3589
-
#20 "Százszor inkább fesse magát buzira a gyerek, illetve vagdossa magát otthon, mint a haverjaival verjen össze egy buzit."
Ott a pont. ha a kis kölyök télleg olyan depis, meg szuicid kedve van, akkor nosza, vágja fel az ereit, meg ugorjon ki az ablakon. max. egy barommal kevesebb lesz... -
Takezó #19 És nem, nem azért védem őket, mert az lennék, közöm nincs hozzájuk, hacsak a számban lévő pirszing nem tesz azzá. -
Takezó #18 Egyébként sajnos erről van szó. Valóban szomorú, hogy az embereknek a külsejük miatt súlyos sérelmeket kell elviselniük. Erőszakos és buta világban élünk.
Százszor inkább fesse magát buzira a gyerek, illetve vagdossa magát otthon, mint a haverjaival verjen össze egy buzit. -
Takezó #17 Az emberek általában csak a fiúemokat utálják, meg a ténylegkispicsa (értsd: 13-14 éves) csajokat.
A fiúkat azért, mert feminimek és lányosan sokat foglalkoznak magukkal. Egyfajta metroszexualitás.
A kispicsacsajokat meg azért, mert ez kihozza belőlük az abszolút kispicsát.
tipikuskispicsacsaj
-
#16 puffogtassátok csak az ezerszer halott közhelyeket, höhö
(nem, nem vagyok) -
Thanatos #15 miértvan egyre több szellemi fogyatékos gyerek? -
#14 imneten sok emo barátotok lehet -
#13 mondjuk magyarországon szinte az összes emo, csak megjácca, vagy nem is jácca meg... de amcsiknál van olyan ember, aki teljesen depis, de ezekből kevés van. -
#12 nem megjátszott, inkább túlreagált, túlspirázott. szánalomaz egész állatfaj... -
#11 olyan szar a világ hogy a fél szememet le is kell takarni a hajammal, ami persze feketére van festve. -
#10 bár attól hogy valaki depis attlól még nem lesz emo! ez inkább ilyen megjátszott depinek tűnik nekem! -
#9 Sokat elmond:D -
#8 persze h a lányoknak jol áll, hisz ez a fiuknak teccik, de a lányok szerint a fiuknak all jol, mert nekik az teccik.. :D -
#7 leszarom a világot, leszarok mindenkit, depis vagyok, tele rakom az adatlapom véres, érvagdosós képekkel...kb így lehetne jellemezni! talán 1-2 dologgal kilehet bővíteni még, majd a többiek mondanak még dolgokat! -
#6 na ezt megkukucskáljuk. -
Lyan Kyj #5 Sztem van olyan, ami csajoknak jól áll, fiúké meg tipikusan olyan, mint amilyet a meleg karaktereknek van animékben. -
haxoror #4 Ez most fiú vagy lány? -
#3 How to be emo (youtube) -
#2 johogy nyitottad ezt a topicot, kíváncsi vagyok, miért baj az h vki emo, és miért utálják őket az emberek. én is gondolkodtam ezen a topicon h nyissak, de te megelőztél :p -
Cat #1 Annyira elharapozott ez az emo dolog, hogy gondoltam megér ez a dolog egy topikot. Ugyan elvileg zenei stílus, de szerintem annyira szorosan összekapcsolódik a divattal és a hajviselettel, hogy szerintem mindenképp ide való.
Kb. a dark/goth stílus trendi változata kiscsajokra optimalizálva.