7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • skajwa
    Kiprobáltam tejjel a meggyes-banánost, meg simán a meggyest is! Sztem ízre nem sok plusszt adott, de viszont amikor elmostam a pipát, sokkal jobb szaga volt, mint ha vizzel szívtam volna!
  • blackswan
    én epressel, meggyessel, dinnyéssel is próbáltam már, nem volt rossz :)
  • skajwa
    Kókuszom az nincs de 2almásom igen. Nem tudnátok vmi jó 2almás mixet?
  • Beast Machine
    kókuszos-kétalmás miksssssz.

odabaf. oda. baf. értem?

nyomás kipróbálni.
  • Lacee
    eper-citromot igen, én csak úgy bírtam ki az epres ízét :)
  • light00
    huh
    elég extrém:D
    majd számolj be rola ;)
  • skajwa
    Az epres-citromos, vagy a meggyes-banános mixet probálta már vki???
  • NonsenS
    Hehehe. Azért nem.

Írjatok valamit!
  • light00
    mindenki elment pipázni.
  • blackswan
    Behalt a fórum?
  • NonsenS
    Áhám. Mostmár a normál szenek között is ott van a drága:D
  • light00
    #576 khm....az eredetit nem keresem ki.
  • skajwa
    http://webshop.vizipipa.eu/?p=productsMore&iProduct=265&sName=ALSAKR-zs%E1kos-fasz%E9n-(1-kg)
    Konkrétan erre gondolok! Az valóban ott van hogy a gáztűzhelynél kell begyújtani! Arra vagyok kíváncsi hogy vki probálta-e már. Jobb mint az öngyúlladós kör alakú?
  • light00
    ha nem is lehet neten kapni, de lentebb leirtam a faszénnel kapcsolatos élményemet, rá lehet keresni, de most leirom:
    finomabbá teszi a dohányt, és nem annyira kaparos, mert nem porállagu. Tehát jobb. Csak macera vele, hogy olyanra formázni, hogy megmaradjon a forhányon^^
  • NonsenS
    Hát akkor bizony bennem van a hiba, mert én nem látok mást ott, csak 2 db tízes és 2 db százas csomagolású faszenet 33 mm és 40 mm átmérőjűben egy oldalon. Az elején a leírásban pedig van, hogy a zsákos szenet gáztűzhelynél kell meggyújtani. Hol van itt a zsákos faszén?!?
  • skajwa
    Nem a 100db-os öngyulladóst mondom, hanem az egy kg-ost zsákban!
  • NonsenS
    Zsákos? Ez azért túlzás, mert ami ott van, csak egy doboznyi (100 db) normál faszén. Ugyanolyan, mint a többi szén. Én vettem. Jók.
  • Axsys
    Már két napja elküldtem a levelet de még semm visszajelzés. (házigazda)
  • skajwa
    http://webshop.vizipipa.eu/?p=productsMore&iProduct=81&sName=HEBA-filter
    Ilyen HEBA filter-t vki használt már? Megéri megvenni?
  • skajwa
    http://webshop.vizipipa.eu/?p=productsList&iCategory=11&sName=Fasz%E9n
    Itt van zsákos faszén! Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
  • Vaxi
    öngyülladó szén.
  • Siluro
    Mi, haverokkal kimentünk a város szélén lévő hidroglóbuszhoz szalonnást sütni. Aztán akácfából raktunk tüzet. Amikor az parázslott már, rá a pipára, narancsos dohányra iszonyúan finom íze lett tőle. Lehet, hogy az elfogyasztott pia mennyisége is rásegített, de akkor is yoo volt. Szóval nem csak a sima faszén yoo hozzá.
  • light00
    Hogy érted, hogy konkrétan mit csináltam vele? Ha jol értem, azért arra vagy kiváncsi, mit szerencsétlenkedtem vele. Hát ugye a faszén se nem kerek, se nem szimmetrikus. Igy farigcsálni kell belöle, hogy ne logjon ki a tartobol, lapos legyen az a része, ami hozzáér a dohányhoz, hogy ugye viszonylag nagy felületen érintkezzenek. A faszén tény és valo gyorsabban ég, de megfelelö méret esetén simán eltart addig, mig a hagyományos. Két személyre tesztelve böven elég. Nagyobb összejövetelekre azért még bolti szenet használok.
    Amugy 1 szén/adagot nekem mindig sikerült eddig eltalálnom, sose veszett kárba eddig nálam se szén, se dohány.
  • skajwa
    Mert konkrétan mit csináltál vele? Nálad sokáig égett a szén? Nekünk hamar cserélni kellett...
  • light00
    pedig általában az a faszén :)
    Ha nem jött be, nem jött be, nálam jobb lett az ize kicsit, nem volt olyan kaparos, de persze sokat baszakodtam a szénnel, mire ugy nézett ki, hogy rá lehessen tenni a dohányra.
  • skajwa
    De amúgy konkrétan milyen faszénre gondoltatok? Mert már írtam hogy a grill faszén nem jó nálam...
  • skajwa
    Nekem is rendben!:)
  • szurop
    Ok
  • j0nNyKa
    legyél hát
  • Lacee
    hajrá :)
  • light00
    topiknyitonak oda egy pont ;)
  • Axsys
    Én elvállalom, ha tiis beleegyeztek.
  • Vaxi
    Ha valaki házigazda akar lenni, dobjon Stnek egy privi üzit, úgy hamarabb megkapja a jogot!
  • j0nNyKa
    hopp tényleg, kéne házigazdi
    fölöslegesen nem dolgozok, kerítsetek házigazdit :)
  • light00
    igen, esetleg a faq-ba be lehet rakni a majdani wiki szocikk linkjét, de külön kellene megcsinálni.
  • Vaxi
    szerintem azt külön is meglehetne csinálni
  • Lacee
    meg aztán kéne egy házigazda is, aki berakja :)
    amúgy a faq egyet jelentene a wikipediás szócikkel is, nem?
  • Vaxi
    Egy mindenre terjedő faq jó lenne, és akkor ki is lehetne linkelni a logo alá.
  • Axsys
    rendben, mimeg összegyűjtjük az anyagot.
  • light00
    nem ugyanaz ha egyböl lehuzol egy feles pálinkát, és ha szivoszállal szépen lassan. ha nem hiszed probáld ki.