7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • Risu Führer
    ahha okké köszi
  • Lacee
    használat közben fújj bele szívócsőbe. rögtön meglátod mire jó :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

az egy szelep, ami megakadályozza, hogy a dohány felé fújd a levegőt, így nem megy fel a csőben a víz, hanem a szelepnél távozik a füst.
  • Risu Führer
    az lenne a kérdésem hogy most vettem egy pipát és azon van egy ilyen kis szelep amiben van egy kis golyó.na és azt mire és hogyan tudom használni???
  • skajwa
    Mivel nekem van egy nagy pipám, ezért engem a felvágás nem érdekel, de viszont egy kisebbet könnyebb hordozni. A 37essel szemben vannak azért kétségeim, de a 47es már nem lehet rossz.
  • skajwa
    Jó drágák, szóval elég mínőségiek lehetnek. A rágósat kiprobálnám!!:D
  • szurop
    A .eu-s oldalon vannak új dohányok. POK márkájúak. Próbálta már valaki?
  • light00
    off
    okézs! csak hétfön leszek elérhetö, sry.
    /on

a nagyobbal jobban fel lehet vágni, mint a kisebbel, ez a titok nyitja :DD
  • Lacee
    logikus, kisebb pohárból ugyanazt inni tényleg rosszabb mint vödörből :D
  • skajwa
    Köszi mindenkinek az infókat! Sztem is rosszabb lehet a kicsi, mert nem véletlenül csináltak nagyobbakat is!:)
  • skajwa
    LIght.00! Felvettelek msn-re. Hétfő délután tuti fennleszek, meg kedden is. Jó lenne ha akkor tudnánk egyeztetni!
  • Apus
    gyerekek sztem kár azon agyalni, hogy mennyire káros, valamibe meg kő hóni majd egyszer, aki meg pesti annak úgyis megvan a sansz a rákocskára :D
    ööö [kicsit részeg azért ir ilyeneket]
  • light00
    a csö hossza is számit. Hogy a forro göz mennyire tud lehülni. Ezért jobb a gyári csöveknél a vastagabb csö, illetve jobb hövezetökböl készült csövek(pl réz). Hamarabb leadja a höt, kevesebb forro gözt lélegzel be, és kisebb eséllyel leszel rákos. Persze ez csak nagyon hosszutávon számit bármit is, de aki hosszu éveken át pipázik, annak erre is gondolni kell.
  • Lacee
    hát nem tudom, igaz nem végeztem pontos méréseket de nálam saccra ugyanolyan mélyan nyúlik bele a vízbe a cső, mint a nagyobbik pipánál. igaz hogy kevesebb vízbe megy bele az egységnyi káros anyag, de "szűrőfelületre" nem kisebb (szerintem)
  • light00
    jah, én egy hét mulva megyek dolgozni, és aug végéig nemis lesezk netközelben :CCC
  • light00
    károsabb, mint a nagy. De ugyanolyan. Talán egy kicsit kaparosabb, mert kevesebb szürésen megy át.
  • Lacee
    igen, tapasztalataim szerint ugyanolyan. kicsit jobban bugyog talán, mivel kevesebb levegő (füst) fér el a tartályban, de ennyi.
  • skajwa
    Most tervbe van véve hogy veszek egy 37cm-est, mert ha megyek a balcsira pl akkor azt könnyebb szállítani. Egy kicsi pipából is ugyanolyan szívni?? Ugyanúgy jön a füst? Csak mert a kerámia, amibe megy a dohány, az ugyanakkora mint egy nagyobban.
  • skajwa
    Nekem 82-es piros van.
  • Vaxi
    fenéket, lesz találkozó.
    csak vrájunk már még 1 hetet, aztán nem ha nem lesz több vizsgám, megoldjuk.
  • Lacee
    egy sötétkék-ezüst 47cm-es és egy zöld-ezüst 70cm-es van, utóbbi közös felhasználású az albérletünkben :)
  • light00
    ennyi volt a hév? ebböl nem lesz tali :D

(#647: sry, csak 180 volt ^^)
  • light00
    azjoooo. Egyik találkozon, amit lentebb irtam, ott volt egy kb 280 magas pipa, 4(!) csövel.
    Sajna csak messziröl szemlélhettem, de kész orgia volt
  • Apus
    a nagyobb az két csöves.
  • Apus
    van egy 50 körüli kék, meg egy 80 körüli narancs/piros.
  • Siluro
    Az enyém közel egy méter.
  • light00
    kicsi.

szpojler-50 cm-szpojler
  • Risu Führer
    különben kinek mekkora pipája van?
  • light00
    felhasználoi informáciok?
  • skajwa
    Nem szeretnék várni pár hetet, mert megyek majd a Balcsira és ki akarom probálni az új ízeket!:) Meg aztán nem egy nagy összeg a posta. Akkor lécci add meg a címed.
  • light00
    elöször várjuk meg hogy alakul, mert ha egy-két hét mulva lesz(jo, igen, erre mennyi az esély), minek postázzunk? :D
    De addig felvehetsz msnre ha gondolod.
  • light00
    de gondolom nyáron sokaknak munka(me)/nyaralás/egyéb elfoglaltság esedékes.
  • skajwa
    Sztem előbb kéne, mert akkor még többször is lehetne találkozó a nyáron...
  • skajwa
    És akkor a csere érdekelne? Megbeszélhetnénk msn-en vagy privátban.
  • Vaxi
    szerintem az augusztus vége korrekt.
  • light00
    Okés, nekem jo, de várjuk meg még a találka idöpontját...
  • light00
    jaja, ilyesmire gondoltam :)
    Kb az lenne az értelme szerintem, hogy mindenki megosztja egymással tapasztalatait, szokásait, keverékeit, közben elpipázgatunk (max iszogatunk)

Hely nekem mindegy, csak vagy még most juniusban legyen, vagy augusztus 20-.a után
  • skajwa
    Én is benne lennék a taliban, de azért Pestnél távolabb ne legyen. Inkább július második felében lenne jó.
  • skajwa
    Úgy gondoltam hogy becsomagolnánk, aztán postán elküldenénk egymásnak levélben. kb 90 ft a posta. Amúgy Pápán lakom.
  • Lacee
    nem hülyeség az ötlet, én benne vagyok valamikor. mondjuk az tényleg kérdés, hogy mi lenne az értelme, de még megbszélhető előre.
  • Siluro
    Én benne vagyok egy találkába.