7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!

Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
  • light00
    és jopárat még nemis probáltad az általad leirtak közül (szaloncukros???????????????), ugyhogy azokrol véleményt nem mondok...
  • light00
    Kedvenc sorrendbe nem hiszem, hogy be tudnám állitani, mert ez sztem nem olyan, hogy az a kedvencem és azt szivom sokszor, mert ezt azért megunod. Ha tizet kell választani:
    1. citrom
    2. eper
    3. menta (keverve)
    4. csoki, csokikeverékek.
    5. banán
    6. cola (bundázva)
    7. vegyes gyümi
    8. narancs
    9. meggy
    10. pisztácia
    11. tropusi
    (12. habár nem irtad de a medvecukor nagyon király:D)
    ezt ugy "legtöbbször" sorrendbe raktam.
  • zsolesz92
    trópusit is szívtam már, sztem semmi extra, gyümölcsös...
  • zsolesz92
    Hát én eddig amit szívtam: Cherry - Nagyon jó, de egy idő után(gondolom mind1ik) elég unalmas tud lenni)

narancs - intenzív íz, fincsi sztem.
    csoki-vanília - Ez a csoki és a vanília dohány keveréke (gondoltátok volna?:D) nekem ez is ízlett
    csoki-chery - Érdekes íz, nem rossz, de ha választani kell...
    banán - nem szívtam de azt mondják nagyonjó
    citrom - én megkostolnám :D
  • 5m0k3r
    Jah, az jó lenne ha mások is írnának valamit, mert párat még nem kóstoltam a listáról, és lehet h pont azok a legjobbak.
  • istidj
    semi bajj azért másoktol is várok valami tippet
  • 5m0k3r
    Bocs a dupla hsz-ért, de nem találtam a javítás funkciót.
  • 5m0k3r
    Hát ... csak 9et jelöltem meg, de remélem ez is segít.
    A csokismenta nem nagyon csokis ízű, csak pici utóíze van a csokinak, ezt keverve narancsossal, vagy vmi hasonlóval érdemes. A menta magában is jó, de kicsit erős íze van. Ha nem bírod a legerősebb mentolos cukrokat, akkor inkább keverd ezt is!
    A mandarin sztem majdnem ua mint a narancs, minimális a különbség.
    Csillaggal jelöltem a számomra kedveltebbeket. Többnyire erősebb ízük miatt esett ezekre a választásom.

1.mango *
    2.2 almás - almás *
    3.mandarin *
    4.cherry *
    5.sárgadinye *
    5.menta *
    7.cola
    8.banán *
    9.tropusi
    10.eper
    11.őszi
    12.pisztácia
    13.citrom
    14.kokusz
    15.vanilia
    16.csokis menta *
    17.sárga barack
    18.caramell
    19.narancs *
    20.kékszőlő -ehez külön kérek véleményt !!!!!!!!
    21.vegyes gyümi
    22.szeder - ehez is kis véleményt kérek
    23.rágo
    24.méz
    25.körte
    26.kiwi
    27.gyümi mix
    28.szaloncukor
  • 5m0k3r
    Hát ... csak 9et jelöltem meg, de remélem ez is segít.
    A csaokismenta nem nagyon csokis ízű, csak pici utóíze van a csokinak, ezt keverve narancsossal, vagy vmi hasonlóval érdemes. A menta magában is jó, de kicsit erős íze van. Ha nem bírod a legerősebb mentolos cukrokat, akkor inkább keverd ezt is!
    A mandarin sztem majdnem ua mint a narancs, minimális a különbség.
    Csillaggal jelöltem a számomra kedveltebbeket. Többnyire erősebb ízük miatt esett ezekre a választásom.

1.mango *
    2.2 almás - almás *
    3.mandarin *
    4.cherry *
    5.sárgadinye *
    5.menta *
    7.cola
    8.banán *
    9.tropusi
    10.eper
    11.őszi
    12.pisztácia
    13.citrom
    14.kokusz
    15.vanilia
    16.csokis menta *
    17.sárga barack
    18.caramell
    19.narancs *
    21.vegyes gyümi
    23.rágo
    24.méz
    25.körte
    26.kiwi
    27.gyümi mix
    28.szaloncukor
  • istidj
    szyatok kiválasztotam pár :D:D dohány ami bejönne nekem de csak 10 veszek belőlük ezért titeket kérdzlek hogy mejik ezek közül az a 12 amit ajánlotok !!!!!!!! több ember véleménye érdekel !!!!!!!!!
    1.mango
    2.2 almás - almás
    3.mandarin
    4.cherry
    5.sárgadinye
    5.menta
    7.cola
    8.banán
    9.tropusi
    10.eper
    11.őszi
    12.pisztácia
    13.citrom
    14.kokusz
    15.vanilia
    16.csokis menta
    17.sárga barack
    18.caramell
    19.narancs
    21.vegyes gyümi
    23.rágo
    24.méz
    25.körte
    26.kiwi
    27.gyümi mix
    28.szaloncukor
    hát igazbálol ezekre lennék kiváncsi a többit én elvetettem ti ugy 12 válaszatok ki és a legjobb tizet veszem meg amit nagyon ajánlotok az mellé irjátok hogy ajánlom köszönöm szépen
  • light00
    Na valaki ma valahol valamit?
  • zsolesz92
    Nem jobbat de az tök lol lenne ha a szádbol jöne ki a kék füst :D
  • szurop
    Ez itt a vizipipafüst+öngyújtó. Semmi más.
  • szurop
    Ettőljobbat hova akarsz. Szerintem tök mókás, meg nagyon szép.
  • light00
    Nem, feltételezem te sem láttad azt a filmet, amit én...:DD
    amugy szerintem ja, zöld leddel, vagy hasonloval meg lehet világitani a füstöt.

