felesleges felháborodni bármin is. Ezek gyerekek, akik keresik az útjukat. A buzizást meg fejezzétek be. Az Euban ez már gáz..
Ezek a gyerekek nem melegek, nem biszexuálisok. Legalábbis a legtöbb. csak keresik önmagukat. ahogy mi is anno.
Majd kinövik.bár biztos mindegyik a fejét rázná most. -
#665 The Emo Day -
#664 :Ddddd
van pasim O: gyorsan meg is néztem még párszor a képeit,mert először rohadtul fiúnak látszott :w -
Goth #663 az utolsó 3 sor gecykemény, nemis tudom, mért nem érzem magam megsértve :C -
#662 Kösz :D
Ja, amúgy visszakerült az a videó is, csak 18+ -t kapott, nem tudom, miért. -
#661 :DDDDDDDDDDdd
mondjuk tőled már megszokhattuk a minőséget, a buzis videód is fasza volt. :D -
#660 egy kis saját videó -
Daza500 #659 Abból sose fognak az ilyenek "kilábalni". Az őstulok megmarad őstuloknak. -
#658 haggyátok magába, csak egy ismeretlen korú kis láma újreg. majd kinövi. ha meg nem, akkor majd elhullik magától, az ilyet egy társadalom sem tolerálja... -
#657 mert? szerencsétlen iq szegény hülye gyerek talál magának egy rossz példát amit követ, egyből azt érdemli hogy az agyatlan bunkók fogjanak egy széklábat és neki ugorjanak?! Már kezdtem azt hinni hogy kilábaltunk az őskorból. -
Goth #656 énis, de ha verné ő is, akkor egészen megkedvelném :D -
#655 ez ám a hozzáállás. Nos én a magad fajtádnál jobban kevés emberfajtát utálok. -
#654 Van egy emos- osztálytársa, szanaszét verik. Én nem akarok bunyózni, de rohadftul utálom őket! -
#653 gecc ma buszon jövök haza,hátul ül egy csaj...először ugy igazábol nem lettem figyelmes arra h hogy néz ki,de mikor felállt jelezni...hát öcsém a fél busz elkezdett rajta vigyorogni o:
lehetett v 13éves,szemüveg,hosszu haj,félig letakarta a fejét,és az egész öltözék ami rajta volt ilyen szanaszét szaggatott meg firkált szarság....hát komolyan mondom az ilyennél még egy kukás is különbbül néz ki :\ iszonyat komolyan amit ezek csinálnak,pedig én is csak 17éves vagyok,de az tuti hogy nem égetném magam ilyen szarokkal akármennyit fizetnének érte nem hogy még a saját ízlése miatt :\ -
#652 hát ez k*rva jó!!! :DD
végig röhögtem az egészet
te fogalmaztad vagy találtad?
rohadt jó stílus -
SeLFisCH #651 wáháháháháháaáhaáhaá :D -
#650 kicsit elfogadottabb volt akkor -
#649 Bázz :DDDDDDD -
#648 de legalább boldogan buzultak, aztán szét is csapták az agyukat a züllésből soha semmi jó nem lett, de ezek a kölkök nem tűnnek boldognak sőt...... -
#647 Keresik hogy mivel lehet megbotránkoztatni az idősebbeket:)
Iesmikkel már nem mert mi is ezt csináltuk hát kitaláltak valami mást:D -
G_ArchAngel #646 az általam nagyrabecsült Ókorban meg mindenki megfarkalt mindenkit - az emberi faj ilyen... -
#645 nem erre gondoltam, én skin punk rock zenén nőttem fel, szerinted nem néztek le mikor merev részegen skin indulókat zengtünk? de azért a nő az nő volt, a férfi meg férfi és szeretük az életet stb, qrvára nem normális dolog ebben a korban ez a világ fájdalom hozzáállás ráasásul mesterségesen gerjesztve..... -
G_ArchAngel #644 15 éve a DM/Bonanza/Cure fejeket nézték le azok, akik magukat normálisnak gondolták és 2Unlimited-et hallgattak 2 Dr. Alban között...
minden nézőpont kérdése:) -
#643 nem hergelek én senkit, leírtam mit gondolok felőlem azt csinál amit akar amíg nem a közelemben csinálja.
amúgy a topic arról szól szerintem mivé korcsusul az emberi faj, egyre lejjebb minden generációval, mi is állatok voltunk 14-16 éves de ennyire azért nem. -
G_ArchAngel #642 Megkérdezhetem, hogy a topic miről szól?
"A tizenévesek körében hódító új stílus"
vagy inkább, a "hogyan utáljuk jobban az emo stílust"
mert eddig aki a voksát tette le mellettük csak sárdobálást kapott, értelmes indokot nem... -
#641 egy admintol azert el lehetne varni hogy ne flemeljen es ne a sovinista dujaival hergelje a nepet
vagy talan tevedek? -
#640 ehh picsába, pedig te voltál az első számú gyanúsított -
#639 szerintem buzeráns de nem biztos, lehet nem is ember....... -
#638 ez kell a sok fogyatékosnak :) -
#637 "Férfiasan tökéletes"? -
#636 annyira gáz ez az írás stílus! Minden "sz" betüt x-re cserélni? Xia=Kszia, Fax=fasz, xó=kszó, taxi=taszi... szánalom -
#635 én nekem semmi bajom az emos-okkal akik tényleg nem divatból csinálják... -
#634 hát mivel nem látok melleket, ezért szerintem fiú. de szóljatok rám, ha tévedek... -
#633 ez fiú vagy lány ? -
Cat #632 nem is tudtam, hogy szőke hajú emos is van.
-
Cat #631 hogy a sok fika után legyen kép is.
-
#630 marad nuki és flamer :o