3589
-
Cat #629 http://enmagam.freeblog.hu/archives/2007/01/30/2115660/ -
Goth #628 fúde naívak vagytok :@ -
#627 Félre értettél, nem beszóltam, csak szeretném megtudni, hogy miért is ez az írásmód. -
#626 inkább mondd el hogy kinek vagy az alregje :D
-
xXxEmO babyxXx #625 NaH MiÉrT NeM LeHeT ElFoGaDnI Az EmOt??????????????????AkI MeG L FoGaDjA ÖrÜlÖk!!!!!!!!!!!By:XxXWyWyXxX -
#624 ezt 2 mondatból sikerült kikövetkeztetni? -
#623 xerintem te egy fax wagy ha tényleg azt hiszed h nem alreg.
húbazdmeg, ez a trendy nyelv ijesztő.
tippem szerint Nuki vagy Flamer, talán PíszLávJuniti, a többi NLKsból nem nézek ki ilyen mértékű állatságot.
de látom ezen kívül is megy itt a kabaré rendesen -
#622 tufa te annyira hülye vagy komolyan mint egy marék föld
mellesleg ha a "ducduc" alatt az elektronikus zenét értitek, akkor érdekes teória, az elektronikus zene olyan tág fogalom mint az alföld -
#621 hát kifejtem neked h ezt vmi pszihologus mondta mondta még vmikor 8. végén általánosba :D
a ducduc az a techo zenéket kicsit parodizálja. ennyi. ha ebből azt veszed ki h 14 vok akkor hajrá. mondjuk igaz a black metal is eléggé káros lehet :D -
Goth #620 fejtsd ki nekem, mi az a ducduc :D
De valóban, utóljára 14 évesen használtam ezt a szót.
Ha van olyan zene ami az agysejteket károsítja, az biztosan nem elektronikus. Talán a black metál xD -
G_ArchAngel #619 akkor dolgozz, ne sg-n lógj - megöli a munka szellemét... -
#618 meló van, bár tehetném, apu :( -
G_ArchAngel #617 a kis 14 évesnek több esze van, kisfiam
késő van, menj aludni... -
#616 1: tuctuc
2: nincs rózsaszin polóm.
de azért szép próbálkozás volt. -
#615 nem 14 vagyok. de te láccik h 18-25 -.- ducduc, antiemo, rozsaszín polo stb. na mindegy, lényegtelen, mert nekem nincs bajom veled.. -
#614 #610 -
#613 Hát ja, ne is csodáld. Értelemes ember lehetsz, hogy nem tudod leírni a válaszod. Na mindegy, egyéni szociális probléma, hogy nem tanítottak meg beszélni. Sebaj, menny, hallgass 1 kis ducducot, addigis károsodjanak az agysejtjeid. -
#612 nemcsodálom -
#611 ezt nem értem. -
#610 még egy 14éves :( -
#609 tán rád illik amit az elöbb mondtam? ja bocs, nem oltogatni akarlak. télleg, nincs bajom a te féle emberekkel. amugy nem az enyém a reg. -
#608 szólt vki hozzád? talán tied a reg? -
#607 jovan haggyátok már... most komolyan, ráugrik egy 14-15 vagy vmi ilyesmi koru csajra 10db 20éves csávo, és itt oltogatják azért mert AHOGY ÍR. vicc.. szerintem joga van mindenkinek ugy írni ahogy akar. ehez legalább... ha azért oltogatod , mert szűk ruhát hord, illetve nem ducducot hallgat, hanem egészen tűrhető zenét, az jo megértem, hisz mindenki más, te épp a retro fasza rózsaszín polokat szereted, meg armani cuccokat. jo. oltogatlak? oltogatlak mert ducducot hallgacc? vagy azért mert felzselézed a hajad? nem. akkor? nekem nincs bajom az emokkal. mondom, csak azokkal, akik vagdossák magukat... és ő nem vagdossa magát, tudtommal. akkor miért bántjuk? :) -
#606 kérlek mester, világosíts fel minket, tudatlan alja népet, hogy miért jó ez az írás mód! thenx! -
xXxEmO babyxXx #605 Xép,jó,aranyos kis emo hagyjátok a .......be nah köxönöm xépen!!lúúúúúwxeretetbékemegminden!!Nah csá puxi -
SeLFisCH #604 hixen wágod :D:AS:DAS:D:AS:DA:SD:.d.a -
xXxEmO babyxXx #603 Hát téwedx!!!Ha nem tod miért wan igy inkább ne xolj bele!!!!!!!!!!!!!!! -
#602 válasz egyszrű: ezzel lazábbnak és menőbbnek akar tűnni. szánalom... ha lenne időm. -
#601 Számomra ez olyan értelmi fogyatékos írásának tűnik az X-ek és W-k miatt. Főleg az ilyen wok, meg nan szavak után. Ha letudtad írni a "LoooOoooL"-t, külön odafigyelve a középpen lévő nagy O betűre, akkor miért esik nehezedre kiírni, hogy vagyok és nagyon? Iskolában is így írsz? -
xXxEmO babyxXx #600 Nah hát ezzel nekem is bajom wan!!Csak azért hixik magukat emonak mert wagdossák az ereiket!!!Pedig ez nem erről xól!!Te Akkor már tudhatod! -
#599 én nem ítélem el. én csak azt nem szeretem ha vagdossák magukat, nincs velük bajom. bnőm is emo. -
xXxEmO babyxXx #598 Oh Bocsáss meg,h arra kényxeritettelek,h irj!!Én mindig magamat toom ismételni!!Mindenki olyan stilusu zenét hallgat ami neki jól esik!!Miér kell mindenhol az emo-t elitélni?? -
SeLFisCH #597 hagyjad már , alreg ... -
#596 13? -
xXxEmO babyxXx #595 Nem wok 12 éwes!!!Kicsit towább haladtam már azon a koron!!LoooOoooL -
Goth #594 sztem meg valamelyikőtök poénból beregelt ezen a néven, és játssza a hülyét :D -
#593 nem mind1 nektek hogy hogyan ír? pff.. te meg a drum and bass-t igy írod:
"- dRuMM N bASs RuLeZ!!! d^.^b"
-.- -
#592 miköze az 12éves irásmodnak az emosághoz? -
xXxEmO babyxXx #591 Wan aki haxnálja emo stius keretében,wan aki nem!!!Én pl haxnálom!! -
#590 nem, de ez most a trendye