#582: jolesz, szerintem lesz finom és szirupos ize, mint mikor a tartályt szörppel töltöd fel.
  • szurop
    Vannak azok az öngyújtók, amelyek alján van egy led, aminek igen erős fénye van. Abból a kékkel megvilágítod este a füstöt, az kurva jó. De csakis olyan gyujtó, amelyik kéken világít.
  • zsolesz92
    ugy gondoltam hogy mondjuk zöld füst jön ki a szádbol :D:D:D
  • skajwa
    Arra gondoltam, hogy dohány helyett ki lehetne probálni a pipát kandírozott gyümölccsel.
  • light00
    Megszinezni? mint egy tüzijátékot, vagy mire gondolsz? Ha arra, akkor kb 2-3szor meg tudod csinálni, utána nem sürün veszel többet levegöt sem...:D
  • zsolesz92
    üdv.
    istidj
    Sztem a Nakhla.
    Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne megszínezni a kifújt füstöt?
    Photoshopos segítségek nem kellenek, kösz :D
    a dohánnyal kéne jáccani, esteleg a sznnel? és milyen anyagot kéne hozzá beletenni? egyáltalán megoldható?
  • istidj
    szyasztok mejik ezek közül a legjobb dohány :
    1.nakhla
    2.ahg
    3.al-waha
  • zsolesz92
    a naracsosat é is csakajánlani tudom.
    vaníliás meg csokidohánnyal keverve fasza
  • Lacee
    legerőseben úgy érezheted, ha fogsz egy nagy csipettel és feldugod az orrodba.
    amúggy a vaníliás tényleg rossz, intenzív élményért próbáld pl a narancsos vagy mentolos verziót. ha kimondottan az íze miatt érdekel, akkor próbáld meg, hogy (részben) az orrodon keresztül fújod ki a füstöt.
  • istidj
    császtok örülök hogy végre irnak ide lenne még pár kérdésem
    ma sikerült haveroknál végre pipáznom (vaniliást) nem tudom hogy a izlelőbimboimal van a baj vagy tényleg nagyon gyengén érezhető az iz
    ez volt a vaniliás aki szivott iet az irjón első sorban hogy ők miennek vélték
    én kb fél percig szivtam és ép hogy csak amikor kifujtam a fustőt gyengén éreztem a vaniliát (nagyon gyengén) nem tudom szerintem nincs olyan hogy valaki rosz teknikával szív vagy igen ????
    a másik kérdésem hogy melyik a legerősebben érezhető dohány ?????
  • light00
    Igen, ebben a forumban, de sajna én sem találtam, az elsö 500 hsz között, és a keresö alul meg persze nem müködik.
    Amire emlékszem, hogy minöség szerint:
    El Basha<Nahkla<Prince Molasses

Igazábol még Al Wahat nem szivtam, a Nahklaval mind árban mind minöségben böven meg vagyok elégedve ;)
  • light00
    Hátö ezen az "El Bash technikán" jot röhögtem :D
    Semmi különös nincs benne, csak annyi, hogy ami gyengébb, abbol több kell. Sokkal többet tömj bele a kerámiába, de a kerámia lyukaiba tegyél mondjuk fogpiszkálot, hogy ne tömitse el a dohány, és miután jol megpréselted inkább az alu széleire tegyél kb 8-10 nagyobb lyukat, a közepére 4-5 kicsikét, és jo lesz. Én igy eléggé tudom élvezni.
  • iptv
    Hi Light,

ebben a forumban irtak le? Igyekeztem visszaolvasni de nem nagyon talalom sehol.
    Ne erts felre, nem panaszkodtam a minoseg-ar relacioban. Inkabb adok tobb penzt minosegi dolgokra, mint occsoert csalodjak. Csak infonak szantam. :)

Szurop,
    az miert baj, ha szereted a valasztekot es keresed a legjobbat?
    Inkabb rohadjon rad az El-Bash? :)) Vagy ha a csajok lenne a topic temaja, akkor is megdorgalnal a hozzaallasom miatt? :P

G.

