7294
A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
#589 Kiprobáltam tejjel a meggyes-banánost, meg simán a meggyest is! Sztem ízre nem sok plusszt adott, de viszont amikor elmostam a pipát, sokkal jobb szaga volt, mint ha vizzel szívtam volna! -
blackswan #588 én epressel, meggyessel, dinnyéssel is próbáltam már, nem volt rossz :) -
#587 Kókuszom az nincs de 2almásom igen. Nem tudnátok vmi jó 2almás mixet? -
#586 kókuszos-kétalmás miksssssz.
odabaf. oda. baf. értem?
nyomás kipróbálni. -
#585 eper-citromot igen, én csak úgy bírtam ki az epres ízét :) -
#584 huh
elég extrém:D
majd számolj be rola ;) -
#583 Az epres-citromos, vagy a meggyes-banános mixet probálta már vki??? -
#582 Hehehe. Azért nem.
Írjatok valamit! -
#581 mindenki elment pipázni. -
blackswan #580 Behalt a fórum?
-
#579 Áhám. Mostmár a normál szenek között is ott van a drága:D -
#578 #576 khm....az eredetit nem keresem ki. -
#577 http://webshop.vizipipa.eu/?p=productsMore&iProduct=265&sName=ALSAKR-zs%E1kos-fasz%E9n-(1-kg)
Konkrétan erre gondolok! Az valóban ott van hogy a gáztűzhelynél kell begyújtani! Arra vagyok kíváncsi hogy vki probálta-e már. Jobb mint az öngyúlladós kör alakú? -
#576 ha nem is lehet neten kapni, de lentebb leirtam a faszénnel kapcsolatos élményemet, rá lehet keresni, de most leirom:
finomabbá teszi a dohányt, és nem annyira kaparos, mert nem porállagu. Tehát jobb. Csak macera vele, hogy olyanra formázni, hogy megmaradjon a forhányon^^ -
#575 Hát akkor bizony bennem van a hiba, mert én nem látok mást ott, csak 2 db tízes és 2 db százas csomagolású faszenet 33 mm és 40 mm átmérőjűben egy oldalon. Az elején a leírásban pedig van, hogy a zsákos szenet gáztűzhelynél kell meggyújtani. Hol van itt a zsákos faszén?!? -
#574 Nem a 100db-os öngyulladóst mondom, hanem az egy kg-ost zsákban! -
#573 Zsákos? Ez azért túlzás, mert ami ott van, csak egy doboznyi (100 db) normál faszén. Ugyanolyan, mint a többi szén. Én vettem. Jók. -
Axsys #572 Már két napja elküldtem a levelet de még semm visszajelzés. (házigazda) -
#571 http://webshop.vizipipa.eu/?p=productsMore&iProduct=81&sName=HEBA-filter
Ilyen HEBA filter-t vki használt már? Megéri megvenni? -
#570 http://webshop.vizipipa.eu/?p=productsList&iCategory=11&sName=Fasz%E9n
Itt van zsákos faszén! Van vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
#569 öngyülladó szén. -
#568 Mi, haverokkal kimentünk a város szélén lévő hidroglóbuszhoz szalonnást sütni. Aztán akácfából raktunk tüzet. Amikor az parázslott már, rá a pipára, narancsos dohányra iszonyúan finom íze lett tőle. Lehet, hogy az elfogyasztott pia mennyisége is rásegített, de akkor is yoo volt. Szóval nem csak a sima faszén yoo hozzá. -
#567 Hogy érted, hogy konkrétan mit csináltam vele? Ha jol értem, azért arra vagy kiváncsi, mit szerencsétlenkedtem vele. Hát ugye a faszén se nem kerek, se nem szimmetrikus. Igy farigcsálni kell belöle, hogy ne logjon ki a tartobol, lapos legyen az a része, ami hozzáér a dohányhoz, hogy ugye viszonylag nagy felületen érintkezzenek. A faszén tény és valo gyorsabban ég, de megfelelö méret esetén simán eltart addig, mig a hagyományos. Két személyre tesztelve böven elég. Nagyobb összejövetelekre azért még bolti szenet használok.
Amugy 1 szén/adagot nekem mindig sikerült eddig eltalálnom, sose veszett kárba eddig nálam se szén, se dohány. -
#566 Mert konkrétan mit csináltál vele? Nálad sokáig égett a szén? Nekünk hamar cserélni kellett... -
#565 pedig általában az a faszén :)
Ha nem jött be, nem jött be, nálam jobb lett az ize kicsit, nem volt olyan kaparos, de persze sokat baszakodtam a szénnel, mire ugy nézett ki, hogy rá lehessen tenni a dohányra. -
#564 De amúgy konkrétan milyen faszénre gondoltatok? Mert már írtam hogy a grill faszén nem jó nálam... -
#563 Nekem is rendben!:) -
szurop #562 Ok -
#561 legyél hát -
#560 hajrá :) -
#559 topiknyitonak oda egy pont ;) -
Axsys #558 Én elvállalom, ha tiis beleegyeztek. -
#557 Ha valaki házigazda akar lenni, dobjon Stnek egy privi üzit, úgy hamarabb megkapja a jogot! -
#556 hopp tényleg, kéne házigazdi
fölöslegesen nem dolgozok, kerítsetek házigazdit :) -
#555 igen, esetleg a faq-ba be lehet rakni a majdani wiki szocikk linkjét, de külön kellene megcsinálni. -
#554 szerintem azt külön is meglehetne csinálni -
#553 meg aztán kéne egy házigazda is, aki berakja :)
amúgy a faq egyet jelentene a wikipediás szócikkel is, nem? -
#552 Egy mindenre terjedő faq jó lenne, és akkor ki is lehetne linkelni a logo alá. -
Axsys #551 rendben, mimeg összegyűjtjük az anyagot. -
#550 nem ugyanaz ha egyböl lehuzol egy feles pálinkát, és ha szivoszállal szépen lassan. ha nem hiszed probáld ki.