7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#669 ahha okké köszi -
#668 használat közben fújj bele szívócsőbe. rögtön meglátod mire jó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az egy szelep, ami megakadályozza, hogy a dohány felé fújd a levegőt, így nem megy fel a csőben a víz, hanem a szelepnél távozik a füst. -
#667 az lenne a kérdésem hogy most vettem egy pipát és azon van egy ilyen kis szelep amiben van egy kis golyó.na és azt mire és hogyan tudom használni??? -
#666 Mivel nekem van egy nagy pipám, ezért engem a felvágás nem érdekel, de viszont egy kisebbet könnyebb hordozni. A 37essel szemben vannak azért kétségeim, de a 47es már nem lehet rossz. -
#665 Jó drágák, szóval elég mínőségiek lehetnek. A rágósat kiprobálnám!!:D -
szurop #664 A .eu-s oldalon vannak új dohányok. POK márkájúak. Próbálta már valaki? -
#663 off
okézs! csak hétfön leszek elérhetö, sry.
/on
a nagyobbal jobban fel lehet vágni, mint a kisebbel, ez a titok nyitja :DD -
#662 logikus, kisebb pohárból ugyanazt inni tényleg rosszabb mint vödörből :D -
#661 Köszi mindenkinek az infókat! Sztem is rosszabb lehet a kicsi, mert nem véletlenül csináltak nagyobbakat is!:) -
#660 LIght.00! Felvettelek msn-re. Hétfő délután tuti fennleszek, meg kedden is. Jó lenne ha akkor tudnánk egyeztetni! -
#659 gyerekek sztem kár azon agyalni, hogy mennyire káros, valamibe meg kő hóni majd egyszer, aki meg pesti annak úgyis megvan a sansz a rákocskára :D
ööö [kicsit részeg azért ir ilyeneket] -
#658 a csö hossza is számit. Hogy a forro göz mennyire tud lehülni. Ezért jobb a gyári csöveknél a vastagabb csö, illetve jobb hövezetökböl készült csövek(pl réz). Hamarabb leadja a höt, kevesebb forro gözt lélegzel be, és kisebb eséllyel leszel rákos. Persze ez csak nagyon hosszutávon számit bármit is, de aki hosszu éveken át pipázik, annak erre is gondolni kell. -
#657 hát nem tudom, igaz nem végeztem pontos méréseket de nálam saccra ugyanolyan mélyan nyúlik bele a vízbe a cső, mint a nagyobbik pipánál. igaz hogy kevesebb vízbe megy bele az egységnyi káros anyag, de "szűrőfelületre" nem kisebb (szerintem) -
#656 jah, én egy hét mulva megyek dolgozni, és aug végéig nemis lesezk netközelben :CCC -
#655 károsabb, mint a nagy. De ugyanolyan. Talán egy kicsit kaparosabb, mert kevesebb szürésen megy át. -
#654 igen, tapasztalataim szerint ugyanolyan. kicsit jobban bugyog talán, mivel kevesebb levegő (füst) fér el a tartályban, de ennyi. -
#653 Most tervbe van véve hogy veszek egy 37cm-est, mert ha megyek a balcsira pl akkor azt könnyebb szállítani. Egy kicsi pipából is ugyanolyan szívni?? Ugyanúgy jön a füst? Csak mert a kerámia, amibe megy a dohány, az ugyanakkora mint egy nagyobban. -
#652 Nekem 82-es piros van. -
#651 fenéket, lesz találkozó.
csak vrájunk már még 1 hetet, aztán nem ha nem lesz több vizsgám, megoldjuk. -
#650 egy sötétkék-ezüst 47cm-es és egy zöld-ezüst 70cm-es van, utóbbi közös felhasználású az albérletünkben :) -
#649 ennyi volt a hév? ebböl nem lesz tali :D
(#647: sry, csak 180 volt ^^) -
#648 azjoooo. Egyik találkozon, amit lentebb irtam, ott volt egy kb 280 magas pipa, 4(!) csövel.
Sajna csak messziröl szemlélhettem, de kész orgia volt -
#647 a nagyobb az két csöves. -
#646 van egy 50 körüli kék, meg egy 80 körüli narancs/piros. -
#645 Az enyém közel egy méter. -
#644 kicsi.
szpojler-50 cm-szpojler -
#643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!különben kinek mekkora pipája van? -
#642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felhasználoi informáciok? -
#641 Nem szeretnék várni pár hetet, mert megyek majd a Balcsira és ki akarom probálni az új ízeket!:) Meg aztán nem egy nagy összeg a posta. Akkor lécci add meg a címed. -
#640 elöször várjuk meg hogy alakul, mert ha egy-két hét mulva lesz(jo, igen, erre mennyi az esély), minek postázzunk? :D
De addig felvehetsz msnre ha gondolod. -
#639 de gondolom nyáron sokaknak munka(me)/nyaralás/egyéb elfoglaltság esedékes. -
#638 Sztem előbb kéne, mert akkor még többször is lehetne találkozó a nyáron... -
#637 És akkor a csere érdekelne? Megbeszélhetnénk msn-en vagy privátban. -
#636 szerintem az augusztus vége korrekt. -
#635 Okés, nekem jo, de várjuk meg még a találka idöpontját... -
#634 jaja, ilyesmire gondoltam :)
Kb az lenne az értelme szerintem, hogy mindenki megosztja egymással tapasztalatait, szokásait, keverékeit, közben elpipázgatunk (max iszogatunk)
Hely nekem mindegy, csak vagy még most juniusban legyen, vagy augusztus 20-.a után -
#633 Én is benne lennék a taliban, de azért Pestnél távolabb ne legyen. Inkább július második felében lenne jó. -
#632 Úgy gondoltam hogy becsomagolnánk, aztán postán elküldenénk egymásnak levélben. kb 90 ft a posta. Amúgy Pápán lakom. -
#631 nem hülyeség az ötlet, én benne vagyok valamikor. mondjuk az tényleg kérdés, hogy mi lenne az értelme, de még megbszélhető előre. -
#630 Én benne vagyok egy találkába.