• szurop
    Érdekelne az az El-Bash technika. 1 doboz cseresznyéset eladtam féláron 1 tömet után, 1 doboz szamócás meg itt rohad rám ebből a márkából mert niincs íze:( .
  • light00
    Hi.
    A Nahkla elég jo minöségű, joval alatt van az El Basha, ami ritka gagyi. Najo, annyira nem, de tudni kell használni, hogy ize legyen :D
    Valahol a forumba leirták a Mo.-n kaphato minöségeket sorrendbe, de most sietek, nem tudom kikeresni, probáld te is alul ;)
    (és hát minden drága, ha minöséget akarsz fizesd meg :P Vagy kezdd el házilag felboostolni a dohányokat)
  • Olcsóvér
    hálló
    van eladó vizipipa?
  • szurop
    "Hmmmmmmm, nem tul nagy a dohanymarka valasztek vagy csak en nem talaltam ra a helyekre...."
    Csak nagyigényű vagy:P. De télleg.
  • iptv
    Hello mindenkinek,

Esetleg tudna valaki adni egy attentikest az itthon kaphato dohanymarkak minosegerol?

Az erdekelne, hogy minosegileg (aroma, lagysag stb) hol all a skálán a Nakhla, Al-waha, AHG, POK, esetleg tudtok-e ajanlani valami csucs markat? Valahol olvastam egy Al Fakher nevu dohanyrol, ami allitolag a legjobb minosegu (es persze draga is). Lehet ezt valahol kapni Budapesten esetleg Becsben tudtok-e valami szuper vizipipadohany lelohelyet?

Esetleg Török dohány kapható Budapesten? Anno hoztunk torokorszagbol ''Serbetli'' es ''SimaSultan'' markaju dohanyokat; es hat a Nakhla vagy az Al-Waha a nyomukba sem er szerintem... (bar meg nem vagyok tul tapasztalt)

Bekartam egy linket csak tajekozodaskeppen, itt eleg sok marka kaphato:
    http://www.hookahcompany.com/al_fakher_shisha_9_ctg.htm

Tudom, hogy izlesek es pofonok, de talan a tema segit felfedezni minel tobb izt es dohanyfajtat. Ezzel is segitunk egymason...

Kicsit korulneztem a varosban pipa es dohany lelohelyek utan is:
    (Csak, hogy valait erteket en is adjak a forumhoz :-) )

Sultan (Thokoly-Muranyi sarok) - Hatalmas valasztek, dohanyok: Nakhla, Al-Waha, AHG, + hazi keszites. Szerintem jelenleg a legjobb hely
    Corvin mozi melletti fuszeres - par pipa es csak Nakhla dohany, semmi extra.
    Blaha - Wesselenyi - fuszeres bolt. Jo pipa es dohany arak. Sajna csak Nakhla van, de az hatalmas mennyisegben/valsztekban es most epp akcios aron. Van valami jo kis Silver almajuk, allitolag nagyon jo izben es minosegben is. Probalta mar valaki?
    Ujbuda Center - Parwan perzsa bolt. Csak 1-2 pipa, es 1-2 fajta El-Basha (ami vegul is Nakhla..) Nem erdemes ''csak ugy'' benezni.
    + Par webshop (kaphato dohanyok nagyjabol mint a Sultanban)
    Eznen kivul kaphatoak nehany plazaban is (Polus, Westend) - ezek dragak, nem is hozzaeretoek, itt is csak Nakhla van.

Hmmmmmmm, nem tul nagy a dohanymarka valasztek vagy csak en nem talaltam ra a helyekre....

Varom a hozzaszolasokat es velemenyeket
    Udv,
    Gabor.
  • iptv
    .
  • Lacee
    válts dohányt szerintem. én is voltam így, aztán egy idő után megjött a kedvem csak egy másik fajta dohánnyal. ne sajnáld, lesz még alkalom bepótolni :)
  • s C a r
    nekem meg vmiért nincs kedvem pipázni :S habár tegnap szivtam kicsit haverokkal.... de elötte rágondoltam vhogy hányinger fogott el :S lehet h nem birom a narancsot? mert egy ideje már csak azt szivtam :P
  • skajwa
    Tegnap csináltam egy pipát, de elég fura íze volt. Konkrétan oyan érzésem volt, mintha a cső belselyébe száradz füstöt szívnám por formában. Pedig mindig tisztán rakom el, sőt előtte is elöblítettem....
  • light00
    akkor énis, ofkorsz, szombaton :D
    most nincs kedve kinézni senkinek? Nem leszünk sokan, ezért jönne jol a társaság...
  • Dokiiiiiiiiii
    jönnél inkább kövi hétvégén akkor én is ott leszek
  • light00
    Holnap mennék egy barátommal pipázni Margitszigetre. Aki ráér az kinézhet hozzánk, mégha nincs is semmije, csak tarhálni akar egy kis füstöt :D
  • Apus
    Szerintem a darabonkénti vétel megoldható, ha mondjuk egy spéci váza tetszik, raknak bele neked olyan testet ami bejön, nekik tökmind1 hogy adják el. De olyan hatalmas a választék, hogy nemsok értelme van kombinálni. Én max csicsa csövet veszek pluszban :)
    Kexes dohányról nem hallottam még, a nakhla oldalán nem láttam.